Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ay canım benim kociş bilse küsmez de bi dalga geçer benimle tefe koyar oynatır walla.... aman haa kocişler duymasın

Gül 30. haftan hayırlı olsun canım, nasılda geçiyo haftalar, sadece 10 hafta sonra meleğin seninle
sağol canım valla baya hareketli kuzum MAŞALLAH..karnımda büyüdü iyice 8-10 haftası kaldı..geceler uykusuz tabi..sırt üstü yattığımda belime baskı yapıyo yanda hep yatamıyorum idare ediyoruz öle böle :)

hiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşştt

HAMİLELER..HEPİNİZ ÇATLAKSINIZ:)))))))))))))))))))))

Çektiğimiz bu sıkıntıları Rabbim bu topikteki herkese yaşatsın inşallah, ahanda bu topiğe en büyük bedduamdır böylede bilesiniz

Bu güzelliğine diyecek söz bulamıyorum demek oluyo herhalde Bak Yasemin ben açıklayıverdim kuzum

ayy canım benim yaa, bende o noktaların anlamlarını çözmeye çalışıyordum, acaba iyi bişeymi yoksa kötü bişeymi demek istedi bana diye
sağol tatlım çok güzel bir şekilde beni onurlandırarak tercüme etmişsin ağzına sağlık, bebeğine sağlık

seybil / sibel 14.03.2013 perşembe sağlıklı hamişlik + kolay doğum

Sibel ciimmm duanı okudum. Rabbim kabul etsin inşAllah. Evladını hayırlısıyla sağlığıyla kucağına almayı kısmet etsin mevlam..

vee 2000 li sayfalardayızz.. bi çene bi çene maşaAllah bize..
2000li sayfalarda inşAllah çifter çifter gelir sağlıklı gebelik haberleri..

oyy maşallah sana canım ya, ne güzel 3 lü rakamlara geçtin artık, benimde haftaya inşallah az kaldı yahu zaman ne çabuk geçiyor
Kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah

Çektiğimiz bu sıkıntıları Rabbim bu topikteki herkese yaşatsın inşallah, ahanda bu topiğe en büyük bedduamdır böylede bilesiniz
AMİN canımmmm İNŞALLAH..

hiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşştt

HAMİLELER..HEPİNİZ ÇATLAKSINIZ:)))))))))))))))))))))
buketcimmm senide çatlaklar klübüne bekliyoruz en kısa zamanda

oyy maşallah sana canım ya, ne güzel 3 lü rakamlara geçtin artık, benimde haftaya inşallah az kaldı yahu zaman ne çabuk geçiyor
Kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah
AYNEN canım askerin şafak saydığı gibi plakalardan gitsemmi bende acaba :)))
AMİN canım İNŞALLAH o günleride görücez RABBİMin izniyle..ALLAH tüm isteyenlere nasib etsin..

Ne demek canım zevklee

Günaydın canım hoşgeldiniz bebişinle Hakkaten çenemize diycek yok

Kızlar benim alacağım beşikte cibinlik yok, nette şu resmi gördüm çok hoşuma gitti, sizce nasıl?

Yanlız o duvara monte edilen uzun çubukların adını bilen varmı??

Tünaydın demeliyim sanırım artık tatlışlar :)
raporum bitti ve işe başladım...

barisozlem / özlem 13.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
seybil / sibel 14.03.2013 perşembe sağlıklı hamişlik + kolay doğum

dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…