- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.261
yok kuzum , oraya giderken sağ tarafta bir fırın var ( bir daha gidersen dikkat et) öztadım fırın diye işte onun arkasındaki binalar, o serenler tepesini bende çok beğendim ama çok esiyor dimi, ayy aylin ben seni bulurum merak etme
geçen hafta güzeldi hava çok esmiyordu ama zaten oranın mevsimi anca yazın süper olur... Burduru daha çok seviyorum ya ben sanırım ıspartadano göl manzaralı villalarda da gözüm kalmadı değil hani
Selam iyi hafta sonları guzel topiğimizin guzel kızları nasilsiniz ( kevok08, burcu)
Gunaydin hanimlar
Guzel bi haftasonu gecirmeniz dilegi ilee
Ecrin canim hemen doktora git ne cesaret ise gidiyorsun aaa cok kizdim bak hiiiii ben rahatsizlaninca banyo yapmayi korkuyorum sen ise gitmissin. Sagligin onemli guzelim
Sedacim hakkinda hakkimizda Rabbim hayirliaini nasip etsin hep bu sekil dua etmiyormuyuz evet ediyoruz. Buda biz zahmete girmeden rahmete ulasabilirmiyiz hayir iste sabredemiyoruz bi turlu. Arkadasim benim sen nekadarda ben rahatim desende bilin altimiza yerlesmis ve adet bitiminden hemen sonra aklimizda acabalar ucusuyor bazende adetliyken acaba ustunemi gordum belirti ariyoruz vs. Yanii biz ne kadarda rahatiz desekte icimizde co sey ucusuyor ve rahat olabipmek cok zor. Belki eskiye gore israr etmiyoruzdur ama rahat degiliz ister istemez strese giriyoruz. Rahat olmabilmek icin bu konuyu yani bebem konusunu konusmaamiz lazim bunuda basarabilmek icin kk girmememiz lazim bunu basarabilirsek cevremizdeki insanlarla zaten bu konuyu konusmuyoruz belki biraz olsun kafamizdan cikarmis oluruz. Ben buraya her girdigimde icten ice ah ah dedigim oluyor niye cunku hamile haberi duydugumuzda seviniyoruz ama bi okadarda ozendigimiz icin uzuluyoruz buda bizi cok etkiliyor. Ben bundan sikayetci degilim ama kendimizide kandirmayalim Rabbiim icimize ferahlik versin ve ssonuna kadar sabrettirsin Insaallah tupe gerek kalmadan Hayirlisiyla saglikli gebelikler nasip etsin Mevlam bizlere
canım ahhh seni öyle iyi anlıyorumki, benimde hiçbir belirtim yok ama diyorum ki Bedriye'ninde olmadı belki benimde öyledir diye ama biliyorum ki kendimi kandırıyorum çünkü benim ilk hamileliğimdeki belirtileri biliyorum ben, onların hiçbiri yok ama yine de ümitleniyorum, şimdi sende şöyle bir güzellik var, daha önce hamile kalmadığın için senin bedenindeki belirtileri bilmiyorsun belki benim gibi abartı belirtin olacak belkide Bedriye gibi hiç belirtin olmayacak belkide ikimizinkinden de farklı olacak, az kalmış zaten Allah sabır versin, ve bütün bu söylediklerimi sen zaten çok iyi biliyorsun, artık insan yaşadıklarından dolayı farkındalığı artıyor, herşey istediğin gibi en hayırlı şekilde olur inşallah
biz iyiyiz canım fıstık annesiyle fıstık kızları da iyidir inşallah...Selam iyi hafta sonları guzel topiğimizin guzel kızları nasilsiniz ( kevok08, burcu)
AMİNN!!!tamam kuzum afiyet olsun,inşallah göl villalarından birini alırsın bende gelir oğluşunu severim, bende kaçıyorum zaten öptüm ikinizi
aa aylin kızıcam ama şimdi.ne gördün ıspartalılardan? kime ne zararları dokunmuş? (bende ıspartalıyım alındım valla) mistir benim memleketim mis.rüzgar istiyorsan ayazmana ya git.göl istiyorsan eğirdire.ordaki manzara nerde var?sinema alışveriş desen dibinde.ben kocaelide oturuyorum.istanbulada gidip geliyorum.outlet center,özdilek,ncity,gebze center,pendorya,neomarin... bi sürü alışveriş merkezi var.hepside iyaştan büyük ama yazın memlekete geldiğimizde iyaş gibisi yok diyorum.memleketim insanı bi ayrı sıcak.sen nereliydin ki?
biz iyiyiz canım fıstık annesiyle fıstık kızları da iyidir inşallah...
