Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım şakaklarını ov 2 elininin parmaklarını alnına koy kafanı iileri doğru it 5 e kadar say arkaya sağa ve solada aynı şekilde dene rahatlarsın..

yaptım canım yok fayda etmiyor gidip karanlık odama çekilmeden geçmez bu meret yaa.. Gülcüğüm benden sabah pek akıntı gelmiyor azcık geliyor hatta akıntım kesilir regl olacağım zaman benim tamam regl gelecek diyorum, öğleden sonra artıyor bembeyaz lrem gibi ama sulu da. Regl oldum sandım hatta gittim baya akıntı gelmiş. Rrgl olacağım zaman gelmez benden normalde geçen aşılamada da gelmişti regliye kadar ama azalmıştı son gün baya az geliyor böyle çok değildi vücudum yine kandırıyor beni :26:

anladım canım bende sinüzit var eşimdede migren öyle uyguluyoruz bazen gecio ama seninde gecer İNŞALLAH susuz bırakma bünyeni susuluktanda oluyo..tatlım anlıyorum herşeyden bi belirti çıkarıyoruz bende öyleydim inan ama oluruna bırakmaya calış tatlım regline az kaldıysa bi test yap istersen bende öyle öğrendim 3-4 gün kala hayırlısı ise olur bende akıntı sürekli oluyodu iltihap vardı o yüzden akıntı ondanmıydı değilmiydi anlayamadım ondan pek bilgim yok ama İNŞALLAH güzel haberler olur..

ecrin23 / merve 15.03.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
btskn / bircan 18.03.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
mavera49 / merve 19.03.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
melek2828 / nazan 20.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamilelik

kızlar dularını okudum allah gönlünüze göre versin tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz inşallah

olaiblir fazla su içmiyorm gerçi öğlen tatlı yedim su içtim çok o yüzden nasılım var ya gece beni uykum dan uyandırmışlarda uykum bölünmüş gibi hayalet gibiyim. Uykusuz kalmış gibiyim gecede güzel uyudum ama. Geçen aşılama da oluşuma göre yarın olmam lazım reglimi hadi perşembe de olabilir. Ama test yapmam negaif çıkar falan boşa moral bozukluğu zaten testte negatif çıksa bile regl gelmezse kana gidicem gerek yok zaten yarın ak kara belli olacak strese girmiyim ama az daha dün alacaktım vazgeçtim. Bakalım benim umduu yok gerçi bu vücudum ne oyunlar oynar bana son kozlarını yapıyor bana şimdi geçen seferde az az vardı akıntı regl olmucam dedim sabahına regl oldum.

sen yinede olumsuz düşünme iyi düşün iyi olsun tatlım bende hayal kırırklıkları yaşadım ama bi umut işte yinede duramadım gittim test yaptım napim tez canlılık işte ama pozitifi görünce direk kana gittim RABBİM verdi çok şükür şimdi siizn için dua ediyorum tez zamanda İNŞALLAH RABBİM nasib edecek sizede

Azıcık gittim hemen bal çörek otu yapılmaya karar verilmişşşş
Kızlar 2 ay önce bende hazırladım yapıyım die ama yemedimm veee geçen haftalarda artık çöpe attım
Bendemi başlasamki umut dünyası işte biliyorum olmucak hamile kalamıcam ama yine de herşeyi yapıyım da...
Kızlar bendeki bu his sinir ediyoo olmuyacakmış gibi hissediyorummm ((( Amannnnn neyse hayırlısııı
Bu arada bugün Çiğdemmm gelmediiii Çiğdemmmmm kzuummm nerelerdein??? Özledim seni
Kızlar bende ufaktan gidiyorum zaten kimseler de yokkk yalnız başıma delimiyim ben
Hepiniziii öpüyorummmmm
Yarın görüşürüüzzzzzz

tubaa buna çok benzer bir rüya bende görmüştüm belki kızlar hatırlar çok koyu 2 çizgi görmüştüm hemen resmini koymalıyım topiğe diyordum ve ben o ay hamile kaldım ,inşallah sende bu ay hamile olursun

