Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Oyyy canim süper cok sagol inanki bende arastirip bulayim diyordum nasil yapiliyormus diye, thanks bebek :))))

Vay özlemime bak sen, mutlaka silkelet özlem zaten adama zulum ettin kac gündür senden daha heveslidir bak gör

heveslimidir ki hiç sanmam ama sabah dedim akşama bi güreş tutarız artık oda bana diyo greko-romen mi serbestmi deli benim kocam hee
az öncede verdim gazı şimdi benimle daha bi ilgilenir ne fenayım yaa

doğru söylüyorsun bi alamadım gitti, geçen sene sevgililer günümüydü neydi kocam bana gecelik takımı alıyorum diye gitmiş kırmızı bi sabahlık almış garibim takım sanmış onu bende her zamanki gibi kızmışım yine bişeylere renginide hiç beğenmedim surat asmıştım

bugün çok güzel bi rüya gördüm test yapıyodum ilk çizgi çıkıyordu 1 dk sonra falan 2.çizgi çıkıyordu kafayı yicektim sevinçten nerdeyse hemen eşimi uyandırıyorum falan sonra diyorumki dur kadınlar kulübüne resmini çekipkoyayım onlar bana hamile olup olmadığımı söyler çok güzeldi
yasemin sen glifor mu kullanıyorsun dr bana da vermişti ama benim midem çok fena bulandı hayttan soğuttu resmen beni ben de bıraktım

heveslimidir ki hiç sanmam ama sabah dedim akşama bi güreş tutarız artık oda bana diyo greko-romen mi serbestmi deli benim kocam hee
az öncede verdim gazı şimdi benimle daha bi ilgilenir ne fenayım yaa

Bir erkek icin super bir taktik, bende diyorum ki canım yarın akşam çalışma var diyorum direk aklında onunla geliyor, gec bile gelse hadi çalışmaya diyor, taktik tutar önceden hazırla özlem hadi

TUBA inşallah rüyan çıkar canım, bak bizde bir çorek otu çılgınlığı başladi hadi sende, Rabbim hayirlara cikarsin 2 gun önce bende gördum beta hcg degerim 500 lerdeydi üc kez test yaptirdim ücüde pozitif cikti, hatta hepsi düzenli olarak artış göstermişti :)))))))

inş senin de rüyan çıkar rüyalar gerçek olsa şimdi kaçıncı çocuğumuza hamile olurduk acaba
öğütülmüş çörek otu nasıl oluyor normal poğaçaların üzerine konulan mı
bide ben böyle şeyleri hiç yiyemiyorum kaç ay önce aktardan birsürü macun falan aldık 500 lira verdik ama toplasan 1 hafta yememişimdir midem bulanıyor hemen ıyyy

AAAA bak işte adamı kırmızıya bir meyili varmış anlasana işte, boşuna bitaraflarımı yırtmıyormuşum burda, bu erkekler nedense kırmızıya ilgililer bize komik ve saçma gelsede, kırmızının ayrı bir büyüsü oluyor onların şey dünyasında sanırım
anammm maşallah , Allahım hayırlara çıkartsın ve aynısını en tez vakitte yaşatsın sana kuzum
ilacın ismi "glucophage" ayy o ilk haftayı hiç sorma, bütün sülale beni hamile sanmıştı, nasıl bir mide bulantısı, nasıl bir halsizlik, aynı dediğin gibi hayattan soğudum berbat bir histi, yemek yerken 2 kaşık alıyordum mesela üçüncü kaşıkta mutfağın kapısını filan kapatıp mutfağa en uzak yere kaçardım, hayatımda ilk defa annemden yemek istediğim zaman o ilacı ilk kullandığım zamandı, annem yaptı yaptı yolladı hep bana. ayy o haftayı hatırlamak dahi istemiyorum. ama ikinci hafta tamamen iyileştim alıştı vucut
Bir erkek icin super bir taktik, bende diyorum ki canım yarın akşam çalışma var diyorum direk aklında onunla geliyor, gec bile gelse hadi çalışmaya diyor, taktik tutar önceden hazırla özlem hadi

ayyy aynı taktik bende de var. sabahtan söylüyorum, akşam olunca unutmuş gibi yapıyorum, ordan geliyor teklif ozaman iyi oluyor

bu arada adet belirtilerim başladı, kasıklarımda hafif bir sinyaller var adet olacakmışım gibi hayırlısı bakalım...
Anammmm bütün moralim bozuldu şimdi ben gidiyorum yaaa

Son düzenleme:
bu arada adet belirtilerim başladı, kasıklarımda hafif bir sinyaller var adet olacakmışım gibi hayırlısı bakalım...

tatlım ya benim de ağrılarım oluyordu hatta akıntı da oluyordu ben koşa koşa tuvalete gidiyordum adet oldum diye (pedimi de alıp hatta) amaaaa....

