- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.581
anlıyorum tatlım hayırlısı olsun İNŞALLAH...kendimi çok hazırlamıştım bu hafta aşılamaya, böyle olunca çok moralim bozuldu inşallah ilaç işe yarar bu sefer
kendimi çok hazırlamıştım bu hafta aşılamaya, böyle olunca çok moralim bozuldu inşallah ilaç işe yarar bu sefer
Canımm benimm büyümüyorlarsa demek ki dozları sana uygun olmadı her bünye farklı geç olsun güç olmasın doktor dozu ayarlamadı belki vücudunu tanımaya çalışıyor o da.. güzell olucaakkk.. inşAllah.
kızlar beni sağlık ocağından aradılar, gebe misiniz dediler neden teste gelmediniz dedi bende dedim geldimm siz kan için çarş, perş, gelinn demiştiniz tamam yarın sabahtan bekliyoruz dedi.. ya ben çok gerildimm ne testleri yapıyorlar ya.. ben bööle gitmek istiyorumm bakın yine doktor vakitleri bedriye yine sıkıntılarda.. Allah hayırlı sağlıklı sonuçlarla karşılaştırsın inşAllah.. akşam da gce hep belim açıldı kapamaya çalıştım gene açıldı şimdi de ağrı var üşüttüğümden mi..
aaa buket işe başladı.. Allah ım yarabbim sen hayırlı insan evlatlarıyla karşılaştır.. çok sevsinn yeni işini inşAllah..
sağol canım Allah razı olsunbircan senin duanı sabah okudum canım, kalanları da akşam eve gidince okuyacağım inşallah , rabbim hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ve yuvanıza geçim düzen versin inşallah
Canımm benimm büyümüyorlarsa demek ki dozları sana uygun olmadı her bünye farklı geç olsun güç olmasın doktor dozu ayarlamadı belki vücudunu tanımaya çalışıyor o da.. güzell olucaakkk.. inşAllah.
kızlar beni sağlık ocağından aradılar, gebe misiniz dediler neden teste gelmediniz dedi bende dedim geldimm siz kan için çarş, perş, gelinn demiştiniz tamam yarın sabahtan bekliyoruz dedi.. ya ben çok gerildimm ne testleri yapıyorlar ya.. ben bööle gitmek istiyorumm bakın yine doktor vakitleri bedriye yine sıkıntılarda.. Allah hayırlı sağlıklı sonuçlarla karşılaştırsın inşAllah.. akşam da gce hep belim açıldı kapamaya çalıştım gene açıldı şimdi de ağrı var üşüttüğümden mi..
aaa buket işe başladı.. Allah ım yarabbim sen hayırlı insan evlatlarıyla karşılaştır.. çok sevsinn yeni işini inşAllah..
Canım ben sağlık ocağına kayıt yapılması gerektiğini öğrendiğimde gittim bir dosya doldurdular genel bilgiler.
tahlilleri hastanede yaptıracağım zaten deyince o zaman oranın sonuçlarını bizede getirin kaydedelim dediler ayrı olarak
test yaptırmadım.hastane sonuçların varsa onları verebilirsin sen de sanırım..
Kızlarrrr en son kasım ayında aşılama yaptırdım tutmadı...Aşılamadan sonra doktor başka bişeler daha gördüğünü ve ikinci aşılamadan önce histeroskopi yapmak istedi 4 ay oldu ve ben hala doktora gidemedim(( Cesaret edemiyorummm bi türlü hazır hissedemiyorum kendimi tedaviye ve açıkcasıda çok korkuyorummm ama böyle bişeler yapmamak ta çok kötü içim içimi yiyooo şimdi biraz arştırma yaptım histeroskopi ile ilgili nasıl yapıldığıyla ilgili değil ona bakamam bakarsam yaptıramam zaten sadece hangi merkezde ne kadara yapıllıyo falan die en az 1 bin tl istiyolar bi yer 2.500 tl dedi kafayı yemişler yaaa nasıl yaptıracam ben şimdi mayıs ayına kadar yüklü ödemelerimiz varrr yaptıramayız Mayıs ayından sonra rahatlıyoruz ama o kadar bekleyebilecekmiyim bilmiyorum biliyosunuz ağrılarımı iyice arttı saçma sapan şeyler olmaya başladı napacam ben yaaa sinir oluyorum
Kızlar psikolojim bozuldu iyice şunları yazarken bile ağlıyorum
Offf devlette de yaptıramam güvenemiyorum ordakilere emin olamıyorummm çok çaresiz hissediyorum kendimi kızlarrr çok mutsuzummmm
sağol canım Allah razı olsun
canım herzaman bu dozda kullanıyordum büyüyordu hayırlısı olsun ne yapayım. doktora gitmen, o testler senin ve bebeğinin sağlığı için gerekli. inşallah hepsi güzel çıkar
