- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.421
zaten sinir oluyorum bazen kendime, kadın başınla senin ne işin var çalışmakla malışmakla yaa diyorum, doktora gidemezsin, yatıp uyuyamazsın, çocuğuna bakmazsın, evini temizleyemezsin, kadın günlerine katılamazsın, sabah programlarını izleyemezsin.... kadınsal hiçbir aktivite yapamıyoruz yani, haklısın evet bizim bu çalışma hayatımız varken bi halt edemeyiz biz. aaa geldiler bana bir anda, ama sakinim yinede, melisa çayı daha etkisini yitirmediazıcık kırdık döktük ortalığı aylin ile ama sakinim
selam kızlarr nasılsınız....kimsecikler yok .....neyseee biz dün drdayık oğluşumu gördüm herşey yolunda MAŞALLAH...nisan 13te gidicez yine NTS ye gircez artık..bakalım hayırlısı :)))
bu arada kızlarrr lohusa gecelik aldımmmmm :) normalde pijama giyerim nolur nolmaz die aldım işte bakınnEki Görüntüle 659833 internette görmüştüm ama mağazaya gelmemişti daha netten alcaktım bugün klima almaya gittik gezerken buldum çok sevindim aldım hemen :)almak isteyen olursa nereden kaça aldığımı msjla söylerim öpüldünüz görüşmek üzereee..
tatlımmmm oğluşun,ailen ve tüm sevdiklerinle upuzun güpgüzelll yılların olsun İNŞALLAH
Gül'cüm canım benim doğum günün kutlu olsun, benim haberim yoktu şimdi senin yazını okuyunca öğrendim. Allah sağlıklı huzurlu nice uzun yıllar yaşamanı nasibersin.
Hayirli gunler kizlar doktordan geldim ise gidiyorum cepten yazayim dedim
Doktorum cuma gunu catlayacak kivama gelmemis pazartesi yani bugun icin gel dedi ve dun iliski olmasina ragmen haftasonu catlamis ama kanallarda sperm bulunmuyor dedi yani birak sperm olu veya yavas degilde kanallara ulasmamis bile
Bu sendeki salgidan dolayi veya esinin sperminden dolayi olabilir dedi. Caramba spermtesti yapilcak pazarteside benim shormondaki salgiya bakilcak
Bende laboroskopie istiyorum dedim cunku beni. Dusuncem kanallara ulasmadiysa bu kanallarda tikanikliktan dolayi olabilir dedim. Ok sen pazartesi geltum testler yapilsin sonra hastaneden randevu alir laboroskopie yaptirabilirsin dedi
Bunlar guzel haberlermi kizlar sizce .bu konu hakkinda bilgi sahibi olan varmi.
kızlar oğluşumdan mektup gelmişş :)
Canım Annem,
Doğum günüm için hazırlık yapmaya başladın mı?
Malum artık çok kısa süre kaldı. Sen de benim kadar heyecanlı mısın?
Ben artık gözlerimi hareket ettirebiliyorum.
Hık!
Pardon anneciğim, hıçkırık tuttu da... Bu aralar zaman zaman beni hıçkırık tutuyor. Tabii, sen benim hıçkırığımı duyamıyorsun sadece birdenbire hareket ettiğimi zannediyorsun :)
Karnın iyice gerindiğinden zaman zaman tatlı tatlı kaşınabilir. Biraz krem sürüp masaj yapmak sana iyi gelecektir.
Ufaklıktan Not: Büyümüş de küçülmüş gibiyim değil mi?
Selam kizlar Hayirli günler nasılsınız ( Yasemin, özlem , aslı , Çiğdem,Gül , Aylin) ve digerleri
zaten sinir oluyorum bazen kendime, kadın başınla senin ne işin var çalışmakla malışmakla yaa diyorum, doktora gidemezsin, yatıp uyuyamazsın, çocuğuna bakmazsın, evini temizleyemezsin, kadın günlerine katılamazsın, sabah programlarını izleyemezsin.... kadınsal hiçbir aktivite yapamıyoruz yani, haklısın evet bizim bu çalışma hayatımız varken bi halt edemeyiz biz. aaa geldiler bana bir anda, ama sakinim yinede, melisa çayı daha etkisini yitirmediazıcık kırdık döktük ortalığı aylin ile ama sakinim
canımmmmm hoşgeldinnnSelam kizlar Hayirli günler nasılsınız ( Yasemin, özlem , aslı , Çiğdem,Gül , Aylin) ve digerleri
Bence de bu çalışmaktan sıkıldım(( katılıyorum sana canım benimmm
Oldu mu şimdi geldiniz üzerime ağzımı burnumu dağıttınızzz haaa Bu arada Kızzzzz Çiğdemmm yolma konusuna gelinceeeee ben seni yolacaktımmmm unuttun galiba senin nasıl için de kalıyo anlamadımmmmm gelirsen yanına
Ayyy yaseminn zaten bende çok sinir oluyorum bu durumaa!!!
kendim için söylüyorum, eğer doğumdan sonra çalışırsam evet gerçekten rahat ederiz hatta belki ev bile alabiliriz çok rahat ederiz maddi açıdan...
