Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Buşra hosgeldin canim nasilsin? annelik nasil gidiyor
aylin ve nazan gunaydin canlarim
mevare-mervecim duani okudum kizlar bizim listedeki iki merve'den de ses soluk yok haberi olanvarmi acep?

Yasemincim hayırlısı kuzum belirtiler adamı yaniltabiliyor ben hiç ummadığım bı anda hamile kalmışım
mesudecim ayyy sende hiç belirti yokmuydu anlatsana sen nasıl belirtilerle hamile olmuştun kuşum???
canım sen halledersin her yere yetişiosun masallah fazla kilocuklar olunca sende varmı bilmiorum insülin direnci gelişio canım kilolar gidince insülinde düşüyoo denenmiştir
sündüzcüm valla aslında çok kilolu değilim ama evlendiiğimden beri 5-6-7 kg aldım 3 senede belki o yüzden insülinim yükselmiştir hakkaten olabilir
benim adet günüm bugün ama hiç belirtim yok off bari biraz midem falan bulansaydı kendi kendime hamile moduna girseydim,yine olmayacak bu ay biliyorum
tubacım kuşum bende de ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var, hiç bukadar nötr olmamıştım olsun buda bir belirtidir belki evrene olumlu mesajlar göndermeye devam edelim
Burcu canımsın yaaa gülmekten bi hal oldum sabah sabah ayyy çok seviyorum seni, demek biz senin önünü tıkıyoruz he, tamam bak şimdi bana gaz geldi, hemen durmumu hamile olarak değiştiriyorum
yahu yalnız aynaya baktım gözümde kaşımda kirpiğimde bir değişim göremedim, uımutlarımı tükettin yani şuan itibari ile, nerden de söyledin anacım

Günaydın kızlar nasılsınız :)

Günaydın büşracım canımmm taze annemiz bizim, ismi güzel, kendi güzel oğlun nasıl varmı resim ekle merak ediyorum büyümüşmü diye
Nazancım günaydın kuşum.
Aylincim günaydın bebeğim.

Bircan ve merve dualarını okudum ALlah kabul etsin inşallah canlarım
Buketimi çok özledim nerelerde o yaaa
Özlem zaten adet olduğu için bu aralar hiç ekşın yaşatmıyor bize, yeter artık bi temizlensede taklip etsek onuda
Çiğdemcim koca göbeklim sanada günaydın, ve sonradan girecek tüm arkadaşlarada günaydın

Yasemin bu göz meselesini yazdim valla pisman oldum, boşver takılma sedacım sende ( ay hem akliniza soktum hem de kenara cekiliyorum ne pis fenayim) ya hamileligini 6. Ayinda ögrenenler var, hayirlisi, bide benimpco'lu bir arkadasim hamile kalmisti hicbir belirtisi yoktu ne gögüs ne mide bulantisi, 10. Haftada belirtiler baslamisti,insallah tüm pcolular öyle olur :)))))))

yaaaa varya sen bana zorla şu lafı söylettireceksin tatlım "hay ağzını öpeyim senin" yani beni bir anda dibe vurdurup, bir anda umutlarımın gökyüzünü aştığı bir ruh haline soktun resmen. ayyy demekkki pco lularda belirti olmuyor hee, süper yaa ozaman ben kesin hamileyim ay ne göğüs, ne kasık, ne karın ağrısı, ne her ay olan sinirim stresim, ne çikolata krizim hiçbişey yok, normal bir insan gibiyim ozaman ben kesin hamileyim ama lütfen meraktan çatlamayın, kafama koydum, cuma gününden önce test yapmıycam, çünkü cuma günü ya evvel okumaya başlayalı tam dördüncü haftam oluyor, sabah kalkıcam tesbihimi çekicem, ardından çişimi yapıcam Allah nasip ederse tabi

günaydın kızlarrr hayırlı sabahlar herkeseee...

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]serap_serap / serap[/TD]
[TD]21.03.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]graphicdesigner / yasemin[/TD]
[TD]22.03.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz, doğal yollarla hamilelik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buketdemet / buket[/TD]
[TD]25.03.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlısıyla tayin çıkması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one / seda[/TD]
[TD]26.32.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tb_fb / tuba[/TD]
[TD]27.03.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayatsultan / kübra[/TD]
[TD]28.03.2013 perşembe[/TD]
[TD]hayırlı bir evlilik, mutlu bir hayat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul1982 / b.gül[/TD]
[TD]29.03.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tmyomr / tümay[/TD]
[TD]01.04.2013 pazartesi[/TD]
[TD]iç huzuru + hayırlı bir iş + hayırlı bir bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesi / ayşe[/TD]
[TD]02.04.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayatumuttur / k.gamze[/TD]
[TD]03.04.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
dualarınızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH...

günaydın kızlarrrr :)nasılsınız?

yasemincim ben de hiç belirti olmamıştı sadece her an adet olacakmışım gibi kasıklarıma giren ağrılar..ne uyku,ne bulantı,ne baş dönmesi..
nerde o türk filmi belirtileri demiştim öğrendiğimde hatta :)

mavera49 / merve 19.03.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik duanı okudum canım...

günayyyddınnnnlllaaaarr kızllaaarrr,

yasemiinnn bencede hayırlısıyla tesbihini çek sonra teste bizde bekliceez artık naapalımm.. hayırlı haberler olsun inşAllah..

kızlar farkettiyseniz bende suskunum bu ara şikayet falan etmiyorumm beklemedeyimmmm test günlerimm için bide alıştım sanırım sürece bu süreç böyle beklemekle geçicek.. dileyelim ki her bekleyiş bizi hayırlı sağlıklı başlangıçlara götürsün inşAllah..

