Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar selamlarr,
gülden ciimm, akşam kötü geçmiş sanırıımm geçmiş olsunn tatlım benimde akşamım kötüydü ya, çok gaz sıkıntımm oldu.. çok ağrım oldu ama.. bide kızlar ben kendimi otomatiğe bağladım gece 4 ayaktayım.. ve uykumu almış oluyorumm oyalanıyorumm sonra hoopp uykuya ee bu seferde sabah zor kalkıyorum sersem gibi kafam..
sağlık ocağına gidip testlerimi yaptırdım sonuçlarımızı kısmetse inşAllah iyi sağlıklı haberler alırız kızlar yaa.. öylee tedirginim ama beklicem işte ne yapayımm.. bebeğin kalp atışlarınıda dinletmedi 19. haftada dinletebiliyorlarmış.. orada hikayemi sordular anlatıyordum inşAllah kucağına alırsın bu sefer dedi.. ço duygulandımm.. yaşarken belki farkedemiyor insan içine düşünce konunun yada o anda mevlam sabır veriyor ama anlatırken yoruluyor.. çok ağlayasım var bugun Allah bugunlerimizi aratmasın..

Canlarim bi günaydın diyemedim öğlen oldu nerdeyse, bugün güzel haberler duyalim inşallah,

Serapcım tespihini cektim inşallah bulantıların azalmıştır, yoksun bayadır, Rabbim sağlıklı ve kolay bir hamilelik nasip etsin inşallah

kızlar ya dün ilk defa kuaföre epilasyona gittim malum göbekten zorlanmaya başladım nasıl olsa gidicem diyip bütün cesaretimi toplayıp gittim ama nasıl kastıysam kendimi bugün dayak yemiş gibiyim
ayyyy bende gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum yaa, nasıl bişey anlatsana kuşum, nereni yaptırıyorsun, kızarıyormu tahriş oluyormu vs vs ne biliyorsan anlat...
canımmm hadi inşallah ALlah patronunada anlayış verirde sana sorun çıkartmadan izin verir tatlım. inanki sonuç ne çıkarsa çıksın gittiğine pişman olmayacaksın, çünkü temiz çıkarsa için rahat edecek, yada bir olumsuzluk çıkarsa hiç olmazsa tedavini olmaya başlayıp kurtulacaksın, her iki ihtimallede sonuç feraha çıkacaksın ALlahın izni ile ikizim benim.
patronun arıza çıkarırsa bu sefer patronunu tenhada sıkıştırırız canım insan olsun delirtmesin bizi
helal olsun kuşum arkandayım
günaydın kızlarr nasılsınızzz..hayırlı sabahlar hayırlı işler herkese...
günaydın dünürüm iyiyim çok şükür kendi adıma , yani istesem iyi olmayabilirim işlerden olumsuzluklardan, memnun olmayan müşterilerin sitemlerinden dolayı ama , içiyorum melisamı, relax takılıyorum sen nasılsın damadım napıyor, inşallah bugün seni tekmelere boğar :))))
canım yaaa varya aynı şeyi bende hissettim 1 ay evvel, dr a gitmeyi stres yapıyordum ya ben, birgün oturdum yaşadıklarımı anlatim dedim ağlamaktan hıçkırıklara boğuldum resmen, sonra dedimki Allahım nasıl bir ruh hali geçirmişim ben böyle, nasıl sabretmişim , nasıl güç vermişsin bana, şuanda herşey geçmiş bitmiş, ben anlatırken daha dayanamıyorum dedim içimden. ALlah büyük yaa, gerçekten onun verdiği güçle dayanıyoruz, yoksa bizler çok zayıfız, çok güçsüzüz
sen hep güçlü ol canım benim, çok şükür baya bir yol katettin sen, hep olumlu ol ki herşey güzel olsun, duayı dilinden düşürme, ALlahı kendine dost edin, onunla paylaş herşeyi, içini dök açıl ve rahatla, bizim dertlerimizin dermanı hep ALlahta çünkü.
herşey yolunda gidecek inşallah

Şekerkız tuba, bugün hep aklımda sen varsın yaa nerelerdesin canım çok özledim seni, sabahtan beri hep aklımdasın hayırdır inşallah , inşallah hamilesindir

Bediş,aylin,aslı selam bebekler :)

