- 28 Kasım 2012
- 176
- 31
- 118
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.361
tatlım ben ovulasyondan sonraki (tahmini) 11. günde silik çizgiyi gördüm zaten çok belirti aramadım sonra biliosun yanlış kan testinden sonra adetimin geçmesini bekleyip neden idrar testleri pozitif çıkıyor diye delirmekle meşguldüm...
su gibi akıntı hamilelik belirtisidir diye okumuştum biyerde ama net hatırlamıyorum aklımda öyle kalmış benim
günaydın tatlıcıklar, hafta sonu epey döktürmüşsünüz oku oku zor bitirdim, hafta sonu giremedim misafirim vardı çok yoruldum ya bu hafta hiç dinlenemedim hiç,
burcum cumartesi doktora gittim henüz yumurtalar yeteri kadar büyümemiş çarşamba yine gel dedi. beni muayene etmesi giyinmem 3 dk sürmemiştir, özel hastane ama dr çok yoğun soru da soramadım çarşamba günü yaparmı bilmiyorum sabah gidicem olgunlaşmışsa çatlatma iğnesi vurur akşama belki yapar inşallah diyorum cumaya denk gelir 2 gün evde yatarım hayırlısı artık
aylincim Allah razı olsun canım.
mesudecim göbüşün çok tatlı maşallah
seda inşallah o boşalan su hayırlara çıkar çok umutlandım şimdi senin adına inşallah tutunmuştur bebeğin bir kaç güne test için gidersin sanırım.
Mesude bende görmemiştim göbüşünüü, senin hiç yok ki kızzz
yada seninki kız ya ondan yanlara doğru yayılmıştır benimki bildiğin sivriayyy yerim onu ben Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah..
tatlım mavisini görmedim ama kırmızısı cok hoşuma gitti tam lohusalık kafayada lohusa tacı tamamdır..:)Gül'cüm geceliğini çok beğendim güle güle giy inş, mavi de almanı tavsiye ederim çok tatlı duruyor..
Günaydın cicişlerim, hamişlerim, minişlerim
Hayırlı haftalar diliyorum herkese, sabahtan melisa çayımı hemen içtim ki sakin olayım diye, geçen hafta yaşadığım sorunları çözme haftam bu hafta ALlahın izni ile, ama sakince acele etmeden, sinir olmadan yapmak istiyorum, o yüzden hemen sabah sabah melisa çayıma sarıldım
Bende ne adet belirtisi var, nede hamilelik, nötr'üm yani, tam ortadayım, kim nereye çekse oraya gidecek bir halim var
Yarın 28. günüm bat günüm yani ama tabi düzenli olursam öyle olacak. gerçi çok şükür şeker ilacı kullandığımdan beri adetlerim düzenlendi maşallah, halbuki ne alaka şeker hastası değilim bişey değilim, işte vucuttaki insülin değeri bilmemne oluyormuş filan, hakkaten fayda gördüm yani çok şükür. amannn sallamıyorum artık olursa sevinirim, olmazsa elbet üzülürüm yaşar giderim
günaydın yaseminnnnnn
günaydın tümaycımmm
hoşgeldiniz........:)
ayy canım benim inşallah hayırlısı olsun canım, Allahın dediği olurgönlüne göre versin Rabbim inş..
umarım birkaç güne güzel haberini alırız
hoşbulduk kuşummmm ben yazana kadar sen gitmişsin :)günaydın yaseminnnnnn
günaydın tümaycımmm
hoşgeldiniz........:)
Selaaammm canlarrr...Güüpgüzzeeell haftalar olsun inşAllah..
Bircan cııımm duanı okudumm Rabbim inşAllah kabul etsin..
Sedaaa kesinlikle beklentide olmamanı kafandan atmanı dilerimm, sağlıklı tutunmalar olsun inşAllah benimde ööle su şeklinde akıntılarım gelmişti ve ben kendimce üşüttüğümü akıntımın koyulaşamadan akıp gittiğini düşünmüştümm.. yoğun bir akıntı olmuştu hem su gibi hem normal hatta adet oldum diye ped dahi kullandımm.. inşAllah sende güppgüzell haberler verirsinn.. inşAllah hepimizz birbirimize güpgüzeell haberler verelim.. Yaseminden de umutluyumm bu ay aynı şekilde.. onda da belirtiler okuyorum ben..kızlar vakti saati gelsin Rabbim hepimize kısmet edicek inşAllah..
çok şükür canım oğluşumda iyi bende iyim..dr şuan herşey yolunda büyük ihtimal normal doğum gibi görünüyo dedi ama 15 gün sonra nolur bilinmez dedi..heyecan mı korkumu bilmiyorum ama aklıma gelince bazen tırsıyorum bazende deli cesareti gelio :) hayırlısı bakalımmGunaydin canim hosbulduk...Oglusun nasil sen nasilsin doguma az kaldi heycan var mi?
geldim cnm geldim..:)hoşbulduk kuşummmm ben yazana kadar sen gitmişsin :)
Özlem de zavallım geçmişe yolculuğa çıktı sanırım, tahminen öğlen 12 gibi aramıza geri döner, geçmiş çok kalabalık çünkü
Kızlarrrr Günaydın , İyi Haftalarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?