- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.181
adanadan sonra olunca zor oldu bana açıkçası.
Bir de beni ankara ön yargım vardı hiç sevmem der dururdum :)
büyük konuşmamak lazımmış..
Ben iş yerindekileri de çok soğuk bulmuştum biraz da ondan adaptasyon sorunu yaşadım..
Güzel karşılasın ankara seni..
amin inşallah..üzel başlar güzel gider..korkuyorum hala
mesudecim ben iyiym canım seni sormalı sen nasılsın, kocanın sözünü pek dinlemiyorsun anlaşılan
iyi düşün iyi başlasın..
benim gibi ön yargılı olma ben ankara soğuk insanına mı sirayet etmiş yaa diye bunalımlardaydım :)
hem yanlış hatırlamıyorsam eşinle kavuşmuştun böylece senin için güzel bir başlangıç bu inş
zeeracım bizimki gösterdi hiç zorluk çıkarmadı sizinki nazlanıyo anlaşılan tatlım benimki kız gerçektende kız çocuklarında kalça büyür gögüslerde diyorlardı benim aynen oldu erkek olanlara da soruyorum onlarında sadece karınları sivri oluyomuş duyduklarımda bu belirtiler vardı yani senin nasıl:)))
zuperz doğru söylüyo yani ben normal doğum düşünüyorum tüm doğum yapmış tanıdıklarımda öyle diyo rabbim neyi nasip eder o zaman bilinmez ama inş korkularımız geçer ya doğumla ilgili:18:
kızlar kaynanam vefat etti bugün saat gece 2 de ve düşük yaptığımı öğrendim 5 haftalıkmış haberim yoktu kanamam olunca gittim doktor düşük yapıyorsun dedi çok kötüyüm meğer o adet değil üstüne görmeymiş
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr
sürpriiiiiiiiiiiiiiiiiizzz
tayinim çıktıııııııııııııııııııııııııııı..
tabi siz hamileyim dememi bekliyosunuz demiiiiiiii??
ama yok şimdilik tayin oldu..Allahıma çook şükür..
Kızlarr kaynanam aşılamada olacağım gece rüyasında beni hamile görmüş bir gün sonrada eşim yemek götürdü onlara aşılamadna önce yapmıştım eşime demiş ama sedaya söyleme alınır birşey ima ediyorum sanar demiş eşim bana söyledi gelince acaba malum mu oldu öyle yakını birini gebe görüpte gebe olan var mı yakınlarınızda falan hiç umduum yok tek bir parça umudum o rüyadan işte o kadarcık.
Bende emirde hastayız canım.benim boğazlarm ağrıyor. Burnum tıkalı. Emir de usuttu heralde ateşi vardı baya dün hastaneye götürdüm. Fitil damla derken düştü ateşi şimdi oğlum iyi çok şükür
ecrin 23 merve, duanı okudum Allah kabul etsin
Bu arada kızlar bu son girişim olabilir.bu gün ayrılıyorum.pazar ev taşıyorum.çarşamba işe başlıyorum.
bi daha ne zaman girerim bilemiyorum..
o zamana kadar esen kalın..
kızlar dün abimin eşi ameliyat oldu biliyosunuz çikolata kisti vardı sarmıştı her yanı akşam 8 gibi ameliyata girdi doktoru yumurtalıklarına dokunmadıgını tüplerin açık oldugu yalnız kistin biraz tahribata yol açtıgını 3 ay içerisinde kendine gelecegini söylemiş umarım bu doktor vesile olurda bebegine kavuşur
An itibariyleeeeeee HASTALANDIMMMMMMMMMMMM :))))))
Yalancıktan umarsamıyormuş gibi yapmakta işe yaramadı :))) Bu ay gerçekten umursamama kararı aldımmmmmm :)))Bakalım olacak mı :)
Allah sizlerin yüzünü güldürsün inşallahhhhhhhh ve isteyen herkeseeee hayırlı haberler almayı nasip etsinnn...
