Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

gülcüm benimde eşim çalışıyor bugün, dışarı çıkasım var ama evde de iş var , onları yapıpda çıkayım istiyorum ama ev işinden nefret ediyorum

Püfff canım sorma, bende detaylı bi temizlik yapayım dedim. Dip köşe temizledim, sonra bi oturdum saat 4 buçukta oturuş o oturuş oldu, dışarı çıkmak falan nerdeeee Yarın eşimin izin günü, birazda o yüzden temizliği bugün bitireyim dedim. Ama belime fena ağrı girdi :) Dinlendim de iyiyim şimdi.
Bugün doğum günüm diye eşim bişeyler almış gelmiş, devamı yarın dedi bütün yorgunluğumu unuttum

7verengul; gulcum sanada Hayirli hafta sonları ve iyi gezmeler bizde seni öptük :)

Teşekkür ederim canım

Ayy o kadar daraltıyo yani seni, geçmiş olsun canım. Nefes darlığı zorlar insanı, ama bunu hamileliğine falan bağlayıpta endişe haline getirme. Bende de kansızlık var, kalbimde ara sıra çarpıntı oluyo ve nabzım çok hızlı atıyodu. 120'lere çıkıyodu. Tansiyonum orta seyirdeydi. Sen hiç ölçtünmü tansiyonunu? Evde varsa bi ölç istersen. Yoksa eğer en kısa zamanda al bitane. Bulunsun evde. Gebelikte tansiyon çok önemli. İnşallah en kısa zamanda geçirirsin bu rahatsızlığı canım.

KIZLAR SİZE MÜSTAKBEL GÖBİŞİMİ VE KIZIMI GÖSTERİYORUM İŞTE ŞİŞKO GÖBİŞİM

mesudee maşallah sana ve kızına büyük göbüş demişsin bana o kadarda büyük gelmedi kocaman olması lazımdı bence

sedaaaaa kızıyorum sanaaa ne var bir gün sonra yumurtladıysan spermler 48 saat yaşıyor hem doktor aşılamadan önce senin yumurtanı kontrol etmiştir,ayrıca çatlatma iğnesi zaten onu çatlatıyor sen bunlara çok takılıyorsun hep olmadı diye bakıyorsun ya birazcık olumlu bi mesaj gönder evrene yapma böyle olmadıysada olmadı dünyanın sonu değil ama sen kafana takmıyormuş gibi davranmaya çalışıyorsun ama öyle değilsi böyle yaparak daha çok kafana takıyorsun kendini kandırıyorsun olmasa bile biraz ümitle bak neşelen keyiflen hep tüp tüp diyorsun bence bu şekilde olacağı varsada olamıyor, biraz rahat bırak kendini lütfen, belirti diyorsun ben ilk hamileliğimde belirti falan bilmiyordum adetim geçti test yaptım o kadar ama ikincide göğüslerimin ucu sızlıyordu resmen belirti kişiden kişiye hamilelikten hamileliğe değişir.

canımm doğumgünün müü kutlu olsunn.. Eşinle, ailenlei bebeğinle nice senelere hayatım heralde en güzel doğumgünündür seneye kucağında bebeğinle kutlayacaksınız ne güzel maşallahhh.

KIZLAR SİZE MÜSTAKBEL GÖBİŞİMİ VE KIZIMI GÖSTERİYORUM İŞTE ŞİŞKO GÖBİŞİM

ayy çok güzel çok hoş o kadar da çıkmamış iç karnın da geniş sanırım ama birden baya büyüyecek bak karnın çok şeker Maşallallahhhh Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bize de dua et..

ayy tamam kızma canım yaaa aboo yanında olsam paralıcaksın beniii :18:

