- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.941
Melekcim Allah senden de razı olsun, biz burda birbirimize moral vermesek kendi içimize kapanır depresyona gireriz, biz birbirlerimizin antidepresanıyız bencebu konudaki güzel yorumu bizim psikolojiğimiz buket iyi yapardı ama yok bugün ortalıklarda kendisi, üst düzey yönetici oldu heralde işleri yoğunlaştı kızın
şimdi yemeğimi yedim ve tekrar aranıza ilişiverdim bende.
aaa gerçektenmi üst düzey yönetici oldu kandırıyormusun yoksa
yani inşallah Allah söyletmiştir, attım tutsun inşallah
ayy pazartesi günü yalnızlık hiç çekilmiyor, ALlah yardımcın olsun canımuykulu ve sendromlu bir pazartesi gününden merhaba. Gece hiç uyuyamadım sürekli döndüm durdum. Çok uykum var ayrıca bu hafta yalnıızm beraber çalıştığım bayan bu hafta izinde özellikle yine sınav zamanı izin aldı yaa geçen sefer aldığınıda öyle yapmıştı. Yalnz bir pazartesi günü hiç çekilmiyor. Neyse ki Perşembe 30 Ağustos tatil olucaz ama zaman nasıl geöer bilmem akşam da kaynanama gidicez evde yemeğim var ütü yapıcam ve yatıcam hemen. Kanamam soz hız devam ediyor. Banyo yapınca azalır genelde ama azalmadı bence bu iyi birşey sökülsün ne var ne yoksa da ara kanama falan olmasın.
bukeeeet bak senin için yeni senaryolar yazıyoruz anacım üst düzey yöneticide oldun sonrada anne olursun inşallah
ayy pazartesi günü yalnızlık hiç çekilmiyor, ALlah yardımcın olsun canım
ve kanama konusunda da çok haklısın, hakkaten aksın gitsin ne varsa, öyle lekelenme ara kanama filan fenalık getiriyor insana, insan kendisini temiz hissedemiyor birtürlü sıkıntı oluyo yani.
buket bebişim geldimi yoksa ben görmedim, bak cevapta yazmamış gördünmü kesin bu kız terfi etti, görevi ile birlikte burnu da yükselmiş bu psikolojiğin, bizle muhattab olmuyormu ne
dur dur günahını alma kızın ben geldiğinde okur diye yazdım gelmedi en azından ben görmedim geldiğini
günaydın arkadaşlar zeliha ve k.yasemin tesbihleriniz okudum rabim kabul etsin gönül muradınızı versin
ben dün itibari ile kırmızıları gördüm çok üzüldüm agladım galiba artık kabullenmek lazım olmayacagını rabbimden ümit kesilmez ama çok canım acıyo artık
melek cim...yüzünü Allah a dön, sırtını Allaha yasla... Elinden geleni yap..gerisi O nun bileceği iş...kırmızılar gelmiş sefa gelmiş hoş gelmiş..işte bu kırmızılar, senin rahminin ve yumurtalıklarının doğru çalıştığını gösterir..
bu arada bugün takılamadım çünkü saat 11 den beri hastanedeyim..
Üst düzey yönetici felan olmadım.:)).iinşallah olurum.Allah konuşturdu heralde..Ama gözüm yok..
benim gözüm önce huzur da sonra sağlıkta sonra da sağlıklı hayırlı bebekte..
biliyorsunuz anti tpo diye bir değerden bahsetmiştim ve tüp bebeği bu nedenle erteledim..hastalığın adı haşımato...troidin bi cinsi..vücut troid bezini yabancı bir madde sanıp ona karşı antikor üretiyo ve onunla savaşıyo..genetik doğuştan gelen bir hastalık ve çözümü malesef henüz yok...gebe kalmaya engel, gebe kalınırsa düşük yada bebekte zeka geriliği sakatlık vs yapıyor..
Ama Allahtan ilaçlar var..doktor bu değerlerle hamile kalabilirsin engel değil, başka bir sıkıntı da yoksa sakatlıkta yapmaz dedi..
yani melekcim, yasemincim, özlemcim, rabiacım, sevgi meleğim, mervecim ve diğer cimcim lerimmm
Allah tan geldi yapacak birşey yok..olmuyorsa vardır bir bildiği..elimizden gelen doktora gitmek tedavi olmak ve sabretmek..gerisi O nun ilahi tecellisi..
tabiki bu arada üzülüyoruz çok yıpranıyoruz bizler ve eşlerimiz ve aramızdaki ilişkiler yıpranıyor...ama Allahtan gelen gelmiş.başımız gözümüz üstüne gelmiş...bana önce kist sonra luf(yumurta çatlamama) sonra troid dendi...yapacak tek şey tedavi olmak ve umutla beklemek..
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
(Bu arada benide hamile görmüşler rüyalarında)
melek cim...yüzünü Allah a dön, sırtını Allaha yasla... Elinden geleni yap..gerisi O nun bileceği iş...kırmızılar gelmiş sefa gelmiş hoş gelmiş..işte bu kırmızılar, senin rahminin ve yumurtalıklarının doğru çalıştığını gösterir..
