- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.621
iyiyim canim cok sükür evdeyim 3gün evde istrahat verdi doktorum bas agrim ve midem bulandigi icin. boynum ensem kalca kemiklerim hep hamlanmis bi sirtima bastirdi giciiiir diye kitlatti
ya sipor yada yüzmeye gitmemni söyledi.
onun haricinde esimden sperm kan ve idrar aldilar bugün sonuc haftaya alacaz bakalim. cok ilginc bi rüya gördüm ve artik ben bu rüyamin etkisiyle bundan sonra cocuk konusunda israrli olmamaya karar verdim bi isaret gibiydi sanki. cok rahat takiliyorum anlayacagin artik bebis icin degil askim evliligim icin calismalarimi sürdürecegim:26::26::26::26:
sen nasilsin
Allahtan bir isteği olanlar öncelikle güzelce bir abdest alamalı mümkünse gusul abdesti de alınırsa daha iyi olur.Niyet ederek Allah rızası için 2 rekat. namaz kılınır.Önce Günahların affı için tövbe istiğfar edilir.Sonra peygamberimize salatü selam geitirlir.Allaha sonsuz şükür ve hamd edilir.Yapacağınız dua nın öncelikle Allahın rızasını kazanmak olduğunu Allaha bildirmek ve bu dua hürmetine,habibi hürmetine duanın kabul olmasını dilemelisin.Dua ederken de aklını ve gönlünü isteğine yönlendirerek ve mutlaka kabul olacağına inanarak dua etmelisiniz.
Şimdi duaları veriyorum Allah hakkınızda hayırlı olacak sa dualrınızı kabul etsin ve makbul dualardan etsin.
.Cocuklari Olmayanin Insallah Cocuklari Olmasi icin
19 gece arka arka ya okunur.
*-Abdes alip Allah rizasi icin 2 rekat namaz kilinir
*-Kibleye karsi oturarak
*-Niyet edilir
* 21 defa Selavatu selam okunur
* 1 adet Fatiha
*3 adet Ihlas
* 15 adet Ayetul Kursi
* 95 adet .Bismillahir Rahmanur Rahim Ferdun Hayyun Kayyemun Hakemun Adlun Kuddus
Inne Rabbeke Huvel Hallakul Alim
* 661 defa = Ya Musavvir Ya Halik Ya Bari okunur
*ALLAHA sukret
tecrube edilmistir
=kaynagi Gizli Ilimler Hazisesinden alintidir .
not=
Ilk gece okumaya baslamadan once Namaz kilinir
Diger geceler sart degil namaz kilmak ama istiyen kilabilir
MANASI
YA MUSAVVIR
Herseye Butun Varliklara Sekil verendir
YA Halik
Yaratan Halk eden .Yoktan var eden
Ya Bari
Ornegi olmaksizin Yaratan ve Mukemmel Olarak Yaratan demektir
Ayrıca başka bir tertib daha var.
Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere Ya Evvel okumalıdır.
Çoçugu olmayan kimse 707 kere Ya Varis okursa Allahin izniyle hayırıi evlat sahibi olur.
Allah yar ve yardımcınız olsun.En önemliside. mutlaka isteğinizi Allahtan isterken Hakkınızda hayırlı ise kabul etmesini hayırlı değilse olmamasını isteyin.Her konuda böyle değilmi.Mesela eğer çocuğunuz olacak ve ilerde size Allaha karşı geln bir çocuk olacaksa olmasın.Eğer çocuğunuz olacak ta hastalık lı yada özürlü olacaksa olmasın(tabi buda Allahın emri ama) Bu nedenle hep hayırlı ise ver deyin.
aynen canım hamileleliğimde rahattım çok şükür.. AMİNN RABBİM şifa versin herkese..GüLCüM benim durumumda seninkiyle ayni, ileri seviyede idrar yolu enf var, sogan kürü benide rahatlatti, ayrica akıntımda cok oluyor bu enf yüzünden, cok dikkat ederim bende ama senin dedigin gibi azıcık bir üşüteyim hemen idrar yol enfsyn olur, zaten hamilelik idrar yolu enfs sebep olurmuş valla bizimki mega combo oluyor :)))))) Allah şifa versin
iste canim benim gördügüm rüyada tam bu senin yazdigin son iki cümleyle alakaliydi.
