Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

amin inşallah..üzel başlar güzel gider..korkuyorum hala

amin inşallah..üzel başlar güzel gider..korkuyorum hala

iyi düşün iyi başlasın..
benim gibi ön yargılı olma ben ankara soğuk insanına mı sirayet etmiş yaa diye bunalımlardaydım :)
hem yanlış hatırlamıyorsam eşinle kavuşmuştun böylece senin için güzel bir başlangıç bu inş

mesudecim ben iyiym canım seni sormalı sen nasılsın, kocanın sözünü pek dinlemiyorsun anlaşılan

Allah iyilikler verdin cok şükür bende iyiyim yooo dinliyom valla kiz ama hurdanda ayrı kalamiyom bizim kociş uyuyor napim iste bende buralarda gezintiye çıktım)) yoksa istemiyor musun beni sen beni beğenmiyo musun?((

Merhaba cnm seni yeni görüyorum yeni olmalısın yada denk gelmedik :)

ay canım ya dün benimde muayene günümdü gittim çok şükür herşe yolunda 3 lü test yaptırdım haftaya sonucu alıcam ama benim bebiş de göstermedi pipisini ya ayaklarını kapattı miniğim valla daha çok meraklandırdı annesini ya. belirtilere gelince canım benim göğüsler büyüdü kalça aynı göbüş de sivri bi kaç kişi kız bence falan dedi bakalım artık diğer aya kaldı hayırlısı olsun
ben normal yapamam die düşünüyorum canım ya çok korkuyorum ama tabiki herşeyin normal olanı en güzeli rabbim kolaylıkla kurtulmayı nasip etsin inş.

canım ya başın saolsun mekanı cennet olsun. bebişin için çok üzüldüm stresten falan mı oldu acaba ya rabbim hayırlısını versin inşallah

ayyy gözün aydın canım inş bebiş haberleri de verirsin artık

canım ya hep umudum yok die yazıyosun bak valla kızcam sana artık öle olumsuz konuşmak falan yok umudunu da hiçbir zaman kaybetme rabbim inş hayırlısından nasip etsin dualarımız seninle ama sende gönlünü ferah tut aklına olumsuz şeyler getirme canım benim

çok geçmiş olsun canım ya dikkat et iyi bak kendine de bebişe de

allah kolaylık versin canım benim

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inş hayırlısıyla bebişine kavuşur

hayırlısı olsun canım benim rabbim tez vakitte isteyen herkese de sana da hayırlı evlatlar nasip etsin

hoşbuldum canım şükürler olsun bende iyiyim geçmişi okudum biraz canım bayagı geride kalmışım... evet ya burdayım yine valla çok alıştım buraya kaç gündür kendimi çok yalnız hissediyordum

Allah iyilikler versin cnm evet burası bağımlılık yapiyorbak esım yasaklamasına rağmen buradayım kopamiyorum)) Can'ın sıkılmasın gel burslara iste

Hayatumuttur cnm sen nasılsın denk gelmiyoruz bı türlü

Btskn sen nasılsın cnm:))

Son düzenleme:

sağol cnm iiym hamdolsun.. ama hiç hamile gibi hissetmiyorum acaba bebeğime bişemi oldu diye düşünüyorum karnım büyümedi ne zaman büyücek normalmi böle olmam bilemedim :)) ama genel olarak iyim cnmm .. sen we bebişin nasıl kalpcikindeki sorun düzeldimi cnm ?

iyiyim tatlım sen nasılsın?

Sende sagol cnm cok şükür bende iyiyim yok henuz düzelmedi birdi iki olmuş ışık düzelir inşallah böyle hissetmen normal cnm merak etme karnın şişmediği icin kendini hamile olarak görmüyordum benimde 1 aya kadar karnım dümdüzdü birden sisiverdi seninde öyle olacaktır korkma birsey olmaz Rabbim korur bebeğini öyle seyleri de kafana takma gün gün şişiyor 19- 20 haftada şişmeye baslar gobişin:)))

Nazanim kolay geldin bana da versene kiz uzun zamandır maaş aldığım yok:)))

evet yeni de sayılırım aslında ve iş yerim uzun uzun bakabilmeme izin vermiyor ne yazıkki..
ama seviyorum yinede kısa kısa kaçamakla sizlerden haber almayı :)

Anladım cnm iyi yapıyorsun hoş geldin o zaman burdaki arkadaslar ayrı ayrı değerlidir zaten bı alıştın mı kopamazsin tanışalım o zaman ben İzmir'den Mesude)

inşallah cnm dediğin gibidir normal diyorum hayırlı kılsın rabbim hayırlısı inş :)) düzelir inşallah cnm başka doktora falan gittin mi gitmediysen gitseydin bi .. ama benim duyduklarıma göre öle olupta sonradan düzelen çok war sende biliyosundur eminim ... seni takdir ediyorum cnm senin gibi olmak istiyorum çok iradelisin rabbime hepimiz inanıyoruz tabiki ama senin inancınada bayılıyorum hepimiz senin gibi olalım inş .

barisozlem / özlem 13.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
seybil / sibel 14.03.2013 perşembe sağlıklı hamişlik + kolay doğum
ecrin23 / merve 15.03.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik

dualarımız kabul olsun inş. tez wakiitte bebiş isteyenelere hamiş olanlarda hayırlı bi şekilde kawuşalım yawrularımıza inş peygamber efedimize hayırlı ümmet olsunlar inşallah.

eveett canımmm çok haklısınnn mesude de tevekküle bende hayranım.. ben olmamışlar üzerine saçma sapan kendimi yiyorum.. bu arda hamile gibi hisstmiyorum demişsinn benimm kadar da hissetmemezlik yapmıyorsundur heralde :))) biliyorsundurr ben kafayı yemiş gibiydimm ama şimdi kendimce durdurdumm belirti aramayı.. birde sen 2 li testi ne yaptınn

Tabi öyle sen kuruntu yapıyordun boşuboşuna tatli canını sıkma Rabbim Hayirli sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin sen Rabb'ime emanet et O emanetleri zayi etmez gülüm biliyorum cnm duzeliyormuş hamileliğin don aylarında ne yapalım taktir Allahın cnm ben uzulsemde sikilsamda dert erdemde kendime is olacağına varır Rabbimin dediği olur Rabbim iyi seyler yazdım hakkımızda ne verirse kabulumdur neden ben niye bana verdi demem Rabbim bu dünyaya imtihan icin getirdi bize imtihanımız bu yonde ise yapacak birşeyimiz de yok Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmedim bak bu topikte herkesin imtihanı farklı farklı halimize şükretmeliyiz daha kötüleri de olabilirdi hem düzelme ihtimali var ben inanıyorum ki kızımın birşeyi yok Rabbimden inancımı da ümidimi de kesmedim boşuboşuna kızımıza kendimize etrafındaki insanları da uzemem sende öyle yap Allah de sus sagol cnm benim Rabbim iyi bilir bizi belki şebnenden daha da inançlı daha irademi ve güçlüsün kendini hafif görme TATLIM canını böyle seylerle sıkma cinsiyeti belli yeğenimizin bakim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…