- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.661
anammmmmmm uykuuuu, uykuuuu, uykuuuuu, ve + adet gecikmesi yaşşasınnnnn, bunlar kuvvetli hamilelik belirtileri kuzucum, sen aklını maça ver maça afferim sana, hamişliği düşünme ki hamiş kalasın ayyyy çok heyecanlandım inşallah yaaasedacım canım hakkımızda hayırlısı olsun sen zaten kendini alıştırmıştın ne güzel tüp bebeğe geçebilicen artık ben hala yerimde sayıyorum aşılamaya başlıcaktım kaza yapınca kaldı
buket gelmiş hoşgelmiş leyley lümlüyley bölemiydi bu şarkı ya
ben adet olmadım hala bugün öğleyi kıldım uyuydum sonra ikindiyi kıldım uyudum akşamı kıldım uyudum daha yatsıyı kılmadım ama hala uyuyabilirim çok uykum var
rüyamda adet olmuştum of hiç olasım yok
bide fenerbahçe nin maçı vardı maç penaltılara kalmış rakip takım elleriyle penaltı atıyor aptal hakem hiç o tarafa bile bakmıyor
ve çok fena yağmur yağmıştı hertarafı sel almış götürüyordu
böyle işte herşeyi rapor ettim ben gidiyorum
kendinize çook iyi bakın sakın hiçbir şey için kendiniziüzmeyin herşeyde bi hayır vardır mesela biz evlendiğimizde hiç anlaşamıyoduk eşimle hep kavga ediyorduk sonra çocuk istemeye başladık olmadıkça birbirimize daha çok bağlandık çocuk olup huzurumuz olmayacağına böylesinin tercih ederim
canım benim yaaa yerim ben seni, Allah nazarlardan korusun seni inşallah, bu güçlü kuvvetli duruşun ömür boyu seninle olsun inşallah, eşin çok şanslı senin gibi hayata karşı dimdik durabilen bir hanımı olduğu için bence. dualarımız hepbirlikte kuşum, herkesin duası herkesin üzerine bu topiktecanım aynen öyle ikinci aşılamayı tamamen prosedür olarak yaptırdım 2. aşılama daha kolay tutuyrmuş falan diye rapor çıkarırkende 2 aşılama istiyorlar ama benim zaten primim yetmiyor işten de çıkamam aileme yardım ediyum velhasıl kelam hissettiğim ve düşündüğüm gibi oldu sonuç sanırım o yüzden öyle sarsmadı beni Rabbim hayırlısı nasıl olacaksa öyle nasip etsinn birkaç ay sonra tüp bebek olacak artık onda da en az aşılama kadar pozitif olucam ve olacağına sonuna kadar inanıyorum önce Allahü Tealanın izni ile tabii ki. Sende başladın artık bak önceden gitmek istemiyordun alıştın artık inşallah daha fazla doktorlara gitmene gerek kalmaz geliverir bebişin ama diyelim ki olmadı sakın yılma pes etme canımm kimse etmesin..
oyyyy yerim ben onun minik sivilcelerini yaa, o pis mikroplar uzak dursun küçük emirden inşallah, allahım onu hertürlü kötülükten korusun inşallah. inşallah basit birşeydir canım benim kalbini ferah tut, dr dan döndüğünde ise bizi haberdar et.Ooo maşallah kalabalık burası selam kızlar nasılsınız. Benim oğlanın bacaklarında sivilce gibi şeyler çıkmıştı dün iki gündür var geçmedi. Pütür pütür oldu. Doktorunu aradım alerjik olabilir diyince panik oldum.. Yarın götüreceğm inşallah kötü bişey yoktur.
ayşecimmm canım benim neler paylaşmışsın neler, faideli bilgiler
Kızlar Özet geciyorum,eve yerleştim kabaca da olsa:),evim küçük(erz ye göre,erz deki evde cirit oynuyoduk da) şirin hoş,700 tl çık:)işime 15 dakka:)en sevdiğin yani bu.isteki ilk gunün iyiydi,stres yaptığıma üzüldüm.ama yeniyiz ya henüz hersey net degil,.sizde ne var ne yok sizde Özet geçin.
Sedacim gecmisi okumadım ama sanırım anladım.beni takip etmiyeydin iyiydi:)
Tek tek cevapveremedim kusura bakmayın,net yavas
güzel fikir hatta benide tesvik etsen yani bende bi hatim yapsam birbirimize rapor versek okumadiysak kalk okumaya gidelim desek
Kızlarrr haklısınızzz ertelemekte hatalı olduğmu biliyorum...1 saattir araştırma yapıyorum nerde ne kadar doktor nasıl falan die akşam kendi doktorumu arıcam onunla da kaonuşacam bakalım ne dicek?sonra da en kısa zaman da gidip çektirecem Allahın izniyle inşallahhhh
Nazancım bende geçen hafta hatim indirdim diğer topikteki arkadaşın ailesi umreye gidiyor Nisanın ilk haftası o zamana kadar belli dualarımız var yetiştirmemiz gerekn orda annesi dualıcak inşallahhh hemde 6 günde bitirdim ağlaya ağlaya okudum Allahım hepimizin dualarını kabul eder inşallahhhh çok zor bi yoldayız Rabbim hepimize bu yolda sabırlar versinnn...
Bol bol dua edicez artık :)
Sağolun kızlar gerçekten de kendimi hiç iyi hissetmiyodum ama biraz daha iyiyim şimdi toparlamam zaman alıcak depresyona giriyorum galiba herşeyi kafaya takar oldum ama atlatıcam inşallah akşam eve gidip abdestimi alıp kuranımı okuyunca kendime gelirim akşam kuran okuduktan sonnra hepinize ayrıca dua edicem kızlarrr tek tek isim isim inanın en az kendim kadar sizlerinde hamile kalmasını hayırlı ve sağlıklı evlatlarınızın olmasını canı gönülden istiyorummm....
Kızlar Özet geciyorum,eve yerleştim kabaca da olsa:),evim küçük(erz ye göre,erz deki evde cirit oynuyoduk da) şirin hoş,700 tl çık:)işime 15 dakka:)en sevdiğin yani bu.isteki ilk gunün iyiydi,stres yaptığıma üzüldüm.ama yeniyiz ya henüz hersey net degil,.sizde ne var ne yok sizde Özet geçin.
Sedacim gecmisi okumadım ama sanırım anladım.beni takip etmiyeydin iyiydi:)
Tek tek cevapveremedim kusura bakmayın,net yavas
Kızlarrrr Günaydınnnn
İkizim,Üçüzüm ve Aylinnn nasılsınız???
Bukettt Ankaramıza hoşgeldin canım benimmm senin için herşeyin hayırlısı olur inşallahhhh
Bana gelince kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyümmmmmmmmmmm amannnnn kendimi hiç iyi hissetmiyorum kıslarrrr yarın hastaneye gitmeyi planlıyorum hiç halim yok adım atamıyorum neyin nesi anlamadımDoktora gidip ne olup bittiğini öğrenmem gerekkk
biraz yorgunuz ama iyiyiz tatlım saolasın ama sen de iyi ol... hastaneye gitme planına bayıldım :13: inşallah basit bişidir de hemencik iyileşirsin canım...
Amann iyi olun :))) Canım benim hastalık değil ya feci bi yorgunluk her yerim ağrıyo valla belki de mevsim geçişindendir ama baş dönmelerim çok artınca gitmeye karar verdim tabi buna ben karar verdim de patron ne der bilemem
patronun arıza çıkarırsa bu sefer patronunu tenhada sıkıştırırız canıminsan olsun delirtmesin bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?