- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.961
eskiler derki;
adetleriniz sıklaştıysa hamileliğiniz yaklaştı,, demektir..
eski kadınlar bilir:))
müştak da öyle diyo...
kız buket kafandan mı uydurdun yoksa hakkaten derlermi?
yaşşasınnnnnnnnnnnn
kız valla...mantıklı değilmi..bak benim de hep 28 günde birdi şimdi 22 güne düştü.. bu nedemek..daha çabuk yumurtluyorsun..daha çabuk çatlıyo yumurtalar..peki bu nedemek şans artıyo demek..yumurlama gününü çok beklemiyosun..zaman dar..arada geçirdiğin birlikteliklerde şansın artar..mantıklı değil mi??
SAĞOL TATLIM hoşbuldum dr hiç bişi yapmana gerek yok tahlil dinlenme ilaç vs hiç bişi yapma dedi deenemeye devam yani..zaten o 8-12 haftadan sonraki düşükler için gecerli tatlım..merhaba canım benim hoşgeldin sefa geldin, öncelikle Allahım sana sağlıklı sıkı sıkıya sana tutanan hayırlı bir evlat nasibetsin inşallah. Canım etrafımdakiler hep öyle yorumluyor bu düzensiz durumu, açıkça benimde kafama yatıyor vucut bir değişimlere giriyor yani, hele geçen ay tüm hamilelik belirtilerini yaşadım, tüm topik sen hamişsin dedi artık o derece yaniinşallah eninde sonunda vucut bi düzen otutturup bebişi saklıycak içimizde. Allahım "OL" diyince herşey bir mucize gibi ilerleyecek hepimiz için.
Peki dr sana şimdi bi müddet dinlen filan dedimi yoksa ara vermene gerek yokmuymuş?
SAĞOL TATLIM hoşbuldum dr hiç bişi yapmana gerek yok tahlil dinlenme ilaç vs hiç bişi yapma dedi deenemeye devam yani..zaten o 8-12 haftadan sonraki düşükler için gecerli tatlım..
amin SAĞOL CANIM İNŞALLAH okadarcıkken bile hissedio insan o bile sarstı beni..buu sefer sevinçle sonuclanır hayırlısıyla..RABBİM TÜM isteyenlere bebiş vrsin sen kaç senedir evlisin nekadardır istiyosun..oh maşallah süper ozamanAllah bu üzüntünün üstüne sana onun 10 katı sevinç verir inşallah tatlım, moralini bozmadıkça zaten sorun yok, bu ilk bebek acemiydi demekki annesi sıkı tutamadı seni, şimdiki cabbar olur Allahın izni ile sımsıkı sarılır sana
amin SAĞOL CANIM İNŞALLAH okadarcıkken bile hissedio insan o bile sarstı beni..buu sefer sevinçle sonuclanır hayırlısıyla..RABBİM TÜM isteyenlere bebiş vrsin sen kaç senedir evlisin nekadardır istiyosun..
kız buket kafandan mı uydurdun yoksa hakkaten derlermi?
yaşşasınnnnnnnnnnnn
yaseminciğim zaten herkes söylüyor bunu adetler şaşmaya başladımı rahim kendini hazırlarmış bebeğe ama sıklaşıncamı olurmuş onu bilmem benimki gecikmeye başlayınca oluyor
canım benim seninde yeniymiş daha bende 1sene 4 aydır evliyim 10 aydır düşünüyoruz dr 1seneyi bekleyin diyor bu ada gittim 2-3 ay bekle dedi olur dedi o yüzdende gereksiz yere ilaç fln kullanmakta istemiyorum..İNŞALLAH hayra alamettir tatlım..peki düzensiliği ile ilgili dr gittin mi.. evet benide listene eklersen sevinirim canım.. 29 yaşım 10 aydır düşünüyoruz sat 22 ağustos bat 19 eylül bi sebebi yok..amin canım inşallaaaahhh..
ben 2 yıllık evliyim 8 aydır düşünüyorum, bende adet düzensizliği vardı, çok şükür onu düzene soktum yavaş yavaş, tam düzene girdi, şimdide bebek tutacak diye başka türlü düzensizleştiyani ya çok uzun sürüyor, ya erken oluyor, ya lekelenme oluyor arada filan
bizim ilk sayfada listemiz var, orda hepimizin bilgileri yazıyor, kimi merak edersen ordan bakabilirsin, ve hatta bende sizinle muhabbete daha koyu katılayım dersen senide ekleyelim listemize.
geçmiş olsun tatlım evet gördüm sanırım klima çarpmış dikkat et canım.. benimde iyi çok şükür bu ay erken düşük yaşadım..biyokimyasalgebelikte deniomuş sanırım testler pozitifti ama adet oldum..hayırlısı bu aya artık..senin ne kadar kaldı doğuma canım..selammmm kızlarrrrrrrrrrrrrr
dejavum naber nasılsınnnn :))))
gülcüm on dakikada bir mesaj atılıyo ya bende burdan konuşalım dedim buraya geldimm :)
hamilelik iyi gidiyo da dün acillik oldum işte..
şimdi iyiyim sizler nasıslınızz
yasemencim bu melisaçayını bende alıyım inşealah işe yarar piskolojimi düzenler :)Sedacım eğer çok stresli kafaya takan bir yapın varsa melisa çayı birebir, ben bi ara kafayı yeme moduna geldim nedense herşeye sinirlenip tahammül edemiyordum, hemde durduk yere oldum, sonra melisayı keşfettim süper birşey, aktarlarda satılıyor sallama günde 1 tane iç herşeyi hoş görüp relax olursun, kesinlikle öneriyorum bütün arkadaşlara ve sanada
Sedacım eğer çok stresli kafaya takan bir yapın varsa melisa çayı birebir, ben bi ara kafayı yeme moduna geldim nedense herşeye sinirlenip tahammül edemiyordum, hemde durduk yere oldum, sonra melisayı keşfettim süper birşey, aktarlarda satılıyor sallama günde 1 tane iç herşeyi hoş görüp relax olursun, kesinlikle öneriyorum bütün arkadaşlara ve sanada
eskiler derki;
adetleriniz sıklaştıysa hamileliğiniz yaklaştı,, demektir..
eski kadınlar bilir:))
müştak da öyle diyo...
kız valla...mantıklı değilmi..bak benim de hep 28 günde birdi şimdi 22 güne düştü.. bu nedemek..daha çabuk yumurtluyorsun..daha çabuk çatlıyo yumurtalar..peki bu nedemek şans artıyo demek..yumurlama gününü çok beklemiyosun..zaman dar..arada geçirdiğin birlikteliklerde şansın artar..mantıklı değil mi??
selammmm kızlarrrrrrrrrrrrrr
dejavum naber nasılsınnnn :))))
gülcüm on dakikada bir mesaj atılıyo ya bende burdan konuşalım dedim buraya geldimm :)
hamilelik iyi gidiyo da dün acillik oldum işte..
şimdi iyiyim sizler nasıslınızz
geçmiş olsun tatlım evet gördüm sanırım klima çarpmış dikkat et canım.. benimde iyi çok şükür bu ay erken düşük yaşadım..biyokimyasalgebelikte deniomuş sanırım testler pozitifti ama adet oldum..hayırlısı bu aya artık..senin ne kadar kaldı doğuma canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?