Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

İnsallah sende birgun gercegini yasarsın cnm seda buralarda bakalım bende meraktayim

Ben çalışmıyorum cnm yatıyorum kalkıyorum temizlik yemek bulaşık hep aynı seyler iste ev hanini ne yapar baska

İnsallah sende birgun gercegini yasarsın cnm seda buralarda bakalım bende meraktayim

Ben çalışmıyorum cnm yatıyorum kalkıyorum temizlik yemek bulaşık hep aynı seyler iste ev hanini ne yapar baska

inş ya neden olmuyor anlamıyorum çok üzülüyorum beklemekten başka çare yok bizde bekliyoruz artık

Bedriyecim tatil icin erken degil mı kuzum daha yaz gelmedi soğuklardan üşütursun

Aman kizlar cokta fedakar olmayın kendi adıma da söylüyorum sen kac parçaya bölünürsen bolun bı kıymeti yok biraz rahat birazda bencil olacaksın bu hayatta inanın yaşadığım icin söylüyorum ne kadar fedakar olursan o kadar kiymetsiz oluyorsun

inş ya neden olmuyor anlamıyorum çok üzülüyorum beklemekten başka çare yok bizde bekliyoruz artık

Allah'ın hikmetinden sual olunmaz cnm Rabbim siz bilemezsiniz ben bilirim buyutuyor beklemek en güzeli sabret cnm herkesin bı imtihanı var Rabbim Kur'an da ne buyutuyor dizi mallarınız ve evlatlarinizla imtihana çekerim verir imtihan eder alır imtihan eder verip alır yine imtihan eder Rabbim goturemeyeceklerimizle imtihan etmesin bizleri

doğru canım aslında bilmediğimiz şeyler değil ama bazen bildiklerimizi de unutabiliyoruz

Kızlarr ne yapıyorsunuz bakalımm.. Ben az çalıştım off kafam dağılsın deyii, ama fazla yormadım kendimi tabii. Akıntım devam öyle su gelmedi daha beyaz geliyor ama sulu geliyor böyle ama baya beyaz yani. Ama bana gebeymişim gibi gelmiyor arada umutlanıyorum regli olabileceüğim aklıma gelince fıss diye sönüyorum geçen sefer test yaptırcam da mutlu haberi nasıl vericem aileme diye düşünüyordum şimdi düşünemiyorum bile. Neyse hayırlısı olsun. Herşeye hazırlıklıyım yanii.

doğru canım aslında bilmediğimiz şeyler değil ama bazen bildiklerimizi de unutabiliyoruz

Biliyorum cnm unutmak degil de birinin de aynı seyleri söylemesi farklı oluyor yoksa herkes biliyor bizimkisi tekrardi tekrar 180 defa da olsa faydalıdır demişler

Sedacim cnm iyiyiz sende iyisindir insallah tabi ya yorma kendini herseye hazırlıklı olman ve Allah' a tefekkür etmen guzel inan guzel haber aldığında senin kadar bizde sevineceğiz aksi olursa da üzüleceğiz ama saglık olsun herseyin hayırlısı tabi bakalım mevlam beyler neylerde guzel eyler.

Kizlar kocişi evden attım o varken temizlik yapamıyorum da ben azıcık temizlik yapıp gelirim kendinize iyi bakın öptüm byyy

Bekarken; Evlilikte çalışmanın zor olacağını düşünüyordum annem çamaşırımı yıkayıp ütülüyordu işten geldim mi yemek hazırdı zor olacak sanıyordum ama alıştım bu sorumluluklara..sanırım mecbur kalınca yapıyoruz herşeye vakit ayırabiliyoruz, Allah yardımcımız oluyor ..
Bedriye'cim azcık daha bekle bence de üşütme şu 3 ayı hele bi atlat ve havalar ısınsın sonra çıkarsınız kocacınla

Ayy ne güzell bende çok özledim okumayı, arada kaçamak şirkette okuyorum ama onu 3 ayda anca bitirdim, şimdide yorgunluktan eve gidince devriliyorum valla..
İzne çıkınca inşallah kaliteli vakit geçireceğim
Şehitlerimiz için Yasin okuyup dua etmekte lazım valla, oralara gittiğimde çok duygulanmıştım gerçekten negüzel sen anmış oldun bu vesileyle..

