Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bence de bu çalışmaktan sıkıldım (( katılıyorum sana canım benimmm
Oldu mu şimdi geldiniz üzerime ağzımı burnumu dağıttınızzz haaa Bu arada Kızzzzz Çiğdemmm yolma konusuna gelinceeeee ben seni yolacaktımmmm unuttun galiba senin nasıl için de kalıyo anlamadımmmmm gelirsen yanına

Canım güle güle kullan, eminim çok tatlı bi anne olacaksın, saçında lohusa tacın, üstünde kırmızı gecelik, kucağında oğluşun, mutlaka resim istiyorum tamammı :) Ayy heyecanlandım

tatlımmmm oğluşun,ailen ve tüm sevdiklerinle upuzun güpgüzelll yılların olsun İNŞALLAH

Amiiin inşallah gülüm, çok sağol duaların için, hepimiz öyle olalım inşallah

Gül'cüm canım benim doğum günün kutlu olsun, benim haberim yoktu şimdi senin yazını okuyunca öğrendim. Allah sağlıklı huzurlu nice uzun yıllar yaşamanı nasibersin.

Teşekkür ederim topiğimizin yoğun hatunu Zaten topikte kimse bilmiyoduki doğum günüm olduğunu, ben kendim yımırtladım
Allahım hepimize sağlıklı huzurlu nice uzun yıllar nasip etsin inşallah canımmm

Geçmiş olsun canım. Bunlar güzel haberlermi bilmiyorum ama bence bu gelişmeler çok iyi... En azından ne durumda olduğunuzu, nasıl ilerlemeniz gerektiğini bileceksiniz. Hani insan karanlık bi yerde önünü göremeden ilerler ya işte öyleydiniz önceden, şimdi en azından bir ışığınız var, böyle düşün İnşallah güzel olacak herşey

Bunu nerden buluyosunn, bayıldım bayıldım, günler azaldıkça içim içime sığmıyor benim, son haftalar napıcaz biz yaa
Haftaya oğlum için alışverişe çıkıcaz inşallah, nisanın sonuda kendim için almayı düşünüyorum. Mayıs ayıda öyle böyle geçer ve haziran gelir inşallah hayırlısı ile

Ayyy yaseminn zaten bende çok sinir oluyorum bu durumaa!!!
kendim için söylüyorum, eğer doğumdan sonra çalışırsam evet gerçekten rahat ederiz hatta belki ev bile alabiliriz çok rahat ederiz maddi açıdan...
Peki ya benim ruh dünyam??
bu şirkette biraz daha çalışırsam kafayı yerim, ayrıca ben dayanamam ki bu tempoya valla ayakta alkışlıyorum bu işi becerenleri...
Bakın çok basit planını yapıyorum;
haftanın 6 günü çalışıyorum bebeğimi daha 4 ayıkken sabah erkenden kalkıp anneme götürmem gerek ve akşama kadar aklım onda kalıp iş yapmaya çalışmam gerek..
Akşamları yazın 7 de kışın 6 da evde oluyordum çocuğumu alıp kendi evime gitmem 7 veya 8 i bulacak.. yada annemde kalacağım kendim zorluk çekmemek için bu da eşimle aramın açılmasını neden olur ki bende ayrı kalamam ztn okadar..
sonrasında hafta içi eşim yemekleri yapar ama gece uykusuz kalıp sabah işe gitmeye nekadar dayanabilirim bilmiyorum..
hafta sonu olduğunda cumartesi evimi temizleyip, çamaşırları yıkayabilirim.
ertesi güne kurumuş olur ve ütü faslına geçerim buarada da bebekle ilgilenmek var tabii, yedirmek emzirmek altını değiştirmek biraz oynamak..
hafat içi yetmesi için yemek stokları yaparım..
artık hiç hava almadığımız için akşam yürüyüşe çıkarız 1 saat ve ve geldiğimde pertim çıkmış olur ertesi gün işe gitmek için dinlemeye hiç vaktim zaten kalmamıştır
Ayrıca bebeğim hasta olsa izin de vermezler ....

Budurumda ben :
1: Eş
2: Anne
3: İş Kadını
4: Ev Hanımı

Oooo bayağı bir karaktere sahip olacağım :)))
Ayrıca ibadet nezaman yapacağım Allah affetsin diyip koymu vereyim )

Son düzenleme:
Selam kizlar Hayirli günler nasılsınız ( Yasemin, özlem , aslı , Çiğdem,Gül , Aylin) ve digerleri
canımmmmm hoşgeldinnn ara ara yoğunlaşıp geri geliyorum, sabahtan beri negüzel yavaştım, demin bir kahve içtim hızlandırdı beni sanırım ayy bidaha içmem, yavaş olmak için neler verirdim yaa, ayy daldan dala atlıyorum bak haftasonu eşime ne diyorum;
o yavaş bir insandır, ben tam tersi hiperaktif. dedimki senin gibi olmak için milyarlar verirdim yaa ne güzel dedim. valla 12 taksitle yavaşlık vericez sana bize taksit taksit öde deseler hemen yapardım yaa diyorum, gülüyor o da bana ama işte huy meselesi sakin bir yapıda olmayı isterdim hakkaten.

