Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Süzülür gözümden gözyaşı
Yağmura muhalif gibi.
Her damlanın bir hikayesi vardır,
Bu; gözyaşımda saklıdır.
Yağmur altında,
Yağmura destek verircesine
Bedenimden uzaklaşır,.
Diğer damlalara karışır
Kimse bilmez nereden geldiğini,
Buna sebep olan ne diye;
Yitirilmiş bir umut anlatır herşeyi
Yağmur altında gözyaşımda saklıdır
Kimse bilmez..
Bilse ne çare
Bulunmaz benim derdime çare.
Yağmur ve gözyaşı
Omuz omuza niçin döküldüler
Bilemezler, ayni kadere boyun eğmişler
Biri iki gözden akar, diğeri gök kubbeden
İkisinin de acelesi var, bir gölete yetişmek için,
Bir arkadaş arar tek başına
Yoktur yağmur damlalarından başka
Ona dost gibi görünen, akarlar hep birlikte
Sessiz ve derinden.

Dul bir adamla dul bir kadın evlenirler. Bunların önceki evliliklerinden birer çocuğu vardır. Evlendikten sonra bir çocukları olur.
Çocuklar bir gün bahçede oynarlarken kavgaya tutuşurlar. Evin penceresinden durumu farkeden hanım eşine bağırır.
- Bey çabuk gel, çocuklar kavga ediyor.
Adam seslenir:
- Kimle kim kavga ediyor?
Kadın cevap verir:
- Seninki ile benimki bir olmuş bizimkini dövüyorlar :)))

kızlar kızlar gelemi yanağızdan öpemmi
selam arkadaşlar evdeyim, eşim heralde 9 gibi gelecek, bende oturuyorum, aslında oturmamam lazım, evi toplamam lazım filan.
geçmişi okudum, bugün topik çok fenaymış yaa çoğunluk eksilerdeymiş. Allah hepinizin gönüllerine ferahlık versin inşallah kızlar.
ikizim aslıcım canım benim, bu dr mevzuları konusunda en baştan birçoğumuz aynı senin gibi korkup, gitmek istemiyorduk, ayaklarımız geri geri gidiyordu, depresyonlardan depresyon beğeniyorduk, ama şeytanın bacağını bir kırsan sonrası zamanla daha rahat olacak Allahın izni ile.
Sedacım canım arkadaşım regl olmuşsun, ama ümitlerin zaten hep tüpteydi senin onun için Allaha çok şükürki yıkılıp üzülmemişsin tatlım,buna çok sevindim. Allah nasibederse inşallah tüpü uyguladıkları anda tutacak senin bebeğin, çünkü süper konsantre ve pozitif vaziyette onu bekliyorsun.
Özlemciğimin psikolojisi aşşağı düşmüş bakıyorumda, aman aman kuşum tam temizlendin, çalışmalar başlıyacak böyle yapma. kendini rahatlatacak şeyler yap lütfen bak, relax ol heleki bu dönemde. herşeyin başı stres kuşum.
Buketim ne yaptı acaba çok merak ediyorum, eşiyle oynaşa oynaşa evi diziyorlardır inşallah

Ankaranın bağları da buklum buklum yolları,ne zaman sarhoş oldunda kaldıramiyon kolları.:))

Buketim ne yaprın anlat çabuk işine başldın mı, evine yerleşiyor musun nasıl hissediyorsun duygularını alalım

canım aynen öyle ikinci aşılamayı tamamen prosedür olarak yaptırdım 2. aşılama daha kolay tutuyrmuş falan diye rapor çıkarırkende 2 aşılama istiyorlar ama benim zaten primim yetmiyor işten de çıkamam aileme yardım ediyum velhasıl kelam hissettiğim ve düşündüğüm gibi oldu sonuç sanırım o yüzden öyle sarsmadı beni Rabbim hayırlısı nasıl olacaksa öyle nasip etsinn birkaç ay sonra tüp bebek olacak artık onda da en az aşılama kadar pozitif olucam ve olacağına sonuna kadar inanıyorum önce Allahü Tealanın izni ile tabii ki. Sende başladın artık bak önceden gitmek istemiyordun alıştın artık inşallah daha fazla doktorlara gitmene gerek kalmaz geliverir bebişin ama diyelim ki olmadı sakın yılma pes etme canımm kimse etmesin..

sedacım canım hakkımızda hayırlısı olsun sen zaten kendini alıştırmıştın ne güzel tüp bebeğe geçebilicen artık ben hala yerimde sayıyorum aşılamaya başlıcaktım kaza yapınca kaldı
buket gelmiş hoşgelmiş leyley lümlüyley bölemiydi bu şarkı ya
ben adet olmadım hala bugün öğleyi kıldım uyuydum sonra ikindiyi kıldım uyudum akşamı kıldım uyudum daha yatsıyı kılmadım ama hala uyuyabilirim çok uykum var
rüyamda adet olmuştum of hiç olasım yok
bide fenerbahçe nin maçı vardı maç penaltılara kalmış rakip takım elleriyle penaltı atıyor aptal hakem hiç o tarafa bile bakmıyor
ve çok fena yağmur yağmıştı hertarafı sel almış götürüyordu
böyle işte herşeyi rapor ettim ben gidiyorum
kendinize çook iyi bakın sakın hiçbir şey için kendiniziüzmeyin herşeyde bi hayır vardır mesela biz evlendiğimizde hiç anlaşamıyoduk eşimle hep kavga ediyorduk sonra çocuk istemeye başladık olmadıkça birbirimize daha çok bağlandık çocuk olup huzurumuz olmayacağına böylesinin tercih ederim

Ooo maşallah kalabalık burası selam kızlar nasılsınız. Benim oğlanın bacaklarında sivilce gibi şeyler çıkmıştı dün iki gündür var geçmedi. Pütür pütür oldu. Doktorunu aradım alerjik olabilir diyince panik oldum.. Yarın götüreceğm inşallah kötü bişey yoktur.

cümleten merhaba canlar... bugün çok yoğun bi gündü oldukça yoruldum bi bakiim dedim kalabalık ne güzel ama benim enerjim yok yarın okurum geçmişi haberleri artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…