- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.321
ya o zaten iki gündür var beyaz akıntı geliyordu sulu böyle aynen altına ediyormuşum gibi ama azcık ancak beyaz akıntıyle birlikte. öbür aşılamada da çok akıtı vardı ama daha beyaz geliyordu koyumsu o. Bu direk şarıl şarıl gitti iç çamaşırı sırılsıklam oldu bildiğin hatta afedersin iç çamaşarım renliydi kanamamı diye tıvalet kağıdına sildim renk varsa çıksın diye yok belli zaten kanama değili o yoğun olur rengi belli olurdu şu an göbeğimin 3 parmak altında sağ tarafta sancı sızı var. Test yapmam yeminim var yarındr gitmicem risk olsa daha embriyo kese de oluşmadı içinde bebekte kanama gelirdi direkt düşük olsa dimi doğru düşnüyorum. İnşallah vardırr.. :26:
kese oluşmuş olsada usg de görünmez çok küçüktr yani doğal olarak poş diye o kadadr sıvı gelmez birdenmi boşaldı sen sıvı olduğu içinmi şakır şakır dedin asılanın kaçıncı günü
Sedacım ayyyy heyecanlandım o ne değişik bir akıntı öyle yaa, hiç başıma gelmedi , benimde akıntım var son günlerde ama normal bildiğimiz şekilde yani. seninkisi çok ilginçmiş, ayyyy hayırlara çıksın bu işin sonu inşallah yaaaa
İnşallah cnm ya ama islakligin akıntının olmadı iyi kedilmezse inşallah hayırlısı ile sende bı habislere katil ya Rabbim dualarımızı kabul eylesin o guzel hediyeyi seninle birlikte bütün arkadaslarımıza nasip eylesin inşallah:))
evet gözükmez. Evet aynen dediğim gibi su gibi şakır şakır geldi işte akıntı da olabilir bu belki de çok sulu ondna öyle su gibi geldi bana azcık beyazlık vardı o önceden gelmiş gibiydi çamaşırım sırılsıklamdı hiçbir koyuluk yoktu. Aşılamada o günü saymazsam 9 gün bitti.
Valla şu ana kadar umudum yoktu hala yok aslında kendimi kandırıyoırum regl olucam ben diyorum ama bende hiç karşılaşmadım geçen aşılamada da olmadı hep beyaz akıntı gelirdi hala beyaz geliyordu azcık suluydu bu direkt altıma kaçırmışım gibi geldi yok kontrol demedim saniyeler içinde oldu ki tuvaletimi mi tutamamam zaten sz konusu değil ben normalde çok tutarım tuvaletimi ve tutarım yanii kald ki idrart kokusu yoktu şarr diye gitti sırılsıklam oldu iç çamaşırım. Bilemiyrum gerçekten ama gitmicem beklicem. :26:
hayırlısı olsun canım benim ilginç bi durum beklemekten başka yapacak bişi de yok gibi belki kan testi yapılabilir inş güzel haberlerle gellirsin
sanada selamlar nasılsın beni unutmussun sen beni hiç görmüosunnnnn
Ben çıkıyorum kızlar çamaşırlar yıkandı asayım çamaşırlığa duşa giryim kısa bir döküneyim duaları okuyayım. Allah razı olsun içimi rahatlattınız kısmet hayırlısı olsun ne olur anlayın umutlanmak istemiyorum 3 senedir ne çok umutlandım geçen aşılamada da bekliyim biraz daha belkide birşeye işaret değildir.
Mesudecim canım benim selamlar sevgiler,
bana kızartma çikolata ve kuruyemiş dokunuyor, peynir dokunurmu hakkaten ben peynrsiz yaşayamam kuşum :) aynı doç.dr buket gibii konuşmuşsun valla heal olsun sana canım
ve aleykum selam bizden sevgiler sana yasemincim TATLIM hiç yeme demiyorum koyün peyniri ye kendimden biliyorum o yüzden yoksa bizim buket kadar profösor değilim cnm dikkat et insan yediklerinden tat alamıyorsa hayat bile çekilmiyor birsey yiyorum rahatsızlık veriyor mide yanman cok oluyorsa iki yastikla veya yüksek yastık tercih et TATLIM çığ soğan ve yeşillik de yaramıyor bilmiş ol)
canım dedim küstümü bana uğramıyorum diyeeeesündüzcüm canımmm ne demek seni unuturmuyum ben hiç yaaa canım arkadaşım benim
ben yorum yaparken sen henüz gelmemiştin galiba onun için yazın yoktu bişey yazmadım.
kuşum baksana yoğunum sana yetişmeye çalışıyorum hamişlik konusunda inşallah, kuyruğuna takılıp gelcem bende hamişlik listesine Allah gönderirse
canım bende öyle su gibi bişi gelmedi ne olduğunu pek anlamadım..Yaa kızlar hamilelerden hemen bir cevap istiyorum. Biraz önce tuvaletim gelmiş hissiyle tuvalete gittim ama öylr çok çok tutamayacakmışım gibi değildi daha 1 saat önce falan gitmiştim zaten ama daha altımı çıkaramadan direk su boşaldı aynı regli olmuşum gibi kontrol edemedim kesinlikle ay dedim yetişemedim heralde kaçtı gerçi o kaar kaçması zaten imkansız da kokladım falan kesinlikle idrar değil kokusu yok bildiğiniz su yani kanama da yok. azar azar beyaz akıntılarım var gün içinde ve su gibide oluyordu içinde ama azıcık yani bu çok fazlaydı çamaşırım tümden sırılsıklam oldu. Aşılamamın o günü saymazsak 9 günü bitti olabilir mi böyle bişey hiç yaşamadım birden akıntı boşalmış olabilir mi bu kadar sulu. Dr aradım cepten kanama var mı yok dedim, akıntı mı dedi beyzlık yok dedim sorun olduğunu sanmıyorum ama gel bakalım deid ancak gitsem de ne var belli olmaz ki ultrasonda gözükmez daha kana da gitmrk istemiyorum bu kadar erken bir yandan da bir risk varsa bakılsın önlem alınsın dicem de kanama hiç gelmedi ne risk olacak. Plasenta suyu olması mümkün değil son aylarda olur o. Ne diyprsunuz sulu akıntı olabilir mi..
