Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Anladim cnm iyisen sorun degil çalışanlar icin zor anacim ne giyim Allah yardımcınız olsun kuzum kiz buket Erzurum'dan taşınıyor topikten degil nerden aklına geliyor öyle seyler bırakamaz o bizi merak etme gerçi bizde onu bırakmayız :)))

Aslı o paylaşımı bütün anne ve adaylarına paylaşmış sabah sabah herkesi ağlattı ;(((

inşallah sonumuzda çok güzel olurr canım :))) aminn canım inşallahhh

:))) bakalım cnm kızlarda bi başka yaa :)) hepsi sewiliyo :))

He a cok sevimli oluyorlar birde cici giyiyorlar ya benim kiz da cok guzel teyzesi doktor teyzesi öyle dedi yesin annesi onun ayaciklarini :))

Bedriyeeee kizzzzzz

cnm haberim yoktu ki hamileliğimden adet oldum adetim bitti sonra kaynanam fenalaştı hastanede kaldık 3-4 gün orda kanamam başladı aşırı gelince korktum kistim patladı falan diye acile gittik test yaptılar ki hamileyim doktor eger değerin düşmezse ilaca başlıyacaz demişti ama değer düşünce doktorda birşey vermedi zaten kist ameliyatı olana kadar artık düşünmüyorum

BEDRİYECİM canım iyiyim canım , cuma günlerine bayılıyorum 2 gün girmedim nasıl özlemişim, yazdığın herşeyi okudum tatlım, inşallah 2'li testin tertemiz çıksın, inşallah

MESUDECİM senin en çok neyi ni seviyorum biliyormusun, herkese tek tek hal hatır soruyorsun, herkesin mesajını özenle cevaplıyorsun, ayy yerim ben seni ama şu telefonun dokunmatikmidir nedir, yazdıkları bi dönüp okusan koptum bazılarında

BURCUCUM canım değerin ne kadar yükselmiş canım benim, Bedriyem tecrübeli o anlatmış sana hakkında en hayırlsı olsun, ayaklarını sıcak tut ve sakın soğuk birşey içme

BUKETİM yeni evinde güle güle sağlıkla otur canım, 700 Ankara şartlarında bana çok uygun geldi, eşimin kuzeni merkeze çok uzak küçüçük bir evde 500 tl ye oturuyor, senin ev merkez sayılır sonuçta, Rabbim kolaylık versin, inşallah herşey çok yolunda gider, Allah yardımcınız olsun

GÜLDENCİM, ben Adana KARAİSALI da çalıştım 3 yıl, adanayı çok severim, heryerini severim

GAMZE kuzum senin 2'li testin temiz çıkmış maşşallah, 9 ay boyunca sağlıkla tutunsun annesi

ASLICIM hayırlı olsun regl olmuşsun, ben senden bu ay çoooooooooooooooooooooook umutluydum, aman salla boşver, bende sallayacağım ( inan ma beynim zonkluyor düşünmekten ) o paylaştığın yazıda beni anlatmışsın, beni ve hamişliği bekleyen hepimizi valla çok üzüldüm ühüüüü ühüüüü

SEDACIM inşallah o kasıklarındaki ağrı yerleşme ağrısıdır, inşallah inşallah

AYLİNCİM bugün burdur'da uçtu resmen anam o neydi öyle, sen kocanı satmışsın, ben tıpış tıpış gittim işe

YASEMİN kuzum senin adamı rüyasında yakalamışsın, valla hiç affetmiyorsun

K.GAMZE bu arada Allah 3 şekilde cevep verir yazmışsın ya bayıldım bayıldım , yüce RAbbim, biraz sabırlı olsak ne güzel olacak ( bu arada 22 sayfa okudum kafam dumanlandı sen yazmıştın di mi valla rezil olurum sen değilsen :18: )

Ye TATLIM bende senin oğluşunu yerim bak ben oğlan dediysem değişmez o pipican olarak kalır haha ha:)))

Gülden sagolasin sanada Hayirli hafta donları yine bekleriz öptüm byyy:))

...hafta DONLARI.... Allah mesude sen cok yaşa bu telefon seni rezil ediyor anacım

