Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

neyse cankuşlar ben kaçerooo hepinizi öpüyorum ezik olanları garibanları şımarıkları herkesi hadi baş başşşşşşşşşşşşş

heyyy yumurtaya can veren Rabbim bir insan hiç mi yenilmez, vay ağzını öpeyim angaralı buket :))))))

Kızlar sol üst azı dişimin ortası döküldü, şimdi ordan hava alıyo ve zonkluyo, dişciye gidicem ben mecbur :85:
Git canım git, hamilelikte disci narkozu tehlikeli degilmiş diye duydum ama sen yine doktora soranzii, git yoksa daha kötü olur

soranzii????? soranzii????

???

NE DİYOR SEN ANLAMIYOR BEN???:)))))))))))

Buketim madem buralardasın, söyle bakiiim, cuma yazın gelirse planı nedir? Aklında iyi kötü birseyler vardır insallah

ooo geçmiş olsun git bakalım belki yapabileceği bişey vardır.

Abim bi ara devlet hastanesinde çalıştı, ordakiler hamilesin diye tınlamazlar özele git dedi, yarın tanıdık bi dişcinin muayenehanesine gidicem inşallah, dua edin kızlar şu sancım dursun

Buketim madem buralardasın, söyle bakiiim, cuma yazın gelirse planı nedir? Aklında iyi kötü birseyler vardır insallah

ne cuması bugün geldi yazım..kafam bin beşyüz..naapacam bilmiyom..taşıma şirketi 4400 istedi..parasını verdik pazar taşıyacaz daha ev yok ortada:))
pehh

bi akıl verin yavv..
adamlar demiş üstünü başını da askıdan alıp askıya asacaz..siz ellemeyin.

Abim bi ara devlet hastanesinde çalıştı, ordakiler hamilesin diye tınlamazlar özele git dedi, yarın tanıdık bi dişcinin muayenehanesine gidicem inşallah, dua edin kızlar şu sancım dursun

Allah yardımcin olsun canım hemen git kurtul

ooo super işin biri tamam, annemlerde öyle bir şirkete evi taşıttılar adamlar demişki sadece özel kıyaferinizi alın yani donlarınızı başka hicbirseyi ellemeyin, topladiklari gibi herseyi aynı yerine yerleştiriyorlar

şimdi tek dert ankara da ev, jet hızıyla bir ev bulunmalı, senin eşin orda nerde kalıyordu buki??

Buket sahibinden.com da kiralik evler var onlara baktin mi, hem semt mahalle olarakta arama yapiyorsun hem de evelrin fotolari var

Ayy Bukettt iyice sıkışmışsın canım benimm Allah yardımcın olsun benim alt katım boş orayı tutalım size

canım çatlaklar için lierac crem çok iimiş önlüormuş çok kişiden duydum belki sana yardımcı olur

arkadaşında kalıyo..şuan izin aldı ev arıyo..sahibinden arıyom bende..

kevok08 / aylin 12.03.2013 salı sağlıklı hamişlik + kolay doğum
barisozlem / özlem 13.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik

canlarım dualarınızı okudum allah hayırlı sağlıklı bebişler için kolaylık versin

yuuuh deli para ne çok istemişler öylee anacım sen öyle rahat edecenmi millet gelsin senin dolabını falan toplasın bizde evden eve tutmuştuk ama biz herşeyi topladık kutuladık adamlar mobilyaları sardı aldı götürdüler sonra eve taşıdılar nereye koymak istersen götürüp o odaya koydular bizimki o kadar detaylı değildi demekki hiç öyle siz askıda bırakın biz alırız demediler evi nerde bakıyorsunuz

teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…