Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ankaranın bağları da buklum buklum yolları,ne zaman sarhoş oldunda kaldıramiyon kolları.:))

vaaay ankaralı hoş geldin,ilk iş günün iyi geçmiş inşallah devamıda hep çok güzel olur,evinide yerleştirmişsin rabbim güle güle sağlıkla ve bebişlerinle oturmayı nasip etsin.

nazar değdi herhalde akşam düzelltik sabah yine bozuştuk ama sonra yine düzelttik, neyse bunlarda evliliğin tuzu biberi arada bunlarda lazım

canıım yaa senin bazen anlattıklarında kendimi görüyorum, bende kürtajdan sonra adet olamıyorum diye doktora gittiğimde doktor sorular sordu ben başımdan geçenleri anlattım ama nasıl ağlamaklı oldum gözlerim doldu yazık adamda üzüldü bana ekranda bir önceki hastadan kalmış bebek görüntüsü vardı inşallah sanada nasip olur demişti, halbuki olan olmuş sadece adet olamıyorum diye gitmişim ama işte anlatırken öyle olmuyor sanki bir daha yaşıyorsun o günleri,rabbim kimselere yaşatmasın.

kızlar aylinin söylediği ağda dır hamileyken lazer epilasyon yapmazlar,bende düşünüyordum ama vaz geçtim sanırım, ya zararı varsa diye tırstım bide bazen mantıklı gelmiyor Allah bizi öyle yarattıysa vardır bununda bi hikmeti tamamen tüylerden kurtulmak pekde iyi bişey olmasa gerek,sadece işkence çekelim diye yoktur onlar benceeee

ayy cnm maşşallah yüzünden önce yorumlarından tanıdım seni ruhunun güzelliği yüüzüne yansımış resmen ..çok memnun oldum canım tekrardan :)) allah yüzün gibi kısmetinide güüzel eylesin inş...

sewindim cnm inş olmazsında bebiş seninledir.. baktım tatlım ama gözükmüyo ..

inşallah canım yaa, tam eşimle telefonda konuşuyordum, bir anda ıslaklık hissetttim sıcak bişey, muhabbeti kestim hemen, "aşkım ben regl oldum galiba sus" dedim zavallım mors oldu bir anda, hemen beni haberdar et dedi kapadık. tabi ben ilk önce sizi haberdar ettim sonra ona mesaj yazdım

ayy canım benim ALlah razı olsun bu güzel yorumun için, biz maşallah topikçe hiç fena sayılmayız yani, güzelleri birbirlerini çekmiş sanki bu topikte

Özlemcim ayy kuşum sizin barışıp küsmelerine yetişemez oldum en son şimdi hangi durumda kaldınız, barışık mı küsmü?

şuan barışık

Kız yasemin nooluyo sana cevap ver bana:))

özlem nassın canımcım

gaMze bebişin nasıl?

Son düzenleme:

özlem nassın canımcım

gaMze bebişin nasıl?

buketcim yeni hayatın tekrar hayırlı olsun cnm :)) iiyidir inşallah bebişim cnm hiç bi fikrim yok kontrol nisan 4 de inşallah güzel şeyler duyacam rabbimin izniyle dualarınız sayesinde .. sende iiyisin inş okuduğuma göre ilk günün iiyiymiş inşallah hep öle gider cnm

Özlemcim ozaman nazar boncuklarını maşallahları takıyorum, durumun değişmesin diye oh oh bol bol takayım ALlah nazarlardan korusun

anammmm ne olmuş bana neye cevap vermedim, adet oldum sandım olmamışım onun şaşkınlığı ahmaklığı içindeyim şuanda sevinçten beynimin bazı telleri işlervlerini yerine getirmiyor sanırım

