Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

anammmmmmm uykuuuu, uykuuuu, uykuuuuu, ve + adet gecikmesi yaşşasınnnnn, bunlar kuvvetli hamilelik belirtileri kuzucum, sen aklını maça ver maça afferim sana, hamişliği düşünme ki hamiş kalasın ayyyy çok heyecanlandım inşallah yaaa
canım benim yaaa yerim ben seni, Allah nazarlardan korusun seni inşallah, bu güçlü kuvvetli duruşun ömür boyu seninle olsun inşallah, eşin çok şanslı senin gibi hayata karşı dimdik durabilen bir hanımı olduğu için bence. dualarımız hepbirlikte kuşum, herkesin duası herkesin üzerine bu topikte
oyyyy yerim ben onun minik sivilcelerini yaa, o pis mikroplar uzak dursun küçük emirden inşallah, allahım onu hertürlü kötülükten korusun inşallah. inşallah basit birşeydir canım benim kalbini ferah tut, dr dan döndüğünde ise bizi haberdar et.
ayşecimmm canım benim neler paylaşmışsın neler, faideli bilgiler çok teşekkürler tontişim

Kızlar Özet geciyorum,eve yerleştim kabaca da olsa:),evim küçük(erz ye göre,erz deki evde cirit oynuyoduk da) şirin hoş,700 tl çık:)işime 15 dakka:)en sevdiğin yani bu.isteki ilk gunün iyiydi,stres yaptığıma üzüldüm.ama yeniyiz ya henüz hersey net degil,.sizde ne var ne yok sizde Özet geçin.
Sedacim gecmisi okumadım ama sanırım anladım.beni takip etmiyeydin iyiydi:)
Tek tek cevapveremedim kusura bakmayın,net yavas

Son düzenleme:
Günaydınnnnn, herkese hayırlı günler, pozitif duygular ve mutlu haberlerle dolu bir gün geçirirsiniz inşallah. tüm işlerimiz yolunda gitsin inşallah.
Ben herzamanki gibi sabah ilk iş duamı okudum serapcığım ALlah kabul etsin, ardından geldim işe melisa çayımı içiyorum millete gıcık olmamak için ardından işlere gömüleceğim. Buketim gelmiş azıcık eve yerleşmiş çok şükür, bana sorarsan eğer kuşum, küçük evler bence çok samimi ve huzurlu oluyor, ben inanıyorumki erzurumdaki o yayla gibi evinde bulamadığın huzurun 10 katını, bu kutu gibi evinde bulacaksın. ben bunu bilirim bunu söylerim, herzamanda küçük evleri severim. benim evimde kutu gibi ama ne şirin oyy yerim ben onu

hayırlı olsun canım zamanla her sey daha güzel olacaktır. erzurumun evleri hakkaten çok büyük bir yandan iyi tıkış tıkış olmuyor esyalar ama bir yandan zor temizlik açısından. oh ne güzel eşine kavuştun ayrılık bitti Allah bir daha göstermesin inşallah

günaydın canımcımlar...
Nazancımın ve Serap arkadaşın dualarını okudum Allah kabul etsin inşallah...

güzel fikir hatta benide tesvik etsen yani bende bi hatim yapsam birbirimize rapor versek okumadiysak kalk okumaya gidelim desek

valla canım 2 sayfa okuyorum ama her gün elime alıyorum kuranı neyse bugun dursun dicem bir durum olmuyo bir çırpıda bitiyo en önemlisi insan kendini iyi hissediyo ben sürekli yasin okurdum annemde dediki madem hergün yasin okuyosun kuranı kerime basla agır aksak okursun biter hem tekrarda etmiş olursun dedi size tavsiyem 1 sayfa 2 sayfa belki bazen 10 sayfa okuyun derim

maşallah aslı kız 6 günde utandım şimdi neyse bende bitirim inş.

günaydın şekerler :)

dün gece öyle bir başağrısı çektim ki anlatamam
namazı nasıl kılıp nasıl kendimi yatağa attım bilmiyorum,eşimde korktu halimi görünce..
sabah iyi kalktım çok şükür..umarım sizler iyi bir akşam geçirmiş ve güzel bir
sabaha uyanmışsınızdır..
hepimize kolay gelsin...

serap_serap / serap 21.03.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum duanı okudum cnm..

Günaydın kızlar, kotam sınırlı olduğu için bu aralar pek giremiyorum nete...
Özledim valla sohbetleri.. Pazar gününden beri bel ağrısı çekiyorum. Yürürken topallıyorum, dün misafirim vardı annemi çağırdım Benden haberler böyle.
Ayın 27'sine kadar nadiren girebilicem, kendinize iyi bakıın görüşürüüüüz inşallah :)

oh oh maşallah hersey çok güzel olacak inanıyorummmmmmm

kızlar ya dün ilk defa kuaföre epilasyona gittim malum göbekten zorlanmaya başladım nasıl olsa gidicem diyip bütün cesaretimi toplayıp gittim ama nasıl kastıysam kendimi bugün dayak yemiş gibiyim

Kızlarrrr Günaydınnnn
İkizim,Üçüzüm ve Aylinnn nasılsınız???
Bukettt Ankaramıza hoşgeldin canım benimmm senin için herşeyin hayırlısı olur inşallahhhh
Bana gelince kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyümmmmmmmmmmm amannnnn kendimi hiç iyi hissetmiyorum kıslarrrr yarın hastaneye gitmeyi planlıyorum hiç halim yok adım atamıyorum neyin nesi anlamadım Doktora gidip ne olup bittiğini öğrenmem gerekkk

biraz yorgunuz ama iyiyiz tatlım saolasın ama sen de iyi ol... hastaneye gitme planına bayıldım :13: inşallah basit bişidir de hemencik iyileşirsin canım...

biraz yorgunuz ama iyiyiz tatlım saolasın ama sen de iyi ol... hastaneye gitme planına bayıldım :13: inşallah basit bişidir de hemencik iyileşirsin canım...

Amann iyi olun :))) Canım benim hastalık değil ya feci bi yorgunluk her yerim ağrıyo valla belki de mevsim geçişindendir ama baş dönmelerim çok artınca gitmeye karar verdim tabi buna ben karar verdim de patron ne der bilemem

patronun arıza çıkarırsa bu sefer patronunu tenhada sıkıştırırız canım insan olsun delirtmesin bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…