sağolasın tatlım İNŞALLAH ÇEKİP KOYARIM RESMİMİ :) BEBEĞİMDEN MEKTUPTA FACEDE ANNE BEN BURDAYIM

https://tr-tr.facebook.com/PhilipsTurkiye/app_186847984771702?viewas=0

BURYA üye oluyosun bilgilerini giriosun mailine gönderiolar canım bana 2 haftada 1 gelio arkadaşıma 4 haftada 1 geliomuş

BENİM GÖBİŞİMDE KÜÇÜK CANIM karnım küçük benle aynı olanlar var onların büyük yapı meselesi ;:)

YAAA işyerinden çok çok sıkıldımmm.. tatil derken antalya falan demiyorumm.. uzak yola yada uçak yoluna zaten gidemem de hani ist çevresi çınarcık var mınık bi ev de var kvlerin oraya gitsekk..

fedakar olmayın demişsin de işte yapı meselesi yaa. ben nerdeyse eşimi işten alııpp ben çalışıcağımm bi de ben hep çalıştığım için çalışmama fikri bana yük olmak gibi geliyor utanıyorum yani çalışmamaktan biliyorum çok saçmaa ama işte diyorum ya yapı meselesi.. Allah kısmet ederse çocuk olunca nasıl olur.. soru işareti :))

Bu arada Bukeeeetttt kulaklarınn çınlasınnn.. biz olduğumuzu anımsayana kadarda susmasınnn bu sabah farklı bi şehirde farklı bir evde uyandın hayırlısıylaa de miii...

biliyorum canı sağolun Allah razı olsunn. Bne şimdiden haftasonuna kadar regl olacaksam olurum atarım kendimi dışarılara tüm gün eve girmem herhalde diyorumm iki haftadır eve tıkılı kaldım kafamı dağıtırım toplarım kendimi ben bir şekilde ilk olmayacak ki bu. Ne testler, ne ovulasyonlar, ne kan testleri, ilaçlar, muayeneler, hormon düzensizlikleri atlattım ben bunu da atlatırım evelAllah Rabbim hep yanımda biliyorum. Son aşamaya gelmiş olucam artık bunu yaşayacak ne ilk kadınım ne de son olacağım herkes nasıl yaptırıyorsa bende öyle yaptırıcam. Son umuduma sımsıkı sarılıcamm yeni bir umut başlayacak regl olsam bile başka bir heyecan için gün sayıcam bu sefer Rabbim sabrımızı ve tevekkülümüzü daim kılsın..

Kızlarrrr ben kaçarrrrr Hepinizi öpüyorummmmm
Sedacım,Yasemincim,Burcucum :))) ve diğer bekleyenler inşallahhhh bu ayyy hamile kalırsınız çifter çifter doğurursunuzzz AMİNNNNNNNN

Kendinize iyi davranınnnn

Ahh canım ya bende akşama kadar evdeyim çok sıkılıyorum kitap okuma meselesi biraz zor başladımmı bitircem gece uyku bile uyuyamıyorum kitaba başlamıyorum el işi falan yapıyorum komşum var ona gidiyorum ve iş arıyorum...

Canlarım gecmişi şöyle bir gözden gecirdim, yarin akşam misafirim var, okuldan geldim pasta börek kurabiye falan yaptim, yarinda evi temizleyecegim insallah, bu işlerden dolayı gelemedim, sizleride cok özledim, YASEMIN ve SEDA inşallah bu ay ikinizde hamile kalırsiniz vünkü siz hamile olunca banada bir gaz gelecek ve hemen arkanızdan bende hamile kalacağım gibi geliyor, yani önümdeki engel sizsinzi, hadi ya sıra beklemekten sıkıldım, çekilin önümden valla böyle sizin belirtileri takip ediyorum hicbir benzeri bende yok, hayırlısı olsun, psikolojik bir bunalıma giricem diye cok korkuyorum Allah'a cok dua ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum bakın sabırla diyemiyorum, SEDA sen şimdi bu hafta kan testi yapmayacaksinya çatlıcam valla ben, YASEMIN kuzum eminim sen yarın sabah vir test yaparsın, valla bende 2 saat geciksin kesin hamileyim diye teste koşuyorum tabiki sonuç fos-fis-fös

