- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.141
olabilir canımmcımm benim bir düşüğümm 5 haftalık bile olmamıştı diğer düşüğüm ise 6.haftaya girmek üzereydik.. ama mesela duamnurun doktorunu yadırgamıyorum ben çünkü banada hep aynısını diyorlardı, kan değerini takip et, 3 5 gün sonra gel diyorlar..
kızlar ben kaçtım misafirler gidiyor kahvaltı hazırlıyacam burda kalanlara öptüm hepinizi allaha emanet olun
he he kesin hmileyimdir Burcu ben zaten bu ay yalancıktan umrumda değilmiş gibi davranıyorum öyle olunca hamile kalınıyormuşya :)))Çiğdem öyle diyince bende böle takılıyorumInşallah canım şıp diye bulursunuz ama ben inanaıyorum bugün yarın evi işi hallolacak, dualarimdasin
Aslı aslı aslı benim en belirgin hamilelik belirtim gögüslerimde cok ağrı ve şişkinlik ve sürekli uyuma isteyiiiiiiiii, bak gör bu ay sende birsey varrrrrrr ama bunun adı it dirseği olmayacak :))))))))))
Canım benim Allah kolaylıklar versinnnecrin 23 merve, duanı okudum Allah kabul etsin
Bu arada kızlar bu son girişim olabilir.bu gün ayrılıyorum.pazar ev taşıyorum.çarşamba işe başlıyorum.
bi daha ne zaman girerim bilemiyorum..
o zamana kadar esen kalın..
tuttuk,,kırkkonaklarda, 700 e..nasıl??
he he kesin hmileyimdir Burcu ben zaten bu ay yalancıktan umrumda değilmiş gibi davranıyorum öyle olunca hamile kalınıyormuşya :)))Çiğdem öyle diyince bende böle takılıyorum
Canım benim Allah kolaylıklar versinnn
Bukettttt benim işe gelirken bindiğim otobüs numarası 114 :) işime yakınnn ohhh ne güzel iyice yakınlaştık birbirimizeözlem sen ben ayarlarız görüşürüz bi gün
Kızlar Günaydınnn ve Hayırlı Cumalarrr
Bu arkadaşınızı da bugün dualarınızda eksik etmeyin yazık garibe
kııız bende aynı otobüsle gidip gelecem..işede evede o otobüs gidiyo:))yakalarım seni orda..
Anammmm o zaman bundan sonraki haftalarda gözlerim seni arayacakkk :)))
Bak ben yakama kırmızı gül takarım sende öyle yap karşılaşırız belkimmm
bende fotr şapka takarım parola batan güneş...
GÜnaydın herkese,
Hayırlı cumalar, Allah dualarımız ve ibadetlerimizi kabul eylesin.(Amin)
Kimsecikler yok, ben geldim işe yine bu gün son allahtan ama çok yoruldum yaa..
günaydın canlar... allam ya dün bahar gibi olan hava bugün nasıl kapalı rüzgarlı öfffffff
bugün işe gitmem gerekiyordu sabah havayı görünce hasta numarası yaptım kocişe kakaladım işiay ne fenayım ilkokul çocukları gibi de mi
bu arada Mervecim duanı okudum tatlım
ecrin 23 merve, duanı okudum Allah kabul etsin
Bu arada kızlar bu son girişim olabilir.bu gün ayrılıyorum.pazar ev taşıyorum.çarşamba işe başlıyorum.
bi daha ne zaman girerim bilemiyorum..
o zamana kadar esen kalın..
kızlar dün abimin eşi ameliyat oldu biliyosunuz çikolata kisti vardı sarmıştı her yanı akşam 8 gibi ameliyata girdi doktoru yumurtalıklarına dokunmadıgını tüplerin açık oldugu yalnız kistin biraz tahribata yol açtıgını 3 ay içerisinde kendine gelecegini söylemiş umarım bu doktor vesile olurda bebegine kavuşur
günaydın dememişim direk konuya girmişimgünaydın,hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun
kızlar ben geçen hafta ya evvel çekmiştim ama meğer 1000 tane çekmek gerekiyormuş ben 100 tane çektim ve daha bugün farkettimne salağım
tuttuk,,kırkkonaklarda, 700 e..nasıl??
