- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.101
geçmiş olsun canım ben de yazayım eksik kalmayayımarpacığa veya mikrop kapmış da olabilir gözün belki ondan şişmiştir ikisine de sarmısak ve kaynamış ılımış suyla sabah akşam pansuman iyi gelir tatlım...
şimdi çay demiyle pansuman dicem yanınada piskevit koy nazan dersiniz demiyorum vede susuyorum :)))))))
ecrin 23 merve, duanı okudum Allah kabul etsin
Bu arada kızlar bu son girişim olabilir.bu gün ayrılıyorum.pazar ev taşıyorum.çarşamba işe başlıyorum.
bi daha ne zaman girerim bilemiyorum..
o zamana kadar esen kalın..
Bu arada kızlar bu son girişim olabilir.bu gün ayrılıyorum.pazar ev taşıyorum.çarşamba işe başlıyorum.
iyi akşamlar kızlar.bi saattir geçmişi okuyorum.ne çok konuşmuşunuz maşallah.hafta içi muhabbetin dibine vuruyorsunuz hafta sonu iki çift laf edecek kimseyi bulamıyorum.Acıkta hafta sonuna bırakın
kevok08 / aylin 12.03.2013 salı sağlıklı hamişlik + kolay doğum
barisozlem / özlem 13.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
seybil / sibel 14.03.2013 sağlıklı hamişlik + kolay doğum
canlar hepinizin duasını okudum.Rabbim hayırlısı ile kabul etsin;hepinizin gönlünün muradını versin inşallah
Sağolun arkadaşlar..vedalar hep üzücüdür..ama bir kaç gün olmayacam..hakkınızı helal edin:))
Sağolun arkadaşlar..vedalar hep üzücüdür..ama bir kaç gün olmayacam..hakkınızı helal edin:))
buket yaa hani siz evi buldunuzmu, dün bizimkine seni anlatıyorum gelsinler buralardan tutsunlar diyoYok dedim burası onlara uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?