AMİNN!!!
anamm Ispartalıya yakalandıktatlım sözüm meclisten dışarı da öğrenciliğimi de bu şehirde yaşadım ben eşimle 1. sınıfta tanıştık o zamandan beri ayrılmadık ama Ispartada el ele gezerken ters ters bakan laf atan çooooookkk sakallı karaçarşaflı vardı... bu yönünü hiç sevmiyorum ıspartanın ben izmirliyim canım o yüzden çok yadırgadım... kimse kimsenin inancını yaşamını yargılayamaz bence...
aylinde burcuda çıkmışlar mesudeçbenle idare edersen iyiym çok şükür.sen nasılsın?
ben konyada okudum.oraya gitte anla ıspartanın kıymetini :) biz hep elele dolaşırız eşimle.ters bakana sende bak.bakma sen onlara :)
biz iyiyiz canım fıstık annesiyle fıstık kızları da iyidir inşallah...
AMİNN!!!
anamm Ispartalıya yakalandıktatlım sözüm meclisten dışarı da öğrenciliğimi de bu şehirde yaşadım ben eşimle 1. sınıfta tanıştık o zamandan beri ayrılmadık ama Ispartada el ele gezerken ters ters bakan laf atan çooooookkk sakallı karaçarşaflı vardı... bu yönünü hiç sevmiyorum ıspartanın ben izmirliyim canım o yüzden çok yadırgadım... kimse kimsenin inancını yaşamını yargılayamaz bence...
anamm dert ettiğin şeye bak canım benim... sivilce gelir geçer o olsun yaptığı cimcimenin... yer onu teyzesi
Aman Aylin ne fıstığı fistiklikmi kaldı bu kiz beni iyice çirkinleştirdi yüzüm sivilce tarlası oldu resmen kızım fıstık olsun ama teyzesi:))) bizde iyiyiz cok şükür
anamm dert ettiğin şeye bak canım benim... sivilce gelir geçer o olsun yaptığı cimcimenin... yer onu teyzesi
Bedriye endişe etme canım. Hamileliğin son aylarında olduğu gibi ilk aylarında da nefes darlığı yaşanabiliyomuş. Bir sitede şunu okudum;
Yatarken ve otururken hangi pozisyonda kendini rahat hissediyosan o şekilde hareket et. Kontrol zamanın geldiğinde de doktoruna yine sorarsın canım. Bak forumda yine bununla ilgili bir konu açılmış. http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/289999-hamileligin-ilk-aylarinda-nefes-darligi.html Bunuda oku. Birtek sen değilsin yani tamammı canım panik yapma
canımmm benimm ne güzelll minnişinide görüp gelmişsinnn.. sana ne sorucaam 3 lü testi sen mi istedin.. bende ikilyi yaptıracam kısmetse bu ay sonu üçlüyü sonrasına konuşucaz galiba da prosedürü bilmediğimden aslında soruyorum.. 3 lü istedin mi, doktor tavsiyesiyle mi yaptırıyorsunn..
evet teyzesi gördüm miniğimi. yok canım ben istemedim herşey dr kontrolünde canım 2.li testi de yaptırdım çok şükür sonuç güzel çıktı bunu da dr istedi benim ilk olduğu için bilmiyorum bu testleri canım dr um yönlendiriyo bende ona uyuyorum ne yapılması gerekiyosa yapıyorum işte canım. senin dr istemiyo mu bu testleri sen kendi isteğinle mi yaptırcan canım. inşallah allah'ın izniyle senin sonuçlar da güzel çıkar zaten sen sağlıklıysan bişi çıkmaz inş bunlar tedbir amaçlı yapılıo canım bi de zaten yaşı 35 üstü olanlarda genellikle problem çıkıyo o yüzden için rahat olsun
ayy ne güzel ya yerimm ben onun her yerini. Ehh büyüyecek artık tabii belirti deme sen onlara artık olması gerekenler. Bence 2 li güzel çıktıysa 3 lü de çıkar zaten iyi ben zaten 2 li de birşey çıkmazsa 3 lü testi yaptırmam sanırım.
Zuperzim ama ama ben geçen sefer aşlamada çok umutluydum bir sürü belirtim vardı hatta kana giderken ben gebeyim ya falan bizle yazmıştım ne oldu koskoca sıfır. Bu sefer inan hiçbirşe hissetmiyorum olup olmadığına dair içimde bir kıpırtı yok heyecan var tabii düşündükçe olabileceğini ama çok küçük ihtimal var zaten aşılamada bir ilki tutmayınca böyle oldum sanırım ama gerçekten olduğuna inanmıyoru napıyım ama arada karnımı seviyorum orda mısın diyorum deli gibi ancak belli şeyler dışında hiçbirşeye dikkat etmiyorum geçen sefer 3 gün izin almıştım haftasou ile 5 gün ee haliyle hep kafam ordayı şimdi çalıştığım için o kadar da odaklanmadım hayırlısı ama diyorum tüple gelecek benim bebeğim elbette isterim güzel haberler vermeyi keşkee..
