Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aaa gerçektenmi üst düzey yönetici oldu kandırıyormusun yoksa

uykulu ve sendromlu bir pazartesi gününden merhaba. Gece hiç uyuyamadım sürekli döndüm durdum. Çok uykum var ayrıca bu hafta yalnıızm beraber çalıştığım bayan bu hafta izinde özellikle yine sınav zamanı izin aldı yaa geçen sefer aldığınıda öyle yapmıştı. Yalnz bir pazartesi günü hiç çekilmiyor. Neyse ki Perşembe 30 Ağustos tatil olucaz ama zaman nasıl geöer bilmem akşam da kaynanama gidicez evde yemeğim var ütü yapıcam ve yatıcam hemen. Kanamam soz hız devam ediyor. Banyo yapınca azalır genelde ama azalmadı bence bu iyi birşey sökülsün ne var ne yoksa da ara kanama falan olmasın.

ayy pazartesi günü yalnızlık hiç çekilmiyor, ALlah yardımcın olsun canım
ve kanama konusunda da çok haklısın, hakkaten aksın gitsin ne varsa, öyle lekelenme ara kanama filan fenalık getiriyor insana, insan kendisini temiz hissedemiyor birtürlü sıkıntı oluyo yani.
bukeeeet bak senin için yeni senaryolar yazıyoruz anacım üst düzey yöneticide oldun sonrada anne olursun inşallah

buket bebişim geldimi yoksa ben görmedim, bak cevapta yazmamış gördünmü kesin bu kız terfi etti, görevi ile birlikte burnu da yükselmiş bu psikolojiğin, bizle muhattab olmuyormu ne

dur dur günahını alma kızın ben geldiğinde okur diye yazdım gelmedi en azından ben görmedim geldiğini

Arkadaşlar eğer fotoğraf albümüme bakarsanız hünerlerimden 1-2 tanesinin resmini koydum, evde canım sıkılıyor diye başladığım bir hobi, çivili kasnakta taş örtü yapıyorum süper oluyor. Hepinize tavsiye ederim çok zevkli ve sonuç çok güzel oluyor. Gidiyorum eminönünde filan taş arıyorum kimsede olmayan şeyler buluyorum, pek havalı örtülerim oluyor

melek cim...yüzünü Allah a dön, sırtını Allaha yasla... Elinden geleni yap..gerisi O nun bileceği iş...kırmızılar gelmiş sefa gelmiş hoş gelmiş..işte bu kırmızılar, senin rahminin ve yumurtalıklarının doğru çalıştığını gösterir..

bu arada bugün takılamadım çünkü saat 11 den beri hastanedeyim..
Üst düzey yönetici felan olmadım.:)).iinşallah olurum.Allah konuşturdu heralde..Ama gözüm yok..
benim gözüm önce huzur da sonra sağlıkta sonra da sağlıklı hayırlı bebekte..

biliyorsunuz anti tpo diye bir değerden bahsetmiştim ve tüp bebeği bu nedenle erteledim..hastalığın adı haşımato...troidin bi cinsi..vücut troid bezini yabancı bir madde sanıp ona karşı antikor üretiyo ve onunla savaşıyo..genetik doğuştan gelen bir hastalık ve çözümü malesef henüz yok...gebe kalmaya engel, gebe kalınırsa düşük yada bebekte zeka geriliği sakatlık vs yapıyor..
Ama Allahtan ilaçlar var..doktor bu değerlerle hamile kalabilirsin engel değil, başka bir sıkıntı da yoksa sakatlıkta yapmaz dedi..

yani melekcim, yasemincim, özlemcim, rabiacım, sevgi meleğim, mervecim ve diğer cimcim lerimmm

Allah tan geldi yapacak birşey yok..olmuyorsa vardır bir bildiği..elimizden gelen doktora gitmek tedavi olmak ve sabretmek..gerisi O nun ilahi tecellisi..
tabiki bu arada üzülüyoruz çok yıpranıyoruz bizler ve eşlerimiz ve aramızdaki ilişkiler yıpranıyor...ama Allahtan gelen gelmiş.başımız gözümüz üstüne gelmiş...bana önce kist sonra luf(yumurta çatlamama) sonra troid dendi...yapacak tek şey tedavi olmak ve umutla beklemek..
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
(Bu arada benide hamile görmüşler rüyalarında)