Aslıcım yorgunlugun altında yatan bir sebep vardiir mutlaka ama ciddi bisey degildir bende cok yorgunluk cekerdim bacaklarim tutmazdi doktora gittim birinde ileri seviyede idrar yolu enfeksiyonu dediler ta böbrege ulaşmış oda yorgunluk yaparmis,ona göre bir tedavi oldum, bir kac yil sonra yine benze bir sikayetlr gittim artı kalp çarpintimda vardi bu seferde aşırı kansılık var dediler, cözümleri basit ama geciktirmeye gelmeyen seylerdi, insallah sende de ciddi birsey yoktur

Bedriye kıyamam canım, bugün benimde ağlayasım var nedese bilmiyorum, pazar regl günüm hakkımda hayırlısı olacak biliyorum, inşallah senin kan sonuclarin cok normal cikar, mutlaka yaz

Aylincim, nerene epilasyon yaptirdin, hamileyken epilasyon yapilirmi ki???bilemedim????

Kızlarr o kadar yazdım 1 saat önce alıntı yaraparaktan net gitmiş meğerse gönderemedim neyse.. Şöyle bir yazayım..

Yaseminciğim o kadar kuvvertli değildim aslında yani eşime çok çektirdim ertelmesek hemen yapsak olacaktı belki de diye depresyonun eşiğindne döndüm çok kafayı taktığım zamanlar oldu ama tedavi aşamasına gelince rahatladım çünkü belirsizlik çok daha kötü deneyin olur lafları, hormon bozuklukları, regl gecikmeleri neler neler. O yüzden bu aşamaya gelmek daha iyi. Son aşama tüp bebek başka şansım bundan sonra deneebileceğim bir seçeneğim yok korku var elbette ya tutmazsa ama Rabbim büyük burada ettiğimiz duaların da çok payı oldu tevekkül ve sabrımda biliyorum ki tüp bebek zamanı da yanımda oacaksınız dualarınızla inşallah benden önce sizler güzel haberler verirsiniz. Se ne yaptın regl olmadı dimi canımm test yapacak mısınn..

Buketimm hayırlı olsun canımm işine alışınca kaynaşırsın hemen zaten ilk günün iyi geçmiş, evinde şirin ve güzeldir eminim ki büyük eve alışık olunca küçük gelmiştir gözüne olsun temizliği kolay olur. İnşallah bu yeni yerim sana uğurl gelir yeni eve bbiş gelir. Bende senin ylundan yürüyorm evet tüpe doğru emin adımlarla ilerliyorum kıset hayırlısı. Sen düşünmüyor musun ikinciyi yaptırmayı :26:

Bir git baksınlar canım nedeni neyse ona göre birşey verirler mevsim geçişlerinde de böyle oluyor insan bende yorgun uykusuz hissediyrum kendimi gece deliksiz uyuyorum ama yok hep uykum var regliyim ya bir de kanamam da çok onun da etkisi var off yarına izin alsam da evimin işini yapsam haftasonu bana kalsa diye düşünüyorum valla.

canımm olabilir gebeliğin ilk zamnalarında uyku düzensizlikleri birde beynin meşgul o yüzden zamanla düzelir merak etme birşey çımayacak testlerinde stres yapma canımm. Bak gittin sorun yok sağlıkla gelecek bebeğin inşallahh..

Aylincim kuzum sen erkem başlamışsın gitmeye bende düşünüyorum ama son ayıma dogru valla cok zor fün esime diyorum ben artık göremiyorum ne yapcam diye

Burcucum kuzum kuaförler yapıyorlar ya en cokta hamileler icin yararlı valla hiç gitmedim bu zamana kadar utaniyorumda ama zaruretten dolayı da gitmekten baska yol yok

Burcumm canımm benimm paylaşmaz olur muyumm.. hemen paylaşırım sonuçlarımı.. ne olur üzme kendini.. Rabbim in bizim için çizdiği yolda gün geliyor ğlayarak gün geliyor gülerek yürüyeceğiz inşAllah güzel günler yakında.. inşAllah..

sağol canım ikimizde iyiz çok şükür oğluşumda tepiş tepiş MAŞALLAH :) KEMİKLERİNİ hissediyorum artık batar gibi oluyo gezinirken. 31. haftaya girdik hayırlısı ile :)
canım endişe etme daha net duyarlar 19. haftada benim 12. haftada duymuşlardı ama olsun..ayrıntılıyada girersin o haftalarda zaten..
Selam kizlar nasilsiniz bakim
selam canım hoşgeldin çok şükür sen nasılsın prenses nasıl