.
evet teyzesi 2.li test güzel çıktı çok şükür dr istedi bunu da yaptırdık hakkımızda hayırlısı inş. ya canım benim neden bu kadar yıpratıyosun kendini bak belirti falan bunların hepsi boş tamam mı şimdiden düşünme böle belirti falan arama kendinde onların hepsi boş rabbim ol desin yeter ki herse olur. kendimden biliyorum canım seni çok iyi anlıyorum bende son çatlatma iğnesinden sonra beklemedeyken bende de hiçbir belirti falan yoktu ama duamı hiç eksik etmedim içimden hiç olmayacak gibi geliyodu hiç hissetmiyodum ama şükürler olsun bebeğim geldi bu yüzden canım sakın umutsuzluğa kapılma rabbim inşallah hayırlısıyla nasip edecektir hem biz seni dualarla gönderdik aşılamaya inş bebişin gelecek canım eğer bunda da olmazsa tedavine devam edersin zaten elinden geleni yapıyorsun canım benim gerisini allaha bırak
Kızlarrr Günaydınnnn
Kimseler yok herkes cumartesi günü de izinli heralde ama ben çalışıyorum malesef(( hemde çok fenayım ve çalışıyorum
Kızlar dün akşam iş çıkışı başıma gelenleri anlatayım size
İşten çıktım otobüse bindim zaten karnım ağrıyodu ya belli bi süre sonra sol tarafımda bir ağrı başladı midem bulanıyomu sağ elim de uyuştu bir fenlaşatım bayılıyorum dedim bide ayaktayımnapacağımı şaşırdım kızlar başım dönmeye başladı Allahım yardım et die dua ediyorum ama düşmemmek için nasıl çabalıyorum anlatamam sonraaaa artık kendimi tutamadım ve yanımdakiler tuttu oturtturdular ama yaşadığım korkuyu anlatamam kızlar neyse dünden beride çok fena ağrılarım varrr (( ve sürekli tansiyonum düşüyo galiba
Bide benim bu adet döngüm 25 güne düştü sizce önemsemelimiyim?
canım çok geçmiş olsun tansiyonuna baktırsaydın ihmal etme
Sedacim adet olmamissin daha nerdenvardin bu konuya inşallah tuzunu güldüren o haberi alırsın cektigin bu sıkıntılarını unutursun
canim dediğin gibi yaşamayan bilemez ama bir kadın olarak ne kadar zor birsey olduğunu biliyoruz Rabbim imtihanımızı hayra çevirsin inşallah
Sedacim adetin gelmediyse umidini kesme yinede sen karnini sev oksa bende oyle yapiyorum:))
evet teyzesi 2.li test güzel çıktı çok şükür dr istedi bunu da yaptırdık hakkımızda hayırlısı inş. ya canım benim neden bu kadar yıpratıyosun kendini bak belirti falan bunların hepsi boş tamam mı şimdiden düşünme böle belirti falan arama kendinde onların hepsi boş rabbim ol desin yeter ki herse olur. kendimden biliyorum canım seni çok iyi anlıyorum bende son çatlatma iğnesinden sonra beklemedeyken bende de hiçbir belirti falan yoktu ama duamı hiç eksik etmedim içimden hiç olmayacak gibi geliyodu hiç hissetmiyodum ama şükürler olsun bebeğim geldi bu yüzden canım sakın umutsuzluğa kapılma rabbim inşallah hayırlısıyla nasip edecektir hem biz seni dualarla gönderdik aşılamaya inş bebişin gelecek canım eğer bunda da olmazsa tedavine devam edersin zaten elinden geleni yapıyorsun canım benim gerisini allaha bırak
ya belirti olmamasından ziyade yani olduğunu hissetmiyorum hiç. İçimdfe umut namına hiçbirşey yok. ilki tutmadığı için belki de bilmiyorum bir de yumurtam bana göre aşılamadan sonra çatladı geç çatladı yani yumurtlama akıntısını aşılamadan bir gün sonra sabah gördüm o da biraz umutsuzluğumda etkili oldu. Yoksa belirti olmayabileceğini biliyoru kaldı ki geçen sefer belirti sayabileceğim çok şey oldu ama yine negatifti o bir kısts değil yanii hele anneme çekersem ne bulantı ne birşey olmaması lazım bendeaman napıyım canımm artık daha yapacak birşeyim yok sonuçta. İnşallah 3 lüde güzel çıkacak canımm senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?