Rabbim bizlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Insaallah
Evet haklisin cnm amin insallah iste takdir Allah'ın Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin duada ısrarcı olmak lazım tmm ama bazende takıntı haline geliyor elimizde olmayan sebeplerden dolayı kendimizi kahrediyoruz oysa mucizeyi Rabbim yaratır bizim elimizden tek gelen şey dua dua dua Rabbim kabul olmayan duaları dilimize koydurmasin ettiriyorsa da demekki kabul olacak gunü ve vakti var en dogru bı anda kabul etsin Rabbim
sen hemenmi hamile kaldin canim. kacinci denemede hamile kaldin
kizlar kizlar nasilsiniz?????
bakiyorum cogu kisi bunalima girmis artik bunalimdan cikma zamani geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sedacigim hayirli olsun canim Masaallah seni cok güclü gördüm busefer Allah mükafatlindirsin seni Insaallah
doktora gitmekten kormayin arkadaslar. söyle düsünün doktora gittiginiz zaman bebisinize yaklastiginiz bi adim daha ilerledinizi bebisinize yanastiginizi ve birgün Insaallah kavusacaginizi düsünün. Herseyi bebis icin yapmiyormuyuz e ozaman cesaretimizi toplayip doktora gitmeyi ihmal etmeyecegiz. biz anne adaylari olarak simdidenmi basladik evlatlarimizin bakimini sagligini ihmal etmeye? hani o verdigimiz sözler? bebisimiz olursa suna buna dikkat edecegimize söz verdiklerimiz nerde??ß
olmaz hadi bakalim güclü mutlu neseli saglikli anne olmayayaaaaaaaaaaaaa. hormonlarimizi ve yumurtalarimizin saglikli gelismesi icin ne yapiyoruz stressden uzak duruyoruz doktorumuzun dediklerinin aynisini uyguluyoruz ve ilaclarimizi ihmal etmiyoruz en önemliside bol bol duaaaaaaaaaaa ediyoruz
hoşbuldum canım çok şükür paşamızda iyi napsın tepişio içerde yarın 31. haftamıza giriyoruz gün sayıyoruz işte:)Hoş geldin Gülcüm nasılsın yosun pasa napiyo:)
hoşbuldum canım çok şükür paşamızda iyi napsın tepişio içerde yarın 31. haftamıza giriyoruz gün sayıyoruz işte:)
prenses napıo iyimi..
ASLICIM
Herkes sana o kadar güzel cevaplar yazmışki okurken duygulandim, başlamak zor bilirim burdaki herkes bilir, ama varsa bir sıkıntın ve yapman gereken bisey varsa, bak bedriye ne güzel yazmış ne kuranlar okudum diye, sende oku yasinlerle git hastaneye, yanında biride olsun, yap kurtul böyle seni bunalıma sokmaktan başka birseye yaramaz, bak nazan'da korkuyomus hepimiz korkuyoruz, Allahtan başka sığınacağimiz bir kapı yok,dualarla başla canım
Slm Asli ben devlette histereskopi yaptirdim muayanesinde cok asik suratli olan doktorum histereskopi esnasinda lokum gibiydi sen git histereskopini yaptir on dakikalik islem icin aylarca bekleme....
"Biz herseyi sizin cabaniza bagli kildik"diyor ayette erteleme
Canımm anlıyorum seni o zaman bir dinlen toparla kendini cesaretin gelsin ancak doktorun temkinli davranıyor boşuna tedavi uygulanmasın sorun varsa ortadan kalksın istiyor eğer bu bebeği istiyorsak birşeylere katlanıcaz çare yok hem uzun süren bir işlem değil anesteziyle anlamazsın bile ki nasıl uyuyup uyandığını bile anlamyorum rahim filminde verdiler bana. Bak benim tek umudum tüp kaldı tutunacak dalım yine de ümitli sabırlıyım gülüyorum bu da geçer diyorum yaşanacağı varmış diyorum. Biraz cesaret, kend,ne güven bak sonra nasıl çorap söküğü gibi gelecek arkasından herşey.Allah yar ve yardımcın olsun canım benimm..