Peki ya benim ruh dünyam??
bu şirkette biraz daha çalışırsam kafayı yerim, ayrıca ben dayanamam ki bu tempoya valla ayakta alkışlıyorum bu işi becerenleri...
Bakın çok basit planını yapıyorum;
haftanın 6 günü çalışıyorum bebeğimi daha 4 ayıkken sabah erkenden kalkıp anneme götürmem gerek ve akşama kadar aklım onda kalıp iş yapmaya çalışmam gerek..
Akşamları yazın 7 de kışın 6 da evde oluyordum çocuğumu alıp kendi evime gitmem 7 veya 8 i bulacak.. yada annemde kalacağım kendim zorluk çekmemek için bu da eşimle aramın açılmasını neden olur ki bende ayrı kalamam ztn okadar..
sonrasında hafta içi eşim yemekleri yapar ama gece uykusuz kalıp sabah işe gitmeye nekadar dayanabilirim bilmiyorum..
hafta sonu olduğunda cumartesi evimi temizleyip, çamaşırları yıkayabilirim.
ertesi güne kurumuş olur ve ütü faslına geçerim buarada da bebekle ilgilenmek var tabii, yedirmek emzirmek altını değiştirmek biraz oynamak..
hafat içi yetmesi için yemek stokları yaparım..
artık hiç hava almadığımız için akşam yürüyüşe çıkarız 1 saat ve ve geldiğimde pertim çıkmış olur ertesi gün işe gitmek için dinlemeye hiç vaktim zaten kalmamıştır
Ayrıca bebeğim hasta olsa izin de vermezler ....
Selam kizlar Hayirli günler nasılsınız ( Yasemin, özlem , aslı , Çiğdem,Gül , Aylin) ve digerleri
iyiyim canım seni sormalı
yasemiiiin yaa bende hep söylüyorum ben evimin kadını olmak istiyorum,benim burda ne işim var, günlere gitmek istiyorum,falan filan hatta burda bi arkadaş sen son zamanlarda bunu çok tekrarlıyorsun falan dedi,işten ayrılıcam sandı
aslııııııı çabuk doktora git bakiiiimm,sağlık ertelenmez (diyene bak)
sayın hamile arkadaşlarım sizin içinde öylemiydi bilmiyorum ama bazen düşünüyorumda hamileyim diye haber verdiğiniz zamanlar ne çabuk geçti şimdi 28-29. haftalarınızdasınız maşallah size yaa ne güzel
Çiğdem varya seni ayakta alkışlıyorum
aklımın içinden geçen tüm ayrıntıları eksiksiz olarak meğer sende düşünmüşsün. yahu biz nasıl yetişeceğiz bu tempoya ben hiç bilmiyorum, sinir küpü, yorgun, bezgin, kendine bakamayan, saçı başı dağılmış, pejmude tipler oluruz ben sana diyim. şahsen ben öyle olurum. üfff daha hamile bile değilim şimdiden dertleniyorum bende ne alemim, ama sen bu işin içindesin, senin durumun daha ciddi, ne olacak hiç bir fikrim yok nasıl dayanır normal insan bu koşturmaya ????
ayyy hepimiz 1 ay ev hanımı olsak, birbirimizle günler düzenlesek, eğlensek gülsek muhabbet etsek, çaylar börekler, hazırlık heyecanı filan ne güzel yaaa, ama bilemiyorum hep çalışmamak acaba sıkarmı çalışmaya alışmış olan bünyelerimizi ondan da emin değilim. özlemin haftasonunda yaşadığı depresyona düşebiliriz zamanla. evde durmakta maharet istiyor bence. ayy kıvırmaya başladım ben galiba
Senin sayınını yesinler
Gerçekten öyle çok çabuk geçti hiç tadını çıkardığımı hatırlamıyorum tavsiyem yazın hamile olun ve kışa doğurun
Bende saygıyla eğiliyorum Yasemincim başaranlara helal olsun..
