Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

cnm bence git test yap benım gibi yapma önlem alırsın hap falan kullanırsın bak ben gitmedim yok birsey dedim ve haftadır çekiyorum şimdi diyorum keske gitseydim salak kafam ama ne fayda olan oldu artık

canım kanama olarak hiçbirşey gelmedi ama sadece su onda da zaten kese oluşmadı daha içine bebek yerleşmedi plasenta suyu olamaz ki. Şimdi gitsme dr kanama olmadan ilaç vermek istemez zaten öyle demişti bana doğal akışına bırakıyorum dedi bazıları aşılama olunca hemen alıyor düşük önleyici falan bana vermedi gitsem ultrasonda zaten birşey gözükmeyecek kan baya düşük çıkacak 2 gün sonra gel diyecek hadi pozitif çıksa tama sm sevinicem ama negatif çıkma ihtimali var ve gerçektne o kan sonucu beklemek çok stresli geçen sefer yaptırdım 10. günü işte bin pişman oldum hayırlısı gülüm bekliyim birkaç gün daha regl olmazsam gidicem zaten ama regl belirtilerimde başladı.

Sedacım canim inan ki bende ilk defa böyle birsey duyuyorum ama inşallah gebelik belirtisidir,duadan başka çıkış yolumuz yok, Allah sabır versin ve insallah pozifi görürsün hayırlisiyla

valla bende ilk defa yaşadım araştırdım sulu akıntı tamam da direk su hiç rastlayamadım direk boşaldı yaa kontrol edemedim. Bir daha da olmadı zaten duş aldım az az akıntım geliyor şimdi ama çok az regl belirtisi gibi bel ağrım var geen defa üşütmüştüm regliye yakın inanılmaz bel ağrılarım olmuştu normalde çok regl belirtisi yaşamam ama bunu reglye yoruyorum akıntım da azalınca. Kan testine gerek kalmayacak sanırım yine de Rabbimden umut kesilmez. Dualarınızı eksik etmeyin ne olurr

evet baz farkında değiliz ama belkide çoktan hamileyiz içeride çalışmalar hızla devam ediyor ne garip aşılamadan bir iki gün sonra herşey belli aslında oldu ya da olmadı ama işte biz bilemiyoruz 2 hafta stresle bekliyoruz oldu mu olmadı mı. Keşke bir teknoloji olsa da döllenir döllenmez öğrenebilsek ama tüp bebekte bile döllenmiş yumurtayı koymalarına rağmen 12-13 gün bekleniyor sadece döllenmekle iş bitmiyor ki rahime tutunması ve güzel bir şekilde bölünmesi lazım kimbilir kaç gebelik döllenme olduğu halde bu şekilde son buluyor. :26:

Sedacannn o zırt diye gelen akıntı belirtidir inşallah canım... benim o bahsettiğin akıntı afedersin ilişkinin ertesi günü olabiliyordu bazen... eşinle bi gece önce ilişki olduysa diyorum...

ecrin23 / merve senin duanı okudum tatlımm Rabbiö kabul etsin inaşllahh..

Bircan senin duanı da akşam eve gidince okucam da ne yaptın sen aşılama durumları falan ne alemdesin merak içindeyim.. :26:

Sedacannn o zırt diye gelen akıntı belirtidir inşallah canım... benim o bahsettiğin akıntı afedersin ilişkinin ertesi günü olabiliyordu bazen... eşinle bi gece önce ilişki olduysa diyorum...

canımm yok olmadı aşılama yaptırınca şimdi temkinli davranıyoruz yaa hanii tamam meni geri gelebiliyor ama o daha youn kıvamlı az miktar birşey bu sirek su gibi boşaldı afedersin altıma yapmışım gibi daha da fazla çamaşırı sırıksıklam oldu hiç kontrol edemedim saniyeler içinde oldu. Şimdi yok öyle birşey ama dün akşam çok sık lavaboya gittim. Akıntım azaldı. Göğüs hassasiyetim az da olsa devam ediyor belimde çok değil ara ara sızı şeklinde sancı oluyor bu kadar ben regl olucam diye düşünüyorm herkesin belirtileri farklı o yüzden belirtilere de takılmak anlamsız gerçekten her gebelik kendine özgü. Hayırlsıı ha bir de ara ara afedersin vajinaya giren sancılar oluyor çok rahatsız edici değil ama hssettiriyor kendini iğne batması gibi.

Günaydın kızlar;
Seda'cım çok garip yaşadığın şey inan hiç duymadım ve yaşamadım, Hayırlı haber almaya vesiledir inş.
Gül'cüm geceliğini çok beğendim güle güle giy inş, mavi de almanı tavsiye ederim çok tatlı duruyor..
Yasemincim ben böyle hummalı ve de hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım, umarım seninde öyle olur zaten aklın orda değil ama yinedefırsat buldukça değerlendirin canım benim
Buket'te gitti, öksüz kaldık sanki Burcu'nun dediği gibi sanki hiç gelmeyecekmiş gibi yahuu, neyse iyi olsunda biz bekleriz elbet bir gün gelir
Nazan'dan pek ses seda yok buaralar ben mi karşılaşamıyorum yoksa bir sıkıntısı mı var?