ASLICIM halsizligin altında yatan birsürü sebep var biliyorsun, sebep bulundumu cözümüde kolay olur, ona göre umarım mesaji almışsındir, benim bat tarihine daha var canim, heyecanla bekliyorum :)))
GüLCüM benim durumumda seninkiyle ayni, ileri seviyede idrar yolu enf var, sogan kürü benide rahatlatti, ayrica akıntımda cok oluyor bu enf yüzünden, cok dikkat ederim bende ama senin dedigin gibi azıcık bir üşüteyim hemen idrar yol enfsyn olur, zaten hamilelik idrar yolu enfs sebep olurmuş valla bizimki mega combo oluyor :)))))) Allah şifa versin
BIRCANCIM canim, herseyde var bir hayir lütfen üzülme, cörek otu yağı iç her sabah, hem ilacada destek olur Allah sabır versin
MESUDECIM sanada günaydın topigimizin en pozitif insanı :))))))
GULDENCIM benimde hayatimda böyle bir degisim olmustu, arkadaslarimi,ailemni,işimi bırakıp şırnak'a tasindik, ilk 8 ay cok sıkıntı yasadım sonra hayatımın en güzel günleri orda gecti cok iyi dostlarimiz oldu, seninde biraz zamana ihtiyacin var, şırnaktan sonra taşındığımz şehirde yine aynı bunalımları yaşadım ,il degistirmek cok zordur Allah sabır versin ama zamanla hersey değişır emin ol canim
Burcu dedi ki;
BEDRİYECIĞIMM Seni de öpüyorumm
günaydın canım, nasılsın halsizliğin falan varmı?
uzun zamandır denk gelmiyoruz özlemişim valla
SEDACIm evet haklısın artık 35 yaşından sonra 2den fazla embriyo nakli yapılıyor, çok şükür ki senin tüpe engel bir sorunun yok , çok şükür
günaydın kızlar doktordan geldim yumurtam büyümemiş tekrar serophone yazı bu sefer günde 3 defa kullan dedi 1 hafta sonra yine gideceğim. ilaçla bile büyümüyor bunlar
günaydın kızlar,bugün yine hiç iyi değilim herşeyden herkesten nefret ediyorum, çiğdeeem bugün bende sendenim
çooook güzelmiş bayıldım yaaa Rabbim inşallah bizlerede en güzelini en iyisini nasip etsin
Kızlarrrr en son kasım ayında aşılama yaptırdım tutmadı...Aşılamadan sonra doktor başka bişeler daha gördüğünü ve ikinci aşılamadan önce histeroskopi yapmak istedi 4 ay oldu ve ben hala doktora gidemedim(( Cesaret edemiyorummm bi türlü hazır hissedemiyorum kendimi tedaviye ve açıkcasıda çok korkuyorummm ama böyle bişeler yapmamak ta çok kötü içim içimi yiyooo şimdi biraz arştırma yaptım histeroskopi ile ilgili nasıl yapıldığıyla ilgili değil ona bakamam bakarsam yaptıramam zaten sadece hangi merkezde ne kadara yapıllıyo falan die en az 1 bin tl istiyolar bi yer 2.500 tl dedi kafayı yemişler yaaa nasıl yaptıracam ben şimdi mayıs ayına kadar yüklü ödemelerimiz varrr yaptıramayız Mayıs ayından sonra rahatlıyoruz ama o kadar bekleyebilecekmiyim bilmiyorum biliyosunuz ağrılarımı iyice arttı saçma sapan şeyler olmaya başladı napacam ben yaaa sinir oluyorum
Kızlar psikolojim bozuldu iyice şunları yazarken bile ağlıyorum
Offf devlette de yaptıramam güvenemiyorum ordakilere emin olamıyorummm çok çaresiz hissediyorum kendimi kızlarrr çok mutsuzummmm
OZLEMCIM canım neden kötüsün söyle bakım??? Akşam evde güreş olmadımı yoksa, valla bu sabah bizim topikte birsey var hayilsisi olsun
BEDISSSSS canım , bak ne güzel sakinlesmiştin lütfen başa dönme, kanında eksik bir vitamin varmi, ona bakacaklar, varsa ona göre takviye verecekler zaten sende kansızlık var, hemen gitki ilaca başla, hamilelikte demir cok önemli, hic stres olma tamam mi kuzum hem yarın gitmişken birde kuzunun kalbinide dinle sana moral olsun :)))
ASLI canım gercekten cok pahalıymış bizim kızlardan yaptıranlar var onlara bir sor, belki devlet daha iyi yapar, bende özelle devlet arasındaki tek fark doktorların surat ifadesi devletteki cok hasta baktıgı icin daha tecrubeli fakat suratsız, özeldeki senin parani aldigi icin Güler yüzlü ama tecrubeaiz, bak ben kurtaji devlette yaptirsin, sonra özele gittim kontrole, nerde yaptirdin kürtaji cok temiz yapmişlar dedi,hemen umutsuz olma canim,devlette olanlari bir sor bakalim bu sitede varmi
