Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

İnşallah cnm ya ama islakligin akıntının olmadı iyi kedilmezse inşallah hayırlısı ile sende bı habislere katil ya Rabbim dualarımızı kabul eylesin o guzel hediyeyi seninle birlikte bütün arkadaslarımıza nasip eylesin inşallah:))

evet gözükmez. Evet aynen dediğim gibi su gibi şakır şakır geldi işte akıntı da olabilir bu belki de çok sulu ondna öyle su gibi geldi bana azcık beyazlık vardı o önceden gelmiş gibiydi çamaşırım sırılsıklamdı hiçbir koyuluk yoktu. Aşılamada o günü saymazsam 9 gün bitti.

Valla şu ana kadar umudum yoktu hala yok aslında kendimi kandırıyoırum regl olucam ben diyorum ama bende hiç karşılaşmadım geçen aşılamada da olmadı hep beyaz akıntı gelirdi hala beyaz geliyordu azcık suluydu bu direkt altıma kaçırmışım gibi geldi yok kontrol demedim saniyeler içinde oldu ki tuvaletimi mi tutamamam zaten sz konusu değil ben normalde çok tutarım tuvaletimi ve tutarım yanii kald ki idrart kokusu yoktu şarr diye gitti sırılsıklam oldu iç çamaşırım. Bilemiyrum gerçekten ama gitmicem beklicem. :26:

İnşallah canım bunda sonra kesilecek mi devam edecek mi bilmiyorum normal akıntı. Ne olur dualarınzı eksik etmeyin ne olurrr ben de okucam bu akşa iki gündr buranın duasını da okuyamadım çok bitkindim nedense. Şimdi duş alıcam kısa bir sonra dua edicemm.. Rabbim hayırlısını versin neyse başa döneyim yie umutlanmak yokk :26:

hayırlısı olsun canım benim ilginç bi durum beklemekten başka yapacak bişi de yok gibi belki kan testi yapılabilir inş güzel haberlerle gellirsin

hayırlısı olsun canım benim ilginç bi durum beklemekten başka yapacak bişi de yok gibi belki kan testi yapılabilir inş güzel haberlerle gellirsin

İnşallah canım ama şu aşamada yaptırmak istemiyoru bir umutla gidicem şu anda biliyorm negatif çıkarsa üzülücem yine ben beklicem umutlanmıcam hiç olamış gibi fazetmek istiyorum hayırlara çıksın inşallah dualarınızı esirgemeyinn

Ben çıkıyorum kızlar çamaşırlar yıkandı asayım çamaşırlığa duşa giryim kısa bir döküneyim duaları okuyayım. Allah razı olsun içimi rahatlattınız kısmet hayırlısı olsun ne olur anlayın umutlanmak istemiyorum 3 senedir ne çok umutlandım geçen aşılamada da bekliyim biraz daha belkide birşeye işaret değildir.

sanada selamlar nasılsın beni unutmussun sen beni hiç görmüosunnnnn

sündüzcüm canımmm ne demek seni unuturmuyum ben hiç yaaa canım arkadaşım benim
ben yorum yaparken sen henüz gelmemiştin galiba onun için yazın yoktu bişey yazmadım.
kuşum baksana yoğunum sana yetişmeye çalışıyorum hamişlik konusunda inşallah, kuyruğuna takılıp gelcem bende hamişlik listesine Allah gönderirse

canım Allaha emanet ediyorum seni, sen kalbini ferah tut, dediğin gibi çok umutlanınca çok yıkılıyoruz, bekle bakalım, sonuça Allah ol dediyse bebek olmuştur inşallah

Mesudecim canım benim selamlar sevgiler,
bana kızartma çikolata ve kuruyemiş dokunuyor, peynir dokunurmu hakkaten ben peynrsiz yaşayamam kuşum :) aynı doç.dr buket gibii konuşmuşsun valla heal olsun sana canım

ve aleykum selam bizden sevgiler sana yasemincim TATLIM hiç yeme demiyorum koyün peyniri ye kendimden biliyorum o yüzden yoksa bizim buket kadar profösor değilim cnm dikkat et insan yediklerinden tat alamıyorsa hayat bile çekilmiyor birsey yiyorum rahatsızlık veriyor mide yanman cok oluyorsa iki yastikla veya yüksek yastık tercih et TATLIM çığ soğan ve yeşillik de yaramıyor bilmiş ol)

