Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ana şimdide fesat yazmisim yok anam yok ben en iyisi susim konismim:)))

cnm nisanın 27 sinde ablamın düğünü var düğünü atlatalım sonra ameliyat olacam ama nedense içimde hiç çocuk isteği kalmadı kaynanam baskı yapıyor diye çok istiyordum ama o olmayınca nedense boşlukta hissediyorum

çörek otu yağı hamileyken kullanılmaz cünkü rahim kaslarini kastigi için düşüge sebep olurmuş, hamile kalmayı kolaylaştırırmış, gebeliğin farkeder farketmez bırakılmalıymış,dogumdan hemen sonra kullanmaya başlanabilirmiş anne sütünü cogaltirmiş (bu son cümle sana gelsin mesude)

Tmm TATLIM mesaj alındı) bu masajda sana gelsin

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

NOT: çörek otunu hazır çekilmiş almayın :)))

Özlem zaten adet olduğu için bu aralar hiç ekşın yaşatmıyor bize, yeter artık bi temizlensede taklip etsek onuda

yasemiiin bu akşam'a planlarım var anacım bekleyin bende geliyorum

hay ağzını öpeyim bedriye bende d,yorum ama o yine ısrarla çağırıyor, çağırma sedaaaaaaaaa

kızlar yemeğe gidiyorum yazdıklarınızın tamamını okuyamadım gelince devam ederim.

anammmmm ben onu yapamam kız:44: ama benimde kendimi bildim bileli akıntım hep vardı, bu dr vesilesi ile veya soğan suyu sayesinde bilemiyorum çok şükür bitti, ara ara fitil kullandım, ondan sonra hem eşimin hem benim kullanacağım bir hap vardı adını unuttum onu baya kullandım, birde içinden 3 tane çıkan bir hap var onu kullandım, o arada soğan suyu kürü yapmıştım, çok şükür geçti bende inananamadım.

ayyyyy maşallah yaaa süperr hadi darısı başımıza diyelim çok sağol canım varya bir solukta okudum, olmaz diye birşey yok, olmaz olmaz deme, olmaz olmaz demişler
bende geçen ay ya evveli çektim ve 2 ay bçt kullandım bıraktım hamile kaldım birde klomen+çatlatma iğnesi vurdum ama insan salak olunca kıymetini bilemedim
tatlım kaymaklım o senin elinde olan birşey değil böyle diyipte üzme kendini, verende Allah , alan da Allah. sen gönlünü ferah tut.
anammmm reşatı daha yeni hazmetmiştik birde üstüne Fesat geldi, kim bu insanlar yaaa

herkese merbalar

aylin
özlem
sibel
merve
bircan
merve dualarınızı okudum canlarım rabbim kabul etsin gönlünüzün muradını hayırlısıyla versin inşallah. gününde okuyamadım hakkınızı helal edin

Evet ya darısı basınıza tabi en kısa zamanda olmaz olmaz seme mevkiye olur insallah:))

Kiz bilmiyorum ki Yasemin benim telefonun eski kırıkları galiba:)))

Kiz oZlem adı hayırlısı demek ev ödevlerine başlıyorsun:))

Zuperz merhaba hoş geldin cnm

yaa ikidir söylüyorsun ama benim kırmızı geceliğim yok 1 siyah bi beyaz var zaten beyazıda evde kaybettim bulamıyorum kaldık bi siyaha ne gerek var öyle şeylerle uğraşmaya

helal olsun canım ne demek, Allah razı olsun, rabbim herkesin gönlündeki muradını hayırlısı ile versin inşallah

iyi günler kızlar nasılsınız??Yasemin ve seda inşallah bu ay hamiş olursunuz ummadığınız anda gelir kuzucuklarınız....
duamnur canım asla öyle düşünme kıymetini bilemedim ne demek onun bu dünyada yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş benim 36. haftada kalbi durdu herkes erken doğum yaptırsalardı falan dediler hatta beni suçladılar ama ben Rabbim istedi öyle oldu dedim.Sen imanlı bi insansın yapma böyle...

tümay sen daha önce çalışıyordum demiştin ne iş yapıyordun?

canım eczanede çalıştım ...

Oyyy canim süper cok sagol inanki bende arastirip bulayim diyordum nasil yapiliyormus diye, thanks bebek :))))

Vay özlemime bak sen, mutlaka silkelet özlem zaten adama zulum ettin kac gündür senden daha heveslidir bak gör

Evet ya darısı basınıza tabi en kısa zamanda olmaz olmaz seme mevkiye olur insallah:))
Kiz bilmiyorum ki Yasemin benim telefonun eski kırıkları galiba:)))
ayy gülmekten bende kırıldım şuanda, demek telefonun eski kırıkları
yaa ikidir söylüyorsun ama benim kırmızı geceliğim yok 1 siyah bi beyaz var zaten beyazıda evde kaybettim bulamıyorum kaldık bi siyaha ne gerek var öyle şeylerle uğraşmaya
anacım herşeye para buluyorsun bi şu kırmızı geceliği almadın ya, bak ben 1 milyoncular varya hani onlardan aldım 25 milyona :)))) belkide keramet kırmızı geceliktedir kız, belki Allah söyletiyordur, sen bi giy bakalım

Tümaycımmmm canım benim ağzından bal damlıyor inşallah kuzucum, hani bir laf vardır afedersiniz diyerekten ağzımı azıcık bozaraktan affınıza sığınarak söylüyorum ;
"imam osurursa, cemaat sıçar" yani ben şimdi bu topiğin kurucusu olarak hayırlısıyla bir hamile kalırsam, sizde cemaat olarak benden beter ikiz üçüz şeklinde hamile kalırsınız inşallah

Yasemin kuzum bene bir sürü fitil ilac kullandim azaldi ama tam anlamiyla bitmedi, insallah bu cörek otu yagini deneyecegim, bide üzerine bal tarcin karışımı bomba :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…