- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.381
günaydın canım sana da iyi haftalar... ben sabahdan beri pc başındayım nerdeyse artık kalkıp evle ilgilenmem gerekiyor ama hipnotize olmuş gibi kalkamıyorum başından pc nin
bağımlılık yapıyo demi :)
Çok fazla bilg. başında vakit geçirme canım biraz koru kendini :)
Kızlarrrr Günaydın , İyi Haftalarrr
:))) Tembel seniiihaklısın canım ama üşengeçlikten de pc ye sarılıyorum heralde kalkarsam işlere başlıycam ya
Çiğdemcim canımmm nasılsın?Günaydın, nasılsın Aslı'cım, bir daha oldu mu o rahatsızlık?
kızlar oğluşumdan mektup gelmişş :)
Canım Annem,
Doğum günüm için hazırlık yapmaya başladın mı?
Malum artık çok kısa süre kaldı. Sen de benim kadar heyecanlı mısın?
Ben artık gözlerimi hareket ettirebiliyorum.
Hık!
Pardon anneciğim, hıçkırık tuttu da... Bu aralar zaman zaman beni hıçkırık tutuyor. Tabii, sen benim hıçkırığımı duyamıyorsun sadece birdenbire hareket ettiğimi zannediyorsun :)
Karnın iyice gerindiğinden zaman zaman tatlı tatlı kaşınabilir. Biraz krem sürüp masaj yapmak sana iyi gelecektir.
Ufaklıktan Not: Büyümüş de küçülmüş gibiyim değil mi?
:))) Tembel seniii
Çiğdemcim canımmm nasılsın?
Canım ben iyi olmaya çalışıyorum cumartesi günü akşam evde oldu aynısı evde yalnızdım koltuktan kalkamadım ama bida olmadı neyin nesi anlamadım öyle işte canımm tadım tuzum yok bu aralar
Kurban olurum ben sana yaa, gelin artık zaman geçmiyor kokusunu içime çekmek istiyorum
Aslı'cım niye oluyor acaba? stresden sıkıntıdan olablir mi? Geçti mi sıkıntılar ki..
Lütfen doktora gitmeni istiyorum artık, ciddi bir şey olabilir bebeğim ya Allah korusun..
:))) Tembel seniii
Canım ben iyi olmaya çalışıyorum cumartesi günü akşam evde oldu aynısı evde yalnızdım koltuktan kalkamadım ama bida olmadı neyin nesi anlamadım öyle işte canımm tadım tuzum yok bu aralar
tembel dedin bana di mi? hımm Aslıcım 'dinime küfreden müslüman olsa' diye bi söz var tatlım bilir misin? annem sen doktora gitmeye üşeniyorsun... seninki delilik artık canım gitsene lütfen bi daha oldu diyorsun ya hayret!
:))) gidicem tatlım daha zamanı var bişe olmaz hem iki kere bişe oldu die doktoramı gidilir :)
aaa canım benim yaa şimdi aklıma bişey takıldı, dr nasıl görüyor ulaşmamış filan diyor, o nasıl bir ultrason öyle yaa, bizim buralarda da varmıki acaba, bende çok merak ediyorum spermler gidiyormu gitmiyormu diye, bende baktırayım olmazsa.Hayirli gunler kizlar doktordan geldim ise gidiyorum cepten yazayim dedim
Doktorum cuma gunu catlayacak kivama gelmemis pazartesi yani bugun icin gel dedi ve dun iliski olmasina ragmen haftasonu catlamis ama kanallarda sperm bulunmuyor dedi yani birak sperm olu veya yavas degilde kanallara ulasmamis bile
Bu sendeki salgidan dolayi veya esinin sperminden dolayi olabilir dedi. Caramba spermtesti yapilcak pazarteside benim shormondaki salgiya bakilcak
Bende laboroskopie istiyorum dedim cunku beni. Dusuncem kanallara ulasmadiysa bu kanallarda tikanikliktan dolayi olabilir dedim. Ok sen pazartesi geltum testler yapilsin sonra hastaneden randevu alir laboroskopie yaptirabilirsin dedi
Bunlar guzel haberlermi kizlar sizce .bu konu hakkinda bilgi sahibi olan varmi.