burcuuuuuuuummmmmmmmmmm benimde göz bebeğim büyümüştü yada bana mı ööle geliyor diye soruyordum etrafa kimi evet buyumuş dıyordu kımıde ben farketmedim diyordu.. goreceli sanırımm bu konu

yaseminnnleee, sedaaa hadi Allah ın izniylee bu ay gebe kalırsınız hayırlıısıylaa ve ayaklarınızı sürtersinizz tüümmm kızlar pelişinizden gelir.. siz bu ay gebe kalırsanızz bende ayağımı sürtmüş olurumm de mii

ayy gülden'cim canım yaaa bu sabah herkesten güzel hamilelik belirtisizlikleri öğreniyorum, durduk yere ümitleniyorum heee, adet olursam varya mendillerimi sizden istiycem gözyaşlarımı silmek için

şimdi ben yıllarca düzensiz adet olmuş biri olarak, son birkaç aydır düzenli oluyordum şeker ilacının etkisiyle. o yüzden tamda emin olamıyorum kesin bat günüm için. ama 28. gün bugün. ama geçen ay galiba 31. gün olmuştum yani cumaya kadar yolu var. belkide daha geç olurum onunda bir garantisi yok ALlah bilir yani

Yasemin göz bebegine baktin mi?

göz bebeğim büyümemişş sabah yumruk koyup büyütesim geldi öyle kabul olur muu benim göğüs ağrım falan bitti iğnelerin etkisi geçti yanii. Akıntım oldukça azaldı yok gibi birşey bu da regl olacağımın belirtisi zaten yani umut yok gibi irşey artık yarın ya da perşembe regl olurum ben ümitler tüpe kaldı anlayacağınız. Napalım kısmett onu da yaptırırız.

illa belirti olacak diye bir kural yok tabii zaten belirtisi olan çoğu kişinin psikolojik. Bak aşılama topiğinde biri hamile ve hiçbir belirtisi olmamış hatta idrar testi de negatif çıkmış hassas testlerden olmasına rağmen ama benim umudum yo kaıntım kesildi falan regl öncesi tüm belirtiler var bel ağrım göğüs aprı zaten olmaz reglimde benim. Bence de cumadan önce yapma canım benimm Rabbim duaların karlığını versin sende güzel haberler alalım inşallah öyle mutlu olurum ki kendi üzüntümü unuturum valla bende dua edicem sana bitanem şöyşe güzel haberler alalım artık topikte ya ben de vermeyi isterdim ama mümkün olmayacak napalık birkaç ay sonra yaza artı tüp bebek tutarsa.

Bedriyeee ohh maşallah sana canım inşallah 9 ay boyunca böyle rahat geçirirsin tüm günlerini canım benim. sen yeterince üzüldüm zaten şu zamana kadar, rabbim seni bundan sonra hiç üzmöesin inşallah.
ayy eğer ayağını sürttüysen varya gelir seni bulurum ayağının altını öperim

tatlım daha kırmızıları görmeden umut kesmek yok, bak sen kendin anlatıyorsun, ne belirtisi varmış, ne testi pozitif çıkmış am hamileymiş, belki senle ben de öyle oluruz inşallah hayırlısıyla. bak tüm topiğin gözü üzerimizde, bu arada tabi burcu da var ama o evrene negatif mesajlar göndermeye erken başladı, gelsin bi yolucam onu

beraber ağlarız bizde napalım tatlım..zaten ota çöpe ağlıyorum en azından değecek bişeye ağlamış olurum :)
hoş kapatalım ağlama faslını Rabbim güldürsün inş....

Günaydınnnnnnn Kızlarrrrrrr
Ayyyy bakıyorum belirtiler falan konuşuluyooooo
Yaseminnnnn ikizimmm ve Sedacımmmm inşallahhhhhhhh hamilesinizdirrrr inşallahhhhh
Yasooooo ikizim bak ben hastalandım ve bittim sende bişe yok acabaaa acabaaa inşallah inşallah inşallahhhhh
Allahımmmm Lütfen isteyen herkes ANNE olsunnnnnnnnnnnnn

var yaaa yeminle biraz önce sağ ayağımı sürttümm boğa gibi ::)))) seda ile yasemiinnee gitsinn dedimm sonrasında da siz sürüüceksinniizz bizde totemmm yapıyoruzz kızlaarr..
Allah hiçbirimize üzüntü vermesinn, hepimizin yüzünü güldürsünn inşAllah..

Seda yaa seni okudukça dedim ki negatif hallerimde demek ki benimde böyle oluyordu umutsuzz kendimi yeniye hazırlamışş, resmen tüpü çağırıyorsunn farkındaysan bence rahat ol.. Allah ın izniyle kendini rahat bırak olmaması için sebeb yok bence, olmayacak olsa doktorlar aşılamaya luzum yok diyorlar.. tüpi içinde ileride de böyle bir tercihimde olabilir diyeceğinn fırsat bence.. ama lutfen tüpü çağırmaaa..

beraber ağlarız bizde napalım tatlım..zaten ota çöpe ağlıyorum en azından değecek bişeye ağlamış olurum :)
hoş kapatalım ağlama faslını Rabbim güldürsün inş....
minnn evet evet olumlu mesajlar gönderelim
aminnnn ikizim amin inşallah, sen bana bol bol dua et, nasıl olsa ikiziz sen demek ben demek, benim çocuğum sana anne der, seninki de bana anne der

oyyy ayağının altının paspası olurum ben senin hadi bakalım ya Allah bismillah:)))

İkizim benimmmm Allah gönlünün muradını versinnn inşallahhh
İkizim sen niye taaaa cumayı bekliyosun acepppp???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…