ne ağası beee, ama dedem zamanında köyün ağasıymış ağa torunu olurmu
Anammmm o zaman bundan sonraki haftalarda gözlerim seni arayacakkk :)))
Bak ben yakama kırmızı gül takarım sende öyle yap karşılaşırız belkimmm
barisozlem / özlem
seybil / sibel
dualarnızı okudum dün akşam canlarım Rabbim kabul etsin İnşallahhh
manyaksınız siz
amiin sağol canım Allah razı olsun
....................sağol
evet neyse ki son gün sanki bir gün daha işe gelemezmişim moddayım bende bugün uykumda var neyse dinlen bir güzel haftasonu bari..
sorma rüzgar var kapalı keşke benim de kaytarma durumum olsaydı zaten aşılamadan dolayı geçen cuma izin aldım bu hafta alamazdım hem onu düşmedi bile yıllık iznimden faan sağolsunlar öyle kıyakları oluyor canım arada alınan izinleri düşmüyorlar pek ama arka arkaya alsam düşerler bende yıllık iznimden hiç harcamak istemiyorum yazı tüp bebekte dinlenmem için lazım olacak. görüyorsun ne kadar umutsuzum bu arada öksürürken bazende hapşırırken karnınım altına yan taraflarına ağrı gidiyor sıız şeklinde sende ilk günlerde olmuş muydu ( umutsuza bak ama)
canım buldunuz mu ev hayırlı olsun canım inşallah yeni yerin ve işin sana çok uğurlu gelir yeni eve bebişin gelir canım kendine dikkat et ama bizi fazla bırakma hemen gel yerleşince olur mu
İnşallah canım Rabbim bize de tüm isteyenlere de nasip etsin.. Geçmiş olsun yengene de.
canım olsun sayı çok çok önemli değil niyet önemli geçen cuma sabah evdeydim ya aşılamadan önce Nihat hoca vardı tv de o da öyle dedi her dua da bir sayı belirtilmiş ama çok rivayetler vardır niyet edip içten okuduktan sonra sayıya takılıp kalmayın ama tabii fırsat bulup o şekilde yapılırsa da iyi olurmuş.
canımm güle güle oturun inşallahh..
vaay ağa torunu heee
An itibariyleeeeeee HASTALANDIMMMMMMMMMMMM :))))))
Yalancıktan umarsamıyormuş gibi yapmakta işe yaramadı :))) Bu ay gerçekten umursamama kararı aldımmmmmm :)))Bakalım olacak mı :)
Allah sizlerin yüzünü güldürsün inşallahhhhhhhh ve isteyen herkeseeee hayırlı haberler almayı nasip etsinnn...
Biraz bunalım takılmam gerekiyo üzgün olmam gerekiyo ama yokkk kafayı yedim ben heralde :))
Yasooooooo ikizimmmmm yaz canım benim yeni BAT 15 NİSANNNNNN
Herkese hayırlı bir cuma günü diliyorum. Dışarıda felaket bir rüzgar var, kulaklarımı tırmalıyo resmen bu ses
Buket yolun açık olsun, inşallah en kısa zamanda yerleşirsiniz, Rabbim yardımcınız olsun.
Mervecim duanı okudum, Rabbim kabul etsin inşallah...
Aslıcım ben senin hangi mesajını topikte görsem sanki hamilelik haberini yazmışsın gibi bi hisse kapılıyorum, sonra bakıyorum okuyorum ki farklı şeyler yazmışsın :) Neden bi türlü anlamadım canım, inşallah bi gün o haberide duyurursun bize burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?