- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.441
benim adet günüm bugün ama hiç belirtim yok off bari biraz midem falan bulansaydı kendi kendime hamile moduna girseydim,yine olmayacak bu ay biliyorum
seda dan haber yok mu ya çok merak ediyorum artık belli olsun çook dua ettim o na inş kabul olur
ya bu topikte hiç çalşımayan yok mu bütün gün evde ne yapıyorlar acaba benim canım çok sıkılıyor şimdi ne yapsam acaba
İnsallah sende birgun gercegini yasarsın cnm seda buralarda bakalım bende meraktayim
Ben çalışmıyorum cnm yatıyorum kalkıyorum temizlik yemek bulaşık hep aynı seyler iste ev hanini ne yapar baska
AAyyy sayfalarda dolanıyorumm o sırada tlf falan geliyor bi bakıyorum beni sayfa dışına atmış..
çiğdeemm canımcımm yazdıklarını okudumm inanılmaz haklısındaa işte kadının hali bu her koşulda fedakar varlıklarızz..
ayy kızlar ya inanır mısınız işyerine geliyorum ööllee elim kolumm hadi tatile çık diyor.. hemen tatile çıkmayı istiyorumm ist dan uzaklaşmayı.. çok çok istiyorum.. da işyerinde izin konuları zor, bana ızın verseleeeerr eşim alamaz.. o daha yoğun..
inş ya neden olmuyor anlamıyorum çok üzülüyorum beklemekten başka çare yok bizde bekliyoruz artık
Allah'ın hikmetinden sual olunmaz cnm Rabbim siz bilemezsiniz ben bilirim buyutuyor beklemek en güzeli sabret cnm herkesin bı imtihanı var Rabbim Kur'an da ne buyutuyor dizi mallarınız ve evlatlarinizla imtihana çekerim verir imtihan eder alır imtihan eder verip alır yine imtihan eder Rabbim goturemeyeceklerimizle imtihan etmesin bizleri
doğru canım aslında bilmediğimiz şeyler değil ama bazen bildiklerimizi de unutabiliyoruz
AAyyy sayfalarda dolanıyorumm o sırada tlf falan geliyor bi bakıyorum beni sayfa dışına atmış..
çiğdeemm canımcımm yazdıklarını okudumm inanılmaz haklısındaa işte kadının hali bu her koşulda fedakar varlıklarızz..
ayy kızlar ya inanır mısınız işyerine geliyorum ööllee elim kolumm hadi tatile çık diyor.. hemen tatile çıkmayı istiyorumm ist dan uzaklaşmayı.. çok çok istiyorum.. da işyerinde izin konuları zor, bana ızın verseleeeerr eşim alamaz.. o daha yoğun..
canım ya zaten kitaplarım olmasaydı ne yapardım bilmiyorum çok seviyorum kitap okumayı ama bikaç gün önce bi kitap bitirdim çok hızlı okudum ama 2 gün başım çok felaket ağrıdı şimdi yeni kitaba başlamaya çok korkuyorum ben de 2 gündür mehmet akif in çanakkale şehitlerine şiirini ezberliyordum ama 18 mart geldiğinden haberim yoktu dün gece farkettim ne kadar sevindim çok güzel bi tevafuk oldu
sağolasın tatlım İNŞALLAH ÇEKİP KOYARIM RESMİMİ :) BEBEĞİMDEN MEKTUPTA FACEDE ANNE BEN BURDAYIMCanım güle güle kullan, eminim çok tatlı bi anne olacaksın, saçında lohusa tacın, üstünde kırmızı gecelik, kucağında oğluşun, mutlaka resim istiyorum tamammı :) Ayy heyecanlandım
Amiiin inşallah gülüm, çok sağol duaların için, hepimiz öyle olalım inşallah
Teşekkür ederim topiğimizin yoğun hatunuZaten topikte kimse bilmiyoduki doğum günüm olduğunu, ben kendim yımırtladım
Allahım hepimize sağlıklı huzurlu nice uzun yıllar nasip etsin inşallah canımmm
Geçmiş olsun canım. Bunlar güzel haberlermi bilmiyorum ama bence bu gelişmeler çok iyi... En azından ne durumda olduğunuzu, nasıl ilerlemeniz gerektiğini bileceksiniz. Hani insan karanlık bi yerde önünü göremeden ilerler ya işte öyleydiniz önceden, şimdi en azından bir ışığınız var, böyle düşünİnşallah güzel olacak herşey
Bunu nerden buluyosunn, bayıldım bayıldım, günler azaldıkça içim içime sığmıyor benim, son haftalar napıcaz biz yaa
Haftaya oğlum için alışverişe çıkıcaz inşallah, nisanın sonuda kendim için almayı düşünüyorum. Mayıs ayıda öyle böyle geçer ve haziran gelir inşallah hayırlısı ile
BENİM GÖBİŞİMDE KÜÇÜK CANIM karnım küçük benle aynı olanlar var onların büyük yapı meselesi ;:)Nazan, Aylin , btskn, ve Gül tesekkur ederim CANLARIM darısı sizlerin basına olsun
Gül ve ciğdemcim benim gobiş normalinden biraz küçük evet ama ben memnunum ya şuanda bile bı yere sigdiramiyorum hem son ayda şişerim gibi geliyor ciğdemcim benimki de sivri top gibi onde yanlarda birsey yok
Nartanesi cnm insallah guzel haberlerle donersin hakkında hayırlısı Rabbim yardımcınız olsun
Sedacim son bat ne zaman heyecanla bekliyorum valla insallah batı görmezsin
Yasemincim hayırlısı kuzum belirtiler adamı yaniltabiliyor ben hiç ummadığım bı anda hamile kalmışım
Gözden kaçırdığım eksik bı mesajda varsa kusura bakmayın kizlar
Bedriyecim tatil icin erken degil mı kuzum daha yaz gelmedi soğuklardan üşütursun
Aman kizlar cokta fedakar olmayın kendi adıma da söylüyorum sen kac parçaya bölünürsen bolun bı kıymeti yok biraz rahat birazda bencil olacaksın bu hayatta inanın yaşadığım icin söylüyorum ne kadar fedakar olursan o kadar kiymetsiz oluyorsun
Biliyorum cnm unutmak degil de birinin de aynı seyleri söylemesi farklı oluyor yoksa herkes biliyor bizimkisi tekrardi tekrar 180 defa da olsa faydalıdır demişler
Sedacim cnm iyiyiz sende iyisindir insallah tabi ya yorma kendini herseye hazırlıklı olman ve Allah' a tefekkür etmen guzel inan guzel haber aldığında senin kadar bizde sevineceğiz aksi olursa da üzüleceğiz ama saglık olsun herseyin hayırlısı tabi bakalım mevlam beyler neylerde guzel eyler.
