- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.281
gülcüm benimde eşim çalışıyor bugün, dışarı çıkasım var ama evde de iş var , onları yapıpda çıkayım istiyorum ama ev işinden nefret ediyorum
7verengul; gulcum sanada Hayirli hafta sonları ve iyi gezmeler bizde seni öptük :)
gülüümmmm Allah razı olsun.. şu an yine çok kötüyümm tam dua ediyordum sen zahmetlere girip ban bu yazıları bulmuşsun inşAllah kötü bişey yoktur perşembe gidicektim aile ekimliğine çarş.gidicem tabi daha beter olmazsa çok garip çarpıntı olsa kesin panık atak bu dicem ama yok bu farkl bı nefes yokluğu.. burcu nun dediğide olabilir bi kere klasık rapor almak için doktora gitmiştim iş için o sırada doktor sayım yaptır demişti 2-3 yıl oldu belki kan takviyesi gerekebilir falan demişti ama bilemedim ki.. çok garip bi haldeyim Allah beterinden korusun.. kötü bişey çıkmasında Allah korusun.
maşallah sizeeeeKIZLAR SİZE MÜSTAKBEL GÖBİŞİMİ VE KIZIMIGÖSTERİYORUM İŞTE ŞİŞKO GÖBİŞİM
Püfff canım sorma, bende detaylı bi temizlik yapayım dedim. Dip köşe temizledim, sonra bi oturdum saat 4 buçukta oturuş o oturuş oldu, dışarı çıkmak falan nerdeeeeYarın eşimin izin günü, birazda o yüzden temizliği bugün bitireyim dedim. Ama belime fena ağrı girdi :) Dinlendim de iyiyim şimdi.
Bugün doğum günüm diye eşim bişeyler almış gelmiş, devamı yarın dedi bütün yorgunluğumu unuttum
Teşekkür ederim canım
KIZLAR SİZE MÜSTAKBEL GÖBİŞİMİ VE KIZIMIGÖSTERİYORUM İŞTE ŞİŞKO GÖBİŞİM
mesudee maşallah sana ve kızına büyük göbüş demişsin bana o kadarda büyük gelmedi kocaman olması lazımdı bence
sedaaaaa kızıyorum sanaaa ne var bir gün sonra yumurtladıysan spermler 48 saat yaşıyor hem doktor aşılamadan önce senin yumurtanı kontrol etmiştir,ayrıca çatlatma iğnesi zaten onu çatlatıyor sen bunlara çok takılıyorsun hep olmadı diye bakıyorsun ya birazcık olumlu bi mesaj gönder evrene yapma böyle olmadıysada olmadı dünyanın sonu değil ama sen kafana takmıyormuş gibi davranmaya çalışıyorsun ama öyle değilsi böyle yaparak daha çok kafana takıyorsun kendini kandırıyorsun olmasa bile biraz ümitle bak neşelen keyiflen hep tüp tüp diyorsun bence bu şekilde olacağı varsada olamıyor, biraz rahat bırak kendini lütfen, belirti diyorsun ben ilk hamileliğimde belirti falan bilmiyordum adetim geçti test yaptım o kadar ama ikincide göğüslerimin ucu sızlıyordu resmen belirti kişiden kişiye hamilelikten hamileliğe değişir.
ayy tamam kızma canım yaaa aboo yanında olsam paralıcaksın beniii :18:
Bitanem dr aşılamadan önce bakmıyor işte yumurta çatlamış mı diye çünkü çatlatma iğnesinden 36 saat sonra illa çatlamış olacağı varsayılıyor ama tabii çatlatma iğnesini olacağım gün kontrolüm vardı büyümüşlerdi. Canımm valla geçen sefer çok ümitlendim hatırlarsın kesin hamileyim dedim 10 gün hamile gibi gezdim karnımı tutarak oturdum kalktım yatakta dönerken bile tedirgin oldum ama olmadı yani. Şimdi hgerçekten üzerinde durmak istemiyorum nasıl ki normal yoldan gebe kalanlar reglisi gecikene kadar haberi olmuyor bende oluruna bıraktım belli şeylere yine dikkat ediyorum ama ilk aşılamada yaşadıklarımdan dolayı temkinliyim işte yoksa daha çok hayak kırıklığı oluyor ama düşünmicem diye zorlamıyorum kendimi gerçekten gün içinde düşünmüyorum kendimi dinlemiyorum bu daha rahat oluyor ve içimde gram kadar olduğuna dair umut yok inşallah olur şaşırtır beni ama her türlü şeye hzırlıklıyım anlamında ededim yanii tüpte olsa ona da hazırım aşılama bir bakıma ona da hazırlık gibi oldu. Geçen sefer vücudum sanki gebesin gibi bağırıyrdu bu sefer varsa da belki de odaklanmıyorum bilmiyorum. Rabbim hayırlısını versin her akşam dua ediyorum bende istemem mi aşılama ile olsun uğraşmayayım madii manevi yıpranmayayım. Ama işte hazırlamam laızm kendimi yoksa gerçekten üzülüyorum bu sefer üzülmicem biliyorum. Beni sevdiğiniz için bana kızdığınızı da biliyorumm sağolunn iyi ki varsınız öyle isterim ki şuraya hamileyimm yazmayı ama az kaldı az hepimiz teker teker gebe kalıcaz canı gönülden inanıyorumm
Püfff canım sorma, bende detaylı bi temizlik yapayım dedim. Dip köşe temizledim, sonra bi oturdum saat 4 buçukta oturuş o oturuş oldu, dışarı çıkmak falan nerdeeeeYarın eşimin izin günü, birazda o yüzden temizliği bugün bitireyim dedim. Ama belime fena ağrı girdi :) Dinlendim de iyiyim şimdi.