canım bozma moralini..ben ilk 2 ay adet sancısı cektim..oluyo öyle hayırlısı İNŞALLAH tutunur gelinim :)

Evet canim bildigimiz corek otu,onun yağıda var, oooo iki tane macun yemeyle miden bulaniyorsa hamiş olunca ne yapacaksin acaba, valla kendini sık dene,madem hic kullanmadin, etkiside hemen olur güven bana bebek :)))

Oyyyy ya hayir

tatlım ya benim de ağrılarım oluyordu hatta akıntı da oluyordu ben koşa koşa tuvalete gidiyordum adet oldum diye (pedimi de alıp hatta) amaaaa....

canım bozma moralini..ben ilk 2 ay adet sancısı cektim..oluyo öyle hayırlısı İNŞALLAH tutunur gelinim :)
ayyyyy canlarım cicikuşlarım benim, şuan moralim yine tavan yapmış durumda sayenizde, ozaman tamam, belirtilerime sevinçle karşılık vereceğim bundan sonra, benimde ara ara wc ye gidip bakasım gelmiyor değil yani
gördüğünüz gibi "her türlü adet belirtisi, itina ile hamileliğe yorumlanır" diye tabela asasım geldi boynuma şuanda

kuşum dur gene gidişat değişti, gene hamilelik belirtisiymiş bunlar bak, durmak yok, tam gaz devam ediyorum

gel beraber evde stokladığımız testlerden yapalım senin de vardır kesin bir aydır yapmadım ya özledim galiba ama tek başına yapasım gelmiyor

buuurcccuuuu bende çörek otu felan yemeğe calıştığımm zaman çok midem bulanmıştı zaten o yüzden sadece bi kaç gün 3-4 gün mü ne yapabilmiştiimmm.. ama bak gebe kalınca mide bulantısı olmuyor.. çörek otu kullananlarıınnn.. kullaannınnn gebe kalınn.. yeni sloganımız budur... ayrıcaa eşinizin sperm kalitesi ne kadar iyi olursa olsunnn lutfen keçiboynuzuda içirinn.. ben onun faidesine de çokcaa inanmaktayım.. :)))

yasemmmiiinnn dedik ya canım bennimmm adet oldum sanıp ped le gezdimm ben.. gün doğmadan neler doğar, mevlam neyler, neylerse güzel eyler..

şşttt yok öyle sözler bakıyım regl olucam da ağrım var da ben diyebilirim ama siz diyemezseniz regl gelmeden umut kesmek yok ben kestim ben ayrı birşey zaten ama sen kesmeyeceksin arkadaşların dediği gibi valla hiç belli olmuyor o işler canım regl ile gebelik belirtileri benzermiş kardeşim bende regl belirtisi de olmaz ki gebeliğe yorayım aynı regl öncesi gibi bomboş hiçbirşey yok.

gülüm ya sana birşey sorucam şimdi sabahları akıntım azcık oluyor benim bende tam tersi regl olacağım zaman akıntım kesilir ya da çok az gelir sabah akıntı öyle çok az olunca tamam regl gelecek diyorum öğleden sonra özellikle bu saatler bir akıntı oluyor ki sorma diyorum ki regl oldum nasıl böyle bembeyaz krem gibi ama sulu da su da var. Bilemedim ama öbür aşılamamda da regliye yakı yine akıntı vardı o yüzden umudum vardı ama bu kadar çok değildi sanki bilemiyorm benim yarın regl olmam lazım. :26:

gel beraber evde stokladığımız testlerden yapalım senin de vardır kesin bir aydır yapmadım ya özledim galiba ama tek başına yapasım gelmiyor

bende testte yok hepsini geçen sefer ki aşılamada heba ettim kan yaptrdığım halde inanmayıp dün alalım dedim sonra kendim vazgeçtim akşamda tırım tırım test aradım dolaplarıda iyi ki de yapmadım regl gelecek zaten belli moral bozmaya erek yok daha fazla sayılı saatlerim kaldı

bu dönemde sadece dikkat etcen canım ağır işler yapma bişiler kaldırrma adetin yaklaşırken eşinle birlikte olma canımm

Kızlarr baş ağrım tuttu nasıl ama gözlerim kulaklarıma kadar ağrıyor ölüyorm ağrıdan 45 falan var çıkmama ilaçta alamıyorum malum korktuğum başıma geldi baş ağrım tutmasa şu ilaç alamadığım dönemde diyordum ama tuttu işte eve bir gitsem yatıcam hemen perdeleri kapayıp karanlık odada.

canım şakaklarını ov 2 elininin parmaklarını alnına koy kafanı iileri doğru it 5 e kadar say arkaya sağa ve solada aynı şekilde dene rahatlarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…