Mesudecim canım benim selamlar sevgiler,
bana kızartma çikolata ve kuruyemiş dokunuyor, peynir dokunurmu hakkaten ben peynrsiz yaşayamam kuşum :) aynı doç.dr buket gibii konuşmuşsun valla heal olsun sana canım
Gül'cüm canım benim doğum günün kutlu olsun, benim haberim yoktu şimdi senin yazını okuyunca öğrendim. Allah sağlıklı huzurlu nice uzun yıllar yaşamanı nasibersin.
Dünürüm Gül, ohh damadımın iyi olduğuna çok sevindim maşallah
geceliğine bayıldım tatlım yaa, fiyatıda süpermiş, hamile olur olma birtanede ben sipariş vericem
Burcuuu ayyy ağzın bal yesin emi, yeni eve 3 kişi gidersin inşallah demişsin ya çok hoş geldi kulağıma ayy inşallah. hakkaten bu ev meselesi süper oldu, kafam hep orda koşturup duruyorum bu durum yorgunda olsa hoşuma gidiyor açıkça, hani hep derler ya "taşınrken meğer hamile kalmışım, yok halıları silmiştim meğer hamileymişim, yok tülleri asmıştım meğer hamileymişim," vs vs bende öyle olmayı umuyorum, bakalım bu hafta salı çarşamba gibi bat günüm, neler olacak Allah kerim.
Zeynepcim tatlım Allah kabul etsin hakkaten kendini baya dualara vermişsin tatlım, ağzına yüreğine sağlık. ama umudunu kaybetmek için henüz erken değil mi? daha adett olmamışsın tatlım, çıkmadık candan ümidini kesme, dur daha bismillah, ben sana senaryolarımızı yazayım;
- önce adet olmanın tüm belirtlerini yaşayacaksın kasık ağrıları filan, ama sen bunların hepsini hamileliğe yoracaksın, nasılsa ikisinin belirtileride aynı.
- sonra günün gelecek adet olmaya başlayacaksın, kanamayı görünce "acaba yerleşme kanaması mı" diyip ümitleneceksin.
- baktın ki adet şakır şakır gelmeye başladı, ozaman "üstüne görüyorum kesin" diyeceksin.
vs vs ümitlerini böyle törpüleye türpüleye yavaş yavaş kaybedeceksin eğer hamile değilsen, öyle pat diye pes etmek varmı kuşum
Sedacım ayyyy heyecanlandım o ne değişik bir akıntı öyle yaa, hiç başıma gelmedi , benimde akıntım var son günlerde ama normal bildiğimiz şekilde yani. seninkisi çok ilginçmiş, ayyyy hayırlara çıksın bu işin sonu inşallah yaaaa
cnm bence git test yap benım gibi yapma önlem alırsın hap falan kullanırsın bak ben gitmedim yok birsey dedim ve haftadır çekiyorum şimdi diyorum keske gitseydim salak kafam ama ne fayda olan oldu artıkİnşallah canım ama şu aşamada yaptırmak istemiyoru bir umutla gidicem şu anda biliyorm negatif çıkarsa üzülücem yine ben beklicem umutlanmıcam hiç olamış gibi fazetmek istiyorum hayırlara çıksın inşallah dualarınızı esirgemeyinn
ooo soğan hakkaten yaramıyor, ben çiğ soğan yiyim, 2 gün o soğanın sindirilmemiş kokusu hep ağzıma geliyor. tamam senle ben aynıyız demekki, vet insan rahatsız olunca dünyanın tadı da olmuyor, Allah hepimizi önce sağlık, sonra huzur, sonrada diğer isteklerimizi hayırlısıyla nasibetsin inşallah kuşum
Canım ümit kesmek ne demek.hepimiz biliyoruzki hiiiiiç umudum yok aslında derken bile saydığın ihtimaller dolanıyor hepimizin zihninde.daha dün test yaptım tabiki negatif :) bide ateş ölçüyorum ben.ona göre daha 3 gün oldu çatlayalı dolayısıyla senden 1 hafta sonraya kaydı benim bat.bilemedim yani :) tek sıkıntı benim belirtilerim hamilelikte olduğu gibi kasık ağrısı,bel ağrısı,göğüs ağrısı,göğüslerde şişkinlik değil karında şişlik,çikolata krizi,yerli yersiz asabiyet...yani hamilelik değil adet belirtileri.bunlar hamileliğin anca 8-10. haftalarında görünür ki mümkün değil.öyle olsa test negatif çıkmazdı.yoksa üstüne mi gördüm fikri benimde aklıma gelmedi değil :)
yok anacım niye beğenmiyim kocan kızmasın diye dedim
nazan milletin hesabı yokmu yatırın gitsin hala elden paramı dağıtıyorsun
amiin canım teşekkür ederim A llah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?