Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

geçen hafta güzeldi hava çok esmiyordu ama zaten oranın mevsimi anca yazın süper olur... Burduru daha çok seviyorum ya ben sanırım ıspartadan o göl manzaralı villalarda da gözüm kalmadı değil hani

Selam iyi hafta sonları guzel topiğimizin guzel kızları nasilsiniz ( kevok08, burcu)

tamam kuzum afiyet olsun,inşallah göl villalarından birini alırsın bende gelir oğluşunu severim, bende kaçıyorum zaten öptüm ikinizi

geçen hafta güzeldi hava çok esmiyordu ama zaten oranın mevsimi anca yazın süper olur... Burduru daha çok seviyorum ya ben sanırım ıspartadan o göl manzaralı villalarda da gözüm kalmadı değil hani

aa aylin kızıcam ama şimdi.ne gördün ıspartalılardan? kime ne zararları dokunmuş? (bende ıspartalıyım alındım valla) mistir benim memleketim mis.rüzgar istiyorsan ayazmana ya git.göl istiyorsan eğirdire.ordaki manzara nerde var?sinema alışveriş desen dibinde.ben kocaelide oturuyorum.istanbulada gidip geliyorum.outlet center,özdilek,ncity,gebze center,pendorya,neomarin... bi sürü alışveriş merkezi var.hepside iyaştan büyük ama yazın memlekete geldiğimizde iyaş gibisi yok diyorum.memleketim insanı bi ayrı sıcak.sen nereliydin ki?

canım tabii ki tedavi olunca insan daha da düşünüyor acaba oldu mu tuttu mu falan herşeiy belirti sayıyorsun ama geen sefer çok aklımdaydı herşeye belirti dedim nerdyse emindim aşılamada ilk tücrübemdi ve regl olurken de bir beirti olmaz bende hepsini gebelik haberisi sandım bir de 5 gün izinliydim evdeydim daha da dinledim kendimi ama bu sefer oldkça rahattım aşoşamadan sonra iki gün evde yattım sonra işe gittim oyalandım kafamdan br şekilde attım öyle oturmama kalkmama dikkat etmedim aten unutuyorsun çalışırken dikkat etmeyi de Rabbim nasip etmişse zaten korur dedi aklıma geldikçe heyecan oluyor elbette ama bir yerim ağrısa da acabna mı demedim dalga geçtim hep kendimle burada da. Şöyle bir rahatlığım var elimden geleni yapıyorum Rabbim vermiyor deyip beklemiyorum bu 2. aşılamam tüpe de sıcak bakıyorum zaten aşılama tüpe hzırlık oldu benim için birbirie yakın şeyler ve tüpte nele ryaşayacağımı az çok biliyorum aşılamadna tek farkı daha fazla doz iğne vuruluyor ve yumurtalar toplanıyor o da anesteziyle zaten yapıluyor transfer aynı aşılama gibi zaten bu olmazsa da yaza zaten tüp olacak Rabbim herkesin kaderini kendi çabasına bağlı kılmıştır bende çaba gösteriyorum. İnan öyle takıntılı hallerim özellikle bu aşılamayla geçti nasip ksmet eşimde illa olsn demiyor sen önemlisin benim için diyor sağolsun kısmett..

işte ben hamilelik yaşamadı hele ilk aşılamada öyle şeyler oldu ki tamam dedim hamileyim ben hatta hatırlarsan kana giderken de pozitfi görücem ben dedim çünkü regl öncesi hiçbir belirtim olmaz benim ama ne oldu fos çıktı belki de şimdi belirtim yok tuttu kibilir belki de aynı belirtile vardır da üzerinde durmadığım için hissetmiyorum aama yok geçen sefer gibi olsa kesin hissederim o etkiler yok gerçekten her gebelik kendine özgü o yüzden belirtilere bakmak anlamsız dediğin gibi bedriye de hiç belirti olmadı ancak daha yeni yeni başladı bak. Kasık batması da farazi birşey aslında belki de herzaman oluyor aa biz beklentide olduğumuzdan farkına varıyoruz. Ama gerçekten bu aşılama ile birlikte o kadar takmamayı, kendimle dalga geçmeyi öğrendim. Ağır kaldımadım, yukarı uzanmadım evde iş yapmadı geri kalan hiçbşirşeye dikkat etmedim çalıştığım için de. Hayırlısı hakkımızda Rabbim herşeyin en iyisini blir ona emanetiz ama bana öyle geliyor ki burada arka arkaya gelecek haberler hamileletimiz çoğaldı zatenn..

Selam iyi hafta sonları guzel topiğimizin guzel kızları nasilsiniz ( kevok08, burcu)
biz iyiyiz canım fıstık annesiyle fıstık kızları da iyidir inşallah...
tamam kuzum afiyet olsun,inşallah göl villalarından birini alırsın bende gelir oğluşunu severim, bende kaçıyorum zaten öptüm ikinizi
AMİNN!!!

anamm Ispartalıya yakalandık tatlım sözüm meclisten dışarı da öğrenciliğimi de bu şehirde yaşadım ben eşimle 1. sınıfta tanıştık o zamandan beri ayrılmadık ama Ispartada el ele gezerken ters ters bakan laf atan çooooookkk sakallı karaçarşaflı vardı... bu yönünü hiç sevmiyorum ıspartanın ben izmirliyim canım o yüzden çok yadırgadım... kimse kimsenin inancını yaşamını yargılayamaz bence...

buarada dün yazmaya fırsat olmadı ecrin23 / merve

15.03.2013 cuma duanı okludum canıım.Rabbim hayırlısı ile kabul etsin inşallah.

