- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.741
hayırlısı olsun canım dualrın kabul olsun İNŞALLAH yarınıda atlat gitme bak ben seni napcamm..:)Aylin ve Özlem, size katılıyorum, ben bir bacağımı 1 saatte ağda yapan biri olarak bende yaptırıyorum oh valla aynen dediğiniz gibi o işi yapan kızlar çok rahat oluyor, birde muhabbet açıyorlar nasıl oldu bitti anlamıyorsun. tabi ALlah affetsin oramızı buramızı açıyoruz ama elimden gelmiyor napim
ayyy kuşum yarına kadar hak verdim kendime, şu sebeplerden dolayı;
1- yarın mübarek cuma
2- yarın benim dua günüm
3- yarın benim "ya evvel" okumaya başlayalı dördüncü haftam oluyor.
4- yarın adetim gerçekten gecikmiş oluyor
işte haklı sebeplerim lütfen sopanı yerine koy
Aylin ve Özlem, size katılıyorum, ben bir bacağımı 1 saatte ağda yapan biri olarak bende yaptırıyorum oh valla aynen dediğiniz gibi o işi yapan kızlar çok rahat oluyor, birde muhabbet açıyorlar nasıl oldu bitti anlamıyorsun. tabi ALlah affetsin oramızı buramızı açıyoruz ama elimden gelmiyor napim
ayyy kuşum yarına kadar hak verdim kendime, şu sebeplerden dolayı;
1- yarın mübarek cuma
2- yarın benim dua günüm
3- yarın benim "ya evvel" okumaya başlayalı dördüncü haftam oluyor.
4- yarın adetim gerçekten gecikmiş oluyor
işte haklı sebeplerim lütfen sopanı yerine koy
özlem iyiyim şekerim..gamzecim iyi olmana sevindim
aylin ağdaya geç kalmışsın..bende lazerden önce yaptırıyodum..çünkü beceremiyorum, 17 yaşımdan beri denemediğim ağda kalmadı. sıcak, ılık, roll onla, rollonsuz, sirli, sirsiz, tencereli, kağıtlı, çubuklu..offff..hiç birini beceremiyodum..gittiğim kadın 10 dakkada hallediyodu..en güzeli lazer..benimkide yarım kaldı..bakalım napcaz..
yasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn..senin günün mü geçti?????????????
evet canım onu bende dinledim biliyorum ama ben hamileliğimden önce kimyasal gebelik gecirdim 5.37 değerimdi ve adetle gitti ertesi ay yine test yaptım adete 3 gün kala ve 113 küsür çıktı ve direk kana gittim dr ilaç verdi progestan ve 3 gün sonra adet günüm lekelenmem oldu bi düşünürsek ben dr a gitmeseydim ve dr progestan vermemiş olsaydı adetle gitmiş olcaktı ama ALLAHıma bin şükür 31. haftaya kadar geldik RABBİM doğumuda göstersin ALLAH fırsat verir biz kullanmayı bilirsek die düşünüorum..
KAĞAN KOCATEPE uzamn bi dr ama kadın değil nihayetinde bi erkek ve bizim içgüdülerimiz onda yok..bizim gibi hissedemezde düşünemezde canım..
orası öyle tabi canım kaderde varsa oluyo yiyecek ekmeği varsa yaşıyo..ama beni tetikleyen 1 ay öncesi yaşadığım kimyasal gebelik sanırım dr aradım telde bana erken düşük yaşamışsın dedi dünyam yıkıldı 3-4 gün ağladığımı biliorum ..belki aynı şeyi yaşamaktan korktum ALLAH hayırlısını,sağlıklı,sıhatli versin canım..canım bide şu yönden bakmak lazım benim de değerim düşüktü kanamam oldu doktor hemen progestana başla dedi başladım kontrollerimdede problem yoktu kalp atışını da duyduk ama Allah nasip etmemişse olmuyor istediğin kadar uğraş.
evet bebeğimyasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn..senin günün mü geçti?????????????
ben hala adet olmadım test yapmaya cesaretim yok of yarın benim ya evvelimin de 4.haftası of hiç belirtim yok bütün dikkatimi kendime veriyorum ama hiç bişey yok neyse zaten kesin adet olacağm bu günlerde
sidikliler sizi çubuğamı işiceksinizevet bebeğim
ama biliyorsun 2 ay öncesine kadar zaten düzensiz oluyordum, 2 aydır şu şeker ilacı sayesinde ve tabi ALlahın da izni ile düzgünce oluyordum. yarın 31. günüm, inşallah sabah yapıcam çiş testimi bakalım.
