Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

şimdi çay demiyle pansuman dicem yanınada piskevit koy nazan dersiniz demiyorum vede susuyorum :)))))))

günaydın canlar... allam ya dün bahar gibi olan hava bugün nasıl kapalı rüzgarlı öfffffff
bugün işe gitmem gerekiyordu sabah havayı görünce hasta numarası yaptım kocişe kakaladım işi ay ne fenayım ilkokul çocukları gibi de mi
bu arada Mervecim duanı okudum tatlım

ecrin 23 merve, duanı okudum Allah kabul etsin

Bu arada kızlar bu son girişim olabilir.bu gün ayrılıyorum.pazar ev taşıyorum.çarşamba işe başlıyorum.
bi daha ne zaman girerim bilemiyorum..
o zamana kadar esen kalın..

o zaman kolay gelsin Buketcim Allah rast getirsin işlerinizi inşallah bekliyoruz en kısa zamanda güzel haberlerle...

günaydınn herkese mercim duanı okudum rabbim kabul etsin inş. buket o ne demek yahu 1 hafta 10 1 ay girme tamam ama eninde sonunda gelcen dimi bekliyoruz bırakma burayı engin bilgilerine ihtiyaç duyyoruz :))))))

Günaydın canlarım, super bir gün olsun inşallah, bereketli bir cuma günü olsun, sabah ya evvel cektim, unutanlara duyrulur, burada inanilmaz bir rüzgar var cok korkunc, dün hic giremedim, simdi bir gecmisi okuyup geleyim

kızlar dün abimin eşi ameliyat oldu biliyosunuz çikolata kisti vardı sarmıştı her yanı akşam 8 gibi ameliyata girdi doktoru yumurtalıklarına dokunmadıgını tüplerin açık oldugu yalnız kistin biraz tahribata yol açtıgını 3 ay içerisinde kendine gelecegini söylemiş umarım bu doktor vesile olurda bebegine kavuşur

evet canım bu konuda bende şikayetçiyim hafta içi 2dk durmuyo çeneleri hafta sonu birini bulabilirsen ne mutlu
canım dua için teşekkür ederim Allah razı olsun

canım benim Allah kolaylıklar versin,inşallah bi çırpıda herşeyini halledersin

vay buketim veda gibi olmuş içim sızladı, Allah yardımcınız olsun, hersek yolunda gider inşallah, ilk fırsatta gel, hep aklımda olacaksın, Rabbim işinizi rast getirsin,hep iyi ve adaletli insanlar cıkarsın karşınıza

günaydın dememişim direk konuya girmişim günaydın,hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun
kızlar ben geçen hafta ya evvel çekmiştim ama meğer 1000 tane çekmek gerekiyormuş ben 100 tane çektim ve daha bugün farkettim ne salağım

Sağolun arkadaşlar..vedalar hep üzücüdür..ama bir kaç gün olmayacam..hakkınızı helal edin:))

oyyy oyyy vedalaşır helalleşirmiş, helal olsun canım sende hakkını helal et bize, canım benim biliyorsun bizde ankaradayız bi ihtiyacın olursa ara yardımcı olmaya çalışırım

Ay çok acıklı..ühühühühühhüüüü..ıhıhııııııııııııııığııığııığğ

ıngaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Buket yaa hani siz evi buldunuzmu, dün bizimkine seni anlatıyorum gelsinler buralardan tutsunlar diyo yok dedim burası onlara uzak

ayyyy kırkkonaklar ben orda doğmuşum daha doğrusu annemler orda otururken doğmuşum, iyi oralarda yapılar genellikle yeni çok eski değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…