- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.641
cnm hastane taziye gelen giden derken arada girebiliyorum ancak beta-hcg nin sıfırlanmasını bekliyorum öyle cnm
cnm kanamam dün akşam kesildi yarın kan testi yaptıracam bakacam ne kadar düşmüşAnladım cnm ne zaman düşecekmiş peki
cnm kanamam dün akşam kesildi yarın kan testi yaptıracam bakacam ne kadar düşmüş
Ankaranın bağları da buklum buklum yolları,ne zaman sarhoş oldunda kaldıramiyon kolları.:))
Ankaranın bağları da buklum buklum yolları,ne zaman sarhoş oldunda kaldıramiyon kolları.:))
kızlar kızlar gelemi yanağızdan öpemmi
selam arkadaşlar evdeyim, eşim heralde 9 gibi gelecek, bende oturuyorum, aslında oturmamam lazım, evi toplamam lazım filan.
geçmişi okudum, bugün topik çok fenaymış yaa çoğunluk eksilerdeymiş. Allah hepinizin gönüllerine ferahlık versin inşallah kızlar.
ikizim aslıcım canım benim, bu dr mevzuları konusunda en baştan birçoğumuz aynı senin gibi korkup, gitmek istemiyorduk, ayaklarımız geri geri gidiyordu, depresyonlardan depresyon beğeniyorduk, ama şeytanın bacağını bir kırsan sonrası zamanla daha rahat olacak Allahın izni ile.
Sedacım canım arkadaşım regl olmuşsun, ama ümitlerin zaten hep tüpteydi senin onun için Allaha çok şükürki yıkılıp üzülmemişsin tatlım,buna çok sevindim. Allah nasibederse inşallah tüpü uyguladıkları anda tutacak senin bebeğin, çünkü süper konsantre ve pozitif vaziyette onu bekliyorsun.
Özlemciğimin psikolojisi aşşağı düşmüş bakıyorumda, aman aman kuşum tam temizlendin, çalışmalar başlıyacak böyle yapma. kendini rahatlatacak şeyler yap lütfen bak, relax ol heleki bu dönemde. herşeyin başı stres kuşum.
Buketim ne yaptı acaba çok merak ediyorum, eşiyle oynaşa oynaşa evi diziyorlardır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?