- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.001
anladım canım evinde normal nemlendiricin varsa veya zeytinyağın onları da kullanabilirsin canım bikaç saat rahatlarsın en azından... tırsıyorum evet uzun boylular o kadar olmaz diyorlar son aylarda buna inanmak istiyorum hep içimdenDünden beri bol bol su içiyorum zaten, topikte herkesin ortak görüşü SU :) Bu hafta sonu merkeze inicez ancak o zaman alabilirim bu çatlaklar için krem yağ vs. şeyleri. Dişlerden de çekiyorum ben biliyosun. Valla hamileliğim 7. aya kadar süper geçmişti. Hiç hamile olduğumu hissetmiyodum.
Şimdi burun kanamaları, çatlaklar, diş ağrıları, ateş basması, rahat uyuyama, bol bol tuvalete çıkma hepsi bir anda başladı...
Çiğdemin dediği gibi bugünlerinin kıymetini bil
Plates yaptım ben bir ara çok güzelde kilo vermiştim hamileyken hiç yapmadım ama nefes için aslında çok iyi gelebilir, aslında spora da gidiyordum hamile kalınca ztn yüzmeye gittim şimdide enfeksiyon var diyince doktor onuda bıraktım.. izine çıkıyım yine gidicem ama çok iyi rahatlıyordum ozamanlar..
Kızlarrrrrrr Günaydınnnn
1000 numaralı sayfaya geçmişiz oyy oyy maşallah ne çene varmış bizde kuzucuklar helal olsun valla maşallah maşallah tü tü tüüüü
Bu plates hamilelik sırasında zararlı değil dimi kızlar? Çünkü doğumdan sonra bile doktorunuzun onayı ile başlayın diyolar. Genelde de doğumdan sonra 6. hafta itibari ile başlatıyolar diye biliyorum. Ama vücudun sıkılaşması için süper bi yöntem. Bel ağrısı ve idrar tutamama sorununada çok iyi geliyormuş
Sedacım tatlım benim öncesinde pek akıntım olmadı hatırlamıyorum öyle bişey, anam bu akıntı makıntı hikaye bence yaa, vucut kendi çapında farklı farklı şeylere benzer tepkiler veriyor, bizde kurcalayıp duruyoruz gibime geliyor, salladım gitti artıkYaa Yasemin bak işte gelebiliyor öyle akıntı canım çatlatma iğnesi olduysan zaten yumurtalarına bakılmıştır belli bir büyüklüğe gelince yap demiştir doktorun ve o 36 saat sonra çatlamıştır zaten o yüzden geçmiştir artık reglin amaa yumurtlama sonrası da böyle akıntı gelebiliyormuş çok benziyormuş ama o yumurtlama da gelen gibi değilmiş işte bende aşılamadan sonraki gün bir geldi daha gelmedi. Senin çatlatma iğnesiden önce geliyor muydu ben de çatlatma iğnesini olmadan bir hafta önce büyürken başlar birde çatlatma iğnesini vurulunca gelir işte.
oooo fena halde kusurlu listem kabarmış çok fenayımolmaaaazzzzkusura bakarız hatta kusurlu hareketler 1. topiğe arada bir grip yazılanları okuyup kısa kısa cvp yzmak olmaz uzuuuuun uzuuun yazmak yazamıyorsan bile uzuuuun uzuuuun takılmak lazım. (şimdilik başka kural yok senin hatalı hareketlerine göre düzenleriz)
caım benim Allah razı olsun dua eden dilleriniz dert görmesin, rabbim hepinize hayırlı tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
iş yerindeki öküzlere gelince onlardan bizdee çok var azıcık işin olsun işe gitmeyi ver ki ben anca yarım gün gitmemezlik yaparım zırt pırt telefon açarlar zaten gittiğine gideceğine pişman olursun, yıllık izne gidersin yine bi ton laf bide geldiğinde arkandan söylenenleri duyarsın oda ayrı, en iyisi ya kulağını tıkayacan takmayacan yada izin almayacan
kaldırdım kaldırdım sorma, uykusunun arasında ne olduğunu şaşırdı, uayndığında herşey için artık çok geç olmuştu, ne oldu bana diyip durdu yazıkhaaa bu arada ne olur ne olmaz sen o halının üzerinde yatan kocanı kaldır bi güreş tutun bakalım kim kazanacak yok öyle oralarda yatmak, ne oluuuur ne olmaaaz belki o gün bugündür
tatlım eğer ben 28 günde bir olacak isem 19 mart bat günüm oluyor, herhangi bir göğüs möğüs belirtisi yok, hiçbir belirti yok hatta, ama ben yinede evrene olumlu mesajlar gönderiyorumyasoo canım, kıyamam bide mallarla uğraşıyorsun, aman sinir yok la havle cek bol bol, bende o akıntıdan yok tatlim benim bat24 subat :) ovu günlerimiz denk geldi insallah kırmızılar denk gelmez, canim benim hamileligimden önce akintım cok olmuştu insallah gebelik belirtisidir, bat günün ne zaman, bide gögüslerde bisey var mi, ağrı dolgunluk falan ?????
