Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ya cok gecmis olsun cnm bir degil kac yerinden rahatsizlanmissin sen dikkat et kendine kuzum Rabbim şifalar versin insallah sonuclar da iyi çikar hakkımızda hayırlısı hayrola ne rüyası anlat bakim belki de hiç ummadığınız bir anda gelir mucize ümitvarolalim kizlar

Amin insallah burcum nasılsın tatlişkom bı görünüp bı kayboluyosun:))

iste canim benim gördügüm rüyada tam bu senin yazdigin son iki cümleyle alakaliydi.
Rabbim bizlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Insaallah

aynen canım hamileleliğimde rahattım çok şükür.. AMİNN RABBİM şifa versin herkese..

iste canim benim gördügüm rüyada tam bu senin yazdigin son iki cümleyle alakaliydi.
Rabbim bizlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Insaallah

Evet haklisin cnm amin insallah iste takdir Allah'ın Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin duada ısrarcı olmak lazım tmm ama bazende takıntı haline geliyor elimizde olmayan sebeplerden dolayı kendimizi kahrediyoruz oysa mucizeyi Rabbim yaratır bizim elimizden tek gelen şey dua dua dua Rabbim kabul olmayan duaları dilimize koydurmasin ettiriyorsa da demekki kabul olacak gunü ve vakti var en dogru bı anda kabul etsin Rabbim

sen hemenmi hamile kaldin canim. kacinci denemede hamile kaldin

sonunda 40 sayfaya yakın okudum we her sayfada inşallah güzel haberler alırım die okudum ne yazıkki öle olmadı... ama bir gün olacak allahın izniyle.. inşallahhhhhhhhhhhh... pes etmek yok umutsuz olmak yok ... hiç bişe için geç değil her şeyin bi wakti war gerçekten çok zor bi süreç allah yardımcımız olsun ...

sen hemenmi hamile kaldin canim. kacinci denemede hamile kaldin

Dün nasıl hamile kalmıştım uzun uzun anlatmıştım cnm hemen sayılır hiç korunmadım evliliğimin 3. Ayında hamile kaldım Rabbim layık gördü emanetini teslim etti Rabbim herkese nasip etsin

Hoş geldin Gülcüm nasılsın yosun pasa napiyo:)

Gamze TATLIM cok gecmiste kalkışsın oku oku bitiremedin galiba :)

Bu arada binbirgece (Gamze) nerelerde görünmüyor

Acaba buketimiz ne yaptı ilk is gunü bugun insallah hersey guzel olur yolunda gider

canımm sağol öyleyim çünkü kendimi harab ederek üzerek bir yere varamam yaşayacağı bunu sonuçta ve yine vücuduma hormonlarıma zarar vericem bunu istemiyrum. Tek ben değilim tedavi gören sonda olayacağım herkes nasıl yaptırıyor bende öyle yaptırıcam. Aynen dediğin giib ben aşlamayı da severek yaptırdım çünkü her aşama beni bebeğime yaklaştıran bir basamaktı tüp bebek için aşılama basamağını muıtlaka geçmem gerekiyordu gerçi raporda 2 aşılama işime yaramayacak çünkü primim yetmiyor eşimin üzerine geçmem içinde işten çıkmam lazım ama çıkamam aileme yardım ediyorum ama ne oldu aşlama ile tüp bebeğe hazırlık yaptım bir nevi iğneleri vurdum kendime, kontrollere gittim daha bilinçliyim. Direkt tüp bebeğe başlasma daha tedirgin olurdum neler yaşayacağımı bilmediğimden yumurta toplama falan var ayrıca tüpte ama 20-25 dk lık anestezi altında olan bir işlem o da transfer ise tamamen aşılama gibi. Rabbim nasip ederse hayırlısıyla olacak bende bu zamanı dua ederek sabırla bekleyeceğim.

hoşbuldum canım çok şükür paşamızda iyi napsın tepişio içerde yarın 31. haftamıza giriyoruz gün sayıyoruz işte:)

prenses napıo iyimi..

Allah iyiliklervwrsin cnm cok şükür bizde iyiyiz senin paşan gibi bizim kızda tepişiyo içerde ne yapsın:))

Yaa tebrik ederim cnm ya bende 30 haftaya gelmek istiyorum artık ya masallAh size iyice yaklaşmış dogum benimde şafak 96

Kızlarrr haklısınızzz ertelemekte hatalı olduğmu biliyorum...1 saattir araştırma yapıyorum nerde ne kadar doktor nasıl falan die akşam kendi doktorumu arıcam onunla da kaonuşacam bakalım ne dicek?sonra da en kısa zaman da gidip çektirecem Allahın izniyle inşallahhhh

Nazancım bende geçen hafta hatim indirdim diğer topikteki arkadaşın ailesi umreye gidiyor Nisanın ilk haftası o zamana kadar belli dualarımız var yetiştirmemiz gerekn orda annesi dualıcak inşallahhh hemde 6 günde bitirdim ağlaya ağlaya okudum Allahım hepimizin dualarını kabul eder inşallahhhh çok zor bi yoldayız Rabbim hepimize bu yolda sabırlar versinnn...