ayyy kıyamam sana yaa, hakkaten ne oldu bize, içimizde nekadar şiddet varmış anacım, bir anda gaza geldik kırdık geçirdik ortalığı.
hakkaten çiğdeme ne oluyor ya biz onu yolacaktık topluca, çevir gazı yanmasın yaptı ama yemedik

Çiğdem varya seni ayakta alkışlıyorum
aklımın içinden geçen tüm ayrıntıları eksiksiz olarak meğer sende düşünmüşsün. yahu biz nasıl yetişeceğiz bu tempoya ben hiç bilmiyorum, sinir küpü, yorgun, bezgin, kendine bakamayan, saçı başı dağılmış, pejmude tipler oluruz ben sana diyim. şahsen ben öyle olurum. üfff daha hamile bile değilim şimdiden dertleniyorum bende ne alemim, ama sen bu işin içindesin, senin durumun daha ciddi, ne olacak hiç bir fikrim yok nasıl dayanır normal insan bu koşturmaya ????

Selam kizlar Hayirli günler nasılsınız ( Yasemin, özlem , aslı , Çiğdem,Gül , Aylin) ve digerleri

iyiyim canım seni sormalı

yasemiiiin yaa bende hep söylüyorum ben evimin kadını olmak istiyorum,benim burda ne işim var, günlere gitmek istiyorum,falan filan hatta burda bi arkadaş sen son zamanlarda bunu çok tekrarlıyorsun falan dedi,işten ayrılıcam sandı

aslııııııı çabuk doktora git bakiiiimm,sağlık ertelenmez (diyene bak )

sayın hamile arkadaşlarım sizin içinde öylemiydi bilmiyorum ama bazen düşünüyorumda hamileyim diye haber verdiğiniz zamanlar ne çabuk geçti şimdi 28-29. haftalarınızdasınız maşallah size yaa ne güzel

ayyy hepimiz 1 ay ev hanımı olsak, birbirimizle günler düzenlesek, eğlensek gülsek muhabbet etsek, çaylar börekler, hazırlık heyecanı filan ne güzel yaaa, ama bilemiyorum hep çalışmamak acaba sıkarmı çalışmaya alışmış olan bünyelerimizi ondan da emin değilim. özlemin haftasonunda yaşadığı depresyona düşebiliriz zamanla. evde durmakta maharet istiyor bence. ayy kıvırmaya başladım ben galiba

Senin sayınını yesinler
Gerçekten öyle çok çabuk geçti hiç tadını çıkardığımı hatırlamıyorum tavsiyem yazın hamile olun ve kışa doğurun

Bende saygıyla eğiliyorum Yasemincim başaranlara helal olsun..
Hergün aklımda, Allah kimseye muhtaç etmesin ama mecbur kalırsam yapcak bişey de yok.. Zorluksa eşimle ona da evet dedim..
Rabbim herkesin rıskını genişletsin ardına kadar açsın inşallah.. Çok para da gözüm yok inan ki..

evet yasemin biz çalışmaya alışık olduğumuz için inan evde oturamayız bizimkisi boş hayal işte,sadece yapamadıklarımıza duyduğumuz özlem

görümcemde bana tavsiyede bulunmuştu yazın hamile kal kışa doğur diye çünkü hamileliğin son ayları yaza gelince çok zor oluyor dedi,sıcakta çekilmiyor demişti
çalışmaya gelince eminim hiçbirimizin çok parada gözü yoktur ama iyi şartlarda yaşayabilmek ve çocuklarımıza iyi bir gelecek verebilmemiz için çalışmamız lazım canım,özellikle şimdiki şartlar bunu gerektiriyor mesela ben çalışmasam şuan biz geçinemeyiz eşimin maaşı yetmez kredi ödüyoruz çünkü

Aynen canım sıcaktan bunalmadım henüz ama hiç gezemedim kış olduğu için yazın olsaydı gezerdim bir güzel :))
şimdi de dğum yapıcam yazın memlekete gitmek istiyorduk karadeniz çok güzel oluyor ya, oda kaldı malesef artık bebeğim yürüyor olur ve annemin bahçes,nde çimenlere salarım onu

Allah herkesin yardımcısı olsun, yılbaşına kadar hiç borcumuz kalmıcak inşallah..

