Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günnayyydddıımmm güüüppggüüüzzzeeellleeerrrr...

iyi bir günn.. bol dualı bir gün olsun bugun bizee..

ecrin23 / merve 15.03.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik

duanı okudum Rabbim kabul etsin.. inşAllah..

bak anacım seziyodum dogruymuş akrep burcu olarak ön sezilerim kuvvetlidir.

yaa nazancım nasıl ağır nasıl ağır bilemezsin (tabi bilemezsiniz nerden bileceksiniz ağa torunu olan benim)

kız yok ağa dediysek öyle filmlerdeki gibi ağa değil ağa derlermiş işte

kızlar size birsey soracam benım bu gebelik belirtilerim halen geçmedi ya gögüs agrım kabızlığım ve sürekli turşu yiyorum baska şeyler in koksu midemi bulandırıyor geçen düşüğümde hemen kesilmişti belirtilerim

burcucum bebeğin düştüğünden eminmisin belki sadece kanaman oldu parça geldimi? birde hormonlarla alakalı anca düzeliyordur.

burcucum bebeğin düştüğünden eminmisin belki sadece kanaman oldu parça geldimi? birde hormonlarla alakalı anca düzeliyordur.
cnm cumartesi test yaptım 651 di pazartesi tekrarladım 441 düşmüştü kanamam var ama parça düşmedi sadece simsiyah kanamam var

cnm cumartesi test yaptım 651 di pazartesi tekrarladım 441 düşmüştü kanamam var ama parça düşmedi sadece simsiyah kanamam var

ah be kuzum..fırsatı yarat da doktora git..kaç gündür kanıyo bu böyle..bakması gerek yaa..benim bildiği parça marça kalmışmı diye bakarlar..yada belki sadece düşük tehlikesiydi..off..git bi doktora..

canım ben de git hemen doktora hatta başka doktora başka hastaneye diyeceğim bi sürü ihtimal var bence hatta belki değerin düşmedi yanlış ölçtüler... ama lütfen sakın ihmal etme tatlım...

doktorumu aradım sonucu aldığım gibi bana dedi normal bir düşük korkulacak birsey yok 3 gün sonra tekrar test yap beni ara yani bugün için söyledi ama evi bir görseniz sabahtan köyden gelmişler gitmiyorlar da cnm birde aklıma bu geliyor acaba ikizdi biri gitti diğeri kaldımı diye düşünüyorum ama kendimi kandırıyorum

birde kalsa bile özür olma ihtimalide var aşırı kanamam gelince bana iki kere film çektiler hem böbrek hemde akçiğer filmi

çok geçmiş olsun diyerekten..
şimdi bende düşüklerimde kürtaj olmadımm.. bir düşüğümde inanaır mısın 15 gün yaklaşık kanamam oldu.. doktor değerin sıfırlanana kadar azalarak devam edicek mudahaleye gerek yok dedi en son kanama durunca çağırıyorlar ki son durumu görmek için sen ama sonrasında değerin 0 olana kadar takiplerini kendin yapıyorsun yine bi düşüğüm de inan bir anda içim boşaldı sandımmm şaaarrr diyee ama o sadece bir gün mu ne sürmüştü kanamam..

ya seni üzmek istemem kesinlikle ama sen zaten bu düşüğü şu an yaşıyorsun ki inşAllah bu son olsunn.. kan değerin düştüğü anda o bozulmuş gebelik diyorlar işte benimde bu sebeble ennn korktuğum testtir kanda bhcg.. bu sağlıksız bir gebelikti ama inşAllah yakın zamanda sağlıklısını da bulucaksın çünkü rahmin iyice temizleniyor şuan ve kendini sıkı tutucağı sağlıklı bebeğe hazırlıyormuş..

sizin düşükler daha küçük diyemi kürtaj yapmadılar ben gidiyorum hemen kürtaja alıyorlar yaa,birde hastanede bi kız daha vardı onunda parça düşüyordu sonunda onuda aldılar ama oda benimle aynı haftaydı sanırım

cnm yok zaten beklenmeyen anda geldi ve öylede gitti haberim olmadığı için pek etkilemedi

olabilir canımmcımm benim bir düşüğümm 5 haftalık bile olmamıştı diğer düşüğüm ise 6.haftaya girmek üzereydik.. ama mesela duamnurun doktorunu yadırgamıyorum ben çünkü banada hep aynısını diyorlardı, kan değerini takip et, 3 5 gün sonra gel diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…