Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar günaydınn. Benden haberler maalesef iyi değil. Regl hiç bekletmei geçen aşılama da olduğu gibi 12. gün sabah teşrif etti uyanır uyanmaz. Biliyordum zaten o yüzden şaşırmadım. Ama iyiyim alıştırdığım için kendimi geçen sefer ki gibi üzülmedim. Gayet olumluyum ve huzurluyum tüp bebeğe giden yolda bu aşamadan geçmem gerekiyordu ve ben aşamayı geçtim hayırlısıyla olmadı kısmet zaten tutma olasılığı düşük olan bir işlem. Ana tüpe hazırlık oldu benim için iğneleri vurma falan deneyim kazanmış oldum. Artık bu kadar sene bekledim birkaç ay daha bekleyebiirim. İnşallah sizden güzel haberler gelir..

Yanımda olduğunuz için, içten yürekten ettiğiniz dualar için hepinize çok çok teşekkür ederim çok rahat iki aşılama geçirdim. Biliyorum ki tüp bebekte de dualarınızla çok güzel geçireceğim zorlanmıcma tevekkül ve sabırla bekliyorum.

Kızlar ama akşam öldüm öldüm başımı mı ovmadım karanlık odada mı yatmadım başıma örtüler mi bağlamadım neler neler ettim ancak gece yarısına doğru azaldı midem de bulandı zaten başım ağrıdı mı mdem de bulanıyor ilaç içebilsem öyle yatsam hemen geçerdi içemedim de ehh regl olacağımı bilsem içerdim çekmezdin ona ağrıyı neyse iyiyim şimdi birşeyim yok.

sedacım allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.böyle düşündügün içinde ayrıca mutlu oldum varsa nasibimizde bir sekilde gelecek tekki umudumuzu yitirmeyelim tüp yolunda hayırla ilerlersin inş. canım benim

,

canım seen çıkış yolunu bulmuşsun, ya sabır çek, duanı etmeye devam et, RAbbim abır versin, sık sık buraya gel kafa dağıt, senden daha kötü durumda olanlarıda unutma, Allah kolaylık versin, Allah senin için fesatlık kötülük düşünen herkim varsa adeletini versin inşallah

anaaaam çiğerimden yaraladı, ne kadar güzel....

canım canım benim, yolun açık olsun,Rabbim ikiz versin inşallah, bu sıkıntıların sonunda bir güneş mutlaka doğacak eminim, farkında olmana ve kabul etmene çok sevindim canım...

sedoşum sende migren var sanırım (bende de var bilirim), yediklerin ve stres tetikler biliyorsun, miss gibi bitki çayları iç, cikolatadan uzak dur, öptüm

günaydın güzeller, ruhunuz huzurlu, içiniz ferah, sevgi dolu bir gün olsun öptüm hepinizi

canım artk gerçekten alıştım bu benim için hiçbirşey değil senelerdir ne umutlar yaşadım ne sorunlar oldu şimdi artık yüzdüm kuyruğuna geldim aşılama tutan zaten çok az insan var ben onu hep tüp yolunda bir adım olarak gördüm özellikle son aşılamada o yüzden artık yolun sonuna geldim son şansım tüp bebek ama şansım fazla. Rabbim inşallah onda güldürür yüzümü sabrı tevekkülü öğrendim isyandan vezgeöçtim ve huzurluyum öyle de olmak durumundayım şimdi tek düşüncem tüpe kadar kendime iyi bakmak ve hazrlanmak.

günaydın güzeller, ruhunuz huzurlu, içiniz ferah, sevgi dolu bir gün olsun öptüm hepinizi

Canım, bitanemm çok sağol inşallah olsun da tek olsun. İnsan gerçekten sabrı tevekkülü öğreniyormuş çalışıyorum işim var, eşim,ailem yanımda destek Rabbime şükürler olsun derdi veren Allah dermanını da verecek hiç tüp yaptırıcam diye kötü hissetmiyorum kendimi aşılamadan çok bir farkı yok zaten alıştırma yaptım bende canım çikolata nadr yerim ama çikolata yediğim zaman azmaz bu ağrı nedense arada geliyor işte deli ediyor ilaçta içemeyince. Bitki çayı hiç içmem biliyor musun içmek lazım aslında neyse iyiyim şimdi çk şükür.