Özlem zaman cidden çok çabuk geçiyo. Hamile olduğumu öğrendiğim gün daha dün gibi, halbuki 11 hafta sonra kucağımda olacak belkiide :) İnşallah bu son haftalarıda sağlıcakla atlatırız.

neyse canım seneye gidersin oda yürümeye başlar ooooh mis bahçede gezer durur artık

Özlem zaman cidden çok çabuk geçiyo. Hamile olduğumu öğrendiğim gün daha dün gibi, halbuki 11 hafta sonra kucağımda olacak belkiide :) İnşallah bu son haftalarıda sağlıcakla atlatırız.

amiin canım inşallah Allah ikinizede sağlık sıhhat nasip etsin zaman çabucak geçiyor boşuna dememişler sayılı gün çabuk geçer diye

Nazan, Aylin , btskn, ve Gül tesekkur ederim CANLARIM darısı sizlerin basına olsun
Gül ve ciğdemcim benim gobiş normalinden biraz küçük evet ama ben memnunum ya şuanda bile bı yere sigdiramiyorum hem son ayda şişerim gibi geliyor ciğdemcim benimki de sivri top gibi onde yanlarda birsey yok

Nartanesi cnm insallah guzel haberlerle donersin hakkında hayırlısı Rabbim yardımcınız olsun

Sedacim son bat ne zaman heyecanla bekliyorum valla insallah batı görmezsin

Yasemincim hayırlısı kuzum belirtiler adamı yaniltabiliyor ben hiç ummadığım bı anda hamile kalmışım

Gözden kaçırdığım eksik bı mesajda varsa kusura bakmayın kizlar

gelmeye calışıyorum hamileliğin ikinci dönemi bal ayı diolar ehh sayılır daha enerjik hissediyorum kendimi sizlerle olmak güzel

canım sen halledersin her yere yetişiosun masallah fazla kilocuklar olunca sende varmı bilmiorum insülin direnci gelişio canım kilolar gidince insülinde düşüyoo denenmiştir

yaa evet çok haklısın çalışmasan olmuyo çalışsan olmuyo herşey maddiyata bakıo bebekte olunca kadının iş yükü 3 e katlanıyo erkekler herzamankşi gibi rahat ne kadar yardımcı olsalarda kadının işi hiç bitmiyoo hayırlısı olsun canım benim mevlam başka kapılar açar belki

benim adet günüm bugün ama hiç belirtim yok off bari biraz midem falan bulansaydı kendi kendime hamile moduna girseydim,yine olmayacak bu ay biliyorum
seda dan haber yok mu ya çok merak ediyorum artık belli olsun çook dua ettim o na inş kabul olur
ya bu topikte hiç çalşımayan yok mu bütün gün evde ne yapıyorlar acaba benim canım çok sıkılıyor şimdi ne yapsam acaba

Gül, Yasemin ve özlem sagolunnkizlar Allah iyiliğinizi daimi eyledin bende iyiyim cok şükür
Yasemincim cnm aynı durumdayız benim kocişte ağırdır inan nisanliyken o beni degil ben onu beklerdim bazen takılırsın ömrüm seni beklemeyle geçiyor diye yine aynı evden cikicaz bı bayan olarak ben hazırlanıyorum onu bekliyorum tam tersi olması lazimken ben çabuk canliyim olacak birsey hemen olsun isterim

Eveettt Sündüzcüm 2. dönem bal gibi valla çok mutlu ve dinamiktim gerçekten bende 7.aya girdim yani son 3 aylık döneme başladı gene sıkıntılar nefes problemi en başta, uykusuzluk onu takip ediyor Kıymetini bil ve tadını çıkar havalar güzelse çık bol bol D vitamini al canım benim

Olsa dert, olmasa dert dimi Tuğbacım..
Seda'nın beyaz bir akıntısı olmuş içi boşalmış sanırım hemen bebeişe yormadık ama hayırlısı olsun hakkında beklemedeyiz çarşamba'ya kdar :26:

Ben şuan evde olsam ne yapardım biliyormusun; kitap okumayı çok özledim kutlu doğum haftası da yaklaşıyor peygamberimizi anlatan bir kitap aldım ama daha başlayamadım onu okurdum yanımda nescafemi yudumlayarak ve karşı apartmanın manzarası olsa da camın önündeki koltukta oturmayı seviyorum bilmem sen severmisin kii .

AAyyy sayfalarda dolanıyorumm o sırada tlf falan geliyor bi bakıyorum beni sayfa dışına atmış..

çiğdeemm canımcımm yazdıklarını okudumm inanılmaz haklısındaa işte kadının hali bu her koşulda fedakar varlıklarızz..

ayy kızlar ya inanır mısınız işyerine geliyorum ööllee elim kolumm hadi tatile çık diyor.. hemen tatile çıkmayı istiyorumm ist dan uzaklaşmayı.. çok çok istiyorum.. da işyerinde izin konuları zor, bana ızın verseleeeerr eşim alamaz.. o daha yoğun..

canım ya zaten kitaplarım olmasaydı ne yapardım bilmiyorum çok seviyorum kitap okumayı ama bikaç gün önce bi kitap bitirdim çok hızlı okudum ama 2 gün başım çok felaket ağrıdı şimdi yeni kitaba başlamaya çok korkuyorum ben de 2 gündür mehmet akif in çanakkale şehitlerine şiirini ezberliyordum ama 18 mart geldiğinden haberim yoktu dün gece farkettim ne kadar sevindim çok güzel bi tevafuk oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…