tuba kız hadi 1-2-3 yarın sabah namazına kalkalım, ikimizde namaz kılıp çişimizi yapalım ne dersin?
evet bebeğim
ama biliyorsun 2 ay öncesine kadar zaten düzensiz oluyordum, 2 aydır şu şeker ilacı sayesinde ve tabi ALlahın da izni ile düzgünce oluyordum. yarın 31. günüm, inşallah sabah yapıcam çiş testimi bakalım.
tuba kız hadi 1-2-3 yarın sabah namazına kalkalım, ikimizde namaz kılıp çişimizi yapalım ne dersin?
özlem iyiyim şekerim..gamzecim iyi olmana sevindim
aylin ağdaya geç kalmışsın..bende lazerden önce yaptırıyodum..çünkü beceremiyorum, 17 yaşımdan beri denemediğim ağda kalmadı. sıcak, ılık, roll onla, rollonsuz, sirli, sirsiz, tencereli, kağıtlı, çubuklu..offff..hiç birini beceremiyodum..gittiğim kadın 10 dakkada hallediyodu..en güzeli lazer..benimkide yarım kaldı..bakalım napcaz..
yasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn..senin günün mü geçti?????????????
orası öyle tabi canım kaderde varsa oluyo yiyecek ekmeği varsa yaşıyo..ama beni tetikleyen 1 ay öncesi yaşadığım kimyasal gebelik sanırım dr aradım telde bana erken düşük yaşamışsın dedi dünyam yıkıldı 3-4 gün ağladığımı biliorum ..belki aynı şeyi yaşamaktan korktum ALLAH hayırlısını,sağlıklı,sıhatli versin canım..
ay valla yeterki çift çizgi çıksın hayırlısıyla, üstüme başımada işerim ben ne olacaksidikliler sizi çubuğamı işiceksinizhadi hayırlısı..:)
ayy ALlah razı olsun canım benimyapın canlar yapın Yasocum senin gününmüş zaten Tuba için de okurum sabah namazdan sonra hadi inşallah
hadi canım İNŞALLAH ben tesbihinizi çekmiştim zaten yarın AYETELKÜRSİ okurum siizzn için..ay valla yeterki çift çizgi çıksın hayırlısıyla, üstüme başımada işerim ben ne olacak
ayy ALlah razı olsun canım benim
hadi canım İNŞALLAH ben tesbihinizi çekmiştim zaten yarın AYETELKÜRSİ okurum siizzn için..
ama bende resim görmek istiyorum banane bananeeeeeeeeeeeeeeeeeee
haydin resim görmek istiyorum yasemin burcu....................kizlaarrrr
bananeeee bananeeee sen koymazsan ben koymaaammm
hoşgeldin tatlım ne var ne yok, dün birsürü link paylaştın paylaştın gittin. senin bat nezaman?
evet bebeğim
yapın canlar yapın Yasocum senin gününmüş zaten Tuba için de okurum sabah namazdan sonra hadi inşallah
hadi canım İNŞALLAH ben tesbihinizi çekmiştim zaten yarın AYETELKÜRSİ okurum siizzn için..
ANAMMM HOŞGELDİN BİRCAN CIM, bugün glucophage diye bir topikte gezerken senin yazını gördüm sende mi o ilacı kullanıyorsun ayyy inşallah faydasını görürüz canım yaauğğğğ bütün kızlar toplanmış
yasemin geçmişe bir göz attım nezaman yapacaksın testi kuşum inşallah vardır inşallah inşallah
hosbulduk canim sende hosgeldin.benim bata daha 9gün var hem bende bu ay tutmasi mümkün degil gibi ama yinede Rabbim bilir cünkü spermleri iceri almiyormusum biraz misafirperver degiliz sanirim. ben önümüzdeki 2ay sonraya daha ümitli bakiyorum canim ama sizin icin cok heyecanliyim.
resim koymak isterdim ama benim esim izin vermiyor gizli koysam helal etmez ama kendimi tarif edeyim istersen:26:
ay şimdiden heyecan bastı beni bilmem yapsak mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?