ikizim kuşum anladık tamam canın sağlam ama senin canında fazlasıyla sağlam anacım, bi git şu dr a çatlıycaz hee, ALlah ALlah merak ediyorum bu sebepsiz ağrılar nedir böyle, sen adet oldunmu bu ay? hamilelik ağrılarımıdır nedir yoksa:))) Tembel seniii
afiyet olsun tatlımmyemeğe gidiyorum bekleyin benii
Canımcım işyerinden şu aralar izin alamam kimse yok ofiste kalacakBak yaa, tam dayaklıksın senn heeEşin biliyor mu bu durumu seni ispiyonlamak istiyorum...
Bi yerde düşüp kalınca zaten götürürler dimi, sen sakın kendi ayaklarınla gitme
İkizim şükür kavuşturanaaaa canım benim yaa şimdi aklıma bişey takıldı, dr nasıl görüyor ulaşmamış filan diyor, o nasıl bir ultrason öyle yaa, bizim buralarda da varmıki acaba, bende çok merak ediyorum spermler gidiyormu gitmiyormu diye, bende baktırayım olmazsa.
ikizim kuşum anladık tamam canın sağlam ama senin canında fazlasıyla sağlam anacım, bi git şu dr a çatlıycaz hee, ALlah ALlah merak ediyorum bu sebepsiz ağrılar nedir böyle, sen adet oldunmu bu ay? hamilelik ağrılarımıdır nedir yoksa
afiyet olsun tatlımm
Özlem canım sen ne yaptın, başladınmı çalışmalara, anam sende tam çalışmaya başlıycan kocana küsüyorsun, kısmetini kapatma böyle şekerim, belkide küsmesen bişeyler yapacaktınız tutacaktı hemde. sen bu sıra relaxlatıcı şeyler ye iç tatlım, gergin görüyorum ben seni, papatya çayı, melisa, çikolata filan bunları ye iç mutlu mutlu polyanna gibi takıl şu fani dünyada
:))) gidicem tatlım daha zamanı var bişe olmaz hem iki kere bişe oldu die doktoramı gidilir :)
iki kere bişi oldu di mi ulannn demiyorum bişi doktora gitme sınırını merak ediyorum...
AYY DOĞRU YA BEN KENDİ ELLERİMLE SENİN BAT TARİHİNİ DÜZELTTİM HEMDE AKLA BAK BENDEKİ. CANIM BENİM YAA BENDE ÖZLEDİM VALLA SON GÜNLERDE HİÇ DENK GELEMEDİK, AYRAN İÇTİK AYRI DÜŞTÜK GİBİ OLDU İkizim. ayy pardon büyük harfle yazmışımİkizim şükür kavuşturanaÇok özledim seniii
Canımm sen çok gerilerde kalmışsın ayollll ooooo ben hastalandım hatta bitti bile bugün 4.günüm erken geldi benimkilerrr((Yeni Battt 15 Nisannn :)))))
yasemiiiin ben hala adet oluyorum anacım bitmediki daha,çalışmalara daha var istediğim gibi uyuzluk yapabilirim,zaten şimdi biraz düzeldi bile benim kocam bana küsmez ben küserim o beni pek umursamaz bu aralar böyleyim doğru diyorsun altında yatan sebep sanırım artık korunmayı bırakacağız ya ondan sanırım, ama napiyim beni sinir ediyor adam yaa hep evde oturalım istiyor bende hep dışarı çıkalım istiyorum evde çok sıkılıyorum çünkü evde hep yanlız başımayım artık bıktım boş duvarlara bakmaktan sürekli pc ye tv ye takılmaktan hayatımda bi değişiklik istiyorum, evimle ilgilenmek istiyorum, bu arada bizde 1 ay önce oturma odamız için koltuk sipariş ettik önümüzdeki hafta onlar gelecek, perde aldık cmts onlar takıldı halı bakmamız lazım evde eksikler var onları almak lazım ama bi fırsatını bulamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?