Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

dünya güzeli

genelde begenilirim ama dünya beni kesfedemedi henüz sanirim
bende minyon tipli oldugum icinsevimli bulurlar bide sesim güzelmis ama sarki degilde siir dalinda dereceye girebilirim

kızlar ben cıkıyorumm görüşmek üzere ALLAH a emanet olun yarın 7 de okurum dualrınızı

canım ben gecen sene kullanmıştım ama başka bir doktor kullanma sen zaten zayıfsın dedi hakikaten 52den 48e düşmüştüm ama çok araştırdım oldukça faydalı bir ilaçmış. bak faydasını görmeye başlamışsın düzene koyuyor hakikaten

dünya güzeli

genelde begenilirim ama dünya beni kesfedemedi henüz sanirim
bende minyon tipli oldugum icinsevimli bulurlar bide sesim güzelmis ama sarki degilde siir dalinda dereceye girebilirim
oooo süpersin yaaa demek sende sedacığımız gibi minyon güzellerdensin oyy yerim ben seni maşallah
tamam anlaştık ben şimdi sabaha kadar uyuyamam heyecandan sanki ilk defa yapacağım
ayyy sorma hee, şimdi bu gece kesin her saat başı uyanırım ben sabah oldumu diye
kızlar ben cıkıyorumm görüşmek üzere ALLAH a emanet olun yarın 7 de okurum dualrınızı
sende ALlaha emanet ol oğlunla birlikte canım görüşürüz

yahu arkadaş bir beni zayıflatmadı şu ilaç anlamadım gitti, herkes kaç kilo vermiş, ben hala aynıyım, acaba daha fazla şişmanlayacaktım da onu mu engelledi :)))))))))))))) çünkü dr bana onun yanında balık yağı hapı, e vitamini, ve folic asitte vermişti. onlar şişiriyor, buda dengeye alıyor demekki

evet ama sedanin Masaallahi var gözleri cok güzel ben kahverengi gözlüyüm beyaz tenli ve siyah sacliiii

kizlar resimlerinizi bekliyorum merakla icimde kalmasin malum biyerlerim sisebilir

ya keşke ben de cesaretimi toplayıp şu ilaca tekrardan başlayabilsem zayıflamaya ihtiyacım var bir kutu hiç kullanılmamış ilacımda var hala neyi bekliyorum bilmiyorum bide bu ay hayıt tohumunu içmedim ondan da adetim geçiyo olabilir

YASEMIN canim yarin sabah erkenden yaz sonucu inşallah Rabbim pozitif görmeni nasip eder inşallah ve hayırlısıyla

BUKET kuzum bak diyorum o ev size cok uğurlu gelecek içimden öyle geldi :) bide ayrıntı anlat, yardıma kim geldi yanınızda, evi siz mi temizlediniz, iş arkadaşların nasil, ev iş arası yürüyormusun????? Başka sorum yok, süren başladı!

bencede aldırıyor yoksa ben niye bu kadar çok kilo aldım b12 kilo aldırıyor diyorlar e bu ilacın içindede var b12

Yaklaşık 5 aydir sabah akşam içen biri olarak cevapliyorum, bu ilaç iştah açıyor ve deli gibi yiyorsun ve kilo alıyorsun, ben aldım valla :)) biraz ara verdim o yüzden :))

Yaklaşık 5 aydir sabah akşam içen biri olarak cevapliyorum, bu ilaç iştah açıyor ve deli gibi yiyorsun ve kilo alıyorsun, ben aldım valla :)) biraz ara verdim o yüzden :))

ben kullandığımda çok az yiyebiliyordum hem canım istemiyordu hem de bazen bulantı ve ishal yapıyordu demekki herkeste farklı yan etkileri var

tamam anlaştık ben şimdi sabaha kadar uyuyamam heyecandan sanki ilk defa yapacağım

Tubacım insallah sende hayirlisiyla pozitifi görürsün sabah siz test yaparken bende sizin için dua edecegim, hem sana hem yasemine ,ama mutlaka sonucu yazin, ben catlarım meraktan :))))

burcuuu bunu söylemen çok iyi oldu demek ben ondan kilo aldım bu kadar tamamen folik asitten kaynaklanıyor, yaa bide ben çok şişiyorum şuan balon gibiyim çok rahatsız oluyorum bazen hiç rahat nefes alamıyorum hadi bunada bi el atın

evet ama sedanin Masaallahi var gözleri cok güzel ben kahverengi gözlüyüm beyaz tenli ve siyah sacliiii

kizlar resimlerinizi bekliyorum merakla icimde kalmasin malum biyerlerim sisebilir

ayy canımm çok teşekkür ederimm bir gözlerde var ne varsa işte canım başka numaramız yok

yaa ne zamandır merak ediyorum yaseminde yazınca sorayım dedim bu folik asit kilo aldırırmı?

evet aldırır ki ben iştahsızım ne zaman içmeye başlasam feci acıkıyorum bir de ben baya bırakmıştım aşılamadan itibaren yine baladım daha bırakamam 3 ay içmem lazım yazın tüpe başlıcam yaa. Üç ay önceden başlamayı tavsiye ediyorlar ama gebeliği öğrenince de başlayanlar var bir sorun olmuyor hem zaten benim birkaç kiloya ihtiyacım var.

cok güzel yarin test günü cis günü burnuma hamile kokulari geliyor hemde taze taze

ayyy çok güldümm taze taze haaa sarı sarııı

Canımm inşallah zamanı vakti saati gelmiştir tüm bunlar bir vesi olur birtanemm Senin dua günün ama ben regliyim bilyordum regl olacağımı ben okuyayım dedişm salı günü 4-5günün duasını ama o akşam feci başım ağrıyordu abdest bile alamazdım zate sabahına regl oldum ama kalbim seninle bitanemm yarın test yap sabah idrarı olsunn..

Kuzum bende de bi ara oldu özellikle sabahlari yüzüm cok şişerdi, sonra troidlerime baktirdim,hipotroid cikti, cok basit bir illacla gecti bide cok yorgunlugum olurdu acaba öyle bir seymi ki?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…