Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlarrrr Günaydınnnnnn
Yasemincim canım bende hastalık belirtileri var daha doğrusu göğüslerim çok fena ağrımaya başladı 3-4 gündür yürürken bile ağrıyo çok fena ( yaniii bende belirti falan yok anacım Allah ikizimin ve üçüzümün yüzünü güldürür inşallahhhhh
Bukettt canımmmm Çankaya ewet pahalı inşallah yakın zaman da bulursunuz herşey yoluna girer Allah kolaylık versin
Çiğdem uykucuuu bende fenayım uyumak istiyorum bi kaç gün kalkmamak istiyorum ama nerdeeeeee
Kızlar benimde uyandığımdan beri sol gözümde ağrı var hafifde şişmiş bişeymi çıkıyo acaba :18::18::18:çok tırsıyorummm

itdirseğimi çıkıyo acep gelde bir tüküreyim :))) bizim burda ona ilk gören tükürür ıyyyy sabah sabah mide bulandırdım dimii

canım dün yazıp hemen çıktığım için şimdi gördüm..
tit
idrar kültürü
toxo
rubella
tam kan sayımı
akş
bun
kre
ast
alt
hbsag
hcv
hıv
tsh

hatırladıklarım bunlar cnm..

Nazan o ne beeee it dirseği falan ayyy kötü bişeymi yaşayackmıyım?
Anacım geçecekse geliyim tükür çünkü fenayım yavaş yavaş kapanıyo gözüm

yok kötü bişe deilde tam kırpiklerin oldugu yerde sivilce çıktıgını düşün o şekil bişe tatlı yok bee ne geçsin mikrop kapar göz tükürülürmü göze onun ilacı vardır kuzucugum eczaneye bir sor ama başka bişede olabilir

ayyy Nazan inanıp da gidip müdüre gözüme bi tükür demedim Allahtan
Neyse idare edicez bugün artık böyle (((
Benimle neden dalga geçtin gıcıkkkkkkk
İnşallahhhh tez zaman da hamile kalırsın hattaa üçüz olurrrrrrr

ebru şallı hamileliği boyunca 7 kilo almıştı onun çatlağı olmuşmudur ki yaa? :)

var aslıcım böyle bişe tükürlür ama ben karşıyım eskilerin adetleri işte duanada kocamannn bir aminnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemize inş.

var.. Duvara monte edilen uzun beyaz çubukl:))) cibinlik askısı:))

hadi gel kız napcanı bir görelim gelsene gelsene millete çatlak dion anacım onlarım göbişleri çatlıyo bizim kafamız çatlak napcaz oniiii

evet çatlakız..

nazan o ne beeee it dirseği falan ayyy kötü bişeymi yaşayackmıyım?
Anacım geçecekse geliyim tükür çünkü fenayım yavaş yavaş kapanıyo gözüm

canım it dirseği ise sarmısak sür çok iyi gelir hemen geçiriyor allahın izniyle..

canım ben it dirseğini bile şimdi duydumki kaldıki omu değilmi bilemiyorummm
Ama akşam eve gidince sürerim o dediğinizdense geçirir

kızım arpacık tır onun bi adıda..evet sarmısak iyi gelir..onu bide gözüne sür bi bakki nasıl sızlıyo:))

sarmısağı ortadan kes, çıkan yarin üstüne göz çizgisine yaklaştırmadan azcık değdir..o çak sızlatıyo..haberin olsun:)

ebru şallı hamileliği boyunca 7 kilo almıştı onun çatlağı olmuşmudur ki yaa? :)

canım çatlakların bence onu sürmekle yada bunu sürmekle bir ilgisi yok iç karnın darsa 1 gecede çatlaklar elegeçiri veriyor göbişi ama kimisinde hiç olmuyor yapı meselesi takma okadar aklına evet karnında bebiş varken çirkin durur ama sonra beyazlaşır oralar sıkıntı etme yani benim belimde var çok aldıgım dönemde oluştular hiçte umursamam bebegim olsunda karnımda çatlak olsun

Teşekkür ederim Buket ben düşünememiştim

aman herseyide bil zaten bizdede it dirseği ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…