Bircannn canımm evet ozaman çatlıyor ama, hani arkadan gelen küçük yumurtalar oluyor ya, belki onlar büyüyüp serpilmiş çatlamıştır diye hayal ettim, o hayalimide çok şükür değerlendirdimkuzum ya çatlatma iğnesi olunca 1-2 gün içinde çatlamıyor mu ben mi yanlış biliyorum,:26: Allah yrdımcın olsun bu yoğunlukta bir ev bir iş koşturuyorsun nediye seni bukadar sinir ediyorlar aile şirketi değilmiydi bu bak ben de sinirlendim şimdi
anladım canım evinde normal nemlendiricin varsa veya zeytinyağın onları da kullanabilirsin canım bikaç saat rahatlarsın en azından... tırsıyorum evet uzun boylular o kadar olmaz diyorlar son aylarda buna inanmak istiyorum hep içimden
süpermişsin canım izine kadar platesi dene istersen fıstığım akşam iş dönüşü yaparsın azıcık daha yorarsın gendini gevşersin de sonra ohh misss uyku...
merhaba kızlar nasılsınız bende durumlar aynı kanamam devam ediyor kayınvalidemin taziyesi bizim eve geldi burda devam edecek bakalım hayırlısıyla bir atlatsaydık bende biraz dinlenseydim 4 gün hastanede ayakta 3 gündürde yas evinde her yerim kopuyor neyse eşim toparlandı daha iyi şimdilik belki haftaya ben eşim kaynım ve görümcem mersine gideriz kafa dağıtıp buralardan uzaklaşmak için
evet sinir bozucu bir durum uykusuz işe gitmek de cabası, Allah yardımcın olsun..Gece olunca yatınca nefesim tıkanıyor, ateş basıyor, ne yana dönsem oram ağrıyor ztn ya sağa ya sola dönebiliyorum bir sürü yastıkla yatıyorum eşim bile yataktan gitti ben rahat uyuyim diye ama yok uyuyamıyorum yaa kafayı yicem.. nasıl siniri bozuluyor insanın anlatamam..
Aylin'cim şimdi iyi günlerin tatlım keyfini çıkar valla, bol bol uyu...
Gül'cüm aynende öyle oluyor, bebek büyüdükçe geriliyor karnın o da ağrı yapıyor hatta o sırada da müthiş bir sertleşme oluyor..
merhaba kızlar nasılsınız bende durumlar aynı kanamam devam ediyor kayınvalidemin taziyesi bizim eve geldi burda devam edecek bakalım hayırlısıyla bir atlatsaydık bende biraz dinlenseydim 4 gün hastanede ayakta 3 gündürde yas evinde her yerim kopuyor neyse eşim toparlandı daha iyi şimdilik belki haftaya ben eşim kaynım ve görümcem mersine gideriz kafa dağıtıp buralardan uzaklaşmak için
Vayy hekes burdaymış
Bircan kuzum cok sagol iyiyim okuldayim simdi,kafamda bir bulanıklık var, niyekine????
Buket cankaya da evler ucuyor anacım, Allah yardimciniz olsun,inşallah tam gönlüne göre bir ev versin, Rabbim bu kadar güzelliği bir arada verdi hamdolsun,ben inaniyorum ev işine de buğun akşama bitmiş olacak
Gülcüm tekmeleri yemişsin gecmiş olsin :))))
özlem ve nazan sizde de bir enerji patlamasi gördüm ama cido yatsın uyusun, büyüsün :)))))
sorma burcu ..dün öyle darlandım ki..kayın valideme dedimki evler çok pahalı..dedi ben size demiştim pahalı olur diye..ya haman kendine pay çıkarıyo..inşallah bulursunuz demeli insan önce:))neyse boşverin şimdi...ben dün öyle darlandımki naapacaz felan diye..sabahda 6 da hortladım resmen uykularım kaçıyo..inşallah hayırlısıyla bi uygun bişey bulalımda, 2+1 de yeter..öyle lüks bişey istemiyorum...hayırlısı bakalım.
aynen öyle canım SU içelim içmeyenlere İÇİRELİMDünden beri bol bol su içiyorum zaten, topikte herkesin ortak görüşü SU :) Bu hafta sonu merkeze inicez ancak o zaman alabilirim bu çatlaklar için krem yağ vs. şeyleri. Dişlerden de çekiyorum ben biliyosun. Valla hamileliğim 7. aya kadar süper geçmişti. Hiç hamile olduğumu hissetmiyodum.
Şimdi burun kanamaları, çatlaklar, diş ağrıları, ateş basması, rahat uyuyama, bol bol tuvalete çıkma hepsi bir anda başladı...
Çiğdemin dediği gibi bugünlerinin kıymetini bil
günaydın yasemincim nasılsın..Kızlarrrrrrr Günaydınnnn
1000 numaralı sayfaya geçmişiz oyy oyy maşallah ne çene varmış bizde kuzucuklar helal olsun valla maşallah maşallah tü tü tüüüü
nazancım bugün her aklıma geldikçe ayetel kürsi okuyup göndereceğim inşallah şifa bulur canım, dualarım onunla.
Kızlar resmimi koydum, gören görmeyen herkes baksın, eşim bilse bana küser he resim koydum diye, susun çaktırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?