Üst düzey yönetici felan olmadım.:)).iinşallah olurum.Allah konuşturdu heralde..Ama gözüm yok..
biliyorsunuz anti tpo diye bir değerden bahsetmiştim ve tüp bebeği bu nedenle erteledim..hastalığın adı haşımato...troidin bi cinsi..vücut troid bezini yabancı bir madde sanıp ona karşı antikor üretiyo ve onunla savaşıyo..genetik doğuştan gelen bir hastalık ve çözümü malesef henüz yok...gebe kalmaya engel, gebe kalınırsa düşük yada bebekte zeka geriliği sakatlık vs yapıyor..
Ama Allahtan ilaçlar var..doktor bu değerlerle hamile kalabilirsin engel değil, başka bir sıkıntı da yoksa sakatlıkta yapmaz dedi..
yani melekcim, yasemincim, özlemcim, rabiacım, sevgi meleğim, mervecim ve diğer cimcim lerimmm
Allah tan geldi yapacak birşey yok..olmuyorsa vardır bir bildiği..elimizden gelen doktora gitmek tedavi olmak ve sabretmek..gerisi O nun ilahi tecellisi..
tabiki bu arada üzülüyoruz çok yıpranıyoruz bizler ve eşlerimiz ve aramızdaki ilişkiler yıpranıyor...ama Allahtan gelen gelmiş.başımız gözümüz üstüne gelmiş...bana önce kist sonra luf(yumurta çatlamama) sonra troid dendi...yapacak tek şey tedavi olmak ve umutla beklemek..
ayy pazartesi günü yalnızlık hiç çekilmiyor, ALlah yardımcın olsun canım
ve kanama konusunda da çok haklısın, hakkaten aksın gitsin ne varsa, öyle lekelenme ara kanama filan fenalık getiriyor insana, insan kendisini temiz hissedemiyor birtürlü sıkıntı oluyo yani.
Canım sorma haftanın ilk günü ve bu hafta iki sınav var. Ben Anadolu Üniversitesinde müdür sekreteriyim. Bugün okutmanlık için başvuranların sınavı ve mülakatı yapıldı çarşamba günü öğrencilerin düzey bitirme sınavı var yabancı dil hazırlık eğitimi veriyoruz. Ve çalışma arkadaşım bu yoğun haftada izine ayrıldı. Hep böyle sınav zamanına denk getiriyor ilk aldığı beş gününü de de sozonun son sınavına getimeyi başarmıştı bahanelerle. Neyse idare ediyırum neyse ki ağrım yok. Haftasonuna denk geldi ilk günü de o ağrıyı evde çektim.Haklısın gelsin bitsin bir anda bir daha gelip moralimizi bozmasın düzene girer İnşallah ya.
Heh şimdi anladım konuyu tatlımbende sen sınava gireceksin sanmıştım, arkadaşında ya pek uyanık, yada şanslı kız bilmeden denk getiriyor Allah yardımcın olsun inşallah, Allah kolaylığını verir tatlım sıkma canını.
Bu regl durumları bizimle oyun oynuyor bu sıra, yada birimizde bi virüs var, adsl kablolarından birbirimize geçti, birçoğumuz aynı dertten muzdarip oldukama inanıyorum ki hepimizn bu halleri hamişlikle sonuçlanacak
Heh şimdi anladım konuyu tatlımbende sen sınava gireceksin sanmıştım, arkadaşında ya pek uyanık, yada şanslı kız bilmeden denk getiriyor Allah yardımcın olsun inşallah, Allah kolaylığını verir tatlım sıkma canını.
Bu regl durumları bizimle oyun oynuyor bu sıra, yada birimizde bi virüs var, adsl kablolarından birbirimize geçti, birçoğumuz aynı dertten muzdarip oldukama inanıyorum ki hepimizn bu halleri hamişlikle sonuçlanacak
selam canım yorumun ilgimi çekti benim gectiğimiz 2 ay adetim erken oldu..bu ayda testlerim pozitif çıktı ama 4. haftamda erken düşük yaşadım..yani adetin şaşması bebeğe hazırlık demek oluyosa İNŞALLAH öyledir diğer aylar RABBİM mutlu haberi almamızı nasip eylesin İNŞALLLAHcanım ben bu adetlerimizin düzeninin şaşmasını vucutlarımızın bebeğe hazırlık yapması olarak yorumluyorum, ve birçok kişide öyle söylüyor, korunmuyoruz ya, en sonunda artık vucut pes etmeye başlıyor, istediğimizi verecek bize inşalah hayırlısı ile
senin eşin psikolojisini kötü etkiliyor ama asıl senin psikolojin önemli bence, aman sen bozma he he de geç, olur ALlahın izniyle
selam canım yorumun ilgimi çekti benim gectiğimiz 2 ay adetim erken oldu..bu ayda testlerim pozitif çıktı ama 4. haftamda erken düşük yaşadım..yani adetin şaşması bebeğe hazırlık demek oluyosa İNŞALLAH öyledir diğer aylar RABBİM mutlu haberi almamızı nasip eylesin İNŞALLLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?