- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.541
canım şakaklarını ov 2 elininin parmaklarını alnına koy kafanı iileri doğru it 5 e kadar say arkaya sağa ve solada aynı şekilde dene rahatlarsın..
anladım canım bende sinüzit var eşimdede migren öyle uyguluyoruz bazen gecio ama seninde gecer İNŞALLAH susuz bırakma bünyeni susuluktanda oluyo..tatlım anlıyorum herşeyden bi belirti çıkarıyoruz bende öyleydim inan ama oluruna bırakmaya calış tatlım regline az kaldıysa bi test yap istersen bende öyle öğrendim 3-4 gün kala hayırlısı ise olur bende akıntı sürekli oluyodu iltihap vardı o yüzden akıntı ondanmıydı değilmiydi anlayamadım ondan pek bilgim yok ama İNŞALLAH güzel haberler olur..yaptım canım yok fayda etmiyor gidip karanlık odama çekilmeden geçmez bu meret yaa.. Gülcüğüm benden sabah pek akıntı gelmiyor azcık geliyor hatta akıntım kesilir regl olacağım zaman benim tamam regl gelecek diyorum, öğleden sonra artıyor bembeyaz lrem gibi ama sulu da. Regl oldum sandım hatta gittim baya akıntı gelmiş. Rrgl olacağım zaman gelmez benden normalde geçen aşılamada da gelmişti regliye kadar ama azalmıştı son gün baya az geliyor böyle çok değildi vücudum yine kandırıyor beni :26:
anladım canım bende sinüzit var eşimdede migren öyle uyguluyoruz bazen gecio ama seninde gecer İNŞALLAH susuz bırakma bünyeni susuluktanda oluyo..tatlım anlıyorum herşeyden bi belirti çıkarıyoruz bende öyleydim inan ama oluruna bırakmaya calış tatlım regline az kaldıysa bi test yap istersen bende öyle öğrendim 3-4 gün kala hayırlısı ise olur bende akıntı sürekli oluyodu iltihap vardı o yüzden akıntı ondanmıydı değilmiydi anlayamadım ondan pek bilgim yok ama İNŞALLAH güzel haberler olur..
sen yinede olumsuz düşünme iyi düşün iyi olsun tatlım bende hayal kırırklıkları yaşadım ama bi umut işte yinede duramadım gittim test yaptım napim tez canlılık işte ama pozitifi görünce direk kana gittim RABBİM verdi çok şükür şimdi siizn için dua ediyorum tez zamanda İNŞALLAH RABBİM nasib edecek sizedeolaiblir fazla su içmiyorm gerçi öğlen tatlı yedim su içtim çok o yüzden nasılım var ya gece beni uykum dan uyandırmışlarda uykum bölünmüş gibi hayalet gibiyim. Uykusuz kalmış gibiyim gecede güzel uyudum ama. Geçen aşılama da oluşuma göre yarın olmam lazım reglimi hadi perşembe de olabilir. Ama test yapmam negaif çıkar falan boşa moral bozukluğu zaten testte negatif çıksa bile regl gelmezse kana gidicem gerek yok zaten yarın ak kara belli olacak strese girmiyim ama az daha dün alacaktım vazgeçtim. Bakalım benim umduu yok gerçi bu vücudum ne oyunlar oynar bana son kozlarını yapıyor bana şimdi geçen seferde az az vardı akıntı regl olmucam dedim sabahına regl oldum.
bugün çok güzel bi rüya gördüm test yapıyodum ilk çizgi çıkıyordu 1 dk sonra falan 2.çizgi çıkıyordu kafayı yicektim sevinçten nerdeyse hemen eşimi uyandırıyorum falan sonra diyorumki dur kadınlar kulübüne resmini çekipkoyayım onlar bana hamile olup olmadığımı söyler çok güzeldi
yasemin sen glifor mu kullanıyorsun dr bana da vermişti ama benim midem çok fena bulandı hayttan soğuttu resmen beni ben de bıraktım
Bir erkek icin super bir taktik, bende diyorum ki canım yarın akşam çalışma var diyorum direk aklında onunla geliyor, gec bile gelse hadi çalışmaya diyor, taktik tutar önceden hazırla özlem hadi
ilişkiden önce okunacak duayı araştırıyordumOzlemcim hayırdır ne kurcaliyordun ki bunlari buldun TATLIM ama iyi bilgiler tesekkur ederim:)
ilişkiden önce okunacak duayı araştırıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?