- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.081
Hayirli olsun cnm da kıdem arlarında mı geliyo bı kalpler bsk sen deyince dikkatimi çekti bende 3 kalp varmış ne ara olmuş ki:)))
Yok kız nekadar mesajlaşırsan okadar çok kalbin olur heralde, benimde olmuş hep tek kalple dolaşıyodum
Allah iyiliğini versin Çiğdem ya desene en cok kim gevezelik dırdır yaparsa ona hediye kalp geliyor:)))
Hadi gözün Aydın iki canliydin 3 canlı oldun yedek bı Can'ın daha oldu)))
Kızlar ancak gelebildim işlerim vardı napıyorsunuz. Ya hamilelere birşey sorucam biraz önce hapşırırken karnımım altına rahim kısmı gibi bir sancı girdi ama baya fazla iki büklüm oldum şiddetlide hapşırdım sizde böyle birşey olmuş muydu zaten şişim karnım 3 aylık gibi tuvalete zor çkıyorum ondan da olabilir şişlik ama sancı çok canımı yaktı hapşırırken. Umudum hiç yok benim ama sorayım dedim aklıma takıldı. :26:
Ayy Seda'cım aşılama olmuşta belirti mi arıyormuşşş ay ay kıyamam inşallah canım benim hayırlıyla tutunmuştur bebişin sana,
Bir hamile olarak sorunu yanıtlama hakkı buldum kendimde
Hamile kaldığım ay adet olcakmışım ağrı oluyordu ve bişey batıyordu sanki, ani hareketlerde daha da çok şiddetleniyordu, ama bukadar erken belirti verirmi sende onu bilemedim canım benim..
sorma burcu ..dün öyle darlandım ki..kayın valideme dedimki evler çok pahalı..dedi ben size demiştim pahalı olur diye..ya haman kendine pay çıkarıyo..inşallah bulursunuz demeli insan önce:))neyse boşverin şimdi...ben dün öyle darlandımki naapacaz felan diye..sabahda 6 da hortladım resmen uykularım kaçıyo..inşallah hayırlısıyla bi uygun bişey bulalımda, 2+1 de yeter..öyle lüks bişey istemiyorum...hayırlısı bakalım.
Kızlarrrr Günaydınnnnnn
Yasemincim canım bende hastalık belirtileri var daha doğrusu göğüslerim çok fena ağrımaya başladı 3-4 gündür yürürken bile ağrıyo çok fena( yaniii bende belirti falan yok anacım Allah ikizimin ve üçüzümün yüzünü güldürür inşallahhhhh
Bukettt canımmmm Çankaya ewet pahalı inşallah yakın zaman da bulursunuz herşey yoluna girer Allah kolaylık versin
Çiğdem uykucuuu bende fenayım uyumak istiyorum bi kaç gün kalkmamak istiyorum ama nerdeeeeee
Kızlar benimde uyandığımdan beri sol gözümde ağrı var hafifde şişmiş bişeymi çıkıyo acaba :18::18::18:çok tırsıyorummm
Kızlar ancak gelebildim işlerim vardı napıyorsunuz. Ya hamilelere birşey sorucam biraz önce hapşırırken karnımım altına rahim kısmı gibi bir sancı girdi ama baya fazla iki büklüm oldum şiddetlide hapşırdım sizde böyle birşey olmuş muydu zaten şişim karnım 3 aylık gibi tuvalete zor çkıyorum ondan da olabilir şişlik ama sancı çok canımı yaktı hapşırırken. Umudum hiç yok benim ama sorayım dedim aklıma takıldı. :26:
bukeeet sen şimdi ankaradaki görevine ne zaman başlıyorsun
Inşallah canım şıp diye bulursunuz ama ben inanaıyorum bugün yarın evi işi hallolacak, dualarimdasin
Aslı aslı aslı benim en belirgin hamilelik belirtim gögüslerimde cok ağrı ve şişkinlik ve sürekli uyuma isteyiiiiiiiii, bak gör bu ay sende birsey varrrrrrr ama bunun adı it dirseği olmayacak :))))))))))
canım benimde yumurtlama dönemimden birkaç gün geçtikten sonra öyle batıyor gibi sancılarım vardı.
dr a gittim üşüttüm mü bir sorun mu var diye.
dr alttan usg ile baktı hamile değilsin onu söyleyim dedi,adetine birkaç gün mü var dedi.
gerçekten öyleydi.ama hiç yaşamadığım bu batmalar ne dedim bana psikolojik demeye getirerek gülümsedi :)
sonuç 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim..
umarım sen de mutlu olursun..
Kızlar dualarınızı okudum Mevlam dileklerinizi kabul etsin[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]barisozlem / özlem
[/TD]
[TD="align: center"]13.03.2013 çarşamba
[/TD]
[TD="align: center"]sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]seybil / sibel
[/TD]
[TD="align: center"]14.03.2013 perşembe
[/TD]
[TD="align: center"]sağlıklı hamişlik + kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Allah senin iyiliğini versin şekeriiimmm, gevezelik olarak düşünmemiştim ben hiçç
Buketin 4 kalbi vaaaaarrrr, o daha geveze ozaman
ayy 3 müş, pardon Buket'Ciiiimmmmm
ooooo Seda'nın 5 kalbiiii vaaaarrrrrrrmışşş :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?