günaydın canlar :)

ben de dün tüm iş yerinden,tüm ankaradan hatta gıcık alma modundaydım fazla takılmadım buraya o yüzden.
zırlayıp durdum..Allah affetsin ya şükredecek halime ağlıyorum...
umarım sizler iyisinizdir...

melek2828 / nazan 20.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamilelik duanı okudum cnm..

Canım Allah iç huzurunu bozmasın, sen böyle anlatınca bende heyecanlandım valla, tüpde herşey yolunda gidecek inşallah, benim eşimin ablası 6 sene uğraştı (ayrıntıları anlatmıyorum hepimiz yaşanan zorlukları biliyoruz) sonra tüp bebek yaptırdı, 4 tane embiriyo tutundu, sonra doktorlar tehlikeli olur diye 2 tanesini aldılar, onlardan ayrılmak bile nasıl zor gelmiş, şimdi 4 yaşında bir kız bir oğlu var, ama nasıl tatlılar, nasıl ahlaklı ve akıllılar bir görsen, inşallah RAbbimde sana hen sağlıklı hem akıllı evlatlar verir, o süreç bile çok heyecan vericidir bence, seni yakından takip edeceğim dualrımız seninle olacak inşallah ve şu beslenme işne çok önem ver canım bol balık ve sebze, yeşillik ve bol bol su hatta bitkisel bir takviye belki, ama direncini arttırtır bomba gibi hazır ol emi

anam gülden bir nazar var sanırım, çiğdem de kötüydü, nas falan okuyun ferahlatır inşallah

Bende seni öpüyorum canım benimmm
Bol bol ya sabır çek dua et canımmm Allah yardımcın olsunnnn
Sedacım canım benimmm Allah yuvanızdaki mutluluğu huzuru bozmasın inşallah belki de tüpe bile gerek kalmadan gelecek yavrun
Zamanını bekliyoruz hepimiz...

Burcu üçüzümmm günaydınnn canımmmm

canım valla önceden tüp dendi mi korkardım o aşamaya gelmiyim derdim ama şimdi öyle dğilim aşılama da olunca baya alıştım tedavi olayına hem öyle zoe bir olay değil tabii azami dikkat istiyor normal olduğu gibi olmuyor yine de tutunduktan sonra normal gebelikten farkı yok bende dikkat ederim zaten onda ümidim çok hem dr da dedi yumurtaların iyi olgunlaşıyor düşük dozla bile güzle randıman alıyoruz birkaç yumurta gelişyior daha yüksek dozla daha çok yumurta gelişir ve kaliteliyi bulmak kolay olur dedi tüpte şansım iyiymiş yanii tabi Allah bilir yine de. En büyük sorun yumurtanın olgunlaşmasıymış çünkü. Artık tek embriyo transfer ediyorlar da bazı dr lar rica ile 2 embriyo koyabilyorlarmış bende rica etsem mi yaparlar mı bilmiyorum ama birde taşıyamazsam zaten teki bile zor tüp bebekte yanii bilemiyorum. Maşlah Rabbim anasına babasına bağışlasın. Kesinlikle heyecanlıdır aşılamada bile heyecanlanıyor insan bında direk döllenmiş embriyo koyuyorlar yani o andan itibaren hamilesin aslında ama sağlıklı bölünmenin devam etmesi lazım rahimde ve de tutunması. Çok büyük mucize bu tüp bebek. Rabbim hayırlısıyla benim gibi uğraştırmadan sizlere nasip etsin İnşallah..

