Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hakkaten aylin kız o nasıl bir cümleydi öyle fransız kaldık biz şahsen :)))) e nede olsa ikiziz, ikimizde anlayamadık

he ya ikiniz de aynı inatçılıktasınız doktor konusunda ama Yasocum günahını almiim sen baya aştın kendini Aslı yeni daha baskıyla onu da yola getiririz inşallah...

mecburen doktora gitsin diye kırcam

aa ozaman iş değişir, bende kolları sıvıyorum aylincim.

Aslıııı senin saçını başını yolarım, bacaklarını kırar, kollarını bükerim, kulaklarından asar, gözlerinden oyarım
Hemen dokrtora gidilecek bak, yoksa tüm topiği toplar seni tenhada kıstırırız bak

Ewet canım ikizim görüşemiyoruz sen çok yoğunsun şekerim baksana tarihi değiştirmişsin onu bile hatırlamıosun

Kuzm benim inşallah sen güzell haberler verirsin bize :) Teyze oluyosunuz dersin
senin ağzını burnunu dağıtırım Aslı he değiştir konuyu temizlik değildi o toparlamaydı yaptım onu da...

hakkaten aylin kız o nasıl bir cümleydi öyle fransız kaldık biz şahsen :)))) e nede olsa ikiziz, ikimizde anlayamadık
Nasıl belli oluyo ikiz olduğumuz

anammmmmm kan gövdeyi götürüyor ay gülmekten öldüm, ağzını burnunu kırmış kızın yaaa

'tenhada kıstırırız ' ile yardın beni tatlım

he ya ikiniz de aynı inatçılıktasınız doktor konusunda ama Yasocum günahını almiim sen baya aştın kendini Aslı yeni daha baskıyla onu da yola getiririz inşallah...
ayy hakkaten yyaa nekadar doğru söyledin, en başlarda nekadar inatçıyıdm dr konusunda, sonra çok şükür sayenizde aştım ALlah razı olsun sizden.
iKİZİM de şimdi bizim ısrarlarımızla doğru yolu bulacak inşallah, biraz şiddetten hoşlanıyor sanırım, e napalım azıcık döver söveriz bizde, nede olsa şurda arkadaşız, okadar emeğimiz geçsin yani
Aslıı seni yolarııımmm bak içimde kaldı zaten

ohhhh ellerine sağlık kuşum, Aslıııı bak kalabalıklaşıyoruz ona göre

tamam tatlım burnumdan yarıldım ben de.... Aslıı burnunu yararım bak doktora gitmessen

oo madem burnunu yarıyorsak, birde eğer ihtiyacı varsa estteik yapalım, burnunun içini dolduralım, birazda aşağı doğru uzatalım, yanlara doğru genişletelim görsün gününü dimi ama. ne olacak elimize mi yapışır, şurda lafı mı olur

Aslıcım bence şuan ayakkabılarını giyip doktora çıkmışsındır bile bukadar tehditin ardından

yok canım ne manyakçası aynı hareketi bende yapıyorum ben uyuyorum bazen uykum gelince ama o uyuyunca küsüyorum,benim kocam zaten hiç konuşmaz sen konuşursan cevap verir o kadar, tv izler her türlü spor programı izler ben hep onunla uğraşırım giderim yanaşırım öperim,ısırırım kanepede yatarken gider yanına kıvrılırım, ben küstüğümde bunların hiçbirini yapmam o yapmaya çalışır alıştırdın sen beni der

Nası gidiyim canım ofiste kimse yokki

heh iyi ozaman demekki normal bir insan hareketiymiş bunlar aynen benimkide benim suskun olmama hiç dayanamaz sen susunca hayat hiçgüzel olmuyor diyor, durmadan konuşmam lazım motoru soğutmadan

özlemcim heh yeri gelmişken sende bi el at şu ikizime yaa, sende güçlü kuvvetlisin, şu kızı bi doktora gönderiverelim

Nası gidiyim canım ofiste kimse yokki

zaten sinir oluyorum bazen kendime, kadın başınla senin ne işin var çalışmakla malışmakla yaa diyorum, doktora gidemezsin, yatıp uyuyamazsın, çocuğuna bakmazsın, evini temizleyemezsin, kadın günlerine katılamazsın, sabah programlarını izleyemezsin.... kadınsal hiçbir aktivite yapamıyoruz yani, haklısın evet bizim bu çalışma hayatımız varken bi halt edemeyiz biz. aaa geldiler bana bir anda, ama sakinim yinede, melisa çayı daha etkisini yitirmedi azıcık kırdık döktük ortalığı aylin ile ama sakinim

Selam kizlar Hayirli günler nasılsınız ( Yasemin, özlem , aslı , Çiğdem,Gül , Aylin) ve digerleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…