Bitanem dr aşılamadan önce bakmıyor işte yumurta çatlamış mı diye çünkü çatlatma iğnesinden 36 saat sonra illa çatlamış olacağı varsayılıyor ama tabii çatlatma iğnesini olacağım gün kontrolüm vardı büyümüşlerdi. Canımm valla geçen sefer çok ümitlendim hatırlarsın kesin hamileyim dedim 10 gün hamile gibi gezdim karnımı tutarak oturdum kalktım yatakta dönerken bile tedirgin oldum ama olmadı yani. Şimdi hgerçekten üzerinde durmak istemiyorum nasıl ki normal yoldan gebe kalanlar reglisi gecikene kadar haberi olmuyor bende oluruna bıraktım belli şeylere yine dikkat ediyorum ama ilk aşılamada yaşadıklarımdan dolayı temkinliyim işte yoksa daha çok hayak kırıklığı oluyor ama düşünmicem diye zorlamıyorum kendimi gerçekten gün içinde düşünmüyorum kendimi dinlemiyorum bu daha rahat oluyor ve içimde gram kadar olduğuna dair umut yok inşallah olur şaşırtır beni ama her türlü şeye hzırlıklıyım anlamında ededim yanii tüpte olsa ona da hazırım aşılama bir bakıma ona da hazırlık gibi oldu. Geçen sefer vücudum sanki gebesin gibi bağırıyrdu bu sefer varsa da belki de odaklanmıyorum bilmiyorum. Rabbim hayırlısını versin her akşam dua ediyorum bende istemem mi aşılama ile olsun uğraşmayayım madii manevi yıpranmayayım. Ama işte hazırlamam laızm kendimi yoksa gerçekten üzülüyorum bu sefer üzülmicem biliyorum. Beni sevdiğiniz için bana kızdığınızı da biliyorumm sağolunn iyi ki varsınız öyle isterim ki şuraya hamileyimm yazmayı ama az kaldı az hepimiz teker teker gebe kalıcaz canı gönülden inanıyorumm

Son düzenleme:

siz elinizden geleni yaptınız takdir allahın tevekkül zamanı canım inş sende bu güzel haberi alacaksın inanaıyorummm

mutlu yıllar canım allah sağlık mutluluk huzur versin bir ömür boyu

canım olacak inşallah ama biraz umutla bak

gül canım doğum günün kutlu olsun

Ozlemcim bu çıkmış hali bir aya kadar hiçbirşey yoktu dümdüzdu karnım birden çıktı daha 3 ayy var şişerim daha tesekkur ederim:)

Sedacim cnm benim cok tesekkur ederim darısı sizin basınıza her zaman dualarimdasiniz inşallah olacak doğumda hepinize ismen dua edeceğim liste yaparım inşallah

gül canım iyi ki doğdun, eşinle bebeginle sağlıkla daha nice mutlu senelere inşallah, happy birthday

mesudeeeeee göbeğin ne kadar tatlı, ayyy cok şirin sevesim geldi, ayrıca hiç de kilolu degilsin valla

siz elinizden geleni yaptınız takdir allahın tevekkül zamanı canım inş sende bu güzel haberi alacaksın inanaıyorummm

çok teşekkür ederim canım içim rahat gerçekten ama gündüz bir tüp bebek merkezinin sitesini incelerken bir hikaye okudum off ne ağladm yaa iyi oldu ama rahatladım arada oluyor böyle. Ama elimden geleni yapıyor olmanında huzuru var bir de sizin gibi güzel gönüllü arkadaşlarımm..

canım olacak inşallah ama biraz umutla bak

gül canım doğum günün kutlu olsun

tamam umutla bakıcamm umut gel buraya beraber bakalımmm

canım Allah razı olsunnn.. İnşallah sağlıkla kolaycacık doğurursun..

Benim akıntım bugün biraz su gibi birşeye döndü yaa regl oldum sanıp sürekli lavaboya gidiyorum zaten erken daha regl olmam için ama. Beyaz kaıntıda geliyor su gibi de geliyor. geçen seferde son ana kadar hep kaıntım vardı ama su gibi hiç gelmiyordu. :26:

Gülcüm cnm benim yeni Yasin Hayirli uğurlu olsun Ailenle nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere :)))

Burcum 70 kiloyum kiz nerem zayıf teşekkürler TATLIM senin kadar olmasada eh iste sev sev bende seninkini severim hayırlısı ile en kısa zamanda Allah söyletti bak:))

mesudee yüzümde lekeler oldu demiştin ya hani, eskiler derler ama ne kadar doğrudur bilmem doğumdan sonra ilk terini saçlarınla silersen gidermiş o lekeler (ben onların yalancısıyım)

mesudee yüzümde lekeler oldu demiştin ya hani, eskiler derler ama ne kadar doğrudur bilmem doğumdan sonra ilk terini saçlarınla silersen gidermiş o lekeler (ben onların yalancısıyım)

Tesekkur ederim TATLIM bende duydum ama o ara heyecandan veya acidan aklıma gelirse yapmayı düşünüyorum faydasını görürsem bende derim :)))

YaseminCim gecmistesin ne zaman gelirsin bilmem ama sanırım cok yogundun hala bu saatte gelebildigine göre nasılsın iyisindir inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…