Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yok kız nekadar mesajlaşırsan okadar çok kalbin olur heralde, benimde olmuş hep tek kalple dolaşıyodum

Allah iyiliğini versin Çiğdem ya desene en cok kim gevezelik dırdır yaparsa ona hediye kalp geliyor:)))

Hadi gözün Aydın iki canliydin 3 canlı oldun yedek bı Can'ın daha oldu)))

Allah iyiliğini versin Çiğdem ya desene en cok kim gevezelik dırdır yaparsa ona hediye kalp geliyor:)))

Hadi gözün Aydın iki canliydin 3 canlı oldun yedek bı Can'ın daha oldu)))

Allah senin iyiliğini versin şekeriiimmm, gevezelik olarak düşünmemiştim ben hiçç
Buketin 4 kalbi vaaaaarrrr, o daha geveze ozaman

ayy 3 müş, pardon Buket'Ciiiimmmmm

ooooo Seda'nın 5 kalbiiii vaaaarrrrrrrmışşş :))))))

Son düzenleme:
Kızlar ancak gelebildim işlerim vardı napıyorsunuz. Ya hamilelere birşey sorucam biraz önce hapşırırken karnımım altına rahim kısmı gibi bir sancı girdi ama baya fazla iki büklüm oldum şiddetlide hapşırdım sizde böyle birşey olmuş muydu zaten şişim karnım 3 aylık gibi tuvalete zor çkıyorum ondan da olabilir şişlik ama sancı çok canımı yaktı hapşırırken. Umudum hiç yok benim ama sorayım dedim aklıma takıldı. :26:

Ayy Seda'cım aşılama olmuşta belirti mi arıyormuşşş ay ay kıyamam inşallah canım benim hayırlıyla tutunmuştur bebişin sana,
Bir hamile olarak sorunu yanıtlama hakkı buldum kendimde

Hamile kaldığım ay adet olcakmışım ağrı oluyordu ve bişey batıyordu sanki, ani hareketlerde daha da çok şiddetleniyordu, ama bukadar erken belirti verirmi sende onu bilemedim canım benim..

canım bu sefer hiç belirti aramıyorum aslında ama feci sancı girdi hapşırınca yaa batmada sa nasıl desem çok içten böyle derinden azıcık bazen sağda bazen solda hassaslaık var bi yanii. Bende ani hareket yapınca ya da öfkelenince stres olunca karnıma sancı giriyor mesela bu öğlen birşeye stres oldum eşime birşey anlatmaya çalışıyordum direkt sancım oldu karnımda. Ama o batmalar tam kasık kemiği var ya orada sağ tarafta daha baskın hissettiriyor kendini bir de böyle karnımda hani birşeyin kopçası gelir ya öyle bir batma oldu aslında hiç umudum yokta onu yazmışken bunları da yazayım dedim bakalım ben bu seferde olmadığını düşnüyıorum da bir ümit belki. :26:

bir de ben reglilerimde ağrı yaşamadğım iç.in sancı falan maalesef regl ağrısı falan gibi bişeyler diyemiyormum bir tek geçen sefer üşüttüm sanırım yada başka birşey çok sancım omuştu belimde biliyorsunuz regl olunca geçmişti şimdi yok öle birşey.

sedaa o hapşırdığında olan ağrının aşılama veya hamilelikle ilgili olduğunu düşünmüyorum arada sırada banada olur hapşırığın şiddetiyle alakalı sanırım

Inşallah canım şıp diye bulursunuz ama ben inanaıyorum bugün yarın evi işi hallolacak, dualarimdasin

Aslı aslı aslı benim en belirgin hamilelik belirtim gögüslerimde cok ağrı ve şişkinlik ve sürekli uyuma isteyiiiiiiiii, bak gör bu ay sende birsey varrrrrrr ama bunun adı it dirseği olmayacak :))))))))))

canım benimde yumurtlama dönemimden birkaç gün geçtikten sonra öyle batıyor gibi sancılarım vardı.
dr a gittim üşüttüm mü bir sorun mu var diye.
dr alttan usg ile baktı hamile değilsin onu söyleyim dedi,adetine birkaç gün mü var dedi.
gerçekten öyleydi.ama hiç yaşamadığım bu batmalar ne dedim bana psikolojik demeye getirerek gülümsedi :)
sonuç 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim..
umarım sen de mutlu olursun..

