Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bencede aldırıyor yoksa ben niye bu kadar çok kilo aldım b12 kilo aldırıyor diyorlar e bu ilacın içindede var b12
nedir bu b12 arkadaş yemişim b12 sini şiştik yahuu :))
inşallah yazarım tabi kuşum.
buket o evde hamile kalacak bende hep öyle hissediyorum bak işte üçüzümsün ya hislerimiz bile aynı.
Yaklaşık 5 aydir sabah akşam içen biri olarak cevapliyorum, bu ilaç iştah açıyor ve deli gibi yiyorsun ve kilo alıyorsun, ben aldım valla :)) biraz ara verdim o yüzden :))
evet destek veriyorum kilo aldırıyor evet evet
seninki stresten tatlım, kocana kızıp kızıp gaz biriktiriyorsun vucudunda bak ben sana diyim, azıcık relax ol bak nasıl söneceksin
iç tatlım iç sana tombişlikte çok yakışır :)
senin duanı içinden geçirmen bile yeter canikom o temiz kalbinle dua et bana sen

YASEMIN simdi eve gidiyorum, eczaneden bir test alayimda bende yapayin, senden ve tubadan dolayi gaza geldim, belki sizin enerjiniz beni etkiler :))))))) yapayım da bi soğuyayım :))))

evet yaa benim yengem hiç kullanmadı haberi bile yok öyle bişeyden şimdi 2.ye hamile maşşallah sapa sağlam sağlıklıda bi kızı var bende ilk hamilelikte öğrendikten sonra başlamıştım.

yasemin yani woow woow woow diyorum cok güzelsin Masaallah

hadi kizlar varmi resim gösteren burju buket özlem sizleride merak ediyorum

KızLAR doktordan geldik. Sıcaktan olmuş dedi. Çok giydirme çok hassas teni var dedi. Çok şey dedi yani :)

Maşallah canım, oyy tabiki hassas olacak, hatta belki bazı kumaşlara alerjisi vardir, ben bu yaşta bile sentetik giyinince kızarırım, ama ciddi bir sey yokmuş cok şükür, nazar değmesin :)

KızLAR doktordan geldik. Sıcaktan olmuş dedi. Çok giydirme çok hassas teni var dedi. Çok şey dedi yani :)
gecmis olsun cok sükür bisey cikmamis annesi
YASEMIN simdi eve gidiyorum, eczaneden bir test alayimda bende yapayin, senden ve tubadan dolayi gaza geldim, belki sizin enerjiniz beni etkiler :))))))) yapayım da bi soğuyayım :))))

al al al veee sen bugün yap hadi hadi hadi

Maşallah canım, oyy tabiki hassas olacak, hatta belki bazı kumaşlara alerjisi vardir, ben bu yaşta bile sentetik giyinince kızarırım, ama ciddi bir sey yokmuş cok şükür, nazar değmesin :)

sağol canım. Bi gösteremedim oğlumu yA . Eşim var bu aralar evde o duruyo pc de. Akşamları da olmuyo kimse. Bi aralık bulsam göstereceğm de ışte

Kuzum bende de bi ara oldu özellikle sabahlari yüzüm cok şişerdi, sonra troidlerime baktirdim,hipotroid cikti, cok basit bir illacla gecti bide cok yorgunlugum olurdu acaba öyle bir seymi ki?????

valla yüzüm falan şişmiyo bağırsaklarımla ilgilimi acaba, zaten bu aralar midemde başladı ağırmaya,stres tetikliyor benim midemi

evet kocam beni şişiriyo

ben koymuştum anacııım doğru dürüst bakan olmadı beni pek merak eden yok bi ara koyarım şimdi bakarım bulursam bişiler

ohhhh çok şükür canım yaa ohhhhh
anammmm işte buna çokkkk sevindimmmmm niye benim aklıma gelmedi yaa yarın sabah namazında hepimiz ayaktayız he ona göree, sonrada topiğe girelim iyi bişey çıkarsa, kötüü çıkarsa ben yatar uyurum:)))

canım benim çokkk sağol öpüyorum seni güzel seslim minyon tiplim

olurmu canim merak ediyoruz onlar gördü bi ben görmedim

evet saat kacta ayaktayiz bende kalkcam sabah namazina ama burda saatler 1 saat ilerde oraniin saati na göre kalkayim saat kacta yapiyonuz cisi??
bende dua edeyim o vakit size

Aysecim seni ekledim canim

Kızlar ben birazdan servisten inecegim ve eczaneye gidecegim, simdilik cıkıyorum, yazdıklarınızi tam okuyamdım, akşam eve gecince okuyacagım, sabah çış kardeşligini unutmayalim gerci benim adete 2 gün var neyin heyecanıysa bu :))) öptüm hepinizi canlar Allah'a emanet olun

Yaklaşık 5 aydir sabah akşam içen biri olarak cevapliyorum, bu ilaç iştah açıyor ve deli gibi yiyorsun ve kilo alıyorsun, ben aldım valla :)) biraz ara verdim o yüzden :))

evim şirin..eşyaları adamlar topladı ben özel eşyaları ve kazakları topladım..askıdakiler aynen askıda geldi askıya asıldı...yardıma kimse gelmedi..ben parasını verdim yardımcı tututum..iyi kide tutmuşum yapamazdım..adamlar ayakkabıyla girdiler eve..neyse..iş ortamı şimdilik güzel..ortam sıcak..aama evim tam yerleşmedi..hala kuru baklagiller balkonda kutuda bekliyo..balkonda olduğu gibi karton kutu dolu:)) çöp ev gibi:))

cevaplarım bu kadar..
bu arada b12yi ben 6 ay içtim hiç bişey olmadı..ben niye kilo alamıyorum yavv:))

yaa geçen evi topluyorum ya özel eşyalarımın arasından sağdan soldan gebelik testi çıktı..ne tedbirli kadınım de mi????

haha sen bugün soğu yarın da biz soğuruz yaso ile beraber havamızı alıp otururuz

sen istisnasın anam istisnalar kaideyi bozmuyo ya kızlar benim evimde hiç gebelik testleri olmadı ben sadece yapacağım zaman gittim 1 tane aldım hiç 2 tane almışlığımda yoktur haa

Amanınnn bugün yoğundum gelemedim sohbet muhabbet almış yürümüş valla
Bukettt sonunda aramızdasın canım hoşgeldinnnn
Kızlar yarın sabah heyecanla gelicem sonuçları görmek için yarın 3 tane hamişimiz olur inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…