- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.941
Kızlar sol üst azı dişimin ortası döküldü, şimdi ordan hava alıyo ve zonkluyo, dişciye gidicem ben mecbur :85:
tabi almam olum..ben yanlış yazmamışımki...herkesinki tüp bebek benim ki tap bebek..bu kadar seneden sonra geliirse tap olacak..ingilizce düşünürsek(okunuş itibariyle) listenin başına geçecek..top 10 da birincim olacak benim..birinci bebiş, ikinci kociş, üçüncü anniş, ...diye gidiyor listem..haahhh..
Git canım git, hamilelikte disci narkozu tehlikeli degilmiş diye duydum ama sen yine doktora soranzii, git yoksa daha kötü olurKızlar sol üst azı dişimin ortası döküldü, şimdi ordan hava alıyo ve zonkluyo, dişciye gidicem ben mecbur :85:
heyyy yumurtaya can veren Rabbim bir insan hiç mi yenilmez, vay ağzını öpeyim angaralı buket :))))))
Git canım git, hamilelikte disci narkozu tehlikeli degilmiş diye duydum ama sen yine doktora soranzii, git yoksa daha kötü olur
soranzii????? soranzii????
???
NE DİYOR SEN ANLAMIYOR BEN???:)))))))))))
mağaraca'da bir söz anlamı: Istersen sor sorarsan daha iyi olur, amaaan ne sorucam ...ötüme bile takmam sormamda herkes işini yapsın demektir
ooo geçmiş olsun git bakalım belki yapabileceği bişey vardır.
heyyy yumurtaya can veren Rabbim bir insan hiç mi yenilmez, vay ağzını öpeyim angaralı buket :))))))
Git canım git, hamilelikte disci narkozu tehlikeli degilmiş diye duydum ama sen yine doktora soranzii, git yoksa daha kötü olur
Buketim madem buralardasın, söyle bakiiim, cuma yazın gelirse planı nedir? Aklında iyi kötü birseyler vardır insallah
Abim bi ara devlet hastanesinde çalıştı, ordakiler hamilesin diye tınlamazlar özele git dedi, yarın tanıdık bi dişcinin muayenehanesine gidicem inşallah, dua edin kızlar şu sancım dursun
ne cuması bugün geldi yazım..kafam bin beşyüz..naapacam bilmiyom..taşıma şirketi 4400 istedi..parasını verdik pazar taşıyacaz daha ev yok ortada:))
pehh
bi akıl verin yavv..
adamlar demiş üstünü başını da askıdan alıp askıya asacaz..siz ellemeyin.
ne cuması bugün geldi yazım..kafam bin beşyüz..naapacam bilmiyom..taşıma şirketi 4400 istedi..parasını verdik pazar taşıyacaz daha ev yok ortada:))
pehh
bi akıl verin yavv..
Allah yardımcin olsun canım hemen git kurtul
canım çatlaklar için lierac crem çok iimiş önlüormuş çok kişiden duydum belki sana yardımcı olurBenim çatlamaya çok müsait bi vücut yapım var, tahmin ediyodum zaten böyle olacağını, hatta geç bile kalmıştı yani 7. aya girdik :) Neyse hayırlısı bakalım bu hafta bebeyağ yada badem yağı alayımda nemlendireyim
Canım ben 3 haftadır çekiyorum. Bütün azı dişlerim ağrıyo. En çokta Pazar günleri ağrıyo. Diğer günler hafif geçiyo. Neden böyle anlamıyorum :S Çoğu gece zeytin ağrıyan kısımlara zeytin bastırıp öyle uyuyorum. Sabah ağzımda zeytinle uyanıyorum. Yoksa dayanılacak gibi değilBurcuda söylemiş, bi gecede karanfil aldım ağzıma oda sancımı kesmişti. Dene bi istersen, geçmiş olsun canım
Şu bol su içme olayı yokmu oldum olası becerememDediğin gibi canım elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıcam. İnşallah faydası olur
Bu arada tüm topiğede Günaydın diyeyim :)
Özlemcim duanı okudum, Rabbim kabul etsin, gönlünüze göre versin inşallah
allah yardımcin olsun canım hemen git kurtul
ooo super işin biri tamam, annemlerde öyle bir şirkete evi taşıttılar adamlar demişki sadece özel kıyaferinizi alın yani donlarınızı başka hicbirseyi ellemeyin, topladiklari gibi herseyi aynı yerine yerleştiriyorlar
şimdi tek dert ankara da ev, jet hızıyla bir ev bulunmalı, senin eşin orda nerde kalıyordu buki??
pehh
bi akıl verin yavv..
kevok08 / aylin 12.03.2013 salı sağlıklı hamişlik + kolay doğum
barisozlem / özlem 13.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
canlarım dualarınızı okudum allah hayırlı sağlıklı bebişler için kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?