Bana gelecek olursak; hafta sonu evden dışarı hiç çıkmadık çok sıkıldım ama gezmem de yasak evde pinekledik, 2 tane film izledik: ARGO ve GERÇEĞİN PEŞİNDE diye ikisi de full gerilim az daha doğuracaktım yani gerilmekten tavsiye ederim izleyebilen varsa izlesin..
Dün akşam içime fenalık geldi sanki göğüs kafesimin üstüne binlerce tonluk ağırlık koymuşsun gibi nefes alamadım gibi, ilk defa böyle oldum nefes hep tıkanıyor ztn bebekten dolayı ama bu çok acaipti, kalktım namaz kıldım dua ettim içime ferahlık gelsin diye iyi geldi gerçekten, iyiki Rabbim var sıkıltığımızda yönelebileceğimiz, içimizi ferahlatan çok Şükür Allah'ıma nekadar da aciziz her halimizle ona muhtaçız aslında...
dün aynada göbeğimi inceliyordum herzaman yaptığım birşey.. vee artık aşağıdan başlayıp göbeğime kadar gelen iki yandan iki çizgi şeklinde morumsu çatlaklarım var
Çookk üzüldüm görünce çünkü geçen gün yoktu karnımın gerildiğini hissettim ama dün o arada oldu sanırım neyse iç karnımda okadar da geniş değilmiş demek ki 7.bucuk aylığa kadar yer varmış Okadar kremler yağlar boşuna demek istemiyorum belki daha çok çatlıcaktım cildim kuru çünkü şimdilik bukadar oldu,, olsun bebeğimi sağlıkla kucağıma alayımda gerisi düzelir zamanla

Şuan şirketteyim başım çok ağrıyor başkada bir şikayetim yok şimdilik sizleri seviyorum

Sedacanım benim bi belirtim de neydi söliim hemen akıntıdan aklıma geldi... yumurta takibi yaparken biliyordum her ay yumurtanın bozulma akıntısı oluyordu pürtüklü beyaz hamile kaldığım ay o akıntı olmadı yumurtlama akıntısı beyaza dönüştü ve o akıntı devam etti sürekli...
ay yazdım da sonra amaan ne karıştırıyorum senin kafanı tatlım az kaldı zaten bikaç gün kafanı dağıtacak şeyler yap bari canım ya kitap film gibi...

Günaydın kızlar;
Seda'cım çok garip yaşadığın şey inan hiç duymadım ve yaşamadım, Hayırlı haber almaya vesiledir inş.

bence de garip araştırdım dün akşam ama yok böylesini yaşayan yok yanii neyse dün düşündüm durdum sonra duşumu aldım duamı ettim rahatladım oldukça rahatım kanamadadeğil sonuçta bitti gitti bir daha da olmadı Rabbim hayırlara çıkarsın başka diyebileceğim birşey yok regl gibi belirtilerim başladı görücez birkaç güne artık. Ama sonuç ne olursaolsun tevekkül içindeyim Rabbime sığınıyorum o bana hayırlısını hayırlı zamanda verecek inanıyorum çok rahatım huzurluyum bugün

olay budur bebeğim :13:

Oooo burası bayaği kalabalıkmış BIRCAN duanı okudum canım, aşılama tarihin cumartesi belli olacakti ne oldu?

SEDA canim ahh seni o kadar iyi anlıyorumki, insan ne kadar akışına bıraktım desede aklı hep bu konuda, hele beklemek insanı yorar,obsessif olduk resmen, çarşambaya kadar reglin gelmezse ne yapacaksın?

Benim kaışık geldi hep öyle beyaz pürtüklü gibi de az geldi daha çok beyaz ve sıvı şeklindeydi hep beyaz geldi ama böyle ıslaklık hissedeceğim derecede şimsdi azaldı reglye yakın azalmış mıydı akıntın. Sabah daha az vardı ama duşta aldım ya akşam o da etkiliyor ay bilmiyorum akıntı falan çok tespit yapmadım açıkçası sadece dünkü su gelmesi düşündürdü o kadar. Hayırlısı bakalım.. İşyerinde kafam dağılıyor zaten işlerim var onları halledicem. Geleneksel bilmem kaçıncı çamaşır kontrol etme günlerimde başlamış bulunuyor artık bilmem kaç sefer lavaboya gider kontrol yaparım ben regl olana kadar

günaydınn geçmişi okuyayım dedim ama üşendim işlerimde var nasılsınız kısçeler

bircan duanı okudum kuzum allah kabul etsin

Canımcım burdaymışsın yaa,bende görmüyorum diyorum nezamandır meğer yoğunmuşsun.. Allah kolaylık versin ..

Ohhh süpersin canım benim ne güzel demişsin hayırlısı Allah'tan tabiii

tatlım ben ovulasyondan sonraki (tahmini) 11. günde silik çizgiyi gördüm zaten çok belirti aramadım sonra biliosun yanlış kan testinden sonra adetimin geçmesini bekleyip neden idrar testleri pozitif çıkıyor diye delirmekle meşguldüm...

su gibi akıntı hamilelik belirtisidir diye okumuştum biyerde ama net hatırlamıyorum aklımda öyle kalmış benim

buralardayım canım yok bi aksilik hersey yolunda az kaldı dogum izninede hadi bakalım hayırlısı çatlaklar içinde üzme tatlı canını böl böl nemlendirmeye çalış canım

günaydın tatlıcıklar, hafta sonu epey döktürmüşsünüz oku oku zor bitirdim, hafta sonu giremedim misafirim vardı çok yoruldum ya bu hafta hiç dinlenemedim hiç,
burcum cumartesi doktora gittim henüz yumurtalar yeteri kadar büyümemiş çarşamba yine gel dedi. beni muayene etmesi giyinmem 3 dk sürmemiştir, özel hastane ama dr çok yoğun soru da soramadım çarşamba günü yaparmı bilmiyorum sabah gidicem olgunlaşmışsa çatlatma iğnesi vurur akşama belki yapar inşallah diyorum cumaya denk gelir 2 gün evde yatarım hayırlısı artık
aylincim Allah razı olsun canım.
mesudecim göbüşün çok tatlı maşallah

seda inşallah o boşalan su hayırlara çıkar çok umutlandım şimdi senin adına inşallah tutunmuştur bebeğin bir kaç güne test için gidersin sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…