çok teşekkür ederim aldım kabul ettim

fıstıklarım geçmişi okumadan hemen cevap yazayım size... walla bildiğiniz kutumu mutumu sir ağdaylan şeettirdim :26: bütün arkadaşlarım gidiyordu çok rahat falan diyordu ama ben gidemiyordum utancımdan ama göbek büyümeye başlayınca anladım ki mecbur kalıcam zaten... ve dün kırdım zincirlerimi açıkcası göz görmeyince gönül katlanıyor kızlar bi de yapan abla o kadar rahat ki zannedersin yemek yapıyor cart curt 5 dk da halletti walla şimdiye kadar gitmediğime pişman oldum canlar... ama temiz iyi bi yer bulmak lazım ben baya araştırıp öyle gittim

kızlar bende gidiyorum ağdaya valla ben kendim beceremiyorum o yüzden benim için büyük rahatlık sizde mutlaka gidin derim

btskn / bircan 18.03.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
mavera49 / merve 19.03.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
melek2828 / nazan 20.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamilelik
serap_serap / serap 21.03.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
graphicdesigner / yasemin 22.03.2013 cuma sağlıklı sorunsuz, doğal yollarla hamilelik

allah kabul etsin dualarımızı inşallah ..tez wakitte

güül ben geçen gün uzman tv de kaan kocatepemidir nedir onu dinliyordum erken test yaptırmayı önermiyor adam aslında yapmamakta lazım çünkü aslında bazen gebelik oluşuyor ve biz farkına bile varmadan ilerleyemeyip adet kanıyla atılıyor düşünsene biz bunu her ay yaşasak bilsek bizim ruhsal durumumuz ne olur

Aylin ve Özlem, size katılıyorum, ben bir bacağımı 1 saatte ağda yapan biri olarak bende yaptırıyorum oh valla aynen dediğiniz gibi o işi yapan kızlar çok rahat oluyor, birde muhabbet açıyorlar nasıl oldu bitti anlamıyorsun. tabi ALlah affetsin oramızı buramızı açıyoruz ama elimden gelmiyor napim
yaseminnn test yapsana ya tam sopalıksın he..erken teşhis dioz dimi aaaaaaaaaaaa...dilimde tüy bitti tüyyyyyyy..

ayyy kuşum yarına kadar hak verdim kendime, şu sebeplerden dolayı;
1- yarın mübarek cuma
2- yarın benim dua günüm
3- yarın benim "ya evvel" okumaya başlayalı dördüncü haftam oluyor.
4- yarın adetim gerçekten gecikmiş oluyor

işte haklı sebeplerim lütfen sopanı yerine koy

evet canım onu bende dinledim biliyorum ama ben hamileliğimden önce kimyasal gebelik gecirdim 5.37 değerimdi ve adetle gitti ertesi ay yine test yaptım adete 3 gün kala ve 113 küsür çıktı ve direk kana gittim dr ilaç verdi progestan ve 3 gün sonra adet günüm lekelenmem oldu bi düşünürsek ben dr a gitmeseydim ve dr progestan vermemiş olsaydı adetle gitmiş olcaktı ama ALLAHıma bin şükür 31. haftaya kadar geldik RABBİM doğumuda göstersin ALLAH fırsat verir biz kullanmayı bilirsek die düşünüorum..

KAĞAN KOCATEPE uzamn bi dr ama kadın değil nihayetinde bi erkek ve bizim içgüdülerimiz onda yok..bizim gibi hissedemezde düşünemezde canım..

Son düzenleme:
özlem iyiyim şekerim..gamzecim iyi olmana sevindim

aylin ağdaya geç kalmışsın..bende lazerden önce yaptırıyodum..çünkü beceremiyorum, 17 yaşımdan beri denemediğim ağda kalmadı. sıcak, ılık, roll onla, rollonsuz, sirli, sirsiz, tencereli, kağıtlı, çubuklu..offff..hiç birini beceremiyodum..gittiğim kadın 10 dakkada hallediyodu..en güzeli lazer..benimkide yarım kaldı..bakalım napcaz..

yasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn..senin günün mü geçti?????????????

ben hala adet olmadım test yapmaya cesaretim yok of yarın benim ya evvelimin de 4.haftası of hiç belirtim yok bütün dikkatimi kendime veriyorum ama hiç bişey yok neyse zaten kesin adet olacağm bu günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…