Kizlar kocişi evden attım o varken temizlik yapamıyorum da ben azıcık temizlik yapıp gelirim kendinize iyi bakın öptüm byyy
benim adet günüm bugün ama hiç belirtim yok off bari biraz midem falan bulansaydı kendi kendime hamile moduna girseydim,yine olmayacak bu ay biliyorum
seda dan haber yok mu ya çok merak ediyorum artık belli olsun çook dua ettim o na inş kabul olur
ya bu topikte hiç çalşımayan yok mu bütün gün evde ne yapıyorlar acaba benim canım çok sıkılıyor şimdi ne yapsam acaba
C YASEMIN ve SEDA inşallah bu ay ikinizde hamile kalırsiniz vünkü siz hamile olunca banada bir gaz gelecek ve hemen arkanızdan bende hamile kalacağım gibi geliyor, yani önümdeki engel sizsinzi, hadi ya sıra beklemekten sıkıldım, çekilin önümdenvalla böyle sizin belirtileri takip ediyorum hicbir benzeri bende yok, hayırlısı olsun, psikolojik bir bunalıma giricem diye cok korkuyorum Allah'a cok dua ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum bakın sabırla diyemiyorum, SEDA sen şimdi bu hafta kan testi yapmayacaksinya çatlıcam valla ben, YASEMIN kuzum eminim sen yarın sabah vir test yaparsın, valla bende 2 saat geciksin kesin hamileyim diye teste koşuyorum tabiki sonuç fos-fis-fös
ASLI bu kadar isrardan sonra nerdeyse ben gidecem hastaneye :)
SEDA ve YASEMIN ayrıca göz bebeklerin büyümesi hamilelik belirtisiymiş, eski toprak kadınların kullandığı bir yöntemmiş, sabah aynaya bakın normalden daha mi büyük ??????????
Canlarım gecmişi şöyle bir gözden gecirdim, yarin akşam misafirim var, okuldan geldim pasta börek kurabiye falan yaptim, yarinda evi temizleyecegim insallah, bu işlerden dolayı gelemedim, sizleride cok özledim, YASEMIN ve SEDA inşallah bu ay ikinizde hamile kalırsiniz vünkü siz hamile olunca banada bir gaz gelecek ve hemen arkanızdan bende hamile kalacağım gibi geliyor, yani önümdeki engel sizsinzi, hadi ya sıra beklemekten sıkıldım, çekilin önümdenvalla böyle sizin belirtileri takip ediyorum hicbir benzeri bende yok, hayırlısı olsun, psikolojik bir bunalıma giricem diye cok korkuyorum Allah'a cok dua ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum bakın sabırla diyemiyorum, SEDA sen şimdi bu hafta kan testi yapmayacaksinya çatlıcam valla ben, YASEMIN kuzum eminim sen yarın sabah vir test yaparsın, valla bende 2 saat geciksin kesin hamileyim diye teste koşuyorum tabiki sonuç fos-fis-fös
ASLI bu kadar isrardan sonra nerdeyse ben gidecem hastaneye :)
BEDIS benimde canım tatile cıkmak istiyor, benim yaz tatilim var ama kocamin tatili cok az yani bende yazi evde geciricem, aman neyse gül'ün, cigdemin
, mesudenin dogum haberlerini takip ederim artık :))
BIRCAN yazdıklarini okudum canim, aşılama tarihin belli olunca mutlaka yaz
NARTANESI ayşe, canım en azından sebebini biliyorsun ve şimdi çözüm bulmak için birseyler yapılacak, bu noktaya gelmek bile cok güzel en azından boş boş beklemeyeceksin hadi hersey cok kolay olur insallah
Mesude,ayse,gamze,tuba,asli,bedriye,yasemin,seda,cigdem,bircan,sündüz,gül ve gül, tümay,özlem,aylin,ebru,zeynep,nazan,burcu,gülden,sibel ve daha sayamadiklarim ve buket hepinizi cok öpüyorum hamışler yarın cok mutlu bir gün gecirsin hamile olmayanlarda hamişlige bir adım daha yaklaşacak gelişmeler yaşasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?