Yasemin,seda,mesude ohh sizde geldiniz ekip tamam :)))

Yazdiklarinizi okudum, yasemin ve mesude ya siz ne kadar pozitifsiniz canlarım,herhalde melisa çayındandır :)))))sende içiyormusun kız mesude??? Ya bu epilasyon hamileykende yaptiriyormus demekki vay arkadaş!
Sedacım canım tüp bebekte dua organizasyonu yine bende tamam mi:))
Bedişim haklısin cok haklısin insan bazen nefsine yeniliyor maalesef, Allah imandan ayırmasın hepimizi

Gül , Yasemin, burcu, bedriye, btskn hoş geldiniz Hayirli günler kizlar nasilsiniz insallah

Gülden ve 7verengul cok gecmis olsun kizlar

Sedacım inşallah yolun sonundaki tüp bebek senin tamda ihtiyacın olan tedavidir ve bu tutar, bütün dualarımız kalplerimiz seninle olacak o aşamada , hatta o ay senin dua ayın olsun, hergün sana dua edelim sen yeterki olumlu pozitif olmayı elden bırakma kuşum.
ben regl olmadım ALlah nasibederse yarına kadar olmazsam yarın test yapıcam , yarın benim dua günüm zaten, birde ya evvel çekmeye başladığımın dördüncü haftası olacak, inşallah bu güzel günde güzel haberler alırım hayırlısıyla, insanın umutlarını engellemesi ne tuhaf yaa, umutlanayım, sevineyim diyorum, ama kendimi tutuyorum, bazen hayal kuracak oluyorum, hemen hayalimi yarıda kesiyorum
bakalım yarın az çok bişeyler belli olur beklemedeyim....

Mesudecim hoşgeldin canım benim

mesude doğuştan melisa çayı içmiş heralde, o herzaman pozitif maşallah, Allah nazarlardan korusun onu inşallah
ben zoraki pozitif olanlardanım üçüzüm
yahu bu epilasyon hakkında biri bizi aydınlatsın, bizde yaptıralım yav:18:

Gül ben seni 31. Haftani yerim maşallah :)))

Mesude iyiyim kuzum,yani biraz depresif başladim güne regl tarihim yaklaşiyor ondandir sen nassilsin ???? :))

Ya sorma ama ben melisa cayı içmiyorum cnm enerjim baska yerden alıyorum ben ama dün gece durup dururken ağladım esın niye ağlıyorsun hic diyorum bı ağlama istegi geldi ki sormayın gecede rüya gördüm esın beni boşayip en yakın arkadaşımla evlenmeyi düşünüyordu Likya küpe almış kıza birde bana soruyor nasıl guzel mı tabi bende çıldırdım sabah kalktım esime vuruyorum ne oldu dedi rüyamda beni aldatiyordun sipa dedim gülüyor pek hosuna gitti bakıyorum dedim öyle iste :)))

Yaseminim valla cok haklısın hayal kuruyorum,umutlanıyorum yok yok yapma diyorum sonra en kötü ihtimali düşünüyorum, sonra Allah'dan umidini mi kestin iyi düşün ,pozitif olacağına inan diyorum sonra tekara hayal kuruyorum sonra tekrar kendimi engelliyorum, böyle bir kısır döngü işte, çözüm belli de her an her dakika insan tevekkül edemiyor, vesveseye kapılıyor, nefsinin oyununa yenik düşüyor veeeeee inşallah sen hayırlısıyla yarın çif çizgiyi görürsün canım inşallah, sabah sana bol bol dua edyim bari, bende gelmezse pazartesi sabah yapayim diyorum,hakkımızda hayırlısı inşallah

Gül ben seni 31. Haftani yerim maşallah :)))

Mesude iyiyim kuzum,yani biraz depresif başladim güne regl tarihim yaklaşiyor ondandir sen nassilsin ???? :))
sağol tatlımm :))
Gül , Yasemin, burcu, bedriye, btskn hoş geldiniz Hayirli günler kizlar nasilsiniz insallah

Gülden ve 7verengul cok gecmis olsun kizlar
iyiz canım yazdım ama görmedin sanırım sen nasıslın prenses nasıl demiştim :)

Canlarim bugün okulda nöbetciyim simdi cıkıyorum ama kesinlikte tekara gelecegim, öpüyorum aslında sizinle konuşmaya cok ihtiyacim var,olsun siz yazi ben okurum gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…