- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.721
Ankaranın bağları da buklum buklum yolları,ne zaman sarhoş oldunda kaldıramiyon kolları.:))
Özlemciğimin psikolojisi aşşağı düşmüş bakıyorumda, aman aman kuşum tam temizlendin, çalışmalar başlıyacak böyle yapma. kendini rahatlatacak şeyler yap lütfen bak, relax ol heleki bu dönemde. herşeyin başı stres kuşum.
kızlar selamlarr,
gülden ciimm, akşam kötü geçmiş sanırıımm geçmiş olsunn tatlım benimde akşamım kötüydü ya, çok gaz sıkıntımm oldu.. çok ağrım oldu ama.. bide kızlar ben kendimi otomatiğe bağladım gece 4 ayaktayım.. ve uykumu almış oluyorumm oyalanıyorumm sonra hoopp uykuya ee bu seferde sabah zor kalkıyorum sersem gibi kafam..
sağlık ocağına gidip testlerimi yaptırdım sonuçlarımızı kısmetse inşAllah iyi sağlıklı haberler alırız kızlar yaa.. öylee tedirginim ama beklicem işte ne yapayımm.. bebeğin kalp atışlarınıda dinletmedi 19. haftada dinletebiliyorlarmış.. orada hikayemi sordular anlatıyordum inşAllah kucağına alırsın bu sefer dedi.. ço duygulandımm.. yaşarken belki farkedemiyor insan içine düşünce konunun yada o anda mevlam sabır veriyor ama anlatırken yoruluyor.. çok ağlayasım var bugunAllah bugunlerimizi aratmasın..
sewindim cnm inş olmazsında bebiş seninledir.. baktım tatlım ama gözükmüyo ..
ayy cnm maşşallah yüzünden önce yorumlarından tanıdım seni ruhunun güzelliği yüüzüne yansımış resmen ..çok memnun oldum canım tekrardan :)) allah yüzün gibi kısmetinide güüzel eylesin inş...
ayy canım benim ALlah razı olsun bu güzel yorumun için, biz maşallah topikçe hiç fena sayılmayız yani, güzelleri birbirlerini çekmiş sanki bu topikte
Özlemcim ayy kuşum sizin barışıp küsmelerine yetişemez oldumen son şimdi hangi durumda kaldınız, barışık mı küsmü?
Kız yasemin nooluyo sana cevap ver bana:))
özlem nassın canımcım
gaMze bebişin nasıl?
özlem nassın canımcım
gaMze bebişin nasıl?
Özlemcim ozaman nazar boncuklarını maşallahları takıyorum, durumun değişmesin diyeoh oh bol bol takayım ALlah nazarlardan korusun
anammmm ne olmuş bana neye cevap vermedim, adet oldum sandım olmamışım onun şaşkınlığı ahmaklığı içindeyim şuanda sevinçten beynimin bazı telleri işlervlerini yerine getirmiyor sanırım
ayyyy bende gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum yaa, nasıl bişey anlatsana kuşum, nereni yaptırıyorsun, kızarıyormu tahriş oluyormu vs vs ne biliyorsan anlat...
canımmm hadi inşallah ALlah patronunada anlayış verirde sana sorun çıkartmadan izin verir tatlım. inanki sonuç ne çıkarsa çıksın gittiğine pişman olmayacaksın, çünkü temiz çıkarsa için rahat edecek, yada bir olumsuzluk çıkarsa hiç olmazsa tedavini olmaya başlayıp kurtulacaksın, her iki ihtimallede sonuç feraha çıkacaksın ALlahın izni ile ikizim benim.
helal olsun kuşum arkandayım
günaydın dünürüm iyiyim çok şükür kendi adıma , yani istesem iyi olmayabilirim işlerden olumsuzluklardan, memnun olmayan müşterilerin sitemlerinden dolayı ama , içiyorum melisamı, relax takılıyorumsen nasılsın damadım napıyor, inşallah bugün seni tekmelere boğar :))))
canım yaaa varya aynı şeyi bende hissettim 1 ay evvel, dr a gitmeyi stres yapıyordum ya ben, birgün oturdum yaşadıklarımı anlatim dedim ağlamaktan hıçkırıklara boğuldum resmen, sonra dedimki Allahım nasıl bir ruh hali geçirmişim ben böyle, nasıl sabretmişim , nasıl güç vermişsin bana, şuanda herşey geçmiş bitmiş, ben anlatırken daha dayanamıyorum dedim içimden. ALlah büyük yaa, gerçekten onun verdiği güçle dayanıyoruz, yoksa bizler çok zayıfız, çok güçsüzüz
sen hep güçlü ol canım benim, çok şükür baya bir yol katettin sen, hep olumlu ol ki herşey güzel olsun, duayı dilinden düşürme, ALlahı kendine dost edin, onunla paylaş herşeyi, içini dök açıl ve rahatla, bizim dertlerimizin dermanı hep ALlahta çünkü.
herşey yolunda gidecek inşallah
Şekerkız tuba, bugün hep aklımda sen varsın yaa nerelerdesin canım çok özledim seni, sabahtan beri hep aklımdasın hayırdır inşallah , inşallah hamilesindir
Bediş,aylin,aslı selam bebekler :)
Aslıcım yorgunlugun altında yatan bir sebep vardiir mutlaka ama ciddi bisey degildir bende cok yorgunluk cekerdim bacaklarim tutmazdi doktora gittim birinde ileri seviyede idrar yolu enfeksiyonu dediler ta böbrege ulaşmış oda yorgunluk yaparmis,ona göre bir tedavi oldum, bir kac yil sonra yine benze bir sikayetlr gittim artı kalp çarpintimda vardi bu seferde aşırı kansılık var dediler, cözümleri basit ama geciktirmeye gelmeyen seylerdi, insallah sende de ciddi birsey yoktur
Bedriye kıyamam canım, bugün benimde ağlayasım var nedese bilmiyorum, pazar regl günüm hakkımda hayırlısı olacak biliyorum, inşallah senin kan sonuclarin cok normal cikar, mutlaka yaz
Aylincim, nerene epilasyon yaptirdin, hamileyken epilasyon yapilirmi ki???bilemedim????
Aylincim kuzum sen erkem başlamışsın gitmeye bende düşünüyorum ama son ayıma dogru valla cok zor fün esime diyorum ben artık göremiyorum ne yapcam diye
Burcucum kuzum kuaförler yapıyorlar ya en cokta hamileler icin yararlı valla hiç gitmedim bu zamana kadar utaniyorumda ama zaruretten dolayı da gitmekten baska yol yok
yaseminnn test yapsana ya tam sopalıksın he..erken teşhis dioz dimi aaaaaaaaaaaa...dilimde tüy bitti tüyyyyyyy..olmadımmmmm Allahım sana çok şükür, ayy ALlahım çok şükür, bunuda atlattım
yaseminnn test yapsana ya tam sopalıksın he..erken teşhis dioz dimi aaaaaaaaaaaa...dilimde tüy bitti tüyyyyyyy..
güül ben geçen gün uzman tv de kaan kocatepemidir nedir onu dinliyordum erken test yaptırmayı önermiyor adam aslında yapmamakta lazım çünkü aslında bazen gebelik oluşuyor ve biz farkına bile varmadan ilerleyemeyip adet kanıyla atılıyor düşünsene biz bunu her ay yaşasak bilsek bizim ruhsal durumumuz ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?