rabbim cümlesinin muradını versin canım çok haklısın

Benim canım arkadaşım, Allah sana herşeyin en güzelini nasibetsin inşallah, önce sağlık, sonra huzur, sonra da diğer bütün herşeyin en hayırlısını versin rabbim. Sen bizim gönlümüzün üst düzeyisin bitanem işyerinde olmasanda olur!
Hepimizin ayrı ayrı ve ismini bile daha önceden hiç duymadığımız problerimiz var, dediğin gibi hepsi Allahtan, kimse bunun suçlusu değil, hiçbirimiz değiliz o yüzden elimizden de çare aramaktan başka birşey gellmiyor. Rabbim "OL" deyiverince tüm engelleri verdiği gibi kaldıracak olanda O'dur. Biz Ona sığını Onda güvenip Ondan yardım diliyoruz. Ve birbirimize destek oluyoruz. Kader denen birşey var ve onu yaşıyoruz, kendimizi yıpratsakta, derbeder olsakta hiçbişeyi değiştiremeyiz. Onun için elimizden geldiğince hamd edelim, dua edelim ve hayatımızı zehir etmeyelim. Hep daha kötüleri düşünüp halimize binlerce kez şükredelim. Biz şimdi bebeğimizin geç gelmesi ile imtihandayız, kimi genç kızlar varki, Allah şifa versin hepsine, ya felçli, ya ortopedik bozukluğa sahip, ya zihinsel eksikliği var... Düşünün birde bunları, onlar bırakın bebek hayal etmeyi, kalkıp bir şu koltuktan şu koltuğa oturmaya bile imrenip hasret çekiyorlar, beyaz bir gelinlik giyip gelin olmaya hasretle bakıyorlar... Biz ise milyarlarca kez şükretmemiz gerek halimize, bizim normal olarak gördüğümüz birçok şeyin hasretini çeken kullar da var, yani çok daha ağır imtihanlar yaşayanlar var canlarım.
Bebek tabiki çok istiyoruz hayırlısı ile, ama yoksa yok, bu bebek işi hayattaki yüzlerce şeyin yanında detay bile olamaz, mesela ayaklarımız olmasaydı, dişlerimiz olmasaydı, saçsız olsaydık, düşünün saç bile nekadar önemli kim bizle evlenirdi saçsız olsaydık, veya bir hastalık geçirip rahmi komple alınan birini düşünün... bizim herşeyimiz var, ama sadece Allah şuanda bize bebek vermeyi alnımıza yazmadığı için irili ufaklı engellerle karşılaştırıyor bizi. Bence olay bu arkadaşlar, sabırla ve Allaha güvenerek beklemeyi bilelim biz yeterki.

Hiç bir şey için benim başıma gelmez dememeli(hastalıkta yada sağlıkta)..çünkü bizler zaten hiçiz..sadece kuluz..hatalarımız günahlarımız kabahatlerimiz var buna karşılık iyiliklerimiz sevindirdiklerimiz neşelendirdiklerimiz var..bir artı bakiye girer denklemimize bir eksi bakiye, ama sonuçta biz yine sıfır oluruz..eksiler artıları götürür sıfır oluruz hiç oluruz..bu nedenle niye bende yok demek anlamsız..hiç de bir şey eksik diye niye yok demek anlamsız..niye hatam var veya niye bunlar benim başıma geldi demek anlamsız..güzel bir örnek; nasıl ki çamaşırları temiz hale getirmek için önce suya sokuyoruz sonra bi güzel çitiliyoruz sonra kurutuyoruz işte Allah ında kullarını hizaya getirmesi için önce ıslatması çitilemesi lazım..temizlenmek için direk kurutmak olur mu?olmaz..
şükredin, sabredin, sarılın sevdiklerinize..birlikte çıkın selamete..hayırlısını isteyin...
müştakda öyle diyo:)

BUketim yakmışsın ortalığı yine süper bir yorumdu teşekkürler, çok doğru, biz şuanda çitilenme aşamasındayız, kimilerimiz son sıkılma aşamasında onlar yaklaştı hamişliğe bakalım sonuçta gelecekte ferahlık olacak inşallah hepimiz için temiz pak olucaz

geçmiş olsun canım bizde burda senin hakkında atıp tutuyorduk hayırlısı olsun herşeyde vardır bir hayır, şu rüya olayına gelince demekki seninde hamilelik yakın, bak ilacı varmış hastalığının sorunda olmazmış

