Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben sık giremediğim için bilmiyorum forum hakkında pek birşey ama şöyle bir bakınca
arkadaş olarak eklemem gerektiğini düşündüm :)
ekledim gördüğüm kadarıyla sizlerden.
bunun bana katkısı yada size katkısı ne bilmiyorum tabi oda ayrı bişey :))

üfff 2dk susun yaa okuyorum okuyorum yetişemiyorum tam bitirdim derken 2 sayfa daha eklendi ne çene varmış sizdede yahuuu, bi susunda motorunuz soğusun arkadaş

evet yaa orası çok pahalı sen biraz uzaklaş bence şöyle tek araçla kısa zamanda ulaşabileceğin başka yerlere bak.

evet enerjik bi giriş yapayım da azıcık sizlere enerji ereyim dedim

sağol canım Allah razı olsun.

Nazan o ne beeee it dirseği falan ayyy kötü bişeymi yaşayackmıyım?
Anacım geçecekse geliyim tükür çünkü fenayım yavaş yavaş kapanıyo gözüm

sarımsak sür geçer hemen

ayy ikizim arpacık olmuş canım benimmm, çok fena bir görüntüsü var ama topik doktorlarımızın tavsiyesine uy bari inşallah işe yarar canım benim.
ayrıca şu itdirseği lafı hep gıcığıma gitmiştir, onun nazikçesi "arpacık" lütfen kendisine bu şekilde seslenin öbürü midemi bulandırıyor nedense, ayy hamilemiyim yoksa

Benbi araştırıyım şu it dirseğimi arpacıkmı
Doktorlarım teşekkür ederim bilgileriniz için

geçmiş olsun canım ben de yazayım eksik kalmayayım arpacığa veya mikrop kapmış da olabilir gözün belki ondan şişmiştir ikisine de sarmısak ve kaynamış ılımış suyla sabah akşam pansuman iyi gelir tatlım...

bukeet bende çok severim internetten ev araştırmayı biz alırken az bakmadım dün baktım azıcık ama senin hangi semtden istediğini bilmiyordum yinede çankayaya baktım sonra çıktım fiyatlar gerçekten uçuktu

sağol canım..evet bi kızmını gördüm..şu gop taki aklıma yattı biraz...şimdi erzurumda evler hep lükstür..erzurumda dışarısı -30 derece olduğu için insanlar evden çıkmazlar haliyle evleriyle uğraşılar ..hep lüks hep 3+1 4+1 felan benim şuanki evim de4+1..ama ben ankarada illa 4+1 olsun demem.bana 2+1 de yeter..sonrasın düşünürüz..zaten kutu gibi evleri çok severim.

ne arpacığı kardeşim it dirseği işte o tıp dilinde öyledir biz halk dilinden yanayız

he tamam it olsun..

eee gorussenıze belkıde olurr eşyaların sığsınn ooohh mıs gıbı kutu gıbı evın olsun..
inşAllah kıralanmamıştır

İyi ol buketim Allah kolaylıklar versin denk getirsin inşallah hangi semtten bakiyonuz

Hoş bulduk ozlemim Allah iyilikler versin bende iyiyim cok şükür :)

Allah iyiliğini artırsın bendireyecim bizde iyiyiz sagol kizimla meyve yiyoruz iste:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…