canım niye ön yargılısın neden güvenmiyorsun bazen devlet hastaneleri özelden daha iyi olabiliyor bence git devlette yaptır,boşuna erteleme
OZLEMCIM canım neden kötüsün söyle bakım??? Akşam evde güreş olmadımı yoksa, valla bu sabah bizim topikte birsey var hayilsisi olsun
BEDISSSSS canım , bak ne güzel sakinlesmiştin lütfen başa dönme, kanında eksik bir vitamin varmi, ona bakacaklar, varsa ona göre takviye verecekler zaten sende kansızlık var, hemen gitki ilaca başla, hamilelikte demir cok önemli, hic stres olma tamam mi kuzum hem yarın gitmişken birde kuzunun kalbinide dinle sana moral olsun :)))
ASLI canım gercekten cok pahalıymış bizim kızlardan yaptıranlar var onlara bir sor, belki devlet daha iyi yapar, bende özelle devlet arasındaki tek fark doktorların surat ifadesi devletteki cok hasta baktıgı icin daha tecrubeli fakat suratsız, özeldeki senin parani aldigi icin Güler yüzlü ama tecrubeaiz, bak ben kurtaji devlette yaptirsin, sonra özele gittim kontrole, nerde yaptirdin kürtaji cok temiz yapmişlar dedi,hemen umutsuz olma canim,devlette olanlari bir sor bakalim bu sitede varmi
evet canım 35 yaşından sonra 2 embriyo hakkı var artık önceden herkese öyle hak vardı istedkleri kadar koyuluyordu ama çoğul gebelikler olunca yaşla sınırlandırıldı işte. Rahim filminde yok gözüktü çok şükür zaten tüpte tıkalı da olsa sorun olmuyor yumurtaşar tüpe gitmeden alınıyor çünkü.
olabilir öyle canım benimde geçen sefr 3. kutu lazım olmuştu iki doz da ondan vurulmuştum bu sefer gerekmedi değişebiliyor hormonsal olarak ama direkt iğne vurulsaydın o şekilde büyütülseydi daha çabuk ve iyi sonuç alabilirdin bana göre ama tabii doktorun bilir en iyisini canımm..
Canımm ne oldu hayırdırr bak bana regl oldum yine tutmadı ama iyiyim napalım öyle böyle geçiyor hayat işte yaşamamız gerekiyor ki yaşayacağız bu günleride sende toparla lütfen kendini.
bana da gelmişlerdi kağpıma gebe misiniz diye yok değilim ama düşünüyorum demitim 2010 yılıydı o zaman tamam kaldığınız zaman gelin kayıtlarınız yapılacak demişti testler falan bizde yapılacak dedi tabii ben gebe kalamadım sonra işe giriş içindi sanırım sağlık raporu almaya gittim kadın tanıdı beni aile hekimimin yanındaydı gebelik yok mu daha dedi yok dedim olursa gelicem kayıt için zaten dedim. Çok sıkı takip ediyorlar ama. Bazı testler hastanede pahalı olabilir orada yaptırırsın ayrıca tetanoz aşıların falan olacak sanırım 20. haftada onlarda sağlık ocağnda vurluyor.
canım tamam gerilebilirsin korkabilirsin endişelerini anlıyorm ama br yerden başlaman lazım. Sen rahim filmi çektirdin mi rahim filminde tüplerin normal mi çıktı, yoksa bir sorun mu vardı zaten sorun varsa daha ilk aşılamayı bile yapmamaları lazımdı, eğer sorun yoksa histereskopiye ne gerek var onu bilmiyorum ben aşılamadan önce çektirdim zaten çekilmesi lazım tıkalıysa aşılama bpoşa yapılmış olur sorun çıkmadı eğer tıkalı çıksaydı histereskopi falan yapardık dedi doktorum benmde 2 aşılamamda tutmadı işte ama yapılmadıı yapılmayacak öyle işlemler bana. Tüpe de geçicem ya zaten tp bebekte tüplerle alaka kalmıyor artık zaten tüplere gitmden alınıyor yumurtalar dışarıda çatlıorlar çünkü doktorum birkaç ay sonra gel tüp bebek merkezi de açıaak konuşuruz detayları dedi bana o kadar. Lütfen umutlu ol neler yaşayan insnalar ve ne operasyonlar yaptırıyorlar onlar nasıl dayanıyor ama sonunda kavuşuyorlar bebeklerine sende korkma sirayetl ve istekli ol cnımm mücadele etmek zorundayz eğer istiyorsak dikenli yollardan geçmeden gül bahçesine ulaşılmıyor canım onu koklamak istiyorsak dikeni batacak biraz napalımm Rabbime emanetiz.
Oyyy kuzum kıyamam ben hep öpüyorum cok öpüyorum, hatta öpücük yağmuruna tutuyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?