Bir erkek icin super bir taktik, bende diyorum ki canım yarın akşam çalışma var diyorum direk aklında onunla geliyor, gec bile gelse hadi çalışmaya diyor, taktik tutar önceden hazırla özlem hadi

ben bunu hep yaparım zaten, ama bugün beni iş yerindekiler uyuz etti şu satte hala burdayım birilerini öldüresim var (işyerinden tabi, size zararım olmaz) bakalım ben bu sinir harbiyle caymazsam bişeyler olur

yasemin erkekler mor kırmızı gibi renklerden etkileniyor sanırım biz nişan alışverişindeyken beyaz gecelik takımı almıştım aldık mağazadan çıktık adam bana ne dese beğenirsin niye beyaz aldın mor kırmızı falan alsaydın ya, e dedim madem öyle sende öyle söyleseydin yaa

Bircan duanı okuyorum canım Allah kabul etsin inş.

Allah'ım Dualarımızı kabul buyur ve isteklerimizi geri çevirme, Ey kendisine el açılanların en cömerdi ve Ey lütufta bulunanların en hayırlısı..

Dualarımızdan ümidimizi kesmeyelim ve inşaAllah daha güzel günler görelim..

kızlar kurcalarken bişeyler buldum ilginizi çekebilir.
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Cinsel İlişki de Tavsiye Edilen ve Edilmeyen Vakitler
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Ba'zı âdâb kitaplarında, cinsel ilişki vakitleriyle ilgili zamanlardan ve bu vakitlerin doğacak çocuklar üzerindeki etkilerinden bahsedilmiştir. Bunlar dinî bakımdan uyulması gereken bağlayıcı hükümlerden değildir. Fakat bahsedilen vakitlerin gözetilmesi zararlı olmaz, faydalı olur.
Tavsiye edilen vakitler:
Pazartesi, salı, perşembe, cuma geceleri ve gündüz öğleden önce.
Tavsiye edilmeyen vakitler:

• Hafta içinde pazar gecesi ve çarşamba gecesidir.
  • Kameri aylarının birinci, onbeşinci ve sonuncu geceleri.
  • Ramazan bayramı ve Kurban bayramı geceleri
  • Berât gecesi;
  • Yola çıkılacak gece;
  • Gündüz öğleden sonra.

Bunlar da bir tavsiyedir. Şehvetlenip haram işlemek mesela yabancı kadında şehvetle bakma tehlikesi varsa mekruh olmaz. Bilakis beraber olmak lazım olur. Güne, zamana bakılmaz.
Münâsib görülmeyen hâller

• Zevcenin rızâsı yoksa.
  • Abdesti sıkışıksa.
  • Fazla tok, hasta ve yorgun ise.
  • Çok soğuk ve çok sıcaksa.
Diğer Edepler

• Kendini haramdan korumayı, halâl ile yetinmeye niyet etmeli, cima ederken şeytandan Allahü teâlâya sığınıp, (Bismillâhi Allahümme cennibnâ-ş-şeytâne ve cennibi-ş-şeytâne mâ razaktenâ) demelidir. Bu durumda gebe kalırsa, şeytan ona zarar vermez.
Resûlullah efendimiz buyuruyor:

• Cima' da Besmele söyle. Cünüplükten temizleninceye kadar sana sevap yazılır. Bu cimada çocuğun olursa sana, bu çocuğun nefesleri sayısınca ve onun neslinin nefesleri sayısınca sevâb yazılır.
  • Erkek hanımı ile cima' ederken, horoz gibi, atlayıp inmesin. Kendisi rahatladığı gibi, hanımı da rahatlayıncaya kadar, karnı üzerinde kalsın, kadın rahatlamadan, sen rahatlarsan, o günün kalan kısmı, kadın için uyuşuk ve tembellikle geçer.
  • Hanımına, arkadan yaklaşan mel'undur.
  • Başka bir kadın şehvetiyle ehline yaklaşma!
Erzurumlu İbrahim hakkı hazretleri buyuruyor ki:
Euzü besmele çekerek yatağa girmeli ve yatarken okunacak duaları okumalı.

