Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

anladım canım evinde normal nemlendiricin varsa veya zeytinyağın onları da kullanabilirsin canım bikaç saat rahatlarsın en azından... tırsıyorum evet uzun boylular o kadar olmaz diyorlar son aylarda buna inanmak istiyorum hep içimden

süpermişsin canım izine kadar platesi dene istersen fıstığım akşam iş dönüşü yaparsın azıcık daha yorarsın gendini gevşersin de sonra ohh misss uyku...

Kızlarrrrrrr Günaydınnnn
1000 numaralı sayfaya geçmişiz oyy oyy maşallah ne çene varmış bizde kuzucuklar helal olsun valla maşallah maşallah tü tü tüüüü

günaydınnn canım..
hani geçen hafta ne demiştin? haftaiçi foto koyacaktın bizim için...!!!???? verdiğin sözü tutmanı bekliyorum tatlım perşembe oldu bak...

doktoruna danışarak hamileler için olanını yapıyorsun canım normal plates değil... riskli bi gebeliğin yoksa yapabilirsin erken doğum tehdidi veya düşük riski gibi.

merhaba kızlar nasılsınız bende durumlar aynı kanamam devam ediyor kayınvalidemin taziyesi bizim eve geldi burda devam edecek bakalım hayırlısıyla bir atlatsaydık bende biraz dinlenseydim 4 gün hastanede ayakta 3 gündürde yas evinde her yerim kopuyor neyse eşim toparlandı daha iyi şimdilik belki haftaya ben eşim kaynım ve görümcem mersine gideriz kafa dağıtıp buralardan uzaklaşmak için

Sedacım tatlım benim öncesinde pek akıntım olmadı hatırlamıyorum öyle bişey, anam bu akıntı makıntı hikaye bence yaa, vucut kendi çapında farklı farklı şeylere benzer tepkiler veriyor, bizde kurcalayıp duruyoruz gibime geliyor, salladım gitti artık
oooo fena halde kusurlu listem kabarmış çok fenayım
Valla canım doğru diyorsun en güzeli izin almayacaksın, yoksa her şekilde burnundan getiriyorlar yani, gitmediğine bin kere pişman ediyorlar adamı (yada kadını) :52)
haaa bu arada ne olur ne olmaz sen o halının üzerinde yatan kocanı kaldır bi güreş tutun bakalım kim kazanacak yok öyle oralarda yatmak, ne oluuuur ne olmaaaz belki o gün bugündür
kaldırdım kaldırdım sorma, uykusunun arasında ne olduğunu şaşırdı, uayndığında herşey için artık çok geç olmuştu, ne oldu bana diyip durdu yazık
tatlım eğer ben 28 günde bir olacak isem 19 mart bat günüm oluyor, herhangi bir göğüs möğüs belirtisi yok, hiçbir belirti yok hatta, ama ben yinede evrene olumlu mesajlar gönderiyorum herhangi bir belirti aramıyorum, aramadan bulduklarımı ise değerlendirmeye çalışıyorum (örn: dün gece ) ayrıca işyerindeki durum için la havle çok iyi fikir sağol kuşum aklıma yazıyorum bundan sonra otomatipe bağlarım :)
Bircannn canımm evet ozaman çatlıyor ama, hani arkadan gelen küçük yumurtalar oluyor ya, belki onlar büyüyüp serpilmiş çatlamıştır diye hayal ettim, o hayalimide çok şükür değerlendirdim
Dediğin gibi aile şirketi tatlım, zaten elalemin yanında olsam belkide daha özgür olurum bilemiyorum, ama işte herşeye rağmen çalışmadan da yapamıyorum, ne yardan geçiyorum, ne serden Bugün daha iyiyim çok şükür, sizi çok seviyorum oyy canım arkadaşlarım benim.
İkizimm sen nerdesin özledim seni, nazancığımla ve aylinciğime denk gelince sözümü yerine getireceğim ayrıca, unutmadım sakın kızmasın bana

Son düzenleme:

Çokk mantıklıı bebişim evettt ama eve gidince yorgun oluyorum yapabileceğimi sanmıyorum ama bugün deneyeceğim kendimi yorup yorup sonra bir duş alıp yatarsam belki uyuyabilirim
ayyy inşallahhh

Canım benim aklıma hep geliyorsun zaten dualarım seninle tatlım.
Allah yardımcın olsun inşallah, uzaklaşmak sana çok iyi gelecektir buna eminim çok iyi düşünmüşsünüz onu.

evet sinir bozucu bir durum uykusuz işe gitmek de cabası, Allah yardımcın olsun..

canım ya düşüğün nasıl bir zamana denk geldi, hasta hasta birde hizmet etmek zorunda kalıyorsundur. İnşallah en yakın zamanda atlatırsın, değişiklik hepinize iyi gelecektir.

aman nazan enerjik olsa nolcak herif yanındamıki

aslında delilige vuruyorum abimin hanımı bugun ameliyat olcak kızlar onun bir oğlu var oda 4 yıldır bebek istiyo ama olmuyo çikolata kisti sarmış yumurtalıklarını rahimde biraz dönmüşmü ne bakalım inş. bu ameliyatla hersey düzelir. yumurtalıklarını falan alırlarmıki diyede kormuyo deilim kızlar onada dua edin kimseye deilde yegenim kuzum çok üzülüyo yavrum içerliyo bir kardeşi olsun diye allahım nasip etsin ne diyim

kuzum eşyayı biraz bekletsende sen gitsen güzel güzel ev arasan içine sinince eşyanı götürsen iki işmi olurki acaba

nazancım bugün her aklıma geldikçe ayetel kürsi okuyup göndereceğim inşallah şifa bulur canım, dualarım onunla.

Kızlar resmimi koydum, gören görmeyen herkes baksın, eşim bilse bana küser he resim koydum diye, susun çaktırmayın

allah yardımcın olsun güc kuvvet versin kucugum

günaydın kızlarr hayırlı sabahlar herkese 30.haftamıza girmiş bulunmaktayız..cumarteside dr dayız..

aynen öyle canım SU içelim içmeyenlere İÇİRELİM
canım bence badem yağı alman kafi ben kimyasala karşıyım yani kremlerde ne olduğu belli değil..
Kızlarrrrrrr Günaydınnnn
1000 numaralı sayfaya geçmişiz oyy oyy maşallah ne çene varmış bizde kuzucuklar helal olsun valla maşallah maşallah tü tü tüüüü
günaydın yasemincim nasılsın..

allah razı olsun canım benim yaseminnnn çok güzelsin tam hayalimde canlandırdıgım gibisinnn çok datluu yerim seniiiiii

Ayyy hamişlerimiz negüzel muhabbet ediyor maşallah canlarım yaa, B.Gül, K.Gül,Çiğdem,Mesude,Aylin,... oyy sizin çatlaklarınızı, göbüşlerinizi yesin kocalarınız emi

Nazancım canımm çok sağol sözümü yerine getirmiş olmanın haklı gururu içindeyim şuanda, biryandan da masama işleri yığmaya başladılar ama bugün relax takılıyorum şimdilik saldım çayıra hesabı

Buketimin de Allah işlerini rasgetirsin inşallah, satılık ev mi yoksa kiralık mı bakıyorlar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…