Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

İkizim benimmmm Allah gönlünün muradını versinnn inşallahhh
İkizim sen niye taaaa cumayı bekliyosun acepppp???

YA EVVEL ÇEKİYORUM YA HER CUMA, BU CUMA DÖRDÜNCÜ CUMAM OLACAK , gülden de çekmiş, dördüncü cumasında hamile olduğunu öğrenmiş, bende onun izinde gidiyorum hemde tam emin olurum hiç olmazsa onun için canım

Canlarım Rabbim dualrimizi hep kabul etsin inşallah,inşallah bu ay bir sürü hamile haberi aliriz, yazdıklarınızı okudum seda,yasemin,aslı canlarım :)
Hamişler kıskanmasın onlarda benim canlarim, ya bu corek otu bal karisimina başlayayım bu ay diyorum,bi yemedigim o kalmişti :)))))

Anladım canımmm
İnşallah güzel haberlerini alıcazzzz
inşallah ikizim, bu ay eğer hamile olmazsam bilki seni ve üçüzümü bekliyorumdur bahanemde hazır :)))

ayyy bende onu yapmadım üçüzüm, bi yapmadığım o kaldı kürlerin içinde zaten, dur beni bekle

günaydın kızlar 2 gündür çok yoğundum dün dua günümdü okuyan okuyamayan herkesten Allah razı olsun daha güzelini versin inşallah

Kızlar alıntı yaşamadım. Oğlumun resmini ekleyecektim ama telden beceremedm malesef olmuyo gün içinde burda olursanız. Işlerim bitince girerim öğleden sonra yÜKLERm foto

Kızlar cörek otu yagiyla ilgili bisey okudum hemen paylasayim, hani bitmek bilmeyen akıntılar, enfeksiyon sikayeti olanlar (yani ben) corek otu yagini hin kullanilmamis ve ignesi cikarilmis bir enjektore 10 cc cekiyorsunun vajinanin icine cok dibe sokmadan hemen agiz kismina sıkıyorsunuz ve ayaklar duvarda 20 dk bekliyorsunuz, bir gün yapip bir gün yapmiyorsunuz, yıllarca antibiyotik fitil kullanip sonuc alamayan biri böyle tedavi olmuş duyan yapan varmı aranızda?????????

emire bal tarçın çörek otu karışımıyla hamile kaldım :) harika bi kür. Yumurtlamayı kolaylaştırıyo. Kaliteli yumurtlama için yapılıyo. Bende sorun yoktu ama ben bu küru uyguladığım ilk ay hamis kaldım :)

mesudecim ayyy sende hiç belirti yokmuydu anlatsana sen nasıl belirtilerle hamile olmuştun kuşum???
Tabi anlatım kuşun simdi evlendim ben bekliyorum ki ilk günden hamile kalayım o zaman bilmiyordum bu yumurtlama günlerini falan zannediyorum iliskiye giriyorsun bebek oluyo neyse 1 ayy gecti birsey yok beklemediğim regl oldum 2. aya girdik ben çalısmalara son sürat devam ama sadece hamile kalmak icin giriyorum eşimde tabi deli degil ya olayın farkında birgun bana otururken ben iliskiye girmek istemiyorum isteyerek yapmiyorsun sırf hamile kalmak icin bu idi yapıyorsun falan öyle cok belli ettirmiş ki adama ben hala testler alıyorum gunü gelmeden yapıyorum. Kendi kendime gebeyim rollerine bürünüyorum ayy midem bulandı basim dondü iştahım açıldı falan inan her ayy hamilelik belirtilerini yasadım gelfik 3. Ayımıza adetim gecikti 1 hafta evde test yaptım çıkmadı soluğu dogru hastanede aldım kan testi yaptım doktor yok degildin dedi istiyor muydun diye de ekledi bende çıkmadı ya simdi gururum incinmesin yok dedim körüklemiştim da geçiminde o yüzden dedim neyse nasıl bir psikolojideysem hiç gecikmeden adetim stresten bir hafta gecikti
Sonra birgun karar verdim Allah'a bırakacağım illa hamile kalayım bebegim olsun diye iliskiye girmek yok dedim kafama takmadım Reşad'ı oluruna bıraktım ve Eylül ayı geldi benim beklenen adet gelmedi bende normaldir gecen ayda gecikmişti gelir elbet dedim bir hafta oldu bir temizlik yapacaktım pencere falan dikecektim ki arkadas aradı ordan burdan konuşurken laf adetimin gecikmesine geldi manyak ben olsam hemen test yapardım dedi niye test yapmadın dedi bende aman gecen ayda yaptım çıkmadı yapmicam gelirse gelir gelmezse zaten demekki hamileyim dedim olmaz dedi test al yaptir Allah korudun birsey vardır dikkat etmezsin sen neyse bu sefer icim icimi yiyor ya gebeysem pencereleri dilerken düşer birsey olursa evimde çarşıya uzak komşum hastanede çalışıyor aradım Kizi bana gelirken bı tane test al diye kiz yarım saat donra alıp geldi testi yaptım silik çıktı internetten baktım gebe diyor testi alan arkadasa sordum benimkide silik çıktı hamilesin birde kan testi yaptir emin ol dedi kan testi yaptırdım ve sonuc olarak bu haldeyim hiç ummadığım beklemediğim bir anda geldi meleğim Rabbim sizlerede nasip etsin insallah demekki istemekle olmuyor nasip hersey neyi cok istedimse olmadı birazcık rol yapmak lazimmis hayatta cok istediğini bile istemiyormuş gibi davranmak

Ayy büsra gaza geldim :))) adetin 2. Günü başlaniyor 12 gün boyunca iciliyor mu? Yoksa başka bir başlama seklimi var???

