- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.561
Kızlar günaydınn. Benden haberler maalesef iyi değil. Regl hiç bekletmei geçen aşılama da olduğu gibi 12. gün sabah teşrif etti uyanır uyanmaz. Biliyordum zaten o yüzden şaşırmadım. Ama iyiyim alıştırdığım için kendimi geçen sefer ki gibi üzülmedim. Gayet olumluyum ve huzurluyum tüp bebeğe giden yolda bu aşamadan geçmem gerekiyordu ve ben aşamayı geçtim hayırlısıyla olmadı kısmet zaten tutma olasılığı düşük olan bir işlem. Ana tüpe hazırlık oldu benim için iğneleri vurma falan deneyim kazanmış oldum. Artık bu kadar sene bekledim birkaç ay daha bekleyebiirim. İnşallah sizden güzel haberler gelir..
Yanımda olduğunuz için, içten yürekten ettiğiniz dualar için hepinize çok çok teşekkür ederim çok rahat iki aşılama geçirdim. Biliyorum ki tüp bebekte de dualarınızla çok güzel geçireceğim zorlanmıcma tevekkül ve sabırla bekliyorum.
,Aslıcım beni sormuşş sağolsun öpüyorum onu kocaman :-*
Kızlar ben iyi değilim artık psikolojimin yerinde olmadığına kanaat getirdim durup dururken ağlıyprum çok sinirli ve öfkeliyim şirketteki herkesten herşeyden nefret ediyorum dayanamıyorum artık o kadına beddua edesim geliyo valla ama Allahın dan bulsun!! Gitmek istemiyorum biliyorum çok a kaldı ama ona bile tahammülüm kalmadı artık kndimi tolera edemiyorum azcık daha dayan diyemiyorum sanki taşma noktama geldim artık almıyo gibi off bilmiyorum iyi değilim içimdekileri anlatamıyorum çok daraldım çoookkkk ferahlayamıyorım.. Dua etmekten Allaha sığınmaktan başka çağre yok Rabbim içimizi sıkıntılardan kurtarsın inşallah..
Sevildiğin için bekletiliyorsun; unutma!..
Sen dua edersin; ama kabul olmuyor sanırsın!
Ekmek almak için bir fırına gidersin Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoşsohbetsin ya…
Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın
Ama bilmezsin ki Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek¦
Kızlar günaydınn. Benden haberler maalesef iyi değil. Regl hiç bekletmei geçen aşılama da olduğu gibi 12. gün sabah teşrif etti uyanır uyanmaz. Biliyordum zaten o yüzden şaşırmadım. Ama iyiyim alıştırdığım için kendimi geçen sefer ki gibi üzülmedim. Gayet olumluyum ve huzurluyum tüp bebeğe giden yolda bu aşamadan geçmem gerekiyordu ve ben aşamayı geçtim hayırlısıyla olmadı kısmet zaten tutma olasılığı düşük olan bir işlem. Ana tüpe hazırlık oldu benim için iğneleri vurma falan deneyim kazanmış oldum. Artık bu kadar sene bekledim birkaç ay daha bekleyebiirim. İnşallah sizden güzel haberler gelir..
Yanımda olduğunuz için, içten yürekten ettiğiniz dualar için hepinize çok çok teşekkür ederim çok rahat iki aşılama geçirdim. Biliyorum ki tüp bebekte de dualarınızla çok güzel geçireceğim zorlanmıcma tevekkül ve sabırla bekliyorum.
