- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.701
ayyyy bende öyle rüya görsem sabah pataklardım eşimi yani :))) canım benim hamilelik hormonları seni ara ara duygusallaştırıyor demekki canım kıyamam ben sana yaa, için ferahlamıştır inşallah bari.Ya sorma ama ben melisa cayı içmiyorum cnm enerjim baska yerden alıyorum ben ama dün gece durup dururken ağladım esın niye ağlıyorsun hic diyorum bı ağlama istegi geldi ki sormayın gecede rüya gördüm esın beni boşayip en yakın arkadaşımla evlenmeyi düşünüyordu Likya küpe almış kıza birde bana soruyor nasıl guzel mı tabi bende çıldırdım sabah kalktım esime vuruyorum ne oldu dedi rüyamda beni aldatiyordun sipa dedim gülüyor pek hosuna gitti bakıyorum dedim öyle iste :)))
Yaseminim valla cok haklısın hayal kuruyorum,umutlanıyorum yok yok yapma diyorum sonra en kötü ihtimali düşünüyorum, sonra Allah'dan umidini mi kestin iyi düşün ,pozitif olacağına inan diyorum sonra tekara hayal kuruyorum sonra tekrar kendimi engelliyorum, böyle bir kısır döngü işte, çözüm belli de her an her dakika insan tevekkül edemiyor, vesveseye kapılıyor, nefsinin oyununa yenik düşüyor veeeeee inşallah sen hayırlısıyla yarın çif çizgiyi görürsün canım inşallah, sabah sana bol bol dua edyim bari, bende gelmezse pazartesi sabah yapayim diyorum,hakkımızda hayırlısı inşallah
hoşgeldin büşracım nasılsın..hayırdır neyi var oğluşunun gecmiş olsunMerhaba kızlar nasılsınız. Yasemincim inşallah olumludur sonuç.. Merakla bekliyorum. Ben olsam çoktan yapmıştım testi :-D bende bi saate kadar hazırlanıp çıkacağm. Emiri götürmem lazım. Inşallah bişeyi yoktur kuzumun
canım lazer epilasyon mu
canım ben bekarken yaptırmıştım tavsiye ederim bacaklar bikini bölgesi koltuk altı :)evet dünürüm lazeri merak ediyorum??
Büşracım hayırlı haberlerle gel inşalah tatlım, hepimz güzel haberlerle geliriz inşallah
hoşgeldin büşracım nasılsın..hayırdır neyi var oğluşunun gecmiş olsun
anladım canım cok gecmiş olsun İNŞALLAH önemli bişi değildir çabucak geceriyi olmaya çalışıyorum canım. Midem ağrıyor ameliyattan dolayı. Oğlumun da bacaklarında kırmıziliklar var onun için
evet dünürüm lazeri merak ediyorum??
Büşracım hayırlı haberlerle gel inşalah tatlım, hepimz güzel haberlerle geliriz inşallah
evet dünürüm lazeri merak ediyorum??
anammm bu saate kadar acıkır tabi annesi bizde öğle yemeği hazırlıyoruz :) 10 da kahvaltı 12.30-1 öğle yemeği tepişiyo yoksa oğluşum acım acım die :)Allah iyilikler versin gülüm bende iyiyim cok şükür kızım acıkmış kahvaltı hazirliyoz sonrada babası ile bı gezinti yapıp mevlide gideceğim cnm
ayyyy bende öyle rüya görsem sabah pataklardım eşimi yani :))) canım benim hamilelik hormonları seni ara ara duygusallaştırıyor demekki canım kıyamam ben sana yaa, için ferahlamıştır inşallah bari.
canım ben ne pozitif nede negatif düşünmüyorum, nötr olmaya çalışıyorum etkisiz eleman gibi, sıfır gibi olmaya çalışıyorumdediğin gibi kötü düşünsen olmuyor, günah, iyi düşünsen sonrası hüsran olabiliyor, onun için hiçbişey düşünmüyorum, hatta yarın test yapmak bile istemiyorum ama mecburen yapıcam işte
şuan için bende nekadar ışık varsa hamişlikle ilgili, sende de aynı derecede potansiyel var üçüzüm, kendini hafife alma, yaygara yapmıyorsun ama şuan ne olduğun belli değil
Bircan da zavallım geçmişe daldı heralde gelemedi hala
Büşracım gelmiş hoşgelmiş, ayy dr ne dedi acaba, bide resim getirdimi acaba????
selamlar.
kızlar pazartesinden beri duaları okuyamıyorum hakkınızı helal edin..haftasonu toptan okurum..sonrada düzene girer inş..
bu arada sedacım ikinciyi yaptırcam ama öncesinde yağpılması gereken testler var..histeroskopi felan..bakalım
yasemin..kız sen neyi bekliyon..cevap yaz hele bakiiim..
ayyy geldin minn hoşgeldinnn canım benimm
AYYYY bi ıslaklık hissediyorum yoksa adet mi oldum, hemen wc ye gidiyorum...:18::18::18::18::18::18:
olmadım de(....
olmadım de(....
tatlım albüme bak sözümü yerine getirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?