- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.601
Kızlarrrr en son kasım ayında aşılama yaptırdım tutmadı...Aşılamadan sonra doktor başka bişeler daha gördüğünü ve ikinci aşılamadan önce histeroskopi yapmak istedi 4 ay oldu ve ben hala doktora gidemedim(( Cesaret edemiyorummm bi türlü hazır hissedemiyorum kendimi tedaviye ve açıkcasıda çok korkuyorummm ama böyle bişeler yapmamak ta çok kötü içim içimi yiyooo şimdi biraz arştırma yaptım histeroskopi ile ilgili nasıl yapıldığıyla ilgili değil ona bakamam bakarsam yaptıramam zaten sadece hangi merkezde ne kadara yapıllıyo falan die en az 1 bin tl istiyolar bi yer 2.500 tl dedi kafayı yemişler yaaa nasıl yaptıracam ben şimdi mayıs ayına kadar yüklü ödemelerimiz varrr yaptıramayız Mayıs ayından sonra rahatlıyoruz ama o kadar bekleyebilecekmiyim bilmiyorum biliyosunuz ağrılarımı iyice arttı saçma sapan şeyler olmaya başladı napacam ben yaaa sinir oluyorum
Kızlar psikolojim bozuldu iyice şunları yazarken bile ağlıyorum
Offf devlette de yaptıramam güvenemiyorum ordakilere emin olamıyorummm çok çaresiz hissediyorum kendimi kızlarrr çok mutsuzummmm
Canımm benimm büyümüyorlarsa demek ki dozları sana uygun olmadı her bünye farklı geç olsun güç olmasın doktor dozu ayarlamadı belki vücudunu tanımaya çalışıyor o da.. güzell olucaakkk.. inşAllah.
kızlar beni sağlık ocağından aradılar, gebe misiniz dediler neden teste gelmediniz dedi bende dedim geldimm siz kan için çarş, perş, gelinn demiştiniz tamam yarın sabahtan bekliyoruz dedi.. ya ben çok gerildimm ne testleri yapıyorlar ya.. ben bööle gitmek istiyorumm bakın yine doktor vakitleri bedriye yine sıkıntılarda.. Allah hayırlı sağlıklı sonuçlarla karşılaştırsın inşAllah.. akşam da gce hep belim açıldı kapamaya çalıştım gene açıldı şimdi de ağrı var üşüttüğümden mi..
aaa buket işe başladı.. Allah ım yarabbim sen hayırlı insan evlatlarıyla karşılaştır.. çok sevsinn yeni işini inşAllah..
Canlarım selamlar sevgiler, geçmişi okuyamadım gene yoğunum bugün :18: sabah bi okuyim dedim okudum kaldı öyle.
Nazancım duanı okudum tatlım ALlah kabul etsin inşallah, dünya tatlısı bir bebğin olsunda resimlerine bakmaya doyamayalım inşallah
sgkan yokmu karşılamıyormu aslı
var hayatım sgk da var özel sağlık sigortam da var ama önemli olan başlayabilmek...
Canımm ne oldu hayırdırr bak bana regl oldum yine tutmadı ama iyiyim napalım öyle böyle geçiyor hayat işte yaşamamız gerekiyor ki yaşayacağız bu günleride sende toparla lütfen kendini.
OZLEMCIM canım neden kötüsün söyle bakım??? Akşam evde güreş olmadımı yoksa, valla bu sabah bizim topikte birsey var hayilsisi olsun
ASLI canım gercekten cok pahalıymış bizim kızlardan yaptıranlar var onlara bir sor, belki devlet daha iyi yapar, bende özelle devlet arasındaki tek fark doktorların surat ifadesi devletteki cok hasta baktıgı icin daha tecrubeli fakat suratsız, özeldeki senin parani aldigi icin Güler yüzlü ama tecrubeaiz, bak ben kurtaji devlette yaptirsin, sonra özele gittim kontrole, nerde yaptirdin kürtaji cok temiz yapmişlar dedi,hemen umutsuz olma canim,devlette olanlari bir sor bakalim bu sitede varmi
Kızlarrrr en son kasım ayında aşılama yaptırdım tutmadı...Aşılamadan sonra doktor başka bişeler daha gördüğünü ve ikinci aşılamadan önce histeroskopi yapmak istedi 4 ay oldu ve ben hala doktora gidemedim(( Cesaret edemiyorummm bi türlü hazır hissedemiyorum kendimi tedaviye ve açıkcasıda çok korkuyorummm ama böyle bişeler yapmamak ta çok kötü içim içimi yiyooo şimdi biraz arştırma yaptım histeroskopi ile ilgili nasıl yapıldığıyla ilgili değil ona bakamam bakarsam yaptıramam zaten sadece hangi merkezde ne kadara yapıllıyo falan die en az 1 bin tl istiyolar bi yer 2.500 tl dedi kafayı yemişler yaaa nasıl yaptıracam ben şimdi mayıs ayına kadar yüklü ödemelerimiz varrr yaptıramayız Mayıs ayından sonra rahatlıyoruz ama o kadar bekleyebilecekmiyim bilmiyorum biliyosunuz ağrılarımı iyice arttı saçma sapan şeyler olmaya başladı napacam ben yaaa sinir oluyorum