Bol bol dua edicez artık :)

Sağolun kızlar gerçekten de kendimi hiç iyi hissetmiyodum ama biraz daha iyiyim şimdi toparlamam zaman alıcak depresyona giriyorum galiba herşeyi kafaya takar oldum ama atlatıcam inşallah akşam eve gidip abdestimi alıp kuranımı okuyunca kendime gelirim akşam kuran okuduktan sonnra hepinize ayrıca dua edicem kızlarrr tek tek isim isim inanın en az kendim kadar sizlerinde hamile kalmasını hayırlı ve sağlıklı evlatlarınızın olmasını canı gönülden istiyorummm....

gelirsin canım ALLAHın izniyle..MAŞALLAH sizede bizimde 70 :) ama 70 gün beklicemizi sanmıyorum şimdiden sancı oluyo göbeğim biraz altta bakalımm..13 nisanda NTS ye gircez..

gelirsin canım ALLAHın izniyle..MAŞALLAH sizede bizimde 70 :) ama 70 gün beklicemizi sanmıyorum şimdiden sancı oluyo göbeğim biraz altta bakalımm..13 nisanda NTS ye gircez..

Hayirlisiyla insallah cnm yaa kiyamam senin todun sabirsizlaniyor demek Rabbim Hayirli kolay doğumlar nasip etsin insallah bı dorun olmaz gunünde gelir oğlun :))

Duamnur kiz bu aralar gorunmuyon pek yada biz denk gelmiyoz nasılsın
Ecrin07 hakkında hayırlısı TATLIM bu kararına sevindim Allah kabul etsin daha iyisindir insallah

cnm ben artık adete inanmıyorum eğer kendini hissediyorsan git bir test yaptır bak bana adet oldum dedim önlem almadım belki test yapsaydım dikkat ederdim yerimden kalkmazdım film çekmezdim saçımı boyamazdım eşim bana diyor ki artık adet olsanda sana test yaptıracam senin adetin yalancı

AMİN canım İNŞALLAH..

Bugün taopik diger günlere göre daha bi durgun sanırım, bir görünüp bir kaybolma sebebime gelince bugün evdeyim diye okuyabildigim kadar yasin okuyayim dedim molalarda da gelip sizi bir yokladım

Mesude ah mesudem ne güzel yazmışsın dua listeni kaudettim inşallah elimdeki dualar bitince onada başlarim demişsinya Allah'ın rızasını kazanmak icin ve hayırlısını istemek içın dua edin diye valla beni derinden etkiledi vay ağzını öpeyim

Buketim allah yardimcin olsun canim

Ayşecim ne güzel demişsin, insan önce elindekilerin kıymetini bilip onlara sımsıkı sarılacak sonra başka şeylere sahip olmaya niyet edecek

Aslıcım ohh şükür yola koyulmuşsünn Rabbim yardımcın olsun, dualarla git doktora, Allah hatminide kabul etsin canım

Gamze anam hic yoksun nerelerdesin???

Gül yeni bişeyler almadın mı alıştık valla ne güzel fotoları paylaşıyordun :)))

Anladım cnm bugun ben varım ya topik durgun asayiş berkemal yani:)))
Tmm ağzımdan öp tabi gördün dolgun dudakları aklın orda kaldı:))) bende tontiş yanaklarını hem sıkarım hem öperim tatlim:)) amin cümlemizin yardımcısı olsun herkesin sıkıntısı bir baska
Kizlar ben cok terledim bı duş alıp geliyorum kaybolmayın:))

Gül yeni bişeyler almadın mı alıştık valla ne güzel fotoları paylaşıyordun :)))
canım yok almadım daha bişi küvveti yürüteci salıncağı ananesi alcak..

bebek arabasını babanesi alcak bi onlar kaldı çok şükür gerekli olanları aldık..eksik fln çıkarsada tammalıcaz sonradan :)

cnm hastane taziye gelen giden derken arada girebiliyorum ancak beta-hcg nin sıfırlanmasını bekliyorum öyle cnm

mavera49 / merve 19.03.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
melek2828 / nazan 20.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamilelik

Dualarınızı okudum..Rabbim inşAllah sağlıklı gebelikler, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…