Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sedacım eğer çok stresli kafaya takan bir yapın varsa melisa çayı birebir, ben bi ara kafayı yeme moduna geldim nedense herşeye sinirlenip tahammül edemiyordum, hemde durduk yere oldum, sonra melisayı keşfettim süper birşey, aktarlarda satılıyor sallama günde 1 tane iç herşeyi hoş görüp relax olursun, kesinlikle öneriyorum bütün arkadaşlara ve sanada

eskiler derki;

adetleriniz sıklaştıysa hamileliğiniz yaklaştı,, demektir..
eski kadınlar bilir:))
müştak da öyle diyo...

kız buket kafandan mı uydurdun yoksa hakkaten derlermi?
yaşşasınnnnnnnnnnnn

kız valla...mantıklı değilmi..bak benim de hep 28 günde birdi şimdi 22 güne düştü.. bu nedemek..daha çabuk yumurtluyorsun..daha çabuk çatlıyo yumurtalar..peki bu nedemek şans artıyo demek..yumurlama gününü çok beklemiyosun..zaman dar..arada geçirdiğin birlikteliklerde şansın artar..mantıklı değil mi??

vaoovvv süper bir yaklaşım
tebrikler ve takdirlerim sunuyorum sana beybi ben birde hayıt suyu içiyorum bakalım , kimse beni dinlemiyor şu hayıt suyu konusunda ama ben bi hamiş olayım ozaman da ben vermiycem tarifini (tarifi de nasıl oluyorsa, hazır suyu alıp içiyorsun işte)

SAĞOL TATLIM hoşbuldum dr hiç bişi yapmana gerek yok tahlil dinlenme ilaç vs hiç bişi yapma dedi deenemeye devam yani..zaten o 8-12 haftadan sonraki düşükler için gecerli tatlım..

SAĞOL TATLIM hoşbuldum dr hiç bişi yapmana gerek yok tahlil dinlenme ilaç vs hiç bişi yapma dedi deenemeye devam yani..zaten o 8-12 haftadan sonraki düşükler için gecerli tatlım..

oh maşallah süper ozaman Allah bu üzüntünün üstüne sana onun 10 katı sevinç verir inşallah tatlım, moralini bozmadıkça zaten sorun yok, bu ilk bebek acemiydi demekki annesi sıkı tutamadı seni, şimdiki cabbar olur Allahın izni ile sımsıkı sarılır sana

amin SAĞOL CANIM İNŞALLAH okadarcıkken bile hissedio insan o bile sarstı beni..buu sefer sevinçle sonuclanır hayırlısıyla..RABBİM TÜM isteyenlere bebiş vrsin sen kaç senedir evlisin nekadardır istiyosun..

amin SAĞOL CANIM İNŞALLAH okadarcıkken bile hissedio insan o bile sarstı beni..buu sefer sevinçle sonuclanır hayırlısıyla..RABBİM TÜM isteyenlere bebiş vrsin sen kaç senedir evlisin nekadardır istiyosun..

amin canım inşallaaaahhh..
ben 2 yıllık evliyim 8 aydır düşünüyorum, bende adet düzensizliği vardı, çok şükür onu düzene soktum yavaş yavaş, tam düzene girdi, şimdide bebek tutacak diye başka türlü düzensizleşti yani ya çok uzun sürüyor, ya erken oluyor, ya lekelenme oluyor arada filan
bizim ilk sayfada listemiz var, orda hepimizin bilgileri yazıyor, kimi merak edersen ordan bakabilirsin, ve hatta bende sizinle muhabbete daha koyu katılayım dersen senide ekleyelim listemize.

yaseminciğim zaten herkes söylüyor bunu adetler şaşmaya başladımı rahim kendini hazırlarmış bebeğe ama sıklaşıncamı olurmuş onu bilmem benimki gecikmeye başlayınca oluyor

valla herkes gider mersine, biz gideriz tersine
demekki herkesin bünyesi başka başka belirtiler veriyor. ayyy ben yine iyice heveslenmeye başladım he, bu ay tutarmı tutar bakarsın, ama şu ovulasyonda net çizgiyi göremedim daha, bugün 14. günüm bakalım nezaman olacak.

bu arada ben hazırlanayım kızlar yavaş yavaş akşam oluyor işlerimi toparliyim. hepinizi öpüyorum.

