- 28 Kasım 2012
- 176
- 31
- 118
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.061
canım bakıyoz da işte birsürü faktör var..benim çalışma saatlerim esnek biliyorsun..çıkışı üşünüyoruz yakın olsun diyoruz..ama iş çankayada..oraya yakın yerler el yakıyor.. napacaz bilmiyomm
Vayy hekes burdaymış
Bircan kuzum cok sagol iyiyim okuldayim simdi,kafamda bir bulanıklık var, niyekine????
Buket cankaya da evler ucuyor anacım, Allah yardimciniz olsun,inşallah tam gönlüne göre bir ev versin, Rabbim bu kadar güzelliği bir arada verdi hamdolsun,ben inaniyorum ev işine de buğun akşama bitmiş olacak
Gülcüm tekmeleri yemişsin gecmiş olsin :))))
özlem ve nazan sizde de bir enerji patlamasi gördüm ama cido yatsın uyusun, büyüsün :)))))
Tünaydın demeliyim sanırım artık tatlışlar :)
raporum bitti ve işe başladım...
barisozlem / özlem 13.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
seybil / sibel 14.03.2013 perşembe sağlıklı hamişlik + kolay doğum
dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin..
Nazan o ne beeee it dirseği falan ayyy kötü bişeymi yaşayackmıyım?
Anacım geçecekse geliyim tükür çünkü fenayım yavaş yavaş kapanıyo gözüm
Benbi araştırıyım şu it dirseğimi arpacıkmı
Doktorlarım teşekkür ederim bilgileriniz için
Çok eğleniyorum sizi okurken iyiki varsınız yaa
hele buket , nazan ve özlem atışmaları beni benden alıyor kahkahalar atıyorum (içimden)
Ankara Kiralık Daire ilanları sahibinden.com'da!
Emlak Ofisinden Kiralık Daire 700 TL 100 m2 3+1 odalı Ankara Çankaya Gaziosmanpaşa Mah. - 116908993
Sahibinden Kiralık Daire 450 TL 65 m2 1+1 odalı Ankara Çankaya İleri Mah. - 118205770
Emlak Ofisinden Kiralık Daire 650 TL 90 m2 3+1 odalı Ankara Çankaya Tınaztepe Mah. - 118200545
ev araştırmak en çok sevdiğim işlerden.. bukett inşAllah bu evleri görmemişsindir ve hemen bir tanesi dee aa bak bu olur dersiniz ya..
ne arpacığı kardeşim it dirseği işte o tıp dilinde öyledir biz halk dilinden yanayız
sağol canım..evet bi kızmını gördüm..şu gop taki aklıma yattı biraz...şimdi erzurumda evler hep lükstür..erzurumda dışarısı -30 derece olduğu için insanlar evden çıkmazlar haliyle evleriyle uğraşılar ..hep lüks hep 3+1 4+1 felan benim şuanki evim de4+1..ama ben ankarada illa 4+1 olsun demem.bana 2+1 de yeter..sonrasın düşünürüz..zaten kutu gibi evleri çok severim.
he tamam it olsun..
eee gorussenıze belkıde olurr eşyaların sığsınn ooohh mıs gıbı kutu gıbı evın olsun..
inşAllah kıralanmamıştır
SelaM kizlar bedriye özlem buket nasilsiniz canlar:))
Kızlar kademe atlamışım bakın, 2. kalbim gelmişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?