- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.681
ayyyy bende gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum yaa, nasıl bişey anlatsana kuşum, nereni yaptırıyorsun, kızarıyormu tahriş oluyormu vs vs ne biliyorsan anlat...kızlar ya dün ilk defa kuaföre epilasyona gittim malum göbekten zorlanmaya başladım nasıl olsa gidicem diyip bütün cesaretimi toplayıp gittim ama nasıl kastıysam kendimi bugün dayak yemiş gibiyim
canımmm hadi inşallah ALlah patronunada anlayış verirde sana sorun çıkartmadan izin verir tatlım. inanki sonuç ne çıkarsa çıksın gittiğine pişman olmayacaksın, çünkü temiz çıkarsa için rahat edecek, yada bir olumsuzluk çıkarsa hiç olmazsa tedavini olmaya başlayıp kurtulacaksın, her iki ihtimallede sonuç feraha çıkacaksın ALlahın izni ile ikizim benim.Kızlarrrr Günaydınnnn
İkizim,Üçüzüm ve Aylinnn nasılsınız???
Bukettt Ankaramıza hoşgeldin canım benimmm senin için herşeyin hayırlısı olur inşallahhhh
Bana gelince kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyümmmmmmmmmmm amannnnn kendimi hiç iyi hissetmiyorum kıslarrrr yarın hastaneye gitmeyi planlıyorum hiç halim yok adım atamıyorum neyin nesi anlamadımDoktora gidip ne olup bittiğini öğrenmem gerekkk
helal olsun kuşum arkandayımpatronun arıza çıkarırsa bu sefer patronunu tenhada sıkıştırırız canıminsan olsun delirtmesin bizi
günaydın dünürüm iyiyim çok şükür kendi adıma , yani istesem iyi olmayabilirim işlerden olumsuzluklardan, memnun olmayan müşterilerin sitemlerinden dolayı ama , içiyorum melisamı, relax takılıyorumgünaydın kızlarr nasılsınızzz..hayırlı sabahlar hayırlı işler herkese...
canım yaaa varya aynı şeyi bende hissettim 1 ay evvel, dr a gitmeyi stres yapıyordum ya ben, birgün oturdum yaşadıklarımı anlatim dedim ağlamaktan hıçkırıklara boğuldum resmen, sonra dedimki Allahım nasıl bir ruh hali geçirmişim ben böyle, nasıl sabretmişim , nasıl güç vermişsin bana, şuanda herşey geçmiş bitmiş, ben anlatırken daha dayanamıyorum dedim içimden. ALlah büyük yaa, gerçekten onun verdiği güçle dayanıyoruz, yoksa bizler çok zayıfız, çok güçsüzüzkızlar selamlarr,
gülden ciimm, akşam kötü geçmiş sanırıımm geçmiş olsunn tatlım benimde akşamım kötüydü ya, çok gaz sıkıntımm oldu.. çok ağrım oldu ama.. bide kızlar ben kendimi otomatiğe bağladım gece 4 ayaktayım.. ve uykumu almış oluyorumm oyalanıyorumm sonra hoopp uykuya ee bu seferde sabah zor kalkıyorum sersem gibi kafam..
sağlık ocağına gidip testlerimi yaptırdım sonuçlarımızı kısmetse inşAllah iyi sağlıklı haberler alırız kızlar yaa.. öylee tedirginim ama beklicem işte ne yapayımm.. bebeğin kalp atışlarınıda dinletmedi 19. haftada dinletebiliyorlarmış.. orada hikayemi sordular anlatıyordum inşAllah kucağına alırsın bu sefer dedi.. ço duygulandımm.. yaşarken belki farkedemiyor insan içine düşünce konunun yada o anda mevlam sabır veriyor ama anlatırken yoruluyor.. çok ağlayasım var bugunAllah bugunlerimizi aratmasın..
Amann iyi olun :))) Canım benim hastalık değil ya feci bi yorgunluk her yerim ağrıyo valla belki de mevsim geçişindendir ama baş dönmelerim çok artınca gitmeye karar verdim tabi buna ben karar verdim de patron ne der bilemem
kızlar selamlarr,
gülden ciimm, akşam kötü geçmiş sanırıımm geçmiş olsunn tatlım benimde akşamım kötüydü ya, çok gaz sıkıntımm oldu.. çok ağrım oldu ama.. bide kızlar ben kendimi otomatiğe bağladım gece 4 ayaktayım.. ve uykumu almış oluyorumm oyalanıyorumm sonra hoopp uykuya ee bu seferde sabah zor kalkıyorum sersem gibi kafam..
sağlık ocağına gidip testlerimi yaptırdım sonuçlarımızı kısmetse inşAllah iyi sağlıklı haberler alırız kızlar yaa.. öylee tedirginim ama beklicem işte ne yapayımm.. bebeğin kalp atışlarınıda dinletmedi 19. haftada dinletebiliyorlarmış.. orada hikayemi sordular anlatıyordum inşAllah kucağına alırsın bu sefer dedi.. ço duygulandımm.. yaşarken belki farkedemiyor insan içine düşünce konunun yada o anda mevlam sabır veriyor ama anlatırken yoruluyor.. çok ağlayasım var bugunAllah bugunlerimizi aratmasın..
