Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

iyi gecelerrrr, canım mesudecim nasılda güzel bildin yoğunluktan artık bu saatlere kalıyorum( canım benim
bugün sabah kalktım pazara gittim eve ketenler aldım, ordan avize baktık ama beğenemedim, ordan tv ünitelerine baktık, ilk beğendiğim 2.500 TL idi mors oldum, gez gez gez en sonunda 500 liraya ünite buldum, yarın kapora vericez inşallah, geldiğinde resmini çekerim mucize bir fiyat bence sonra eve geldim sildim süpürdüm, kayınvalidem ve eltimleri yemeğe çağırmıştım, patates püresi, pilav, et, bezelye yaptım. misafirler geldi, daha 10 dk geçmeden kayınvalidem ve eltim yoktan sebepten küstüler, eltim yemek yemedi, gitti başka odada oturdu filan, kimle ilgileneceğimi şaşırdım. o sırada onlar daha otururken girdim tuvalate beyazları makinaya attım, bulaşık makinasını teptim hemen çalıştırdım. neyse 11 de gittiler çamaşırları astım, sonra açtım bilgisayarı kendime bi vakit ayırayım dedim, maşallah sayfalarca geride kalmışım, okuya okuya bu saat oldu...
sizi çok özlüyorum ne güzel muhabbet ediyorsunuz maşallah çok mutlu oluyorum burda bulunduğum zamanlar. geçen hafta işyerinde tüm işlerim son dakikaya kadar ters gitti, o yüzden midem rahatsız, cuma akşamı kustum bende reflü bide ülser balangıcı vardı, stres yapmamam ve yasak şeyler yememem lazım, ama stres elimde olan bişey değil bu sıra oldukça fazla var üzerimde. hergün mide şurupları içerek durabiliyorum.
Ayrıca akıntım var nedense, hele bugün adet oldum sandım, gittim yedek çamaşır aldım çekmeceden gittim tuvalete okadar eminim yani, bi baktım su gibi akıntımmış meğersem.
Yarın sabah 9 da kalkıcaz bankadan para çekip üniteciye gidip kapora vericez imlata başlasın diye, ordan annemlere gidicez kahvaltıya, diğer eve gidecek şeyler var onları bırakıcaz. ordan döndüğümüzde eşimin abisine gidicez yurtdışındaydı o gelmiş offfff yazmaktan yoruldum, nedir benim bu halim yaa, okuyanlar hakkınızı helal edin lütfen ne çok yazdım yaa, ama okadar özlüyorum ki yazmayı napim

eşim beni beklerken koltukta uyuya kalmış yazık yaa, öpüyorum seni mesudecim Allah rahatlık versin, sana ve minikkkuşuna inşallah

Oyy oyy kiyamam ben sana ya neler yapmissin sen öyle valla ben okurken yoruldum sen yapmakla yorulmadın mı birazda kendine vakit syir Allah korudun hasta falan olursun stres sinir ülserin en büyük bedeni cnm bende de gastrit var doktor bana stres yapma hiçbirşeyi kafana takma kötu sonuclar olur dedi sende biraz kendine bak Yemen'e içmene dikkat et burdan tek tek yazmim ama midene taramadan hiçbirşeyi yeme Fazlı içeceklerden uzak dur inek sütü peyniri de yeme
Hayirli olsun iyi günlerde kullan cnm parası iyiymiş nasıl birsey o öyle geldiginde cek at bakalım
Kayınvalidenler sana mı kustu ne oldu hiç yoktan grip atmasınlar bak kızarım onlara ben yarın yine cok yogunsun belli bugun çıkta yorulmuştun buralarda fazla durma git dinlen uyu biraz bizde seni ve sohbetini özledik ama Can'ın sagolsun yine konuşuruz Rabbim yardimcin olsun TATLIM bilmiyorum cevap vermediğim birsey kaldı mı kaçırdıklarım olursa kusura bakma bende bayağı yazdım:)))

eşim beni beklerken koltukta uyuya kalmış yazık yaa, öpüyorum seni mesudecim Allah rahatlık versin, sana ve minikkkuşuna inşallah

Tmm tatlın tabi yazık sen eşini kaldır gidip yerinize yatın dinlenin biraz bende minikuşumda seni cok cok öpüyoruz kendine iyi bak ihmal etme cnm hasta olursan düzelmesi zor olur Rabbime emanetsin Allah rahatlıklar versin

selam kızlarr nasılsınız....kimsecikler yok .....neyseee biz dün drdayık oğluşumu gördüm herşey yolunda MAŞALLAH...nisan 13te gidicez yine NTS ye gircez artık..bakalım hayırlısı :)))

bu arada kızlarrr lohusa gecelik aldımmmmm :) normalde pijama giyerim nolur nolmaz die aldım işte bakınnEki Görüntüle 659833 internette görmüştüm ama mağazaya gelmemişti daha netten alcaktım bugün klima almaya gittik gezerken buldum çok sevindim aldım hemen :)almak isteyen olursa nereden kaça aldığımı msjla söylerim öpüldünüz görüşmek üzereee..

