Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın canlar :)

bir haftaya daha başladık,sıkıcı iş günleri
hamdolsun ya şikayetçi olmayacağım diyorum yine edepsizlik yapıyorum sonra :)
güzel haftalar olsun inş.,sağlıkla,afiyetle..

btskn / bircan 18.03.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik duanı okudum cnm..

günaydın kızlarr hayırlı haftalar hayırlı işler herkese....

Son düzenleme:
Mesude bende görmemiştim göbüşünüü, senin hiç yok ki kızzz
yada seninki kız ya ondan yanlara doğru yayılmıştır benimki bildiğin sivri ayyy yerim onu ben Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah..

canım bende yapsam görürürm belki ama nerde bende o yüzsüz yüreek diye bir şarkı patlatayım kendimee idrar çıksa zaten kanda kesin pozitif olmalı ama sende tam tersi olmuş olsun sonu güzel olmuşş

su gibi akıntı hamilelik belirtisidir diye okumuştum biyerde ama net hatırlamıyorum aklımda öyle kalmış benim

evet su gibi akıntıya öyle deniyor ya direk su boşalan yok yanii. Bekliyorum işte görücez akıntım çok değişken birşey diyemiyorum :26:

canım doktorlar genede pek konuşmuyorlar onların bilmesi yeterli bakıyorlar büyüklüğe tamam benimki de öyl ben soruyorsam cevaplıyor boşver. Sadece bir daha gittiğinde kaç yumurtan var gelişmiş aşılama kaç yumurta ile yapaılacak kaç mm büyüklüğe gelmiş sor bakalım. Dualarımz seninle olacak tatlık haberdar et bizi..

seda inşallah o boşalan su hayırlara çıkar çok umutlandım şimdi senin adına inşallah tutunmuştur bebeğin bir kaç güne test için gidersin sanırım.

inşallah canımm birden boşaldı sanki doğum yapcam da suyum boşaldı gibiydi daha olmadı ama hala ümitlenmek istemiyorum içimde çok öyle olacakmış gibi bir his yok ehh geçen sefer çok ümidim vardı da ne oldu sanki dimi. Evet olmazsam haftasonuna doğru giderim.

benim göbek şimdiden o kadar yahu... dün avm de satıcı kız kaç aylık olduğunu sordu sonra da ikiz mi diye sordu

Gül'cüm geceliğini çok beğendim güle güle giy inş, mavi de almanı tavsiye ederim çok tatlı duruyor..
tatlım mavisini görmedim ama kırmızısı cok hoşuma gitti tam lohusalık kafayada lohusa tacı tamamdır..:)

MESUDECİM GÖBÜŞÜNEDE MAŞALLAH..:) daha küçük ama büyüycekk..

Son düzenleme:
Günaydın cicişlerim, hamişlerim, minişlerim
Hayırlı haftalar diliyorum herkese, sabahtan melisa çayımı hemen içtim ki sakin olayım diye, geçen hafta yaşadığım sorunları çözme haftam bu hafta ALlahın izni ile, ama sakince acele etmeden, sinir olmadan yapmak istiyorum, o yüzden hemen sabah sabah melisa çayıma sarıldım
Bende ne adet belirtisi var, nede hamilelik, nötr'üm yani, tam ortadayım, kim nereye çekse oraya gidecek bir halim var
Yarın 28. günüm bat günüm yani ama tabi düzenli olursam öyle olacak. gerçi çok şükür şeker ilacı kullandığımdan beri adetlerim düzenlendi maşallah, halbuki ne alaka şeker hastası değilim bişey değilim, işte vucuttaki insülin değeri bilmemne oluyormuş filan, hakkaten fayda gördüm yani çok şükür. amannn sallamıyorum artık olursa sevinirim, olmazsa elbet üzülürüm yaşar giderim

gönlüne göre versin Rabbim inş..
umarım birkaç güne güzel haberini alırız

btskn / bircan 18.03.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik

Selaaammm canlarrr... Güüpgüzzeeell haftalar olsun inşAllah..

Bircan cııımm duanı okudumm Rabbim inşAllah kabul etsin..

Sedaaa kesinlikle beklentide olmamanı kafandan atmanı dilerimm, sağlıklı tutunmalar olsun inşAllah benimde ööle su şeklinde akıntılarım gelmişti ve ben kendimce üşüttüğümü akıntımın koyulaşamadan akıp gittiğini düşünmüştümm.. yoğun bir akıntı olmuştu hem su gibi hem normal hatta adet oldum diye ped dahi kullandımm.. inşAllah sende güppgüzell haberler verirsinn.. inşAllah hepimizz birbirimize güpgüzeell haberler verelim.. Yaseminden de umutluyumm bu ay aynı şekilde.. onda da belirtiler okuyorum ben.. kızlar vakti saati gelsin Rabbim hepimize kısmet edicek inşAllah..

gönlüne göre versin Rabbim inş..
umarım birkaç güne güzel haberini alırız
ayy canım benim inşallah hayırlısı olsun canım, Allahın dediği olur çok üstüne gitmek istemiyorum bu konunun hakkaten gidince olmuyor

günaydın yaseminnnnnn
günaydın tümaycımmm
hoşgeldiniz........:)
hoşbulduk kuşummmm ben yazana kadar sen gitmişsin :)

canım ağzından bal damlıyor hadi bakalım, olsada Allahtan olmasada Allahtan boynumuz kıldan ince bekliyoruz bakalım. Olmayacak diye birşey yok, onun bilincine vardım, bak hepimizin bir vakti saati var, sırayla birer birer dökülüyoruz hamişler listesine, sıramızı bekliyoruz
sen nasılsın kuşum nasıl gidiyor bulantılar filan, doktora nezaman gidicen?

Özlem de zavallım geçmişe yolculuğa çıktı sanırım, tahminen öğlen 12 gibi aramıza geri döner, geçmiş çok kalabalık çünkü

Gunaydin canim hosbulduk...Oglusun nasil sen nasilsin doguma az kaldi heycan var mi?
çok şükür canım oğluşumda iyi bende iyim..dr şuan herşey yolunda büyük ihtimal normal doğum gibi görünüyo dedi ama 15 gün sonra nolur bilinmez dedi..heyecan mı korkumu bilmiyorum ama aklıma gelince bazen tırsıyorum bazende deli cesareti gelio :) hayırlısı bakalımm

günaydın canlar nasılsınız, benim hiç keyfim yok, zaten iğrenç bi hafta sonu geçirdim bütün gün yattım hiç bişey yapmadım,kocama da küstüm

Özlem de zavallım geçmişe yolculuğa çıktı sanırım, tahminen öğlen 12 gibi aramıza geri döner, geçmiş çok kalabalık çünkü

pazar sabah uğrayıp bakmıştım pazar günü bi daha girmedim ama yinede baya sohbet edilmiş ben olsam kimsecikler olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…