Hergün aklımda, Allah kimseye muhtaç etmesin ama mecbur kalırsam yapcak bişey de yok.. Zorluksa eşimle ona da evet dedim..
Rabbim herkesin rıskını genişletsin ardına kadar açsın inşallah.. Çok para da gözüm yok inan ki..
evet yasemin biz çalışmaya alışık olduğumuz için inan evde oturamayız bizimkisi boş hayal işte,sadece yapamadıklarımıza duyduğumuz özlem
görümcemde bana tavsiyede bulunmuştu yazın hamile kal kışa doğur diye çünkü hamileliğin son ayları yaza gelince çok zor oluyor dedi,sıcakta çekilmiyor demişti
çalışmaya gelince eminim hiçbirimizin çok parada gözü yoktur ama iyi şartlarda yaşayabilmek ve çocuklarımıza iyi bir gelecek verebilmemiz için çalışmamız lazım canım,özellikle şimdiki şartlar bunu gerektiriyor mesela ben çalışmasam şuan biz geçinemeyiz eşimin maaşı yetmez kredi ödüyoruz çünkü
iyiyim canım seni sormalı
yasemiiiin yaa bende hep söylüyorum ben evimin kadını olmak istiyorum,benim burda ne işim var, günlere gitmek istiyorum,falan filan hatta burda bi arkadaş sen son zamanlarda bunu çok tekrarlıyorsun falan dedi,işten ayrılıcam sandı
aslııııııı çabuk doktora git bakiiiimm,sağlık ertelenmez (diyene bak)
sayın hamile arkadaşlarım sizin içinde öylemiydi bilmiyorum ama bazen düşünüyorumda hamileyim diye haber verdiğiniz zamanlar ne çabuk geçti şimdi 28-29. haftalarınızdasınız maşallah size yaa ne güzel
Aynen canım sıcaktan bunalmadım henüz ama hiç gezemedim kış olduğu için yazın olsaydı gezerdim bir güzel :))
şimdi de dğum yapıcam yazın memlekete gitmek istiyorduk karadeniz çok güzel oluyor ya, oda kaldı malesefartık bebeğim yürüyor olur ve annemin bahçes,nde çimenlere salarım onu
Allah herkesin yardımcısı olsun, yılbaşına kadar hiç borcumuz kalmıcak inşallah..
Özlem zaman cidden çok çabuk geçiyo. Hamile olduğumu öğrendiğim gün daha dün gibi, halbuki 11 hafta sonra kucağımda olacak belkiide :) İnşallah bu son haftalarıda sağlıcakla atlatırız.
Canlarım sohebtiniz ne güzelmiş
Sedacım canim inan ki bende ilk defa böyle birsey duyuyorum ama inşallah gebelik belirtisidir,duadan başka çıkış yolumuz yok, Allah sabır versin ve insallah pozifi görürsün hayırlisiyla
Yasemin kuzum aynı dilekleri senin içinde diliyorum inşallah , bu ay sende hayirlisiyla pozifi görürsün inşallah
Sündüzcüm hoşgeldin 2013 yilinin ilk hamişi :)) daha sık gel :)
Zeynepcim senin saydigin bütün belirtileri ben hamileligimin 3. Haftasında yaşamaya başlamıştım :)
Mesudeeeee topiğimizin koruyucu annesi :))
Günaydın cicişlerim, hamişlerim, minişlerim
Hayırlı haftalar diliyorum herkese, sabahtan melisa çayımı hemen içtim ki sakin olayım diye, geçen hafta yaşadığım sorunları çözme haftam bu hafta ALlahın izni ile, ama sakince acele etmeden, sinir olmadan yapmak istiyorum, o yüzden hemen sabah sabah melisa çayıma sarıldım
Bende ne adet belirtisi var, nede hamilelik, nötr'üm yani, tam ortadayım, kim nereye çekse oraya gidecek bir halim var
Yarın 28. günüm bat günüm yani ama tabi düzenli olursam öyle olacak. gerçi çok şükür şeker ilacı kullandığımdan beri adetlerim düzenlendi maşallah, halbuki ne alaka şeker hastası değilim bişey değilim, işte vucuttaki insülin değeri bilmemne oluyormuş filan, hakkaten fayda gördüm yani çok şükür. amannn sallamıyorum artık olursa sevinirim, olmazsa elbet üzülürüm yaşar giderim
yaa evet çok haklısın çalışmasan olmuyo çalışsan olmuyo herşey maddiyata bakıo bebekte olunca kadının iş yükü 3 e katlanıyo erkekler herzamankşi gibi rahat ne kadar yardımcı olsalarda kadının işi hiç bitmiyoo hayırlısı olsun canım benim mevlam başka kapılar açar belkiAyyy yaseminn zaten bende çok sinir oluyorum bu durumaa!!!
kendim için söylüyorum, eğer doğumdan sonra çalışırsam evet gerçekten rahat ederiz hatta belki ev bile alabiliriz çok rahat ederiz maddi açıdan...