Gül lohusa geceligin cok tatli canim güle güle giyin, mutlulukla giy insallah :)

Yasemin canim bu kadar yogun olman cok güzel, en azindan kafanı sürekli hamilelik belirtilerine yogunlaştırmassın, o akıntında inşallah hamilelik belirtindir, zaten seni bat'a az kaldı haydi bize güzel bir haber ver Allah'ın izniyle :) yeni evinizde de inşallah 3 kişi olarak yaşamaya başlarsınız Allah kolaylik versin, bu arada masallah ne kadar hamaratsın canim, Allah nazardan korusun, öptüm cok :))

ve aleyküm selan cnm nasılsınız ohh maşallah kuzucuğuna tatlım bakalım biz ne zaman gireceğiz:))

rengi modeli çok güzelmiş cnm güle güle iyi günlerde giyin uzunu olsa bende alırdım

iyi akşamlar kızlar iyi pazarlar.benim adet belirtilerim başladı.moral diplerde.seda ve yaseminin bahsettiği akıntı bende yok.her ayki tatlı krizi,asabiyet hali bel ağrısı,şişkinlik.. bu ayda olmadı diyor.bende kendimi duaya verdim

btskn / bircan

18.03.2013 pazartesi

sağlıklı sorunsuz hamişlik

mavera49 / merve

19.03.2013 salı

melek2828 / nazan

20.03.2013 çarşamba

sağlıklı sorunsuz hamilelik

serap_serap / serap

21.03.2013 perşembe

sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum

graphicdesigner / yasemin

22.03.2013 cuma

sağlıklı sorunsuz, doğal yollarla hamilelik

buketdemet / buket

25.03.2013 pazartesi

sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlısıyla tayin çıkması

dejavu_one / seda

26.32.2013 salı

hepinizin duasını şimdiden okudum.Allah kabul etsin inşallah.Zaten seda aşılama sonucunu bekliyor,yasemin desen beklemede.buket tayini çıktı,evini tuttu.sıra bebekte inşallah.bircan merve ve nazan a süpriz olur inşallah.Serap desek muradına erdi sayılır.Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Kısacası kendim için olmasada sizler için çok ümitliyim arkadaşalrım.Allah hayırlısı ile dualarımızı kabul etsin inşallah

sağolasın canım benim AMİNN :)
ve aleyküm selan cnm nasılsınız ohh maşallah kuzucuğuna tatlım bakalım biz ne zaman gireceğiz:))

rengi modeli çok güzelmiş cnm güle güle iyi günlerde giyin uzunu olsa bende alırdım
SAĞOL TATLIMM..BENİM BOYUM 1.60 DİZLERİMİN BAYA ALTINDA CANIM KISA SAYILMAZ YANİ..DENEDİM ÇOK RAHAT MUTLAKA TAVSİYE EDERİM EN AZINDAN EVDE GİYERSİNİZ FİYATIDA İYİ 26.90

Yaa kızlar hamilelerden hemen bir cevap istiyorum. Biraz önce tuvaletim gelmiş hissiyle tuvalete gittim ama öylr çok çok tutamayacakmışım gibi değildi daha 1 saat önce falan gitmiştim zaten ama daha altımı çıkaramadan direk su boşaldı aynı regli olmuşum gibi kontrol edemedim kesinlikle ay dedim yetişemedim heralde kaçtı gerçi o kaar kaçması zaten imkansız da kokladım falan kesinlikle idrar değil kokusu yok bildiğiniz su yani kanama da yok. azar azar beyaz akıntılarım var gün içinde ve su gibide oluyordu içinde ama azıcık yani bu çok fazlaydı çamaşırım tümden sırılsıklam oldu. Aşılamamın o günü saymazsak 9 günü bitti olabilir mi böyle bişey hiç yaşamadım birden akıntı boşalmış olabilir mi bu kadar sulu. Dr aradım cepten kanama var mı yok dedim, akıntı mı dedi beyzlık yok dedim sorun olduğunu sanmıyorum ama gel bakalım deid ancak gitsem de ne var belli olmaz ki ultrasonda gözükmez daha kana da gitmrk istemiyorum bu kadar erken bir yandan da bir risk varsa bakılsın önlem alınsın dicem de kanama hiç gelmedi ne risk olacak. Plasenta suyu olması mümkün değil son aylarda olur o. Ne diyprsunuz sulu akıntı olabilir mi..

