Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

özleem, bugün antalya'da bir kadına kadvradan alınan bir rahim nakil edilmis, nisan da tüp bebek yapilacakmis, Rabbim nelere kadir, mucizeler bitmez :)

özleem, bugün antalya'da bir kadına kadvradan alınan bir rahim nakil edilmis, nisan da tüp bebek yapilacakmis, Rabbim nelere kadir, mucizeler bitmez :)

hakikaten mucize kimin aklına gelir vay anasını, demek artık kalp karaciğer derken rahim nakli bile yapılıyor,diyorumki rabbim o insana bir evlat nasip etmiş belkide ama biraz farklı yollarla kavuşacak yavrusuna belkide tam umutların tükendiği anda olmuştur. Allah büyük

Özlem'cim canım benim hayırlı akşamlar birtek sen varsın kuşum, bende geçmişe bir göz gezdirip hemen ardından duanı okudum Allahım tez vakitte hayırlısıyla seni sorunsuz 4-4lük hamile etsin inşallah, tek bir sorun bile yaşamadan hamileliğin sürüp, doğurursun inşallah kuzum
Buketimin tayini çıkmış ayy nasıl mutlu oldum maşallah Allahım nazarlardan korusun, dualarımız kabul oldu inşallah herşey çok güzel olur artık canım arkadaşım benim
Burcu üçüzüm tatlım akıntı hakkında bir soru sormuşsun ama ben öyle birşeyi ilk defa senden duyuyorum.
Cevapları kısa kesip kendime geçiyorum hemen;

Bana gelecek olursak dün akşam vebugün akıntım var hani o meşhur yumurta akı kıvamında sanırım, ama adetime 1 hafta kaldı, şimdi çatlamış olabilirmiyim? taaa geçen hafta ben çatlatma iğnesi olmuştum zaten. eğer bu bir belirti ise hamile olabilirim, yada çatlama belirtisi ise, şuanda yerde halının üzerinde uyuya kalmış kocamı uyandırıp çalışma yapmam lazım
İkizim ve üçüzümdeki belirtiler neler acaba, hepimiz aynı gün adet olucaz çünkü o yüzden özellikle onlara soruyorum :)
Bugün işe gitmedim, mutfak montajcıları gelecekti ama geldiler birsürü sorun buldular takmadan gittiler sinir oldum, işyerinde 2 dakkada 1 arayıp beni gıcık ettiler adamlar, sinir oluyorum yaa, herkesin işe gelmemeye hakkkı var, benim yok sanki, eşşek gibi çalışırken kimse aferim demez, 1 gün işe gelmezsin saymadıklarını, etmedikleri suratı bırakmazlar, bide öküzlüğe bak yüzüme telefon kapatıyorlar öküzoğlu öküzleri ayy kusura bakmayın çok sinirli birgün geçirdim, oynatmaya az kaldı doktorum nerde yani?? ben diyorum ki aman stres olma yasemin, aman dr sana "stres yapma" diyor başka bişey demiyor diyorum, sakin ol diyorum ama beni bana bırakmıyorlarki. artık melisa çayı bile bana fayda etmez oldu, gidip sinirlerimi aldırıcam en sonunda, amannnn amma yazdım haa, çok doluyum çok, sizinle rahat rahat yazışıp konuşmayı gülmeyi, dertleşmeyi çok özlüyorum. girip girip yazılanları okuyup, iç geçirip 1-2 bişey yazıp çıkıyorum bu aralar kusuruma bakmayın ne olur...

canım ilk öce başka bir kadına nakledildi sonra 6 ay adet görmesi beklendi o rahimle ve 6 ay da adet görmüş ona da tüp bebek yapılacaktı ama ne oldu bilmiyorum hiç bir habere rat gelmedim şimdi yine yapıldı demek günden güne teknoloji gelişiyor işte Rabbim de vesile ediyor bunları.

Yaa Yasemin bak işte gelebiliyor öyle akıntı canım çatlatma iğnesi olduysan zaten yumurtalarına bakılmıştır belli bir büyüklüğe gelince yap demiştir doktorun ve o 36 saat sonra çatlamıştır zaten o yüzden geçmiştir artık reglin amaa yumurtlama sonrası da böyle akıntı gelebiliyormuş çok benziyormuş ama o yumurtlama da gelen gibi değilmiş işte bende aşılamadan sonraki gün bir geldi daha gelmedi. Senin çatlatma iğnesiden önce geliyor muydu ben de çatlatma iğnesini olmadan bir hafta önce büyürken başlar birde çatlatma iğnesini vurulunca gelir işte.