Biraz bunalım takılmam gerekiyo üzgün olmam gerekiyo ama yokkk kafayı yedim ben heralde :))
Yasooooooo ikizimmmmm yaz canım benim yeni BAT 15 NİSANNNNNN
Ecrin07 iyiyim cnm sen nasılsın prenses de iyi cok şükür acıkmış sadece sesi çıkmıyor paylaşımını okudum cok etkileyiciydi seninle beraber Rabbim bütün herkese nasip etsin cnm
Zuperz ve aleykum selam cnm hoş geldin hamdolsun iyiyim sen nasılsın canim sagolsun bak Burdasin yine:)
Allah iyilikler versin cnm evet burası bağımlılık yapiyorbak esım yasaklamasına rağmen buradayım kopamiyorum)) Can'ın sıkılmasın gel burslara iste
Hayatumuttur cnm sen nasılsın denk gelmiyoruz bı türlü
Btskn sen nasılsın cnm:))
Allah iyilikler versin cnm evet burası bağımlılık yapiyorbak esım yasaklamasına rağmen buradayım kopamiyorum)) Can'ın sıkılmasın gel burslara iste
Hayatumuttur cnm sen nasılsın denk gelmiyoruz bı türlü
Btskn sen nasılsın cnm:))
ay canım ya dün benimde muayene günümdü gittim çok şükür herşe yolunda 3 lü test yaptırdım haftaya sonucu alıcam ama benim bebiş de göstermedi pipisini ya ayaklarını kapattı miniğim valla daha çok meraklandırdı annesini ya. belirtilere gelince canım benim göğüsler büyüdü kalça aynı göbüş de sivri bi kaç kişi kız bence falan dedi bakalım artık diğer aya kaldı hayırlısı olsun
ben normal yapamam die düşünüyorum canım ya çok korkuyorum ama tabiki herşeyin normal olanı en güzeli rabbim kolaylıkla kurtulmayı nasip etsin inş.
canımmm benimm ne güzelll minnişinide görüp gelmişsinnn.. sana ne sorucaam 3 lü testi sen mi istedin.. bende ikilyi yaptıracam kısmetse bu ay sonu üçlüyü sonrasına konuşucaz galiba da prosedürü bilmediğimden aslında soruyorum.. 3 lü istedin mi, doktor tavsiyesiyle mi yaptırıyorsunn..
sağol cnm iiym hamdolsun.. ama hiç hamile gibi hissetmiyorum acaba bebeğime bişemi oldu diye düşünüyorum karnım büyümedi ne zaman büyücek normalmi böle olmam bilemedim :)) ama genel olarak iyim cnmm .. sen we bebişin nasıl kalpcikindeki sorun düzeldimi cnm ?
Merhaba cnm seni yeni görüyorum yeni olmalısın yada denk gelmedik :)
evet yeni de sayılırım aslında ve iş yerim uzun uzun bakabilmeme izin vermiyor ne yazıkki..
ama seviyorum yinede kısa kısa kaçamakla sizlerden haber almayı :)
iyiyim tatlım sen nasılsın?
Sende sagol cnm cok şükür bende iyiyim yok henuz düzelmedi birdi iki olmuş ışık düzelir inşallah böyle hissetmen normal cnm merak etme karnın şişmediği icin kendini hamile olarak görmüyordum benimde 1 aya kadar karnım dümdüzdü birden sisiverdi seninde öyle olacaktır korkma birsey olmaz Rabbim korur bebeğini öyle seyleri de kafana takma gün gün şişiyor 19- 20 haftada şişmeye baslar gobişin:)))
Nazanim kolay geldin bana da versene kiz uzun zamandır maaş aldığım yok:)))
inşallah cnm dediğin gibidir normal diyorum hayırlı kılsın rabbim hayırlısı inş :)) düzelir inşallah cnm başka doktora falan gittin mi gitmediysen gitseydin bi .. ama benim duyduklarıma göre öle olupta sonradan düzelen çok war sende biliyosundur eminim ... seni takdir ediyorum cnm senin gibi olmak istiyorum çok iradelisin rabbime hepimiz inanıyoruz tabiki ama senin inancınada bayılıyorum hepimiz senin gibi olalım inş .
Anladım cnm iyi yapıyorsun hoş geldin o zaman burdaki arkadaslar ayrı ayrı değerlidir zaten bı alıştın mı kopamazsin tanışalım o zaman ben İzmir'den Mesude)
inşallah cnm dediğin gibidir normal diyorum hayırlı kılsın rabbim hayırlısı inş :)) düzelir inşallah cnm başka doktora falan gittin mi gitmediysen gitseydin bi .. ama benim duyduklarıma göre öle olupta sonradan düzelen çok war sende biliyosundur eminim ... seni takdir ediyorum cnm senin gibi olmak istiyorum çok iradelisin rabbime hepimiz inanıyoruz tabiki ama senin inancınada bayılıyorum hepimiz senin gibi olalım inş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?