Son düzenleme:

Sedacim hamile kaldığım ayy bende asiri bı akıntı olmuştu kokusuz ve renksiz bazen acaba ter mı fiyordum iç çamaşırım ıslak oluyordu ama damla damla geliyordu öyle birden gelmedi hiç simdi ne olabilir ki inşallah guzel seyler oluyordur kuzum yüzünü güldüren haberler getirdin bu olay

işte aynen öyle koku yok yok renkli iç çamaşırım vardı afedersin farkedemem diye tuvalet kağıdı iel sildim bir kanama varsa oraya çıksın diye yok. Bidiğim şakır şakır su sanki iç çamaşırı mı yıkamışım. Oturuyordum eşimde traş oluyordu dedim tuvaletim geldi sen banyoya girmede önce ben tuvalete gireiym dedim girdim dedim ya daha altımı çıkaramadım bile direkt boşaldı asla tutamadım saniye içinde oldu. İnşallah vardır su gibi akıntı duymuştum iki gündür beyaz akıntıda az sulu geliyordu zaten. Dr gebelik olabilir demedi umutlandırmakta istemez zaten ama önemli birşey olduğunu sanmam kanama olmadığı sürece dedi ee planseta suyu zaten bu dnemde gelmez sorun olsa kanma gelir dimi su ancak son günlerde gelir. Yarın çağırdı ama kanama olmadığı için gitmicem ben beklicem birkaç gün daha canım hayırlısı.

benimde akıntım vadı hala var altına kaçırmış gibi oluyosun ama senin gibi birden boşalan bişi olmadı canım herkes aynı değil hadi hayırlısı canım test yapacakmısın

benimde akıntım vadı hala var altına kaçırmış gibi oluyosun ama senin gibi birden boşalan bişi olmadı canım herkes aynı değil hadi hayırlısı canım test yapacakmısın

ya o zaten iki gündür var beyaz akıntı geliyordu sulu böyle aynen altına ediyormuşum gibi ama azcık ancak beyaz akıntıyle birlikte. öbür aşılamada da çok akıtı vardı ama daha beyaz geliyordu koyumsu o. Bu direk şarıl şarıl gitti iç çamaşırı sırılsıklam oldu bildiğin hatta afedersin iç çamaşarım renliydi kanamamı diye tıvalet kağıdına sildim renk varsa çıksın diye yok belli zaten kanama değili o yoğun olur rengi belli olurdu şu an göbeğimin 3 parmak altında sağ tarafta sancı sızı var. Test yapmam yeminim var yarındr gitmicem risk olsa daha embriyo kese de oluşmadı içinde bebekte kanama gelirdi direkt düşük olsa dimi doğru düşnüyorum. İnşallah vardırr.. :26:

kese oluşmuş olsada usg de görünmez çok küçüktr yani doğal olarak poş diye o kadadr sıvı gelmez birdenmi boşaldı sen sıvı olduğu içinmi şakır şakır dedin asılanın kaçıncı günü

Mesudecim canım benim selamlar sevgiler,
bana kızartma çikolata ve kuruyemiş dokunuyor, peynir dokunurmu hakkaten ben peynrsiz yaşayamam kuşum :) aynı doç.dr buket gibii konuşmuşsun valla heal olsun sana canım

Gül'cüm canım benim doğum günün kutlu olsun, benim haberim yoktu şimdi senin yazını okuyunca öğrendim. Allah sağlıklı huzurlu nice uzun yıllar yaşamanı nasibersin.

Dünürüm Gül, ohh damadımın iyi olduğuna çok sevindim maşallah
geceliğine bayıldım tatlım yaa, fiyatıda süpermiş, hamile olur olma birtanede ben sipariş vericem

Burcuuu ayyy ağzın bal yesin emi, yeni eve 3 kişi gidersin inşallah demişsin ya çok hoş geldi kulağıma ayy inşallah. hakkaten bu ev meselesi süper oldu, kafam hep orda koşturup duruyorum bu durum yorgunda olsa hoşuma gidiyor açıkça, hani hep derler ya "taşınrken meğer hamile kalmışım, yok halıları silmiştim meğer hamileymişim, yok tülleri asmıştım meğer hamileymişim," vs vs bende öyle olmayı umuyorum, bakalım bu hafta salı çarşamba gibi bat günüm, neler olacak Allah kerim.

Zeynepcim tatlım Allah kabul etsin hakkaten kendini baya dualara vermişsin tatlım, ağzına yüreğine sağlık. ama umudunu kaybetmek için henüz erken değil mi? daha adett olmamışsın tatlım, çıkmadık candan ümidini kesme, dur daha bismillah, ben sana senaryolarımızı yazayım;
- önce adet olmanın tüm belirtlerini yaşayacaksın kasık ağrıları filan, ama sen bunların hepsini hamileliğe yoracaksın, nasılsa ikisinin belirtileride aynı.
- sonra günün gelecek adet olmaya başlayacaksın, kanamayı görünce "acaba yerleşme kanaması mı" diyip ümitleneceksin.
- baktın ki adet şakır şakır gelmeye başladı, ozaman "üstüne görüyorum kesin" diyeceksin.
vs vs ümitlerini böyle törpüleye türpüleye yavaş yavaş kaybedeceksin eğer hamile değilsen, öyle pat diye pes etmek varmı kuşum

Sedacım ayyyy heyecanlandım o ne değişik bir akıntı öyle yaa, hiç başıma gelmedi , benimde akıntım var son günlerde ama normal bildiğimiz şekilde yani. seninkisi çok ilginçmiş, ayyyy hayırlara çıksın bu işin sonu inşallah yaaaa

sanada selamlar nasılsın beni unutmussun sen beni hiç görmüosunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…