Sagolasin tontişim valla kalp kalbe karsı bede seni hepinizi cok seviyorum gördüğüm zaman cevaplarım TATLIM ama telden girdiğim icin kaçırdığımda oluyor kusura bakmayın artık kiz sen benim neler çektiğimi biliyor musun ecel terleri döküyorum yazmak icin benim tel iPhone ben baska yazıyorum o inatla baska yazıyor herkese laf yetistirecem diye hızlı hızlı yazıyorum cogunu düzeltiyorum yoksa anlamazsınız valla neyse sizde beni böyle idare edin ben leb deyim siz leblebiyi anlayın iste:)))

valla ben senin yazıları okurken bazen gülmekten kırılıyorum ,bide senin tel ayıp lafları çok seviyor kızzz

...hafta DONLARI.... Allah mesude sen cok yaşa bu telefon seni rezil ediyor anacım

Aman TATLIM ne yapayım kimi telefon carde sahibini vezir yapar kimi telefonda aha böyle rezil eder adamı neyseki siz yabancı değilsiniz rezil olsamda sizlere olim ya:))

[SUP][/SUP]
valla ben senin yazıları okurken bazen gülmekten kırılıyorum ,bide senin tel ayıp lafları çok seviyor kızzz

İyi iste fena mı hem seni güldürüyorum hemde sevap kazanıyorum ben kardayim:))) mustescen iPhone ne olacak gâvur işi degil mı hafızası baska kilavyesi baska:))

vaayyy kimse kalmamış, eee ben niye tek başıma böyle gariban kalayım ? Bende kaçaaaaar

Selam kızlar.. Yaşasın yarın hafta sonu..
Duaları biraz gecikmeli okuyorum hakkınızı helal edin..
Bide arkadaşlar kutlu doğum haftası yaklaşıyo bol bol salavat getirin, yakınlarınızda salavat toplayan birileri varsa ona verin toplu şekilde duası yapılsın daha güzel..
Ben Peygamber efendimizin ( s.a.v. ) hayatı ile ilgili kitap okuyorum, şehrimizde bi yarışma düzenlendi yazılı sınav olacak kazananlara çeşitli ödüller var..
Ödül bahane tabi efendimizin hayatını tam anlamıyla öğrenebilmek esas olan..
Dualarınıza esmaül hüsnalarıda katmayı unutmayın.. Hepimizin hepimizin duaları kabul olsun, Rabbim tüm acizliğimizle yaptığımız duaları kabul etsin inşaAllah..

seybil / sibel 14.03.2013 perşembe sağlıklı hamişlik + kolay doğum
ecrin23 / merve 15.03.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik

okudum canım allah kabul etsin sağlıklı ve hayırlı bebişler bir an önce göbüşünüze konsun muck

anladım canım ne bilim kanama başlayınca değerin düşmesini neden bekliyolar onada anlam veremiyorum işte neyse yinede HAYIRLISI ALLAHTAN diyecek bişi yok..

HERKESE HAYIRLI HAFTA SONLARI ŞİMDİDENN HEPİNİZİİİ MUCKKKKKKKKKKKKKKK

SEDACIM inşallah o kasıklarındaki ağrı yerleşme ağrısıdır, inşallah inşallah

canım inşallah ama hiçbirşey hissetmiyorm ben olup olmamasıyla ilgili geçen sefer çok umutlandım biliyorsun kesin dedim yani bu sefer zaten his bile yok olmadığı ile alakalıda yok olduğuyla da. Zaten belirti gibi birşey olsa da odaklanmıyorum hah belirti demiyorum nornalde de olan şeylerdir belki hem geöen sefer daha fazlası oldu da ne oldu sıfır yanii. Bekleyğp göreceğiz napıyım burcum bir yola girdik baş koyduk ben 3 senedir nerdeyse bekliyorum ertelemeler, ara kanamalar neler neler geçen sene 8-9 ay ara kanamalardan elim kolum bağlandı ne tedaviye başlayabildim ne başka birşey. O yüzden mutluyum hiç olmazsa birşeye başladm sonu ne olursa olsun bazen melankoliğe bağlıyormm sabah moralim bozuktu ama öyle sebebsiz yanii bu olmazsa 3 ay daha beklicem Allah'ım izin verirse tüp olacak onda şans daha fazla Rabbim dermansız dert vermesin yeter ki ve şunut unutma sen benim için çok değerlisin herkesi çok çok seviyorum ama sen bende başkasın işte biliyorsun sen iki aşılamamda da duaları sen başlattın sen organize ettin Rabbim İnşallah sana da o güzel gönlüne göre versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…