ooo soğan hakkaten yaramıyor, ben çiğ soğan yiyim, 2 gün o soğanın sindirilmemiş kokusu hep ağzıma geliyor. tamam senle ben aynıyız demekki, vet insan rahatsız olunca dünyanın tadı da olmuyor, Allah hepimizi önce sağlık, sonra huzur, sonrada diğer isteklerimizi hayırlısıyla nasibetsin inşallah kuşum

canım dedim küstümü bana uğramıyorum diyeeee inş sende hamiş olursunda dinleriz ay midem bulanıyooo uykum geliooooo silkeletme meşhur olmuş ya diğer topicte iki kişi ilişkiden sonra eşleri ayaklarında sağa sola salalmışş bu ay ikiside hamiş denemkte yarar var

canım bende öyle su gibi bişi gelmedi ne olduğunu pek anlamadım..

YASEMİNCİM İNŞALLAH CANIM..

Canım ümit kesmek ne demek.hepimiz biliyoruzki hiiiiiç umudum yok aslında derken bile saydığın ihtimaller dolanıyor hepimizin zihninde.daha dün test yaptım tabiki negatif :) bide ateş ölçüyorum ben.ona göre daha 3 gün oldu çatlayalı dolayısıyla senden 1 hafta sonraya kaydı benim bat.bilemedim yani :) tek sıkıntı benim belirtilerim hamilelikte olduğu gibi kasık ağrısı,bel ağrısı,göğüs ağrısı,göğüslerde şişkinlik değil karında şişlik,çikolata krizi,yerli yersiz asabiyet...yani hamilelik değil adet belirtileri.bunlar hamileliğin anca 8-10. haftalarında görünür ki mümkün değil.öyle olsa test negatif çıkmazdı.yoksa üstüne mi gördüm fikri benimde aklıma gelmedi değil :)

cnm bence git test yap benım gibi yapma önlem alırsın hap falan kullanırsın bak ben gitmedim yok birsey dedim ve haftadır çekiyorum şimdi diyorum keske gitseydim salak kafam ama ne fayda olan oldu artık

Canlarım sohebtiniz ne güzelmiş

Sedacım canim inan ki bende ilk defa böyle birsey duyuyorum ama inşallah gebelik belirtisidir,duadan başka çıkış yolumuz yok, Allah sabır versin ve insallah pozifi görürsün hayırlisiyla

Yasemin kuzum aynı dilekleri senin içinde diliyorum inşallah , bu ay sende hayirlisiyla pozifi görürsün inşallah

Sündüzcüm hoşgeldin 2013 yilinin ilk hamişi :)) daha sık gel :)

Zeynepcim senin saydigin bütün belirtileri ben hamileligimin 3. Haftasında yaşamaya başlamıştım :)

Mesudeeeee topiğimizin koruyucu annesi :))

Evet cnm öyle iste artık bı saatten donra insan kendi kendımın doktoru oluyor sen kendine dikkat etmezsen doktor da ilac da fayda etmez kendini dinlemeye al neyin yaratyp yaramadığını çöz ona göre beslen cok yağlı salcali baharatli yemekler yeme birde ağrı kesici de yasak TATLIM amin inşallah saglık olursa digerleri onu takip eder seni Rabb'ime emanet ediyorum yogun bir is haftası seni bekliyor kendini ihmal etme cnm öptüm seni

Burcucum tatlişkom bütün o dilekleri bende senin icin diliyorum kalbi guzel arkadasım Rabbim sana da nasip etsin hepinizin hamişligini görmeyi de bana nasip etsin inşallah:))

Haha ha koruyucu anne he bak bunu sevdim cnm:)))

Günaydin canlarim,inşallah bugün bazilarimiz farkında olmasalar bile güne hamile olarak uyanmişlardır :) cok hayırli, sabırlı ve tevekkül edeceğimiz bir hafta olsun öptüm hepinizi

Bircan aşılama günün belli oldumu????

günaydın canlarım... Zeynepcim hamileliğin ilk belirtisi adet gecikmesi diyorlar genellikle adetin gelmeden kesin şeyler düşünme tatlım...
Bircancım duanıokudum canım...
kızlar dün alışverişe çıktık oğluşuma hastane çıkışları aldık 3 takım bi de minicik çoraplar allahım bakıp bakıp deriyorum o kadar minikler ki...

günaydınn geçmişi okuyayım dedim ama üşendim işlerimde var nasılsınız kısçeler

bircan duanı okudum kuzum allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…