olmaaaazzzz kusura bakarız hatta kusurlu hareketler 1. topiğe arada bir grip yazılanları okuyup kısa kısa cvp yzmak olmaz uzuuuuun uzuuun yazmak yazamıyorsan bile uzuuuun uzuuuun takılmak lazım. (şimdilik başka kural yok senin hatalı hareketlerine göre düzenleriz)

caım benim Allah razı olsun dua eden dilleriniz dert görmesin, rabbim hepinize hayırlı tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

iş yerindeki öküzlere gelince onlardan bizdee çok var azıcık işin olsun işe gitmeyi ver ki ben anca yarım gün gitmemezlik yaparım zırt pırt telefon açarlar zaten gittiğine gideceğine pişman olursun, yıllık izne gidersin yine bi ton laf bide geldiğinde arkandan söylenenleri duyarsın oda ayrı, en iyisi ya kulağını tıkayacan takmayacan yada izin almayacan

haaa bu arada ne olur ne olmaz sen o halının üzerinde yatan kocanı kaldır bi güreş tutun bakalım kim kazanacak yok öyle oralarda yatmak, ne oluuuur ne olmaaaz belki o gün bugündür

güüül bak çatlaklar için reklamlarda bio-oil diye bişey den bahsediyorlar eczanede satılıyormuş bi sor istersen eczaneye veya internetten araştır.

yasoo canım, kıyamam bide mallarla uğraşıyorsun, aman sinir yok la havle cek bol bol, bende o akıntıdan yok tatlim benim bat24 subat :) ovu günlerimiz denk geldi insallah kırmızılar denk gelmez, canim benim hamileligimden önce akintım cok olmuştu insallah gebelik belirtisidir, bat günün ne zaman, bide gögüslerde bisey var mi, ağrı dolgunluk falan ?????

özlemmm tam merhaba diyecektim ki gitmişsin eee sen gidersin de ben dururmuyum bu yaban ellerde haydee bende gittim, bu gece herkes hamiş olsun cok mutlu olsun emi

özlemmm tam merhaba diyecektim ki gitmişsin eee sen gidersin de ben dururmuyum bu yaban ellerde haydee bende gittim, bu gece herkes hamiş olsun cok mutlu olsun emi

Hadi yaa ben seni görmedim bende sayfa açık duruyor başka yerlere bakıyorum arada bakıyorum bişey yazan oldumu diye bekledim kimse gelmeyince çıktım bende

Günaydın canlarım, cok super bereketli bir gün olsun, BUKET inşallah istedigiz gibi bir ev bulursunuz bugün, topikteki herkes coooook huzurlu bir gün gecirsin inşallah öpüldünüz

günaydın guzular

özlemcimm duanı okudum çıktı aldıgım için karışıklıga kurban gittin bacıı kusura bakma
sibelc,m seninde duanı okudum allah kabul etsin inş.

kuzum ya çatlatma iğnesi olunca 1-2 gün içinde çatlamıyor mu ben mi yanlış biliyorum,:26: Allah yrdımcın olsun bu yoğunlukta bir ev bir iş koşturuyorsun nediye seni bukadar sinir ediyorlar aile şirketi değilmiydi bu bak ben de sinirlendim şimdi
Günaydın canlarım, cok super bereketli bir gün olsun, BUKET inşallah istedigiz gibi bir ev bulursunuz bugün, topikteki herkes coooook huzurlu bir gün gecirsin inşallah öpüldünüz
günaydın, pozitif enerjinden pozitiflik kaptım kuşum
buketim Allah yardımcın olsun işlerin su gibi aksın kolay olsun. kocişine kavuşuyorsun ayrılığı biz de yaşadık çok zordu, şimdi her şey yeni başlıyor senin için her şey çok güzel olur inşallah.

Günaydın kızlar,
Sİbelcim duanın yarısını okudum, sabah gelirken bangır bangır müzik açtılar tamamlayamadım, gün içinde tamamlayacağım inş.

Bugün başım çok mu çok ağrıyor ve çok mu çok uykusuz bir gece geçirdim.. yüzüm gözüm şişene kadar günlerce uyumak istiyoruuuuuummmmmmmmmmm

günaydın bademiçlerim....
hava mükemmel bugün ama evimle ilgilenmem gerekiyor bi de bitirmem gereken bi sunum var çıkamıyorum
akşam kocişe zırlarım azıcık çıkarız belki...
Sibelcim duanı okudum canım...
Çiğdem tatlım sen niye uyuyamıyorsun kuşum?

çiğdemcim tekmelerden mi uyuyamıyorsun yoksa, az kaldı canım izne ayrılınca bol bol uyursun inşallah

güüünaaayyyydııııınnn, güzeller güzeli canım arkadaşlarım,gününüz güzel geçsin inşalllaaaah

günaydın guzular

özlemcimm duanı okudum çıktı aldıgım için karışıklıga kurban gittin bacıı kusura bakma
sibelc,m seninde duanı okudum allah kabul etsin inş.

nazanzım canım benim ne kusuru aşk olsun, Allah razı olsun canım

özlem ve sibel dualarını okudum Rabbim kabul eylesin inşallah.

bircancığım amiin canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…