- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.761
ANAMMM HOŞGELDİN BİRCAN CIM, bugün glucophage diye bir topikte gezerken senin yazını gördüm sende mi o ilacı kullanıyorsun ayyy inşallah faydasını görürüz canım yaa:18: ben ümitlyim düzene girdiğim için. sende durum nasıl?
ayyy canım benim, sen "dünya güzeliyim" desen yeterli zaten
yapalım yapalım, bak vakti de belli hee, sabah namazından sonra hemen işiyoruz oldumu????
ANAMMM HOŞGELDİN BİRCAN CIM, bugün glucophage diye bir topikte gezerken senin yazını gördüm sende mi o ilacı kullanıyorsun ayyy inşallah faydasını görürüz canım yaa:18: ben ümitlyim düzene girdiğim için. sende durum nasıl?
oooo süpersin yaaa demek sende sedacığımız gibi minyon güzellerdensin oyy yerim ben seni maşallahdünya güzeli
genelde begenilirim ama dünya beni kesfedemedi henüz sanirim
bende minyon tipli oldugum icinsevimli bulurlar bide sesim güzelmis ama sarki degilde siir dalinda dereceye girebilirim
ayyy sorma hee, şimdi bu gece kesin her saat başı uyanırım ben sabah oldumu diyetamam anlaştık ben şimdi sabaha kadar uyuyamam heyecandan sanki ilk defa yapacağım
sende ALlaha emanet ol oğlunla birlikte canım görüşürüzkızlar ben cıkıyorumm görüşmek üzere ALLAH a emanet olun yarın 7 de okurum dualrınızı
canım ben gecen sene kullanmıştım ama başka bir doktor kullanma sen zaten zayıfsın dedi hakikaten 52den 48e düşmüştüm ama çok araştırdım oldukça faydalı bir ilaçmış. bak faydasını görmeye başlamışsın düzene koyuyor hakikaten
oooo süpersin yaaa demek sende sedacığımız gibi minyon güzellerdensin oyy yerim ben seni maşallah
ayyy sorma hee, şimdi bu gece kesin her saat başı uyanırım ben sabah oldumu diye
sende ALlaha emanet ol oğlunla birlikte canım görüşürüz
yahu arkadaş bir beni zayıflatmadı şu ilaç anlamadım gitti, herkes kaç kilo vermiş, ben hala aynıyım, acaba daha fazla şişmanlayacaktım da onu mu engelledi :)))))))))))))) çünkü dr bana onun yanında balık yağı hapı, e vitamini, ve folic asitte vermişti. onlar şişiriyor, buda dengeye alıyor demekki
evet ama sedanin Masaallahi var gözleri cok güzel ben kahverengi gözlüyüm beyaz tenli ve siyah sacliiii
kizlar resimlerinizi bekliyorum merakla icimde kalmasin malum biyerlerim sisebilir
yaa ne zamandır merak ediyorum yaseminde yazınca sorayım dedim bu folik asit kilo aldırırmı?
özlemcim bilemiyorum ama bence hafif hafif aldırıyor gibime geliyor
bencede aldırıyor yoksa ben niye bu kadar çok kilo aldım b12 kilo aldırıyor diyorlar e bu ilacın içindede var b12
oooo süpersin yaaa demek sende sedacığımız gibi minyon güzellerdensin oyy yerim ben seni maşallah
ayyy sorma hee, şimdi bu gece kesin her saat başı uyanırım ben sabah oldumu diye
sende ALlaha emanet ol oğlunla birlikte canım görüşürüz
yahu arkadaş bir beni zayıflatmadı şu ilaç anlamadım gitti, herkes kaç kilo vermiş, ben hala aynıyım, acaba daha fazla şişmanlayacaktım da onu mu engelledi :)))))))))))))) çünkü dr bana onun yanında balık yağı hapı, e vitamini, ve folic asitte vermişti. onlar şişiriyor, buda dengeye alıyor demekki
Yaklaşık 5 aydir sabah akşam içen biri olarak cevapliyorum, bu ilaç iştah açıyor ve deli gibi yiyorsun ve kilo alıyorsun, ben aldım valla :)) biraz ara verdim o yüzden :))
tamam anlaştık ben şimdi sabaha kadar uyuyamam heyecandan sanki ilk defa yapacağım
Yaklaşık 5 aydir sabah akşam içen biri olarak cevapliyorum, bu ilaç iştah açıyor ve deli gibi yiyorsun ve kilo alıyorsun, ben aldım valla :)) biraz ara verdim o yüzden :))
evet ama sedanin Masaallahi var gözleri cok güzel ben kahverengi gözlüyüm beyaz tenli ve siyah sacliiii
kizlar resimlerinizi bekliyorum merakla icimde kalmasin malum biyerlerim sisebilir
yaa ne zamandır merak ediyorum yaseminde yazınca sorayım dedim bu folik asit kilo aldırırmı?
cok güzel yarin test günü cis günü burnuma hamile kokulari geliyor hemde taze taze
Aylin ve Özlem, size katılıyorum, ben bir bacağımı 1 saatte ağda yapan biri olarak bende yaptırıyorum oh valla aynen dediğiniz gibi o işi yapan kızlar çok rahat oluyor, birde muhabbet açıyorlar nasıl oldu bitti anlamıyorsun. tabi ALlah affetsin oramızı buramızı açıyoruz ama elimden gelmiyor napim
ayyy kuşum yarına kadar hak verdim kendime, şu sebeplerden dolayı;
1- yarın mübarek cuma
2- yarın benim dua günüm
3- yarın benim "ya evvel" okumaya başlayalı dördüncü haftam oluyor.
4- yarın adetim gerçekten gecikmiş oluyor
işte haklı sebeplerim lütfen sopanı yerine koy
burcuuu bunu söylemen çok iyi oldu demek ben ondan kilo aldım bu kadar tamamen folik asitten kaynaklanıyor, yaa bide ben çok şişiyorum şuan balon gibiyim çok rahatsız oluyorum bazen hiç rahat nefes alamıyorum hadi bunada bi el atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?