ASLI bu kadar isrardan sonra nerdeyse ben gidecem hastaneye :)

BEDIS benimde canım tatile cıkmak istiyor, benim yaz tatilim var ama kocamin tatili cok az yani bende yazi evde geciricem, aman neyse gül'ün, cigdemin
, mesudenin dogum haberlerini takip ederim artık :))

BIRCAN yazdıklarini okudum canim, aşılama tarihin belli olunca mutlaka yaz

NARTANESI ayşe, canım en azından sebebini biliyorsun ve şimdi çözüm bulmak için birseyler yapılacak, bu noktaya gelmek bile cok güzel en azından boş boş beklemeyeceksin hadi hersey cok kolay olur insallah

Mesude,ayse,gamze,tuba,asli,bedriye,yasemin,seda,cigdem,bircan,sündüz,gül ve gül, tümay,özlem,aylin,ebru,zeynep,nazan,burcu,gülden,sibel ve daha sayamadiklarim ve buket hepinizi cok öpüyorum hamışler yarın cok mutlu bir gün gecirsin hamile olmayanlarda hamişlige bir adım daha yaklaşacak gelişmeler yaşasın inşallah

SEDA ve YASEMIN ayrıca göz bebeklerin büyümesi hamilelik belirtisiymiş, eski toprak kadınların kullandığı bir yöntemmiş, sabah aynaya bakın normalden daha mi büyük ??????????

SEDA ve YASEMIN ayrıca göz bebeklerin büyümesi hamilelik belirtisiymiş, eski toprak kadınların kullandığı bir yöntemmiş, sabah aynaya bakın normalden daha mi büyük ??????????

Canımm inşallah vardır Yaseminde de bende de çok isterim kendim için olacağı kadar herkese umut olacağım içinde isterim inşallah vardır. Canımm lütfen böyle deme be güzeli m tekrar tekrar anlattırma bana ben tüp bebeğin eşiğine geldim işte ama bak hala umutluyum o son umuduma sımsıkı sarılıcam eğer bu olmazsa belki de tüp bebekte olmayacak ikincisini de yaptrıcam mücadele devam edecek şunu unutma kaderimiz kendi çabamıza bağlıdır senin de bebeğin gelecek. Belki de geldi bile bak aşılama topiğinden bir arkadaş gebe kaldı, hiçbir belirtisi olmamış. Ben neden gitmiyorum bu hafta çünkü daha regl tarihim gelmedi öbür aşılamada 12. gün olmuştum o günü beklicem bir günde fazldan beklicem biliyorsun aşılama sabahı çatlama akıntısı görmüştüm belki geç çatlamıştır diye sonra bakıcaz işte haftasonu sen öyle diyorsun da test alcaktım nerdeyse ben vzgeçtim. Beklicem. Yaa öyle miymişş olabilir sanki köylerde falan gebelik testi mi varmış çeşitli şeylerle anlıyorlarmış işte. Bakayım bakalım. Sabah mı büyük oluyormuş. Bir de kirpiklerin karışması birbirine girmesi çapraz durması denir bende bişey yok

Burcum ya kiz senin o tontiş yanaklarından yerim bugun gelmedin aksam bı uğramış özet geçip girmişsin kolay gelsin fazla kendini yorma TATLIM bende tonnın yanaklarından öperim sen bizi takip et belki bulasir kim bilir:)))

Sedacim nasılsın bakalım topik de bı sen bı ben bir de bebek var:)))

SEDACIM günün her anında bakabilirsin ama o ortadaki iristen bahsetmiyorum hani cok ışıkta kücülen, karanlikta büyüyen o degil göz bebeginin tamamı eger büyümüşse hamilesin demektir, kiprik olayini bende duydum ama ben hamile oldugumda hic öyle birseyim yoktu, hakkımızda hayırlısı olsun, sonuç ne olursa olsun Allah kabul etmeyi nasip etsin
MESUDE bende ikinizi tekrar öpüyorum :)

GUNAYDIN cicikuşlar cok hayirli bir gün olsun Allah'a emanet olun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…