Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

1. anneolmak isteyen bir kadıniçin, anneolamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibiolanları saymak demek…
Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmakdemek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlıkpersonelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamilekadınlara g...özlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürüdua etmek demek…

...Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’diye gözyaşı dökmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklıbir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’diye yalvarmak demek…
anneolmak isteyip de anneolamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmekdemek…
Yıllarca bekleyip anneolabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
anneolamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişiolamamak demek
hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizliminik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...
anneolamamak demek anneolamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...
anneolamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağınıdüşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadanatabilmek demek...
anneolamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..
anneolamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...
anneolamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerinesadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..
anneolamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmakdemek...
anneolamamak anneşarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
anneolamamak her duyduğu karışımları yapmak demek...
anneolamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek.

aslııı inan evde olsaydım şimdi oturup zırıl zırıl ağlamıştım şimdi bile gözlerim doldu ne kadar doğru ne kadar da güzel anlatılmış yaşadıklarımızın tamamını özetlemiş çok beğendim

aslı çok kötüsün..off....bunu başka biyerde daha okumuştum.off..

Kızlarrr niyetim sizi üzmek değildi (((
Paylaşmak istedim ne güzel anlatılmış....

İMTİHAN...
seni olgunlaştırmak için Allahın lutfettiği bir ikramdır.
Kimi zaman dostlarla , Kimi zaman düşmanlarla imtihan edilirsin.
Bazen kimseler olmaz da kendi nefsinle imtihan olursun.
Bazen çok sever, o sevdiklerinle imtihan edilirsin..
ama imtihan Alalh\'ın ikramıdır.
Farkına varabilmek duasıyla ..
HAYIRLI CUMALAR..
Selam ve dua ile.

kızlar burda hava çok kötü çok acayip rüzgar esiyor çatılar düşecek sanki havada kapalı kasvetli hiç iş yapasım yok uykum var

Aslı'mmm kıyamam sana yaa, kızım zaten adet olmuşsun duygusal dönemdesin ben desen ztn bebek ağlaması duysam bile gözlerim doluyor,
Ağlatıcaksın valla beni....
Okuma böyle şeyler lütfen.. önümüzdeki ayda gerçekten düşünmeyeceğiz yine bebek konusuna ara veririz başka şeyler konuşuruz, Rabbim ol dedikten sonra hiçbirşey önünde duramaz..
Offf Rabbim nolur sen burdaki tüm arakadaşlarıma nasip et yarabbim

Selam kizlar. Asıldınız nurda olanlar Çiğdem , özlem , aslı , kevok8 iyisinizdir inşallah
Buket kaçmış yakalayamadik tuh son girişim demiş Rabb'ime emanet ol kuzucum Allak yardimcin olsun kolay gelsin yakında olsam yardıma gelirdim zor taşınma işi

her bir cümlesi doğru hepsini yaşadım eksik yok, Allah her birimizi en yakın zamanda hayırlısı ile müjdelesin inşallah:85::85::85::85::85:

kızlar burda hava çok kötü çok acayip rüzgar esiyor çatılar düşecek sanki havada kapalı kasvetli hiç iş yapasım yok uykum var
Canım burası da fena benimde hiç çalışasım yok eve gidip yatasım var :)
Aminnnnn canım Aminnnn
Napalım hayırlısı böyleymiş demekki başka aylara kaldıkkk :)))
Gelecek ayda yapmıcam çalışma falan istemiyorum artık (((

Mesudecim canım iyiyiz sen nasılsın uzun zamandır hiç konuşamıyoruz... Prenses nasıl?
her bir cümlesi doğru hepsini yaşadım eksik yok, Allah her birimizi en yakın zamanda hayırlısı ile müjdelesin inşallah:85::85::85::85::85:

Allah hepimize sabır versinnn....

herkese selamlar canlar nasılsınız çokkk özledim hepinizi yaaa kaç gündür giremiyorum evde net yoktu malesef ayrı kaldım sizlerden ama artıkın burdayımm.
duasını okuyamadığım arkadaşlar kusura bakmayın en kısa zamanda okuyup haber vericem inşallah

Ecrin07 iyiyim cnm sen nasılsın prenses de iyi cok şükür acıkmış sadece sesi çıkmıyor paylaşımını okudum cok etkileyiciydi seninle beraber Rabbim bütün herkese nasip etsin cnm

Zuperz ve aleykum selam cnm hoş geldin hamdolsun iyiyim sen nasılsın canim sagolsun bak Burdasin yine:)

Allah ımm tümmmm isteyen dileyenlere bizleride ayırmadan kısmet etsin inşAllah sağlıklı, hayırlı evlatlar.. çok duygulu çok..

İş yerinde beni böyle ağlattın ya ne deyim bu duyguları hissetmemen için hayırlı afiyetli evladı biran önce versin Rabbim :)
Sonuna kadar okuyamadım inan.Kız kardeşim uzun süredir istiyor ama henüz kısmet olmadı birden o geldi gözümün önüne
Allahım isteyen herkese hayırlarla istedikleri kadar tekrar tekrar yaşat evlat sahibi olmayı...

mesudecim ben iyiym canım seni sormalı sen nasılsın, kocanın sözünü pek dinlemiyorsun anlaşılan

Sağol gülden..sende ankaradasın sanırım..bakalım alışmak nasıl olacak...

Adanadan sonra olunca zor oldu bana açıkçası.
Bir de beni Ankara ön yargım vardı hiç sevmem der dururdum :)
Büyük konuşmamak lazımmış..
Ben iş yerindekileri de çok soğuk bulmuştum biraz da ondan adaptasyon sorunu yaşadım..
Güzel karşılasın Ankara seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…