Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlarrr yarın sabah doktortayız kntrol var ordan anneme gecicez yarın yokumm..
cnm cumartesi test yaptım 651 di pazartesi tekrarladım 441 düşmüştü kanamam var ama parça düşmedi sadece simsiyah kanamam var
canım değerin gayet yüksekmiş ya sana ilaç vermediler mi progestan fln..

ya değeri yüksek olupta ilaç vermeyen drlara illet oluyorum artık heee..kanamayı engellio işte be adam offf

aynen ölee cnm :) benimde mide bulantım geçti öle ağrım yok gögüslerim elleyince hafif sıızı war normaldir inşallah bidaha kontrolde nisanda inş iiyidir tosunum.. hepimizinki iiyidir inşallah..bugün aradı eşim doktoru 2.li tarama sonucu için ben arayamadım tedirgin oldum oda arayacağı zamanı sölemedi demin aradı beni doktoru aradım doktor sonuç iiy her şey yolunda demiş çok şükür :)) eşime 100 kere yalan demiyosun dimi öle dedi doktor dimi dedim durdum sende ararsın o zaman dedi böle bişede yalan olur mu dedi inanamadım :)) inşallah sonumuzda iyi olur.. ben 2li tarama istemedim ama annemler çok ısrar etti yaptır die yaptırdım bende ..

Allah iyilikler verdin cok şükür bende iyiyim yooo dinliyom valla kiz ama hurdanda ayrı kalamiyom bizim kociş uyuyor napim iste bende buralarda gezintiye çıktım)) yoksa istemiyor musun beni sen beni beğenmiyo musun?((

yok anacım niye beğenmiyim kocan kızmasın diye dedim

herkese şimdiden iyi hafta sonları diliyorum maaş dagıtçam gelemem artıkın grsrz anacımm byby

nazan milletin hesabı yokmu yatırın gitsin hala elden paramı dağıtıyorsun

amiin canım teşekkür ederim A llah razı olsun

Memnun oldum ben de Ankaradan Gülden :)

Bende memnun oldum TATLIM bak buketimizi sna gönderiyoruz sahip cik ona:)))

Bedriye kiz sende mı bak ya bunlar adamı deli eder bak burda kac kisi sizin gibi o duyguları tatmak istiyor hissetmiyor olabilirsiniz ama bu olmadığınız anlamına gelmez inanın artık içinizde bir canlı var ve gün gün büyüyor ben hamile oldugumu öğrendiğimde durup durup icimde benden bı parça var he simdi dıyordun inanamıyorduk Rabbim bu hediyeyi bana layık gormuş diye şükrediyordum ne zaman hareketlerini hissettim evet dedim benim icimde bir canlı var şimdide siz zamanla hissedecek hissetmeklede kalmayıp yasayacaksınız canlar :))

buraya yazmak dışında msjlaşmayı bende bilmiyorum ne yazıkki cnm..

İzlar siz cok yeniymisdiniz ya hu mesaj göndereceğiniz kisinin profiline girin resminin altında mesaj gönder yazıyor İrfan gönderiyorsunuz iste:))

Ozlemim anladım anladım ben sen beni sevmiyon ihi ihi((( sagol cnm fudundugun icin beni o uyuyo kizanaz bana:)))

Gülcüm yarın yoklamayı ben alacam seni izinli yazarım TATLIM:))) nasılsın bakalim

o kadar haklısınki cnmm allah razı olsun senden çok doğrusun ... kendimi hafif görmek değil cnm benimki allah bilir günahlarımızı affetsin inş .. 4 4lük değiliz.. seni tanımıyorum burda yazdıklarından yorumlarından öle olmaya çalışıyosun bende öle olmaya çalışmak istiyorum.. iradeli olmak istiyorum ... dediğin gibi halimize binlerce şükür ...ALLAH 3 şekilde cevap verir; 1. Evet der ve istedigini verir.. 2. Hayır der ve daha iyisini verir.. 3. Bekle der ve en iyisini verir... rabbim hepiimize en iyisini wersin inşallah.. cnm doktor erkek gibi dedi ama net konuşmadı bidahaki gitmemde hem sağlığının iyi olduğunu hemde cinsiyetini öğrenirim inş :))

bende 4,5 aydır ankaradayım canım.
evlendim ve öyle geldim.
umarım benim gibi adaptasyon güçlüğü çekmez diyorum buketcim :)
bebek sürpriziyle herşey toz pembe olup biraz düzeldi ankara psikolojim.
umarım buketede güzel sürprizler getirir ankara..

canlarım ben geldim, geçmişi tam okuyamadım, şimdi geçmişte bir gezineyim hiçbir mesaj atlamdan okuyayım geliyorum, ama ben geldiğimde muhtemelen siz olmazsınız önemli bir gelişme varsa yazın ara ara bakarım :)

canım zorla üzecek misin illa kendini ne güzel pozitif ol işte dua et hiç olmazsa regl olabiliyorsun canım benim hiçbirimizin çözülemeyecek sorunları yok ki öyle ya da böyle bu veletler her ne şekilde olursa olsun gelecekler o kadarrr

her bir cümlesi doğru hepsini yaşadım eksik yok, Allah her birimizi en yakın zamanda hayırlısı ile müjdelesin inşallah:85::85::85::85::85:

Aminn inşallahhh..

arayı fazla açma ama yaaa canımm hoşgeldinn

ayy ne güzel ya yerimm ben onun her yerini. Ehh büyüyecek artık tabii belirti deme sen onlara artık olması gerekenler. Bence 2 li güzel çıktıysa 3 lü de çıkar zaten iyi ben zaten 2 li de birşey çıkmazsa 3 lü testi yaptırmam sanırım.

