Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Merhaba kızlar nasılsınız. Yasemincim inşallah olumludur sonuç.. Merakla bekliyorum. Ben olsam çoktan yapmıştım testi :-D bende bi saate kadar hazırlanıp çıkacağm. Emiri götürmem lazım. Inşallah bişeyi yoktur kuzumun

ayyyy bende öyle rüya görsem sabah pataklardım eşimi yani :))) canım benim hamilelik hormonları seni ara ara duygusallaştırıyor demekki canım kıyamam ben sana yaa, için ferahlamıştır inşallah bari.

canım ben ne pozitif nede negatif düşünmüyorum, nötr olmaya çalışıyorum etkisiz eleman gibi, sıfır gibi olmaya çalışıyorum dediğin gibi kötü düşünsen olmuyor, günah, iyi düşünsen sonrası hüsran olabiliyor, onun için hiçbişey düşünmüyorum, hatta yarın test yapmak bile istemiyorum ama mecburen yapıcam işte
şuan için bende nekadar ışık varsa hamişlikle ilgili, sende de aynı derecede potansiyel var üçüzüm, kendini hafife alma, yaygara yapmıyorsun ama şuan ne olduğun belli değil
Bircan da zavallım geçmişe daldı heralde gelemedi hala
Büşracım gelmiş hoşgelmiş, ayy dr ne dedi acaba, bide resim getirdimi acaba????

hoşgeldin büşracım nasılsın..hayırdır neyi var oğluşunun gecmiş olsun

Allah iyilikler versin gülüm bende iyiyim cok şükür kızım acıkmış kahvaltı hazirliyoz sonrada babası ile bı gezinti yapıp mevlide gideceğim cnm

Yasemincim hoş buldum tatlim evet doğuştan içmizin etrafındaki insanları mutlu etmeyi daha cok severim tabi benim hayatımda güllük gülistanlik degil ama derdim oldugunda da gülmeyi ve guldurmeyi seviyorum Buda Rabbimin benim uzerimdeki büyük bir nimeti valla kuzum hic gitmedim bilmiyorum bende duydum gitmeyi hala düşünüyorum eyleme geçemedim )

Burcucum iyiyim cok şükür kötu demek haddime dahi degil sende iyi ol tontinim bak öpüyorum Kocaman Rabbim yardimcin olsun

evet dünürüm lazeri merak ediyorum??

Büşracım hayırlı haberlerle gel inşalah tatlım, hepimz güzel haberlerle geliriz inşallah

Cnm hamileyken lazer epilasyonu yapılmıyor atlının bahsettigi ağda olmalı bende doğumdan sonra lazer yaptırmayı düşünüyorum arkadasim yaptırıyor cok memnun

Büşracim hoş geldin sanada oğluna da cok gecmis olsun doğumdan beri bı rahat edemedin kuzum hergün birsey çıkıyor bebek bakımı cok zor olmalı bakalım biz napicaz

Allah iyilikler versin gülüm bende iyiyim cok şükür kızım acıkmış kahvaltı hazirliyoz sonrada babası ile bı gezinti yapıp mevlide gideceğim cnm
anammm bu saate kadar acıkır tabi annesi bizde öğle yemeği hazırlıyoruz :) 10 da kahvaltı 12.30-1 öğle yemeği tepişiyo yoksa oğluşum acım acım die :)

selamlar.

kızlar pazartesinden beri duaları okuyamıyorum hakkınızı helal edin..haftasonu toptan okurum..sonrada düzene girer inş..
bu arada sedacım ikinciyi yaptırcam ama öncesinde yağpılması gereken testler var..histeroskopi felan..bakalım

yasemin..kız sen neyi bekliyon..cevap yaz hele bakiiim..

Ya pataklamaz miyim biraz once kalktı yine patakladim icimde kalmasın zaten hassas bir donem yasıyorum evet ya hormonların oyununa geliyorum arada cok alingan oluyorum zaten balık burcuyum aglamayida gülmek kadar severim:))

ayyy geldin minn hoşgeldinnn canım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…