canım benim seninde yeniymiş daha bende 1sene 4 aydır evliyim 10 aydır düşünüyoruz dr 1seneyi bekleyin diyor bu ada gittim 2-3 ay bekle dedi olur dedi o yüzdende gereksiz yere ilaç fln kullanmakta istemiyorum..İNŞALLAH hayra alamettir tatlım..peki düzensiliği ile ilgili dr gittin mi.. evet benide listene eklersen sevinirim canım.. 29 yaşım 10 aydır düşünüyoruz sat 22 ağustos bat 19 eylül bi sebebi yok..

selammmm kızlarrrrrrrrrrrrrr

dejavum naber nasılsınnnn :))))
gülcüm on dakikada bir mesaj atılıyo ya bende burdan konuşalım dedim buraya geldimm :)
hamilelik iyi gidiyo da dün acillik oldum işte..
şimdi iyiyim sizler nasıslınızz

geçmiş olsun tatlım evet gördüm sanırım klima çarpmış dikkat et canım.. benimde iyi çok şükür bu ay erken düşük yaşadım..biyokimyasalgebelikte deniomuş sanırım testler pozitifti ama adet oldum..hayırlısı bu aya artık..senin ne kadar kaldı doğuma canım..

yasemencim bu melisaçayını bende alıyım inşealah işe yarar piskolojimi düzenler :)

ay tam benlikmiş kız o yaa. Çünkü inanımaz derece de agresifim ya patlayacak yer arıyorum. Sabah bile gelirayak eşimle kavga ettim oysaki adamcağız elinde folikasit bekliyor ki içeyim yok dedim içmicem tutturdum içmicem zaten bebel olduğu yok aylardır içiyorum diye sonra bir de aynanın önündeki makyaj malzemelerimi koyduğum ön cam elimde kalmasın mı banyoda yeri gevşemiş al bir sinir daha sonra da pişman oluyıorum valla sağol hemen alıcam bende memnun değilim bu durumda iyiden iyiye psikoloji gidiyor elden. Durup dururken ama ya sebeb sadece bebek bir de toplantı vardı apartmanda dün akşam aşağı komşumuuz var kız çalıştıkları için görüşemiyoruz bizde aynı evlilikleri kız hamile kalmış doğurmuşta 3 aylık olmuş bile eşi demiş eşiime sevindim ama buruldum da. Ne zaman benimn zamanım gelecek diye.

eskiler derki;

adetleriniz sıklaştıysa hamileliğiniz yaklaştı,, demektir..
eski kadınlar bilir:))
müştak da öyle diyo...

ay inşallah aylardır o ara kanamalarla uğraştım umarım artık az kalmıştır.

Süperrr bir bakış açısı yaa.. Bende geçen senelrde hep 35 günde bir olurdum sonra ara kanamalar başları dr ilaç vermişti kullandım bitince 32 günde oldum bu ayda ara kanamadan sonra reglimi 23. günde oldum ve normal kanama geldi ardından erken kanama gelmicek sanırım yani inşalah ve arası da kısaldı gibi. Ben zatii kasım aralık aşılam istiyorum eşiminde yaşı var başka sorunlarda var beklemek istemiyorum ama kendiliğindne gelir belki belli mi olur..

iyiyim balıkm napalım psikolojiye ne iyi gekir onu konuşuyoruz pek bir sinirliyimşiz de hepimiz melisaçayı iyiymiş alıcam yapcam hemen. sen nasılsınn...

aynen canım klima çarptı ağrı kesiici iğne oldum dikloron..
vuruldum ama içim içimi yiyo bebeğime bişey olacak diye..
doktor bişey olmaz dedi ama pimpirikleniyorum gene de...
evet biyokimyasall bende ilk gebeliğimi öyle geçirmiştim..
beta hcg az yükseldi sonra adetle gitti..
geçmiş olsun bebeğim inşallah bu ay sağlıklı bir gebelik gelir sana...
doğuma 3 ay kaldı sayılır canım :))
şimdiden korku bastı beni

Bende çok yoğun bir pazartesi gününün mesai saatini bitirmek üzereyim çok şükür. Eve gidip dinlenmek istiyorum ama ne mümkün ütülerim var neyse ki çok fazla değil bir de beyazları atmam lazım makineye onları da yarın ütülerim. sonra alıcam çerezimi oturucam tv başına haftasonu her işmii yapmıştım ütü dışında. İyi ki çalışıyorum ama ya haftasonu sıcaktan dışarı da çıkamyınca bir sıkılıyorum ki. Pazar günü öğleden sonra ne yapacağım bilemedim ya iş kalmadı bir o yana bir bu yana yattım durdum oflayarak. hadi öpüyorum sizi kızlar görüşürüz. iyi akşamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…