Zuperzim ama ama ben geçen sefer aşlamada çok umutluydum bir sürü belirtim vardı hatta kana giderken ben gebeyim ya falan bizle yazmıştım ne oldu koskoca sıfır. Bu sefer inan hiçbirşe hissetmiyorum olup olmadığına dair içimde bir kıpırtı yok heyecan var tabii düşündükçe olabileceğini ama çok küçük ihtimal var zaten aşılamada bir ilki tutmayınca böyle oldum sanırım ama gerçekten olduğuna inanmıyoru napıyım ama arada karnımı seviyorum orda mısın diyorum deli gibi ancak belli şeyler dışında hiçbirşeye dikkat etmiyorum geçen sefer 3 gün izin almıştım haftasou ile 5 gün ee haliyle hep kafam ordayı şimdi çalıştığım için o kadar da odaklanmadım hayırlısı ama diyorum tüple gelecek benim bebeğim elbette isterim güzel haberler vermeyi keşkee..

evet duydum bunu bende katı yumurta yiyemem hiç rafadan yada en çok kayısı kayısıdan azcık daha fazla pişiririm öyle yerim ama asla katı yiyemem.

bak birşey yokmuş işte rahat ol eşin neden demesin canım ama işte annelik duygusu tabii sende arar sorarsın canımm gözünüz aydınn.

Sagolasin cnm benim bak gördün mü nasılda biliyorsun herseyi kerata seni:)) ana bı tane daha mı pipicanimiz oldu yesin teyzesi onun poposunu kaçıncı haftada söyledi cnm) amin inşallah affeder günah kula mahsus Aff Yaradan'a evet belkide sandığınız kadar güçlü değildirim söylediğin gibi olmaya ve öyle gözükmeye çalışıyorum bir kisiyi tanımak icin illa gole görmek degil gönüller bakmak gerekir TATLIM tanımıyoruz belki ama hemen hemen aynı seyleri yaşıyor ve paylaşıyoruz

Hoş geldin tontiş yanaklim:))) valla biraz once burcum yok görünmedi nerde bu kiz diyecektim ki esın uyandı çıkmak zorunda kaldım nerelerdeydin bakim:))

Ana kiz sen Hamişsin ya valla yeni gördüm koskoca takvimi Hayirli uğurlu olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin cnm inşallah buketinde bu duyguları en kısa zamanda Yaşar'da dediğin gibi oda alisir oralara amin inşallah:)

11 haftada söledi cnm sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil ama benim abim olduğu için içimden de kızım olacaksa ilk çocuğum erkek olsun isterim diyede geçmiyo değil ama gerçekten önemli değil sağlıklı ve hayırlısı inşallah:))

sağol sedacım sonumuzda güzel olsun inşallah

Göbişim senin ki kadar büyümedi ya görmemen normal tatlım
aminnnn hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş..

Ayyy inan çok çok sevindim gözün aydınnn.. ne kadar da güzeelllll...
İnşaAllah bizimde sonuçtan sonra yüzümüz güler hayırlısıylaa..

Hoş geldin tontiş yanaklim:))) valla biraz once burcum yok görünmedi nerde bu kiz diyecektim ki esın uyandı çıkmak zorunda kaldım nerelerdeydin bakim:))

canım okul yoğundu, normalde okulda cepten giriyorum 2 gündür giremedim evde de mayışıyorum ya d aiş yapıyorum ama nasıl özlemişim inan ki

valla mesudecim BUket'e hem sevindim hem üzüldüm sanki bi daha gelmeyecekmiş gibi, niyeyse bir duygusallık çöktü üzerime,ya bUKET'im çok ayrı kalma bizden

bide ASLI'nın yazdığını okudum vayyy anacım beni anlatmış

sen nasılsın canım ?

Tabi öyle Hayirli evlatlar versin Rabbim gerisi önemli degil benim değişmişti ama senin degismeYedebilir TATLIM bana 11.da erkek gibi denildi 14. Haftada ise kesin kiz olarak kaldı halada kiz değişmedi :)))

Ayyy inan çok çok sevindim gözün aydınnn.. ne kadar da güzeelllll...
İnşaAllah bizimde sonuçtan sonra yüzümüz güler hayırlısıylaa..
inşallah sonumuzda çok güzel olurr canım :))) aminn canım inşallahhh
Tabi öyle Hayirli evlatlar versin Rabbim gerisi önemli degil benim değişmişti ama senin degismeYedebilir TATLIM bana 11.da erkek gibi denildi 14. Haftada ise kesin kiz olarak kaldı halada kiz değişmedi :)))

:))) bakalım cnm kızlarda bi başka yaa :)) hepsi sewiliyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…