Kızlar dualarınızı okudum Mevlam dileklerinizi kabul etsin

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]barisozlem / özlem[/TD]
[TD="align: center"]13.03.2013 çarşamba[/TD]
[TD="align: center"]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]seybil / sibel[/TD]
[TD="align: center"]14.03.2013 perşembe[/TD]
[TD="align: center"]sağlıklı hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

benim göğüslerimde ilk günlerde dolgunluk sancı vardı o da çatlatma iğnesinin etkisi şimdi azaldı gbi çok yoklayınca azcık var. Ama uyku isteği inanılmaz var her akşam uyumak istiyorum dizimi zor izliyrum ama daha benim aşılamadan sonra 6. günüm bitti aşılama gününü saymıyorum bu kadar erken belirti olmaz ki hem valla umudum yok yaa..

İşte benimde 6 gün oldu aşılama gününü saymazsak göğüslerim nasıl biliyor musun (nerden bilicem desne ) böyle ilk günlerde acıyordu çatlatma iğnesinin etkisi o zaten şimdi o acsı geçti çok yoklarsam acıtor burcuya da yazdım işte, hala birazcık dolgunluk var gibi öbür aşılamada da ilk günler olmuştı sonra azalmıştı çatlatmanın etkisi geçince de nasıl diyim nefes aldıkça baze içten acıyor böyle. Bie sağ bir sol ağrıyor sancı oluyor, bugün hapşırdım nasıl sancı girdi ama karnıma anlatamam birşey sapladılar sanki o anlık iki büklüm oldum. Batma olarak arada sanki birşeyi kopçası değer ya öyle bir his oluyor çok nadir ama. Br de afedersin kuyruk sokumuma sancı giriyor bu aralar kabızlık falan hep var hatta sabah sancım oluyor. Öyle işte. Ama gerçekten hiçbir hissim ve umudum ama bunlar var işte bmyle anlattıkça aklıma geliyor bir yerim ağrısa bile o yere odaklanmıyorum. Canım dr senin acayipmiş acaba nasıl gebeliği anlayacaktı regl olana kadar hiçbir dr gebe değilsi diyemez çünkü rahim hala kalındır ama kese gözükmez, bebek gözükmez. Sadece kanda belli olur varlığı ben geçen sefer 10. günü çağırmuştı gittim muayene etti testten önce zaten görünmez ama bakalm dedi yanii salak dr almuştır sonucu görünce ağzının payını

amiiin canım sağolasın Allah razı olsun

onu da ben düşündüm işte artık bu kalplerden kimin geveze olduğunu anlayabiliriz ha ha haaa seda bu aralar fazla yazmıyo ama zamanında çok ağzı laf yapmış 5 kalbi kazanmış maşallah kızlar size:)))

iyi akşamlar kızlar.bi saattir geçmişi okuyorum.ne çok konuşmuşunuz maşallah.hafta içi muhabbetin dibine vuruyorsunuz hafta sonu iki çift laf edecek kimseyi bulamıyorum.Acıkta hafta sonuna bırakın

kevok08 / aylin 12.03.2013 salı sağlıklı hamişlik + kolay doğum

barisozlem / özlem 13.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik

seybil / sibel 14.03.2013 sağlıklı hamişlik + kolay doğum

canlar hepinizin duasını okudum.Rabbim hayırlısı ile kabul etsin;hepinizin gönlünün muradını versin inşallah

GÜnaydın herkese,
Hayırlı cumalar, Allah dualarımız ve ibadetlerimizi kabul eylesin.(Amin)
Kimsecikler yok, ben geldim işe yine bu gün son allahtan ama çok yoruldum yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…