- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.401
One demek bee??
hem sen yaptınmı temizliğini bakimm ??? Ne arıyosun burda
One demek bee??
hem sen yaptınmı temizliğini bakimm ??? Ne arıyosun burda
senin ağzını burnunu dağıtırım Aslıhe değiştir konuyu temizlik değildi o toparlamaydı yaptım onu da...
anammmmmm kan gövdeyi götürüyoray gülmekten öldüm, ağzını burnunu kırmış kızın yaaa
hakkaten aylin kız o nasıl bir cümleydi öylefransız kaldık biz şahsen :)))) e nede olsa ikiziz, ikimizde anlayamadık
mecburen doktora gitsin diye kırcam
Ewet canım ikizim görüşemiyoruz sen çok yoğunsun şekerim baksana tarihi değiştirmişsin onu bile hatırlamıosunAYY DOĞRU YA BEN KENDİ ELLERİMLE SENİN BAT TARİHİNİ DÜZELTTİM HEMDE AKLA BAK BENDEKİ. CANIM BENİM YAA BENDE ÖZLEDİM VALLA SON GÜNLERDE HİÇ DENK GELEMEDİK, AYRAN İÇTİK AYRI DÜŞTÜK GİBİ OLDU İkizim. ayy pardon büyük harfle yazmışım
ayy özlemcim ohh iyi bari değişiklik süper yaa, insana moral geliyor bişeyler almak eve getirmek takmak, yakıştırmak yerleştirmek filan deşarj gibi oluyor, güle güle kullanın canım inşallah tam istediğiniz gibi gelir. bizimde yeni ünite gelecek inşallah bu hafta, bu haftaki heyecanımda buonu bekliyorum 4 gözle bakalım, değişiklik bana çok neşe veriyor. sıkılmakta haklısın evde hep otur otur insan daralıyor gerçekten iğrenç bir hissiyat. ama erkeklerin tahminmce %90 u senin kocan gibi evi sever. benimkide sever ama mecbur bu sıralar bana eşlik etmesi gerekiyor zavallım eve gelir gelmez koltukta uyuya kalıyor, hergünkü hali böyle bu günlerde. bende ellemiyorum napim yazık. normalde uyusa öyle küserim, ne gıcığım uyuyan insana tahammül edemem hiç, ben uyanıksam o da uyumıycak, yoksa depresyona girerim küserim filan. ne manyakça bir hareket yaa kızıyorum kendime öyle yapıncada
senin ağzını burnunu dağıtırım Aslıhe değiştir konuyu temizlik değildi o toparlamaydı yaptım onu da...
Nasıl belli oluyo ikiz olduğumuzhakkaten aylin kız o nasıl bir cümleydi öylefransız kaldık biz şahsen :)))) e nede olsa ikiziz, ikimizde anlayamadık
anammmmmm kan gövdeyi götürüyoray gülmekten öldüm, ağzını burnunu kırmış kızın yaaa
aa ozaman iş değişir, bende kolları sıvıyorum aylincim.
Aslıııı senin saçını başını yolarım, bacaklarını kırar, kollarını bükerim, kulaklarından asar, gözlerinden oyarım
Hemen dokrtora gidilecek bak, yoksa tüm topiği toplar seni tenhada kıstırırız bak
ayy hakkaten yyaa nekadar doğru söyledin, en başlarda nekadar inatçıyıdm dr konusunda, sonra çok şükür sayenizde aştım ALlah razı olsun sizden.he ya ikiniz de aynı inatçılıktasınız doktor konusunda ama Yasocum günahını almiim sen baya aştın kendini Aslı yeni daha baskıyla onu da yola getiririz inşallah...
Aslıı seni yolarııımmm bak içimde kaldı zaten
'tenhada kıstırırız ' ile yardın beni tatlım
ayy bebeğim sen yarılma gözünü seveyim, karnında tutman gereken bir bebek var, göbeğinden değil de bari başka yerinden yarıl hiç olmazsa
tamam tatlım burnumdan yarıldım ben de.... Aslıı burnunu yararım bak doktora gitmessen
AYY DOĞRU YA BEN KENDİ ELLERİMLE SENİN BAT TARİHİNİ DÜZELTTİM HEMDE AKLA BAK BENDEKİ. CANIM BENİM YAA BENDE ÖZLEDİM VALLA SON GÜNLERDE HİÇ DENK GELEMEDİK, AYRAN İÇTİK AYRI DÜŞTÜK GİBİ OLDU İkizim. ayy pardon büyük harfle yazmışım
ayy özlemcim ohh iyi bari değişiklik süper yaa, insana moral geliyor bişeyler almak eve getirmek takmak, yakıştırmak yerleştirmek filan deşarj gibi oluyor, güle güle kullanın canım inşallah tam istediğiniz gibi gelir. bizimde yeni ünite gelecek inşallah bu hafta, bu haftaki heyecanımda buonu bekliyorum 4 gözle bakalım, değişiklik bana çok neşe veriyor. sıkılmakta haklısın evde hep otur otur insan daralıyor gerçekten iğrenç bir hissiyat. ama erkeklerin tahminmce %90 u senin kocan gibi evi sever. benimkide sever ama mecbur bu sıralar bana eşlik etmesi gerekiyor zavallım eve gelir gelmez koltukta uyuya kalıyor, hergünkü hali böyle bu günlerde. bende ellemiyorum napim yazık. normalde uyusa öyle küserim, ne gıcığım uyuyan insana tahammül edemem hiç, ben uyanıksam o da uyumıycak, yoksa depresyona girerim küserim filan. ne manyakça bir hareket yaa kızıyorum kendime öyle yapıncada
oo madem burnunu yarıyorsak, birde eğer ihtiyacı varsa estteik yapalım, burnunun içini dolduralım, birazda aşağı doğru uzatalım, yanlara doğru genişletelim görsün gününü dimi ama. ne olacak elimize mi yapışır, şurda lafı mı olur
Aslıcım bence şuan ayakkabılarını giyip doktora çıkmışsındır bile bukadar tehditin ardından
yok canım ne manyakçası aynı hareketi bende yapıyorum ben uyuyorum bazen uykum gelince ama o uyuyunca küsüyorum,benim kocam zaten hiç konuşmaz sen konuşursan cevap verir o kadar, tv izler her türlü spor programı izler ben hep onunla uğraşırım giderim yanaşırım öperim,ısırırım kanepede yatarken gider yanına kıvrılırım, ben küstüğümde bunların hiçbirini yapmam o yapmaya çalışır alıştırdın sen beni der
Nası gidiyim canım ofiste kimse yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?