Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hayırlısı olsun canım dualrın kabul olsun İNŞALLAH yarınıda atlat gitme bak ben seni napcamm..:)

geç olsun güç olmasın Buketcim yahu ben kadın doğumcuya hamile kalana kadar gitmemiş insanım utangaçlıktan bebişim bütün tabularımı yıktırdı saolsun...

canım bide şu yönden bakmak lazım benim de değerim düşüktü kanamam oldu doktor hemen progestana başla dedi başladım kontrollerimdede problem yoktu kalp atışını da duyduk ama Allah nasip etmemişse olmuyor istediğin kadar uğraş.

orası öyle tabi canım kaderde varsa oluyo yiyecek ekmeği varsa yaşıyo..ama beni tetikleyen 1 ay öncesi yaşadığım kimyasal gebelik sanırım dr aradım telde bana erken düşük yaşamışsın dedi dünyam yıkıldı 3-4 gün ağladığımı biliorum ..belki aynı şeyi yaşamaktan korktum ALLAH hayırlısını,sağlıklı,sıhatli versin canım..

yasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn..senin günün mü geçti?????????????
evet bebeğim
ama biliyorsun 2 ay öncesine kadar zaten düzensiz oluyordum, 2 aydır şu şeker ilacı sayesinde ve tabi ALlahın da izni ile düzgünce oluyordum. yarın 31. günüm, inşallah sabah yapıcam çiş testimi bakalım.

ben hala adet olmadım test yapmaya cesaretim yok of yarın benim ya evvelimin de 4.haftası of hiç belirtim yok bütün dikkatimi kendime veriyorum ama hiç bişey yok neyse zaten kesin adet olacağm bu günlerde

tuba kız hadi 1-2-3 yarın sabah namazına kalkalım, ikimizde namaz kılıp çişimizi yapalım ne dersin?

sidikliler sizi çubuğamı işiceksinizhadi hayırlısı..:)

yapın canlar yapın Yasocum senin gününmüş zaten Tuba için de okurum sabah namazdan sonra hadi inşallah

aaaa sen ne zaman başladın lazere

amiin Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

ama bende resim görmek istiyorum banane bananeeeeeeeeeeeeeeeeeee

haydin resim görmek istiyorum yasemin burcu....................kizlaarrrr

uğğğğ bütün kızlar toplanmış
yasemin geçmişe bir göz attım nezaman yapacaksın testi kuşum inşallah vardır inşallah inşallah

bananeeee bananeeee sen koymazsan ben koymaaammm
hoşgeldin tatlım ne var ne yok, dün birsürü link paylaştın paylaştın gittin. senin bat nezaman?

hosbulduk canim sende hosgeldin.benim bata daha 9gün var hem bende bu ay tutmasi mümkün degil gibi ama yinede Rabbim bilir cünkü spermleri iceri almiyormusum biraz misafirperver degiliz sanirim. ben önümüzdeki 2ay sonraya daha ümitli bakiyorum canim ama sizin icin cok heyecanliyim.

resim koymak isterdim ama benim esim izin vermiyor gizli koysam helal etmez ama kendimi tarif edeyim istersen:26:

ay şimdiden heyecan bastı beni bilmem yapsak mı acaba
yapın canlar yapın Yasocum senin gününmüş zaten Tuba için de okurum sabah namazdan sonra hadi inşallah

çok sağol canım Allah razı olsun
hadi canım İNŞALLAH ben tesbihinizi çekmiştim zaten yarın AYETELKÜRSİ okurum siizzn için..

Allah kabul etsin inş çok heyecanlandım ya olmadığımı biliyorum ama böyle hissetmek bile çok güzel

uğğğğ bütün kızlar toplanmış
yasemin geçmişe bir göz attım nezaman yapacaksın testi kuşum inşallah vardır inşallah inşallah
ANAMMM HOŞGELDİN BİRCAN CIM, bugün glucophage diye bir topikte gezerken senin yazını gördüm sende mi o ilacı kullanıyorsun ayyy inşallah faydasını görürüz canım yaa:18: ben ümitlyim düzene girdiğim için. sende durum nasıl?

ayyy canım benim, sen "dünya güzeliyim" desen yeterli zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…