- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.221
Anladim cnm iyisen sorun degil çalışanlar icin zor anacim ne giyim Allah yardımcınız olsun kuzum kiz buket Erzurum'dan taşınıyor topikten degil nerden aklına geliyor öyle seyler bırakamaz o bizi merak etme gerçi bizde onu bırakmayız :)))canım okul yoğundu, normalde okulda cepten giriyorum 2 gündür giremedim evde de mayışıyorum ya d aiş yapıyorum ama nasıl özlemişim inan ki
valla mesudecim BUket'e hem sevindim hem üzüldüm sanki bi daha gelmeyecekmiş gibi, niyeyse bir duygusallık çöktü üzerime,ya bUKET'im çok ayrı kalma bizden
bide ASLI'nın yazdığını okudum vayyy anacım beni anlatmış
sen nasılsın canım ?
canlarım ben geldim, geçmişi tam okuyamadım, şimdi geçmişte bir gezineyim hiçbir mesaj atlamdan okuyayım geliyorum, ama ben geldiğimde muhtemelen siz olmazsınız önemli bir gelişme varsa yazın ara ara bakarım :)
inşallah sonumuzda çok güzel olurr canım :))) aminn canım inşallahhh
:))) bakalım cnm kızlarda bi başka yaa :)) hepsi sewiliyo :))
cnm haberim yoktu ki hamileliğimden adet oldum adetim bitti sonra kaynanam fenalaştı hastanede kaldık 3-4 gün orda kanamam başladı aşırı gelince korktum kistim patladı falan diye acile gittik test yaptılar ki hamileyim doktor eger değerin düşmezse ilaca başlıyacaz demişti ama değer düşünce doktorda birşey vermedi zaten kist ameliyatı olana kadar artık düşünmüyorumkızlarrr yarın sabah doktortayız kntrol var ordan anneme gecicez yarın yokumm..
canım değerin gayet yüksekmiş ya sana ilaç vermediler mi progestan fln..
ya değeri yüksek olupta ilaç vermeyen drlara illet oluyorum artık heee..kanamayı engellio işte be adam offf
He a cok sevimli oluyorlar birde cici giyiyorlar ya benim kiz da cok guzel teyzesi doktor teyzesi öyle dedi yesin annesi onun ayaciklarini :))
Bedriyeeee kizzzzzz
maşşallah canım teyzeside yer onu :)):)))
Ye TATLIM bende senin oğluşunu yerim bak ben oğlan dediysem değişmez o pipican olarak kalır haha ha:)))
Gülden sagolasin sanada Hayirli hafta donları yine bekleriz öptüm byyy:))
BEDRİYECİM canım iyiyim canım , cuma günlerine bayılıyorum 2 gün girmedim nasıl özlemişim, yazdığın herşeyi okudum tatlım, inşallah 2'li testin tertemiz çıksın, inşallah
MESUDECİM senin en çok neyi ni seviyorum biliyormusun, herkese tek tek hal hatır soruyorsun, herkesin mesajını özenle cevaplıyorsun, ayy yerim ben seni ama şu telefonun dokunmatikmidir nedir, yazdıkları bi dönüp okusan koptum bazılarında
BURCUCUM canım değerin ne kadar yükselmiş canım benim, Bedriyem tecrübeli o anlatmış sana hakkında en hayırlsı olsun, ayaklarını sıcak tut ve sakın soğuk birşey içme
BUKETİM yeni evinde güle güle sağlıkla otur canım, 700 Ankara şartlarında bana çok uygun geldi, eşimin kuzeni merkeze çok uzak küçüçük bir evde 500 tl ye oturuyor, senin ev merkez sayılır sonuçta, Rabbim kolaylık versin, inşallah herşey çok yolunda gider, Allah yardımcınız olsun
GÜLDENCİM, ben Adana KARAİSALI da çalıştım 3 yıl, adanayı çok severim, heryerini severim
GAMZE kuzum senin 2'li testin temiz çıkmış maşşallah, 9 ay boyunca sağlıkla tutunsun annesi
ASLICIM hayırlı olsun regl olmuşsun, ben senden bu ay çoooooooooooooooooooooook umutluydum, aman salla boşver, bende sallayacağım ( inan ma beynim zonkluyor düşünmekten) o paylaştığın yazıda beni anlatmışsın, beni ve hamişliği bekleyen hepimizi valla çok üzüldüm ühüüüü ühüüüü
SEDACIM inşallah o kasıklarındaki ağrı yerleşme ağrısıdır, inşallah inşallah
AYLİNCİM bugün burdur'da uçtu resmen anam o neydi öyle, sen kocanı satmışsın, ben tıpış tıpış gittim işe
Sagolasin tontişim valla kalp kalbe karsı bede seni hepinizi cok seviyorum gördüğüm zaman cevaplarım TATLIM ama telden girdiğim icin kaçırdığımda oluyor kusura bakmayın artık kiz sen benim neler çektiğimi biliyor musun ecel terleri döküyorum yazmak icin benim tel iPhone ben baska yazıyorum o inatla baska yazıyor herkese laf yetistirecem diye hızlı hızlı yazıyorum cogunu düzeltiyorum yoksa anlamazsınız valla neyse sizde beni böyle idare edin ben leb deyim siz leblebiyi anlayın iste:)))
...hafta DONLARI.... Allah mesude sen cok yaşabu telefon seni rezil ediyor anacım
valla ben senin yazıları okurken bazen gülmekten kırılıyorum ,bide senin tel ayıp lafları çok seviyor kızzz
anladım canım ne bilim kanama başlayınca değerin düşmesini neden bekliyolar onada anlam veremiyorum işte neyse yinede HAYIRLISI ALLAHTAN diyecek bişi yok..cnm haberim yoktu ki hamileliğimden adet oldum adetim bitti sonra kaynanam fenalaştı hastanede kaldık 3-4 gün orda kanamam başladı aşırı gelince korktum kistim patladı falan diye acile gittik test yaptılar ki hamileyim doktor eger değerin düşmezse ilaca başlıyacaz demişti ama değer düşünce doktorda birşey vermedi zaten kist ameliyatı olana kadar artık düşünmüyorum
SEDACIM inşallah o kasıklarındaki ağrı yerleşme ağrısıdır, inşallah inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?