gelirsin canım ALLAHın izniyle..MAŞALLAH sizede bizimde 70 :) ama 70 gün beklicemizi sanmıyorum şimdiden sancı oluyo göbeğim biraz altta bakalımm..13 nisanda NTS ye gircez..Allah iyiliklervwrsin cnm cok şükür bizde iyiyiz senin paşan gibi bizim kızda tepişiyo içerde ne yapsın:))
Yaa tebrik ederim cnm ya bende 30 haftaya gelmek istiyorum artık ya masallAh size iyice yaklaşmış dogum benimde şafak 96
gelirsin canım ALLAHın izniyle..MAŞALLAH sizede bizimde 70 :) ama 70 gün beklicemizi sanmıyorum şimdiden sancı oluyo göbeğim biraz altta bakalımm..13 nisanda NTS ye gircez..
cnm ben artık adete inanmıyorum eğer kendini hissediyorsan git bir test yaptır bak bana adet oldum dedim önlem almadım belki test yapsaydım dikkat ederdim yerimden kalkmazdım film çekmezdim saçımı boyamazdım eşim bana diyor ki artık adet olsanda sana test yaptıracam senin adetin yalancıKızlar günaydınn. Benden haberler maalesef iyi değil. Regl hiç bekletmei geçen aşılama da olduğu gibi 12. gün sabah teşrif etti uyanır uyanmaz. Biliyordum zaten o yüzden şaşırmadım. Ama iyiyim alıştırdığım için kendimi geçen sefer ki gibi üzülmedim. Gayet olumluyum ve huzurluyum tüp bebeğe giden yolda bu aşamadan geçmem gerekiyordu ve ben aşamayı geçtim hayırlısıyla olmadı kısmet zaten tutma olasılığı düşük olan bir işlem. Ana tüpe hazırlık oldu benim için iğneleri vurma falan deneyim kazanmış oldum. Artık bu kadar sene bekledim birkaç ay daha bekleyebiirim. İnşallah sizden güzel haberler gelir..
Yanımda olduğunuz için, içten yürekten ettiğiniz dualar için hepinize çok çok teşekkür ederim çok rahat iki aşılama geçirdim. Biliyorum ki tüp bebekte de dualarınızla çok güzel geçireceğim zorlanmıcma tevekkül ve sabırla bekliyorum.
AMİN canım İNŞALLAH..Hayirlisiyla insallah cnm yaa kiyamam senin todun sabirsizlaniyor demek Rabbim Hayirli kolay doğumlar nasip etsin insallah bı dorun olmaz gunünde gelir oğlun :))
Duamnur kiz bu aralar gorunmuyon pek yada biz denk gelmiyoz nasılsın
Ecrin07 hakkında hayırlısı TATLIM bu kararına sevindim Allah kabul etsin daha iyisindir insallah
Bugün taopik diger günlere göre daha bi durgun sanırım, bir görünüp bir kaybolma sebebime gelince bugün evdeyim diye okuyabildigim kadar yasin okuyayim dedim molalarda da gelip sizi bir yokladım
Mesude ah mesudem ne güzel yazmışsın dua listeni kaudettim inşallah elimdeki dualar bitince onada başlarim demişsinya Allah'ın rızasını kazanmak icin ve hayırlısını istemek içın dua edin diye valla beni derinden etkiledi vay ağzını öpeyim
Buketim allah yardimcin olsun canim
Ayşecim ne güzel demişsin, insan önce elindekilerin kıymetini bilip onlara sımsıkı sarılacak sonra başka şeylere sahip olmaya niyet edecek
Aslıcım ohh şükür yola koyulmuşsünn Rabbim yardımcın olsun, dualarla git doktora, Allah hatminide kabul etsin canım
Gamze anam hic yoksun nerelerdesin???
Gül yeni bişeyler almadın mı alıştık valla ne güzel fotoları paylaşıyordun :)))
canım yok almadım daha bişi küvveti yürüteci salıncağı ananesi alcak..Gül yeni bişeyler almadın mı alıştık valla ne güzel fotoları paylaşıyordun :)))
cnm hastane taziye gelen giden derken arada girebiliyorum ancak beta-hcg nin sıfırlanmasını bekliyorum öyle cnmHayirlisiyla insallah cnm yaa kiyamam senin todun sabirsizlaniyor demek Rabbim Hayirli kolay doğumlar nasip etsin insallah bı dorun olmaz gunünde gelir oğlun :))
Duamnur kiz bu aralar gorunmuyon pek yada biz denk gelmiyoz nasılsın
Ecrin07 hakkında hayırlısı TATLIM bu kararına sevindim Allah kabul etsin daha iyisindir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?