Allah kolaylık versin canım, bende yoğunum ama çıkamadım bitürlü topikten, neyse madem sen geldin, ben sana el verip çıkıyorum
tamam şekerim ben beklerim sen git ama çabuk gel

canım çörek otunun çok faydalı olduğunu okumuştum ama dediğini hiç duymadım bulabilirsem burda paylaşayım oldukça faydalı bişi

canımm Burcummm,
çörekotu deyince AKLIMA geldii ben hatırlar mısınız kızlar gebe kalıcaam ay çörek otu yaptım tiksindim bi kaçkere yaptım ama yaptımm yani..
ayrıca eşimede keçiboynuzu içirdimm..Ya Vesilee olur mu bilinmez ama keçiboynuzunu özellikle çok övüyorlar.. faydalı olduğuna erkekte ama

ÖREK OTUNUN FAYDALARI
Vücudumuz doğası gereği, doymamış yağ asitlerini üretemediğinden bu yağ asitlerini dışarıdan karşılamak zorundadır.Bir gram çörekotu yağı da bu açıdan bir günlük ihtiyacımızı karşılamak için yeterlidir.
ÇÖREK OTUNUN DİĞER ETKİLERİ
• Çörek otunda bulunan nigellon ve alfa-pinen gibi eterli yağlar, solunum borusunun genişleyip krampların giderilmesini sağlar.
Ayrıca öksürüğü ha
fifletir. İltihap giderici, ağrı dindirici ve idrar söktürücü etkileri de mevcuttur. Düzenli kullanımda kan şekerini düşürücü etkisi vardır.
• İçeriğinde bulunan B1, B2 ve B6 vitaminleri, pek çok enzimin üretiminde önemli rol oynar. Çünkü bunlar, savunma ablukalarını yok edip boyun altı bezini ve dolayısıyla da savunma sistemini güçlendirir. Folasidi vitamini ise, kalp ve tansiyon problemlerinin oluşma riskini en aza indirger. Bununla birlikte hücre yenilenmesinde de gereklidir.
• Beta karotin, A, E ve C vitamini, selen gibi antioksitler vücudun savunma sistemini destekler. ayrıca içeriğinde bulunan selen, zehirli maddelerin vücuttan atmasında destek olur.

ÇÖREK OTUNUN FAYDALARI
Bu kadar mükemmel olarak yaratılan çörek otu, bütün bu özellikleri ile:
• Mikrop, virüs ve mantarlara karşı etkili bir savunma aracıdır.
• İfraz boşaltıcı ve solunum borusunu genişleticidir.
• Kan şekerini düşürür.
• Damar hastalıklarını engeller.
• İdrar söktürücü özelliği ile safrayı rahatlatır.
• Vücuttaki zehirlerin atılmasını sağlar.
• Hazmı kolaylaştırır.
• Yaraların daha hızlı iyileşmesini ve hücrelerin yenilenmelerini hızlandırır.
•Alerjiyi engeller.
• Savunma sistemini dengeler.
• Hormon sistemini ve ruh hâlini güçlendirir.
ÖZEL HALLERDE FAYDALARI
• Çörek otu, müzmin hastalıklarda şaşırtıcı derecede iyileşmeler sağlar. Çocuklarda özellikle sinir ve deri sorunlarına, astım ve alerji sorunlarına da çok iyi gelir.
• Çörek otu ürünleri (yağ ve ezilmiş bal karışımlı) hamilelik döneminde oluşan şikayetleri en aza indirir. Yan etkisi olmayıp, hamilelik dönemindeki bayanlar ve bebeklerini ana sütüyle beslemeyi tercih edenler için sütün kalitesini arttırarak bebek için daha faydalı olmasını sağlar.
• Egzamalı cilde sık sık çörek otu yağı tatbik edildiğinde deri hızlı iyileşir. Yine deri hastalıklarında mikrop öldürücü etkisi nedeniyle çok yararlıdır.
BAZI HASTALIKLARDA ÇÖREK OTU
• Hazımsızlık ve mide şişkinlikleri gibi sorunlarda çörek otunun etkisi eski zamanlardan beri bilinmektedir.
• Hemoroite problemine iyi gelir, çünkü damarları güçlendirerek kan dolaşımını arttırır.
• Romatizma, şeker hastalığı ve yüksek kolesterol gibi metabolik hastalıklar için çok etkilidir.
• İktidarsızlık ve kısırlık sorunlarında da yine etkili bir destekleyicidir. Çünkü çörek otu, cinsî hormonları düzenlemekte, bedenî ve ruhî olarak zindelik ve dinçlik vermektedir.
• Çörek otu yağı kadınlardaki regl dönemi sancılarına ve diş ağrılarına karşı yine başarılı sonuçlar elde edilmektedir.
SAĞLIKLI OLMAK İÇİN ÇÖREK KÜRÜ
İçeriğinde bulunanlarla savunma sistemine, metabolizmaya ve hormonlara iyi gelen çörek otu, vücudu toksinlerden arındırır, kan dolaşımını güçlendirir ve bağırsakların düzenli çalışmasını destekler.
Cildi berraklaştırır. Düzgün bir cilde, parlak saç ve gözlere sebep olur. Sağlıklı ve hayat dolu bir görünüm oluşturur.
Çörek otu savunma (immün) sistemini güçlendirdiğinden, kanser, AIDS gibi çağın hastalıklarına karşı tavsiye edilmektedir. Yine tansiyon ve ateş düşürücü ve doğal antibiyotik tesirleriyle yaygın hastalıklara da çare olmaktadır.
Başta astım ve polen alerjisi olmak üzere alerjik hastalıklara, saç dökülmesi ve kepek gibi problemlere karşı da etkilidir.