Kızlar psikolojim bozuldu iyice şunları yazarken bile ağlıyorum
Offf devlette de yaptıramam güvenemiyorum ordakilere emin olamıyorummm çok çaresiz hissediyorum kendimi kızlarrr çok mutsuzummmm
Kızlar ben burdaki devlet hastanelerine gittim ve hiç memnun kalmadım 4 yıl önce endometriozisden dolayı yumurtalıklarını rahmini alırız dediler hemen ameliyat dediler hemde heyet toplanıp karar verdi böyle olunca ben nasıl güvenirim sorun özelde yaptırmakta değil bi şekilde buluruz yaptırırız inşallah sorun ben çok korkuyorum hiç cesaretim yok muayene olma düşüncesi bile beni tedirgin etmeye yetiyo hazır hissetmiyorum kendimibelki de çok pimpirikliyim ama napim korkuyorum ve çok yruldum tamam belki bişe yapmadım daha yolun başındayım 10 tane ayrı doktora gittim ve birkez aşılama yapıldı ama bunlar bile yordu beni yıprattıı...
Sedacım hsg çekildi canım şükürler olsun temiz çıktı ama aşılamadan sonra doktora gittiğimde doktor karın içimde yapışıklıklar ve miyomlu bişeler de gördüğünü söledi bide benim endometriozisim vardı ama bi kaç aydır görünmüyo belki de o patladı ve yapışıklık oluştu bu benim fikrim tabi ama doktorum ikinci aşılamadan önce histeroskopi yapalım hatta o sırada bide hsg çekelim dedi belki de doktor tedbirleri önceden almak istiyo boşuna tedavi uygulamıyalım die sounları önceden halletmek işte...
Amnannnnnnn yoruldum ben yaaaa mutsuz bi insan olup çıktım kimseyi görmek istemiyorum,kimseyle konuşmak istemiyorummm herkesten uzak kalmayı istiyorum
kizlar kizlar nasilsiniz?????
bakiyorum cogu kisi bunalima girmis artik bunalimdan cikma zamani geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sedacigim hayirli olsun canim Masaallah seni cok güclü gördüm busefer Allah mükafatlindirsin seni Insaallah
doktora gitmekten kormayin arkadaslar. söyle düsünün doktora gittiginiz zaman bebisinize yaklastiginiz bi adim daha ilerledinizi bebisinize yanastiginizi ve birgün Insaallah kavusacaginizi düsünün. Herseyi bebis icin yapmiyormuyuz e ozaman cesaretimizi toplayip doktora gitmeyi ihmal etmeyecegiz. biz anne adaylari olarak simdidenmi basladik evlatlarimizin bakimini sagligini ihmal etmeye? hani o verdigimiz sözler? bebisimiz olursa suna buna dikkat edecegimize söz verdiklerimiz nerde??ß
olmaz hadi bakalim güclü mutlu neseli saglikli anne olmayayaaaaaaaaaaaaa. hormonlarimizi ve yumurtalarimizin saglikli gelismesi icin ne yapiyoruz stressden uzak duruyoruz doktorumuzun dediklerinin aynisini uyguluyoruz ve ilaclarimizi ihmal etmiyoruz en önemliside bol bol duaaaaaaaaaaa ediyoruz
Kizlar ayse haklı dua ve sabırla Rabbimden istemeye devam edin güçlü olun ve ne gerekiyorsa yapın korkmayın Rabbim sabredenlerle beraberdir
Sen nasılsın cnm
Nazanim cnm Allah kabul etsin Rabbim dileğini kabul etsin
Slm Asli ben devlette histereskopi yaptirdim muayanesinde cok asik suratli olan doktorum histereskopi esnasinda lokum gibiydi sen git histereskopini yaptir on dakikalik islem icin aylarca bekleme....
"Biz herseyi sizin cabaniza bagli kildik"diyor ayette erteleme
Nazaaan işte bebeklerimiz bunlarla gelecek Allah'ın izniyle Rabbim kabul etsinkızlar bende allah izin verirse hatime başladım çok deil günde 2 sayfa okucam ramazana falan ancak biter heralde kaplumbağa hızıyla ilerliyorum çünkü bebegim olsunu niyet aldım rabbim kabul etsin inş.
aminn kızlar inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?