• Cima, eşinin rızası ile olursa çocuk akıllı, gönülsüz olursa ahmak olur.
  • Pazar ve çarşamba gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, kavgacı olur.
  • Gündüz öğleden sonra yapılan cimadan çocuk olursa, şaşı olur.
  • Ramazan bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, ana babasına asi olur.
  • Kurban bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, altı ve ya dört parmaklı olur.
  • Ayakta yapılan cimadan çocuk olursa, yatağına işer.
  • Baldızını düşünerek yapılan cimadan çocuk olursa, hünsa olur. [Erkekle kadın arası bir şey]
  • Cima esnasında konuşursa, çocuk dilsiz, öperse sağır olur.
  • Kadının fercine bakarsa, çocuk kör olur.
  • Berat gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, kötü huylu olur.
  • Taharetsizken yapılan cimadan çocuk olursa, cimri olur.
  • Sefere çıkacağı gece yapılan cimadan çocuk olursa, savurgan olur.
  • Orgazma ererken, her ikisinin düşüncesinde ne şekil varsa, çocuk ona yakın olur.
Kaynak: Huzura Doğru
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

"Cimada Besmele söyle. Cünüplükten temizleninceye kadar sana sevap yazılır. Bu cimada çocuğun
olursa sana, bu çocuğun nefesleri sayısınca ve onun neslinin nefesleri sayısınca
sevap yazılır."
buyurdu. (bk. Buhârî, Bed'ul-halk 11; Müslim, Nikâh, 18)

Burcucum sana zahmet verir miyim hiç ben senin icin araştırıp buldum yapması da uygulamadığa sana kaldı hadi hayırlısı:)))

Yaseminim cnm benim Rabbim seni gülmekten geri koymasın sen Gül hep e mı:))

Zuperz TATLIM cok tesekkur ederim 70 kıloyum irda kiz zayıfda sayılmam darısı senin gobişinin basına olsun:))

Sedacim cok gecmis olsun bas ağrıdı cok kötu oluyor benimde sık sık ağrır ilaçta kullanamıyorum 1-2 gün yatıyorum valla

Ozlemcim hayırdır ne kurcaliyordun ki bunlari buldun TATLIM ama iyi bilgiler tesekkur ederim:)

Son düzenleme:
Canlarım misafirlerim gitti, bulasiklari makinaya yerlestirdim,cok şükür işim bitti, yazdiklarinizi okudum

SEDAcim hamilelerin icebilegi ağrı kesicilerin listesi var nette,onlara bir bak ilac adı veriyorlar

YASEMIN inanmayacaksin benim hamileligimde, kasık agrim vardi tamam dedim regl olacak bekliyorum gelmiyor,hergün yürüyüse gidiyorum sökülsün diye adet belirtileri hergün artmıştı,hadi bak kuzum, sen umudunu kaybetmeyince bana da bir moral geldi

OZLEM yazdiğin bilgilere bayıldım eşimede okudum, cok sagol ,anam yazın böyle seyler bizde aydınlanalım

Canlarim cok yoruldum, şimdi cogunuz uyuyorsunuzdur, Allah rahatlik versin, hepinizi öpüyorum

Aslıcım beni sormuşş sağolsun öpüyorum onu kocaman :-*
Kızlar ben iyi değilim artık psikolojimin yerinde olmadığına kanaat getirdim durup dururken ağlıyprum çok sinirli ve öfkeliyim şirketteki herkesten herşeyden nefret ediyorum dayanamıyorum artık o kadına beddua edesim geliyo valla ama Allahın dan bulsun!! Gitmek istemiyorum biliyorum çok a kaldı ama ona bile tahammülüm kalmadı artık kndimi tolera edemiyorum azcık daha dayan diyemiyorum sanki taşma noktama geldim artık almıyo gibi off bilmiyorum iyi değilim içimdekileri anlatamıyorum çok daraldım çoookkkk ferahlayamıyorım.. Dua etmekten Allaha sığınmaktan başka çağre yok Rabbim içimizi sıkıntılardan kurtarsın inşallah..

Gül canım senin enfeksiyon,hamile kaldıktan sonra geçti mi? Ilk aylarda sıkıntı yaşadın mı? Sorularım bu kadar kuşum :))))))

Sevildiğin için bekletiliyorsun; unutma!..
Sen dua edersin; ama kabul olmuyor sanırsın!
Ekmek almak için bir fırına gidersin Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoşsohbetsin ya…
Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın
Ama bilmezsin ki Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek¦

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…