Bdroner; cnm ara ara bende de oluyor cok çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum bı doktoruna danis inşallah ciddi birsey değildir bak Gülün de bı ara oluyordu bu nefes darlığı

Ecrin07; cok cok gecmis olsun TATLIM dikkat et kendine tansiyonun falan düşmüştür belki ama karnın niye agridi ki bı doktora görünseydim cnm kendine iyi bak

Özlem ; sana da günaydın Hayirli haftasonları

Nartanesi ; cnm benim cok dogru seyler söylüyorsun cok haklisin Rabbim hakkımızda hayırlar verdin sizlerinde yardımcısı olsun güç kuvvet versin en kısa zamanda da Hayirli evlatlar nasip etsin hepinize

Sedacim adet olmamissin daha nerdenvardin bu konuya inşallah tuzunu güldüren o haberi alırsın cektigin bu sıkıntılarını unutursun
canim dediğin gibi yaşamayan bilemez ama bir kadın olarak ne kadar zor birsey olduğunu biliyoruz Rabbim imtihanımızı hayra çevirsin inşallah

7verengul; gulcum sanada Hayirli hafta sonları ve iyi gezmeler bizde seni öptük :)

Son düzenleme:

ben konyada okudum.oraya gitte anla ıspartanın kıymetini :) biz hep elele dolaşırız eşimle.ters bakana sende bak.bakma sen onlara :)

ben konyada okudum.oraya gitte anla ıspartanın kıymetini :) biz hep elele dolaşırız eşimle.ters bakana sende bak.bakma sen onlara :)

öyle canım beterin beteri var orda okuyan bi arkadaşım vardı kız her gelişinde dert küpü... eğirdir daha rahat gibi ıspartaya göre hatta hep neden ısparta merkezi buraya kurmamışlar diye düşünürüm çok güzel eğirdir de...

Aman Aylin ne fıstığı fistiklikmi kaldı bu kiz beni iyice çirkinleştirdi yüzüm sivilce tarlası oldu resmen kızım fıstık olsun ama teyzesi:))) bizde iyiyiz cok şükür

Aman Aylin ne fıstığı fistiklikmi kaldı bu kiz beni iyice çirkinleştirdi yüzüm sivilce tarlası oldu resmen kızım fıstık olsun ama teyzesi:))) bizde iyiyiz cok şükür
anamm dert ettiğin şeye bak canım benim... sivilce gelir geçer o olsun yaptığı cimcimenin... yer onu teyzesi

anamm dert ettiğin şeye bak canım benim... sivilce gelir geçer o olsun yaptığı cimcimenin... yer onu teyzesi

Dert etmiyorum kiz sadece sivilce degil lekelenme tenimde koyulaşmada oldu neyse aman kızımın canı sagolsun TATLIM senin cimcime napiyor :)))

gülüümmmm Allah razı olsun.. şu an yine çok kötüyümm tam dua ediyordum sen zahmetlere girip ban bu yazıları bulmuşsun inşAllah kötü bişey yoktur perşembe gidicektim aile ekimliğine çarş.gidicem tabi daha beter olmazsa çok garip çarpıntı olsa kesin panık atak bu dicem ama yok bu farkl bı nefes yokluğu.. burcu nun dediğide olabilir bi kere klasık rapor almak için doktora gitmiştim iş için o sırada doktor sayım yaptır demişti 2-3 yıl oldu belki kan takviyesi gerekebilir falan demişti ama bilemedim ki.. çok garip bi haldeyim Allah beterinden korusun.. kötü bişey çıkmasında Allah korusun.

Sedacim adetin gelmediyse umidini kesme yinede sen karnini sev oksa bende oyle yapiyorum:))

Aylincigim kirildim ask olsun bende ispartaya gittim ve cok sicak cana yakin tatli dilli insanlarla tanistim hicte bahsettigin gibi algilamadim insanlari hem sakalli kara arsafli demissin buna kirildim acikcasi cunku benim babam ve kardesimde sakalli ve rahmetli ba aannemde kara degip hitap ettin gibi carsafliydi ama babamda babannemde dunya tatlisi goruslerindede cok dogru insanlardir iyikide benim ailem . Bu sekilde konusmayi hic dogru bulmuyorum savunmayada gecerim rica ederim genelleme yaparken biraz daha dikkatli ol.

işte ne bileyim öyle hissetmiyorum hiç yani hemde kendimi alıştırmak istiyorum galiba kadın olmak her koşulda zor gerçekten napalım bu da bizim sınavımız zor ulaşılan daha kıymetli olur ben gelsin ısırcam onu görür o beni bekletmek neymiş.

Sedacim adetin gelmediyse umidini kesme yinede sen karnini sev oksa bende oyle yapiyorum:))

inşallah canımm kısmett ben direkt reglimi beklemeye başladım ama yine de arada yapıyorum onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…