Burcu üçüzümmm günaydınnn canımmmm

günaydın canım, nasılsın halsizliğin falan varmı?
uzun zamandır denk gelmiyoruz özlemişim valla

SEDACIm evet haklısın artık 35 yaşından sonra 2den fazla embriyo nakli yapılıyor, çok şükür ki senin tüpe engel bir sorunun yok , çok şükür

bir abdest alayımda nazan'ın duasını okuyayım, tekrar gelirirm,bugün buralardayım canlar, çarşamba benim ev günüm

Ewet canım karşılaşamıyoruz :)
Valla canım halsiizliğim hiç gitmediki adım atamıyorumm (( Bugün öğleden sonra izin alıp eve gidip yatmak istiyorum ama bakalımmm hiç halim yok Burcu fenalardayımmm havalardan galibaaa (((
Ben dualarıda okuyamıyorum inşallah bugün abdest alırsam bnede başlıcam bir haftalık oldu iyice birikti
Sen nasılsınn hastalanmadın demi?

Tesekkur ederim burcum

Sedacim hayırlısı olsun TATLIM böyle düşünmen bizi bile mutlu ediyor Rabbim yardimcin olsun insallah hersey gönlünde olur

Günaydın kizlar nasilsiniz:)

günaydın kızlarr.........

Gül canım senin enfeksiyon,hamile kaldıktan sonra geçti mi? Ilk aylarda sıkıntı yaşadın mı? Sorularım bu kadar kuşum :))))))
tatlımm ben hamile kalmadan 1-2 ay önce soğan kürü yapmıştım enfeksiyonada iyi geliyomuş..bide yanında
hergün çamaşır değiştirmek
banyodan sonra ve wc den sonra o bölgeyi kuru tutmak
bol su içmek
ilişkiden önce su içmek
ilişkiden hemen sonra wcye gitmek gibi..

birde benim ileriydi canım idrarla kan geliyodu ağrım oluyodu bunları yaptım çok şükür o gün bugün iyim..gecen dra dedim altta sancı oluyo die oda idrar tahlili yapalım dedi ama o ağrı gibi değil belliki bebek baskı yapıo bende tahlili yaptırmadım az cok dikkat edince gecio ama tamamiyle gecmio malesef en ufak üşütmede tekrarlıyo..

Son düzenleme:

ay sinir oldum yazdım o kadar sayfa görüntülenemiyor oldu birden
canım dua tek çıkış haklısın..
ben 5 ay oldu evlenip ankaraya geleli.
doğduğum yeri,ailemi,arkadaşlarımı,işimi bıraktım..
bayaa köklü bir değişim oldu ve jet hızıyla..
iş yerime alışamadım bir türlü ben hemşireyim ama burada ofis ortamına geçtim,
bilgisayarım ve masam..
insanlarsa soğuk geliyor bana öyle samimiyet yok yani..
hamile de olunca ruh halim iyice dengesizleşti sanırım:)
ama ne imtihanlar var benim dert ettiğim şeye bak..
Allah kolaylaştırsın imtihanlarımzı inş...

günaydın kızlar doktordan geldim yumurtam büyümemiş tekrar serophone yazı bu sefer günde 3 defa kullan dedi 1 hafta sonra yine gideceğim. ilaçla bile büyümüyor bunlar

günaydın kızlar doktordan geldim yumurtam büyümemiş tekrar serophone yazı bu sefer günde 3 defa kullan dedi 1 hafta sonra yine gideceğim. ilaçla bile büyümüyor bunlar
üzme tatlım kendini moaralini yüksek tutmaya calış o herşeyden önemli bak ilaca devam etcekmişsin büyür üzülme sen iyi olki yumoşlarda iyi olsunnn

üzme tatlım kendini moaralini yüksek tutmaya calış o herşeyden önemli bak ilaca devam etcekmişsin büyür üzülme sen iyi olki yumoşlarda iyi olsunnn

kendimi çok hazırlamıştım bu hafta aşılamaya, böyle olunca çok moralim bozuldu inşallah ilaç işe yarar bu sefer

günaydın kızlar,bugün yine hiç iyi değilim herşeyden herkesten nefret ediyorum, çiğdeeem bugün bende sendenim

çooook güzelmiş bayıldım yaaa Rabbim inşallah bizlerede en güzelini en iyisini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…