- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.021
nazancım bugün her aklıma geldikçe ayetel kürsi okuyup göndereceğim inşallah şifa bulur canım, dualarım onunla.
Kızlar resmimi koydum, gören görmeyen herkes baksın, eşim bilse bana küser he resim koydum diye, susun çaktırmayın
nazancım bugün her aklıma geldikçe ayetel kürsi okuyup göndereceğim inşallah şifa bulur canım, dualarım onunla.
Kızlar resmimi koydum, gören görmeyen herkes baksın, eşim bilse bana küser he resim koydum diye, susun çaktırmayın
sağol canım valla baya hareketli kuzum MAŞALLAH.Gül 30. haftan hayırlı olsun canım, nasılda geçiyo haftalar, sadece 10 hafta sonra meleğin seninle
..................................
Bu güzelliğine diyecek söz bulamıyorum demek oluyo herhaldeBak Yasemin ben açıklayıverdim kuzum
sağol canım valla baya hareketli kuzum MAŞALLAH..karnımda büyüdü iyice 8-10 haftası kaldı..geceler uykusuz tabi..sırt üstü yattığımda belime baskı yapıyo yanda hep yatamıyorum idare ediyoruz öle böle :)
Bu güzelliğine diyecek söz bulamıyorum demek oluyo herhaldeBak Yasemin ben açıklayıverdim kuzum
tatlım mutluluk belirtisi öncelikle... duygularımı fotosuna yorum yaparak belirttim :13:
hiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşştt
HAMİLELER..HEPİNİZ ÇATLAKSINIZ:)))))))))))))))))))))
sağol canım valla baya hareketli kuzum MAŞALLAH..karnımda büyüdü iyice 8-10 haftası kaldı..geceler uykusuz tabi..sırt üstü yattığımda belime baskı yapıyo yanda hep yatamıyorum idare ediyoruz öle böle :)
AMİN canımmmm İNŞALLAH..Çektiğimiz bu sıkıntıları Rabbim bu topikteki herkese yaşatsın inşallah, ahanda bu topiğe en büyük bedduamdır böylede bilesiniz
buketcimmm senide çatlaklar klübüne bekliyoruz en kısa zamandahiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşştt
HAMİLELER..HEPİNİZ ÇATLAKSINIZ:)))))))))))))))))))))
AYNEN canım askerin şafak saydığı gibi plakalardan gitsemmi bende acaba :)))oyy maşallah sana canım ya, ne güzel 3 lü rakamlara geçtin artık, benimde haftaya inşallah az kaldı yahu zaman ne çabuk geçiyor
Kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah
ayy canım benim yaa, bende o noktaların anlamlarını çözmeye çalışıyordum, acaba iyi bişeymi yoksa kötü bişeymi demek istedi bana diye
sağol tatlım çok güzel bir şekilde beni onurlandırarak tercüme etmişsin ağzına sağlık, bebeğine sağlık
seybil / sibel 14.03.2013 perşembe sağlıklı hamişlik + kolay doğum
Sibel ciimmm duanı okudum. Rabbim kabul etsin inşAllah. Evladını hayırlısıyla sağlığıyla kucağına almayı kısmet etsin mevlam..
vee 2000 li sayfalardayızz.. bi çene bi çene maşaAllah bize..
2000li sayfalarda inşAllah çifter çifter gelir sağlıklı gebelik haberleri..
canım hoş görünüo ama adını bilmiyorum..[ı]kızlar benim alacağım beşikte cibinlik yok, nette şu resmi gördüm çok hoşuma gitti, sizce nasıl?[/ı]
Eki Görüntüle 657041
[ı]yanlız o duvara monte edilen uzun çubukların adını bilen varmı??[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?