Kızlar ama akşam öldüm öldüm başımı mı ovmadım karanlık odada mı yatmadım başıma örtüler mi bağlamadım neler neler ettim ancak gece yarısına doğru azaldı midem de bulandı zaten başım ağrıdı mı mdem de bulanıyor ilaç içebilsem öyle yatsam hemen geçerdi içemedim de ehh regl olacağımı bilsem içerdim çekmezdin ona ağrıyı neyse iyiyim şimdi birşeyim yok.
sedacım allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.böyle düşündügün içinde ayrıca mutlu oldum varsa nasibimizde bir sekilde gelecek tekki umudumuzu yitirmeyelim tüp yolunda hayırla ilerlersin inş. canım benim
,
canım canım benim, yolun açık olsun,Rabbim ikiz versin inşallah, bu sıkıntıların sonunda bir güneş mutlaka doğacak eminim, farkında olmana ve kabul etmene çok sevindim canım...
sedoşum sende migren var sanırım (bende de var bilirim), yediklerin ve stres tetikler biliyorsun, miss gibi bitki çayları iç, cikolatadan uzak dur, öptüm
günaydın güzeller, ruhunuz huzurlu, içiniz ferah, sevgi dolu bir gün olsun öptüm hepinizi
Canım, bitanemm çok sağol inşallah olsun da tek olsun. İnsan gerçekten sabrı tevekkülü öğreniyormuş çalışıyorum işim var, eşim,ailem yanımda destek Rabbime şükürler olsun derdi veren Allah dermanını da verecek hiç tüp yaptırıcam diye kötü hissetmiyorum kendimi aşılamadan çok bir farkı yok zaten alıştırma yaptım bendecanım çikolata nadr yerim ama çikolata yediğim zaman azmaz bu ağrı nedense arada geliyor işte deli ediyor ilaçta içemeyince. Bitki çayı hiç içmem biliyor musun içmek lazım aslında neyse iyiyim şimdi çk şükür.
günaydın canlar :)
ben de dün tüm iş yerinden,tüm ankaradan hatta gıcık alma modundaydım fazla takılmadım buraya o yüzden.
zırlayıp durdum..Allah affetsin ya şükredecek halime ağlıyorum...
umarım sizler iyisinizdir...
melek2828 / nazan 20.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamilelik duanı okudum cnm..
Bende seni öpüyorum canım benimmmAslıcım beni sormuşş sağolsun öpüyorum onu kocaman :-*
Kızlar ben iyi değilim artık psikolojimin yerinde olmadığına kanaat getirdim durup dururken ağlıyprum çok sinirli ve öfkeliyim şirketteki herkesten herşeyden nefret ediyorum dayanamıyorum artık o kadına beddua edesim geliyo valla ama Allahın dan bulsun!! Gitmek istemiyorum biliyorum çok a kaldı ama ona bile tahammülüm kalmadı artık kndimi tolera edemiyorum azcık daha dayan diyemiyorum sanki taşma noktama geldim artık almıyo gibi off bilmiyorum iyi değilim içimdekileri anlatamıyorum çok daraldım çoookkkk ferahlayamıyorım.. Dua etmekten Allaha sığınmaktan başka çağre yok Rabbim içimizi sıkıntılardan kurtarsın inşallah..
Sedacım canım benimmm Allah yuvanızdaki mutluluğu huzuru bozmasın inşallah belki de tüpe bile gerek kalmadan gelecek yavrunKızlar günaydınn. Benden haberler maalesef iyi değil. Regl hiç bekletmei geçen aşılama da olduğu gibi 12. gün sabah teşrif etti uyanır uyanmaz. Biliyordum zaten o yüzden şaşırmadım. Ama iyiyim alıştırdığım için kendimi geçen sefer ki gibi üzülmedim. Gayet olumluyum ve huzurluyum tüp bebeğe giden yolda bu aşamadan geçmem gerekiyordu ve ben aşamayı geçtim hayırlısıyla olmadı kısmet zaten tutma olasılığı düşük olan bir işlem. Ana tüpe hazırlık oldu benim için iğneleri vurma falan deneyim kazanmış oldum. Artık bu kadar sene bekledim birkaç ay daha bekleyebiirim. İnşallah sizden güzel haberler gelir..