Canım sorma haftanın ilk günü ve bu hafta iki sınav var. Ben Anadolu Üniversitesinde müdür sekreteriyim. Bugün okutmanlık için başvuranların sınavı ve mülakatı yapıldı çarşamba günü öğrencilerin düzey bitirme sınavı var yabancı dil hazırlık eğitimi veriyoruz. Ve çalışma arkadaşım bu yoğun haftada izine ayrıldı. Hep böyle sınav zamanına denk getiriyor ilk aldığı beş gününü de de sozonun son sınavına getimeyi başarmıştı bahanelerle. Neyse idare ediyırum neyse ki ağrım yok. Haftasonuna denk geldi ilk günü de o ağrıyı evde çektim.Haklısın gelsin bitsin bir anda bir daha gelip moralimizi bozmasın düzene girer İnşallah ya.

Son düzenleme:

Heh şimdi anladım konuyu tatlım bende sen sınava gireceksin sanmıştım, arkadaşında ya pek uyanık, yada şanslı kız bilmeden denk getiriyor Allah yardımcın olsun inşallah, Allah kolaylığını verir tatlım sıkma canını.
Bu regl durumları bizimle oyun oynuyor bu sıra, yada birimizde bi virüs var, adsl kablolarından birbirimize geçti, birçoğumuz aynı dertten muzdarip olduk ama inanıyorum ki hepimizn bu halleri hamişlikle sonuçlanacak

Yok be canım bilmeden olur mu senelrdir burada çalışan biri sezon kapanınca yoğunluk yokken almak içn çok zamanı vardı almad sürekli karar değiştirdi. Benim izindne döndüğüm hafta ondan sonra ki hafta ben izne gitmeden hep zamanı vardı yüksekokul sekreteri de laf dedi zaten yemiyrum bunları dedi neymiş benden ve başka sekreterlerden ona zaman kalmamışmış ne yalan yaa. İlk iznini o kullandı sınav zamanı sezon sonunda binbir bahaneyle şimdide aynısını yaptı tesadüf mü. Ama ne dicen işte. Valla gülüm hep stresten yanii hiçbir sorun yok aslında gidiyorum muayene yok hiçbişi yok anacım psikolojik diyor dr inşallah son olur hepimiz için. Herşey yoluda olsa napıyım olmuyor dcem ama aylardır bebek çalışması yapamıyorum yaa.

Yok be canım bilmeden olur mu senelrdir burada çalışan biri sezon kapanınca yoğunluk yokken almak içn çok zamanı vardı almad sürekli karar değiştirdi. Benim izindne döndüğüm hafta ondan sonra ki hafta ben izne gitmeden hep zamanı vardı yüksekokul sekreteri de laf dedi zaten yemiyrum bunları dedi neymiş benden ve başka sekreterlerden ona zaman kalmamışmış ne yalan yaa. İlk iznini o kullandı sınav zamanı sezon sonunda binbir bahaneyle şimdide aynısını yaptı tesadüf mü. Ama ne dicen işte. Valla gülüm hep stresten yanii hiçbir sorun yok aslında gidiyorum muayene yok hiçbişi yok anacım psikolojik diyor dr inşallah son olur hepimiz için. Herşey yoluda olsa napıyım olmuyor dcem ama aylardır bebek çalışması yapamıyorum yaa.

selam canım yorumun ilgimi çekti benim gectiğimiz 2 ay adetim erken oldu..bu ayda testlerim pozitif çıktı ama 4. haftamda erken düşük yaşadım..yani adetin şaşması bebeğe hazırlık demek oluyosa İNŞALLAH öyledir diğer aylar RABBİM mutlu haberi almamızı nasip eylesin İNŞALLLAH

merhaba canım benim hoşgeldin sefa geldin, öncelikle Allahım sana sağlıklı sıkı sıkıya sana tutanan hayırlı bir evlat nasibetsin inşallah. Canım etrafımdakiler hep öyle yorumluyor bu düzensiz durumu, açıkça benimde kafama yatıyor vucut bir değişimlere giriyor yani, hele geçen ay tüm hamilelik belirtilerini yaşadım, tüm topik sen hamişsin dedi artık o derece yani inşallah eninde sonunda vucut bi düzen otutturup bebişi saklıycak içimizde. Allahım "OL" diyince herşey bir mucize gibi ilerleyecek hepimiz için.
Peki dr sana şimdi bi müddet dinlen filan dedimi yoksa ara vermene gerek yokmuymuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…