Peki ya benim ruh dünyam??
bu şirkette biraz daha çalışırsam kafayı yerim, ayrıca ben dayanamam ki bu tempoya valla ayakta alkışlıyorum bu işi becerenleri...
Bakın çok basit planını yapıyorum;
haftanın 6 günü çalışıyorum bebeğimi daha 4 ayıkken sabah erkenden kalkıp anneme götürmem gerek ve akşama kadar aklım onda kalıp iş yapmaya çalışmam gerek..
Akşamları yazın 7 de kışın 6 da evde oluyordum çocuğumu alıp kendi evime gitmem 7 veya 8 i bulacak.. yada annemde kalacağım kendim zorluk çekmemek için bu da eşimle aramın açılmasını neden olur ki bende ayrı kalamam ztn okadar..
sonrasında hafta içi eşim yemekleri yapar ama gece uykusuz kalıp sabah işe gitmeye nekadar dayanabilirim bilmiyorum..
hafta sonu olduğunda cumartesi evimi temizleyip, çamaşırları yıkayabilirim.
ertesi güne kurumuş olur ve ütü faslına geçerim buarada da bebekle ilgilenmek var tabii, yedirmek emzirmek altını değiştirmek biraz oynamak..
hafat içi yetmesi için yemek stokları yaparım..
artık hiç hava almadığımız için akşam yürüyüşe çıkarız 1 saat ve ve geldiğimde pertim çıkmış olur ertesi gün işe gitmek için dinlemeye hiç vaktim zaten kalmamıştır
Ayrıca bebeğim hasta olsa izin de vermezler ....
Budurumda ben :
1: Eş
2: Anne
3: İş Kadını
4: Ev Hanımı
Oooo bayağı bir karaktere sahip olacağım :)))
Ayrıca ibadet nezaman yapacağım Allah affetsin diyip koymu vereyim)
gelmeye calışıyorum hamileliğin ikinci dönemi bal ayı diolar ehh sayılır daha enerjik hissediyorum kendimi sizlerle olmak güzel
canım sen halledersin her yere yetişiosun masallah fazla kilocuklar olunca sende varmı bilmiorum insülin direnci gelişio canım kilolar gidince insülinde düşüyoo denenmiştir
yaa evet çok haklısın çalışmasan olmuyo çalışsan olmuyo herşey maddiyata bakıo bebekte olunca kadının iş yükü 3 e katlanıyo erkekler herzamankşi gibi rahat ne kadar yardımcı olsalarda kadının işi hiç bitmiyoo hayırlısı olsun canım benim mevlam başka kapılar açar belki
benim adet günüm bugün ama hiç belirtim yok off bari biraz midem falan bulansaydı kendi kendime hamile moduna girseydim,yine olmayacak bu ay biliyorum
seda dan haber yok mu ya çok merak ediyorum artık belli olsun çook dua ettim o na inş kabul olur
ya bu topikte hiç çalşımayan yok mu bütün gün evde ne yapıyorlar acaba benim canım çok sıkılıyor şimdi ne yapsam acaba
Eveettt Sündüzcüm 2. dönem bal gibi vallaçok mutlu ve dinamiktim gerçekten bende 7.aya girdim yani son 3 aylık döneme başladı gene sıkıntılar nefes problemi en başta, uykusuzluk onu takip ediyor Kıymetini bil ve tadını çıkar havalar güzelse çık bol bol D vitamini al canım benim
Olsa dert, olmasa dert dimi Tuğbacım..
Seda'nın beyaz bir akıntısı olmuş içi boşalmış sanırım hemen bebeişe yormadık ama hayırlısı olsun hakkında beklemedeyiz çarşamba'ya kdar :26:
Ben şuan evde olsam ne yapardım biliyormusun; kitap okumayı çok özledim kutlu doğum haftası da yaklaşıyor peygamberimizi anlatan bir kitap aldım ama daha başlayamadım onu okurdum yanımda nescafemi yudumlayarak ve karşı apartmanın manzarası olsa da camın önündeki koltukta oturmayı seviyorumbilmem sen severmisin kii .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?