günaydın güzeller, ruhunuz huzurlu, içiniz ferah, sevgi dolu bir gün olsun öptüm hepinizi
Canım Allah iç huzurunu bozmasın, sen böyle anlatınca bende heyecanlandım valla, tüpde herşey yolunda gidecek inşallah, benim eşimin ablası 6 sene uğraştı (ayrıntıları anlatmıyorum hepimiz yaşanan zorlukları biliyoruz) sonra tüp bebek yaptırdı, 4 tane embiriyo tutundu, sonra doktorlar tehlikeli olur diye 2 tanesini aldılar, onlardan ayrılmak bile nasıl zor gelmiş, şimdi 4 yaşında bir kız bir oğlu var, ama nasıl tatlılar, nasıl ahlaklı ve akıllılar bir görsen, inşallah RAbbimde sana hen sağlıklı hem akıllı evlatlar verir, o süreç bile çok heyecan vericidir bence, seni yakından takip edeceğimdualrımız seninle olacak inşallah ve şu beslenme işne çok önem ver canım bol balık ve sebze, yeşillik ve bol bol su hatta bitkisel bir takviye belki, ama direncini arttırtır bomba gibi hazır ol emi
anam gülden bir nazar var sanırım, çiğdem de kötüydü, nas falan okuyun ferahlatır inşallah
Burcu üçüzümmm günaydınnn canımmmm
günaydın canım, nasılsın halsizliğin falan varmı?
uzun zamandır denk gelmiyoruz özlemişim valla
SEDACIm evet haklısın artık 35 yaşından sonra 2den fazla embriyo nakli yapılıyor, çok şükür ki senin tüpe engel bir sorunun yok , çok şükür
tatlımm ben hamile kalmadan 1-2 ay önce soğan kürü yapmıştım enfeksiyonada iyi geliyomuş..bide yanındaGül canım senin enfeksiyon,hamile kaldıktan sonra geçti mi? Ilk aylarda sıkıntı yaşadın mı? Sorularım bu kadar kuşum :))))))
Canım Allah iç huzurunu bozmasın, sen böyle anlatınca bende heyecanlandım valla, tüpde herşey yolunda gidecek inşallah, benim eşimin ablası 6 sene uğraştı (ayrıntıları anlatmıyorum hepimiz yaşanan zorlukları biliyoruz) sonra tüp bebek yaptırdı, 4 tane embiriyo tutundu, sonra doktorlar tehlikeli olur diye 2 tanesini aldılar, onlardan ayrılmak bile nasıl zor gelmiş, şimdi 4 yaşında bir kız bir oğlu var, ama nasıl tatlılar, nasıl ahlaklı ve akıllılar bir görsen, inşallah RAbbimde sana hen sağlıklı hem akıllı evlatlar verir, o süreç bile çok heyecan vericidir bence, seni yakından takip edeceğimdualrımız seninle olacak inşallah ve şu beslenme işne çok önem ver canım bol balık ve sebze, yeşillik ve bol bol su hatta bitkisel bir takviye belki, ama direncini arttırtır bomba gibi hazır ol emi
anam gülden bir nazar var sanırım, çiğdem de kötüydü, nas falan okuyun ferahlatır inşallah
üzme tatlım kendini moaralini yüksek tutmaya calış o herşeyden önemli bak ilaca devam etcekmişsin büyür üzülme sen iyi olki yumoşlarda iyi olsunnngünaydın kızlar doktordan geldim yumurtam büyümemiş tekrar serophone yazı bu sefer günde 3 defa kullan dedi 1 hafta sonra yine gideceğim. ilaçla bile büyümüyor bunlar
üzme tatlım kendini moaralini yüksek tutmaya calış o herşeyden önemli bak ilaca devam etcekmişsin büyür üzülme sen iyi olki yumoşlarda iyi olsunnn
Sevildiğin için bekletiliyorsun; unutma!..
Sen dua edersin; ama kabul olmuyor sanırsın!
Ekmek almak için bir fırına gidersin Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoşsohbetsin ya…
Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın
Ama bilmezsin ki Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek¦
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?