Bediş,aylin,aslı selam bebekler :)
Aslıcım yorgunlugun altında yatan bir sebep vardiir mutlaka ama ciddi bisey degildir bende cok yorgunluk cekerdim bacaklarim tutmazdi doktora gittim birinde ileri seviyede idrar yolu enfeksiyonu dediler ta böbrege ulaşmış oda yorgunluk yaparmis,ona göre bir tedavi oldum, bir kac yil sonra yine benze bir sikayetlr gittim artı kalp çarpintimda vardi bu seferde aşırı kansılık var dediler, cözümleri basit ama geciktirmeye gelmeyen seylerdi, insallah sende de ciddi birsey yoktur
Bedriye kıyamam canım, bugün benimde ağlayasım var nedese bilmiyorum, pazar regl günüm hakkımda hayırlısı olacak biliyorum, inşallah senin kan sonuclarin cok normal cikar, mutlaka yaz
Aylincim, nerene epilasyon yaptirdin, hamileyken epilasyon yapilirmi ki???bilemedim????
sağol canım ikimizde iyiz çok şükür oğluşumda tepiş tepiş MAŞALLAH :) KEMİKLERİNİ hissediyorum artık batar gibi oluyo gezinirken. 31. haftaya girdik hayırlısı ile :)ayyyy bende gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum yaa, nasıl bişey anlatsana kuşum, nereni yaptırıyorsun, kızarıyormu tahriş oluyormu vs vs ne biliyorsan anlat...
canımmm hadi inşallah ALlah patronunada anlayış verirde sana sorun çıkartmadan izin verir tatlım. inanki sonuç ne çıkarsa çıksın gittiğine pişman olmayacaksın, çünkü temiz çıkarsa için rahat edecek, yada bir olumsuzluk çıkarsa hiç olmazsa tedavini olmaya başlayıp kurtulacaksın, her iki ihtimallede sonuç feraha çıkacaksın ALlahın izni ile ikizim benim.
helal olsun kuşum arkandayım
günaydın dünürüm iyiyim çok şükür kendi adıma , yani istesem iyi olmayabilirim işlerden olumsuzluklardan, memnun olmayan müşterilerin sitemlerinden dolayı ama , içiyorum melisamı, relax takılıyorumsen nasılsın damadım napıyor, inşallah bugün seni tekmelere boğar :))))
canım yaaa varya aynı şeyi bende hissettim 1 ay evvel, dr a gitmeyi stres yapıyordum ya ben, birgün oturdum yaşadıklarımı anlatim dedim ağlamaktan hıçkırıklara boğuldum resmen, sonra dedimki Allahım nasıl bir ruh hali geçirmişim ben böyle, nasıl sabretmişim , nasıl güç vermişsin bana, şuanda herşey geçmiş bitmiş, ben anlatırken daha dayanamıyorum dedim içimden. ALlah büyük yaa, gerçekten onun verdiği güçle dayanıyoruz, yoksa bizler çok zayıfız, çok güçsüzüz
sen hep güçlü ol canım benim, çok şükür baya bir yol katettin sen, hep olumlu ol ki herşey güzel olsun, duayı dilinden düşürme, ALlahı kendine dost edin, onunla paylaş herşeyi, içini dök açıl ve rahatla, bizim dertlerimizin dermanı hep ALlahta çünkü.
herşey yolunda gidecek inşallah
Şekerkız tuba, bugün hep aklımda sen varsın yaa nerelerdesin canım çok özledim seni, sabahtan beri hep aklımdasın hayırdır inşallah , inşallah hamilesindir
canım endişe etme daha net duyarlar 19. haftada benim 12. haftada duymuşlardı ama olsun..ayrıntılıyada girersin o haftalarda zaten..kızlar selamlarr,
selam canım hoşgeldin çok şükür sen nasılsın prenses nasılSelam kizlar nasilsiniz bakim
Yasemin,seda,mesude ohh sizde geldiniz ekip tamam :)))
Yazdiklarinizi okudum, yasemin ve mesude ya siz ne kadar pozitifsiniz canlarım,herhalde melisa çayındandır :)))))sende içiyormusun kız mesude??? Ya bu epilasyon hamileykende yaptiriyormus demekki vay arkadaş!
Sedacım canım tüp bebekte dua organizasyonu yine bende tamam mi:))
Bedişim haklısin cok haklısin insan bazen nefsine yeniliyor maalesef, Allah imandan ayırmasın hepimizi
Yasemin,seda,mesude ohh sizde geldiniz ekip tamam :)))
Yazdiklarinizi okudum, yasemin ve mesude ya siz ne kadar pozitifsiniz canlarım,herhalde melisa çayındandır :)))))sende içiyormusun kız mesude??? Ya bu epilasyon hamileykende yaptiriyormus demekki vay arkadaş!
Sedacım canım tüp bebekte dua organizasyonu yine bende tamam mi:))
Bedişim haklısin cok haklısin insan bazen nefsine yeniliyor maalesef, Allah imandan ayırmasın hepimizi
sağol tatlımm :))Gül ben seni 31. Haftani yerim maşallah :)))
Mesude iyiyim kuzum,yani biraz depresif başladim güne regl tarihim yaklaşiyor ondandirsen nassilsin ???? :))
iyiz canım yazdım ama görmedin sanırım sen nasıslın prenses nasıl demiştim :)Gül , Yasemin, burcu, bedriye, btskn hoş geldiniz Hayirli günler kizlar nasilsiniz insallah
Gülden ve 7verengul cok gecmis olsun kizlar
canım lazer epilasyon mumesude doğuştan melisa çayı içmiş heralde, o herzaman pozitif maşallah, Allah nazarlardan korusun onu inşallah
ben zoraki pozitif olanlardanım üçüzüm
yahu bu epilasyon hakkında biri bizi aydınlatsın, bizde yaptıralım yav:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?