Bugün doğum günüm diye eşim bişeyler almış gelmiş, devamı yarın dedi bütün yorgunluğumu unuttum
Teşekkür ederim canım
Ayy o kadar daraltıyo yani seni, geçmiş olsun canım. Nefes darlığı zorlar insanı, ama bunu hamileliğine falan bağlayıpta endişe haline getirme. Bende de kansızlık var, kalbimde ara sıra çarpıntı oluyo ve nabzım çok hızlı atıyodu. 120'lere çıkıyodu. Tansiyonum orta seyirdeydi. Sen hiç ölçtünmü tansiyonunu? Evde varsa bi ölç istersen. Yoksa eğer en kısa zamanda al bitane. Bulunsun evde. Gebelikte tansiyon çok önemli. İnşallah en kısa zamanda geçirirsin bu rahatsızlığı canım.
ayy tamam kızma canım yaaa aboo yanında olsam paralıcaksın beniii :18:
Bitanem dr aşılamadan önce bakmıyor işte yumurta çatlamış mı diye çünkü çatlatma iğnesinden 36 saat sonra illa çatlamış olacağı varsayılıyor ama tabii çatlatma iğnesini olacağım gün kontrolüm vardı büyümüşlerdi. Canımm valla geçen sefer çok ümitlendim hatırlarsın kesin hamileyim dedim 10 gün hamile gibi gezdim karnımı tutarak oturdum kalktım yatakta dönerken bile tedirgin oldum ama olmadı yani. Şimdi hgerçekten üzerinde durmak istemiyorum nasıl ki normal yoldan gebe kalanlar reglisi gecikene kadar haberi olmuyor bende oluruna bıraktım belli şeylere yine dikkat ediyorum ama ilk aşılamada yaşadıklarımdan dolayı temkinliyim işte yoksa daha çok hayak kırıklığı oluyor ama düşünmicem diye zorlamıyorum kendimi gerçekten gün içinde düşünmüyorum kendimi dinlemiyorum bu daha rahat oluyor ve içimde gram kadar olduğuna dair umut yok inşallah olur şaşırtır beni ama her türlü şeye hzırlıklıyım anlamında ededim yanii tüpte olsa ona da hazırım aşılama bir bakıma ona da hazırlık gibi oldu. Geçen sefer vücudum sanki gebesin gibi bağırıyrdu bu sefer varsa da belki de odaklanmıyorum bilmiyorum. Rabbim hayırlısını versin her akşam dua ediyorum bende istemem mi aşılama ile olsun uğraşmayayım madii manevi yıpranmayayım. Ama işte hazırlamam laızm kendimi yoksa gerçekten üzülüyorum bu sefer üzülmicem biliyorum. Beni sevdiğiniz için bana kızdığınızı da biliyorumm sağolunn iyi ki varsınız öyle isterim ki şuraya hamileyimm yazmayı ama az kaldı az hepimiz teker teker gebe kalıcaz canı gönülden inanıyorumm
siz elinizden geleni yaptınız takdir allahın tevekkül zamanı canım inş sende bu güzel haberi alacaksın inanaıyorummm
canım olacak inşallah ama biraz umutla bak
gül canım doğum günün kutlu olsun
Ozlemcim bu çıkmış hali bir aya kadar hiçbirşey yoktu dümdüzdu karnım birden çıktı daha 3 ayy var şişerim daha tesekkur ederim:)
Sedacim cnm benim cok tesekkur ederim darısı sizin basınıza her zaman dualarimdasiniz inşallah olacak doğumda hepinize ismen dua edeceğim liste yaparım inşallah
gül canım iyi ki doğdun, eşinle bebeginle sağlıkla daha nice mutlu senelere inşallah, happy birthday
mesudeeeeee göbeğin ne kadar tatlı, ayyy cok şirin sevesim geldi, ayrıca hiç de kilolu degilsin valla
şükür kuzum iyiyim..sen nasılsın?Lowel2; Tesekkur ederim TATLIM nasılsın :)
şükür kuzum iyiyim..sen nasılsın?
mesudee yüzümde lekeler oldu demiştin ya hani, eskiler derler ama ne kadar doğrudur bilmem doğumdan sonra ilk terini saçlarınla silersen gidermiş o lekeler (ben onların yalancısıyım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?