ÇÖREK OTU NASIL KULLANILIR?
Kurutulan tohumlar baharat şeklinde, suda kaynatılarak ya da yağı çıkarılarak tüketilir. Güzel kokulu bir baharat olarak kullanımı çok yaygındır.
Çörek otunun tohumlarından elde edilen çörek otu yağı saç dökülmesinde ve saçlı deride oluşan kepeğe karşı oldukça etkilidir. Sirke ile kaynatılıp gargara yapıldığında diş ağrılarına iyi gelir. Suyu ile sivilcelere pansuman yapıldığında sivilceler üzerinde etkili olduğu görülmüştür.
- Bir teoriye göre, çörek otunun kemoterapi ilaçları ve radyoterapi tedavisi ile birlikte kullanılması, çörek otunun anti oksidan etkisi nedeniyle bu tedavi yöntemlerinin etkisini azaltabilir.

bende geçen ay ya evveli çektim ve 2 ay bçt kullandım bıraktım hamile kaldım birde klomen+çatlatma iğnesi vurdum ama insan salak olunca kıymetini bilemedim

Çörek Otu Yağı Nasıl Yapılır?
1. Yöntem:
Bir miktar taze çörek otu bitkisi (tohum değil) iyice kıyıldıktan sonra bir şişenin boğazına kadar doldurulur ve üzerine ağzına kadar saf zeytinyağı eklenerek, ağzı sıkıca kapatıldıktan sonra şişe iki hafta boyunca güneş görebileceği veya sıcak bir yerde bekletilir.
Şifalı Otlar Kitabı

2.Yöntem

30 gr. öğütülmüş çörek otu tohumu, 200 gr. zeytinyağı ile karıştırılır. 7 gün bekletilir ve süzülür. Süzme işlemi çok küçük gözenekleri olan bir süzgeç ile yapılmalıdır (3 - 4 kat tülbentten geçirilerek süzülebilir). Sonra bu karışımı yemeklerde ve salatalarda sos veya günde 20 gr. alarak kullanabilirsiniz. Bu yağ ile ağrıyan eklemlere masaj yaparak, cilt bozukluklarında veya saçınıza sürerek kullanabilirsiniz.

çok güzeell hikayeni okuyordum gayet heyecanla ciddiyetle ne zaman ki Reşad ı oluruna bıraktım yazmışş telefonun kahkaha attım işyerinde ya..

Bediş valla gza geldim Rabbim bunlari vesile kılar belki, hayirlisyla bu ay adetten sonra başlarim, bak büşrada corek otu kürüyle hamiş kalmış :))

Canım ağzına sağlık ne güzel yazmışsın, tabiki günluk bir cay kaşıgını gecmemeliymis fazlasi zararliymis, Rabbimin mucizesi iste, sevgilipeygamberimizde demis ya cörek otu ölümden başka herseye deva diye hey maşallah

bende geçen ay ya evveli çektim ve 2 ay bçt kullandım bıraktım hamile kaldım birde klomen+çatlatma iğnesi vurdum ama insan salak olunca kıymetini bilemedim

canım öyle düsünme, ben hamile kalınca bebegin üzerine titremiştim,yapılması gereken ne varsa yapmıştım, gidecek olan gidiyor engelleyemiyorsun kendini suclama, Rabbimin nasibi, günahlarına kefaret olmuştur inşallah, ameliyatı ne zaman olmayi planliyorsun??

çok güzeell hikayeni okuyordum gayet heyecanla ciddiyetle ne zaman ki Reşad ı oluruna bıraktım yazmışş telefonun kahkaha attım işyerinde ya..

Ahh bedriyecim ahh buketi aratmiyorsun ha:)))

Kiz anam Reşat kim benim herif zaten kıskanç bu Reşad'ı duysa yoksa bu cocuk fesattan mı Der beni boşardi:)) ben oluruna yazdım ama bu telefon bildigini yazıyor benim ağzıma hiç bakmıyor ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…