- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.781
nedir bu b12 arkadaş yemişim b12 sini şiştik yahuu :))bencede aldırıyor yoksa ben niye bu kadar çok kilo aldım b12 kilo aldırıyor diyorlar e bu ilacın içindede var b12
inşallah yazarım tabi kuşum.YASEMIN canim yarin sabah erkenden yaz sonucu inşallah Rabbim pozitif görmeni nasip eder inşallah ve hayırlısıyla
BUKET kuzum bak diyorum o ev size cok uğurlu gelecek içimden öyle geldi :) bide ayrıntı anlat, yardıma kim geldi yanınızda, evi siz mi temizlediniz, iş arkadaşların nasil, ev iş arası yürüyormusun????? Başka sorum yok, süren başladı!
evet destek veriyorum kilo aldırıyor evet evetYaklaşık 5 aydir sabah akşam içen biri olarak cevapliyorum, bu ilaç iştah açıyor ve deli gibi yiyorsun ve kilo alıyorsun, ben aldım valla :)) biraz ara verdim o yüzden :))
seninki stresten tatlım, kocana kızıp kızıp gaz biriktiriyorsun vucudunda bak ben sana diyim, azıcık relax ol bak nasıl söneceksinburcuuu bunu söylemen çok iyi oldu demek ben ondan kilo aldım bu kadar tamamen folik asitten kaynaklanıyor, yaa bide ben çok şişiyorum şuan balon gibiyim çok rahatsız oluyorum bazen hiç rahat nefes alamıyorum hadi bunada bi el atın
iç tatlım iç sana tombişlikte çok yakışır :)ayy canımm çok teşekkür ederimm bir gözlerde var ne varsa işte canım başka numaramız yok
evet aldırır ki ben iştahsızım ne zaman içmeye başlasam feci acıkıyorum bir de ben baya bırakmıştım aşılamadan itibaren yine baladım daha bırakamam 3 ay içmem lazım yazın tüpe başlıcam yaa. Üç ay önceden başlamayı tavsiye ediyorlar ama gebeliği öğrenince de başlayanlar var bir sorun olmuyor hem zaten benim birkaç kiloya ihtiyacım var.
ayyy çok güldümm taze taze haaa sarı sarııı
Canımm inşallah zamanı vakti saati gelmiştir tüm bunlar bir vesi olur birtanemm Senin dua günün ama ben regliyim bilyordum regl olacağımı ben okuyayım dedişm salı günü 4-5günün duasını ama o akşam feci başım ağrıyordu abdest bile alamazdım zate sabahına regl oldum ama kalbim seninle bitanemm yarın test yap sabah idrarı olsunn..
evet aldırır ki ben iştahsızım ne zaman içmeye başlasam feci acıkıyorum bir de ben baya bırakmıştım aşılamadan itibaren yine baladım daha bırakamam 3 ay içmem lazım yazın tüpe başlıcam yaa. Üç ay önceden başlamayı tavsiye ediyorlar ama gebeliği öğrenince de başlayanlar var bir sorun olmuyor hem zaten benim birkaç kiloya ihtiyacım var.
KızLAR doktordan geldik. Sıcaktan olmuş dedi. Çok giydirme çok hassas teni var dedi. Çok şey dedi yani :)
gecmis olsun cok sükür bisey cikmamis annesiKızLAR doktordan geldik. Sıcaktan olmuş dedi. Çok giydirme çok hassas teni var dedi. Çok şey dedi yani :)
YASEMIN simdi eve gidiyorum, eczaneden bir test alayimda bende yapayin, senden ve tubadan dolayi gaza geldim, belki sizin enerjiniz beni etkiler :))))))) yapayım da bi soğuyayım :))))
yasemin yani woow woow woow diyorum cok güzelsin Masaallah
hadi kizlar varmi resim gösteren burju buket özlem sizleride merak ediyorum
Maşallah canım, oyy tabiki hassas olacak, hatta belki bazı kumaşlara alerjisi vardir, ben bu yaşta bile sentetik giyinince kızarırım, ama ciddi bir sey yokmuş cok şükür, nazar değmesin :)
Kuzum bende de bi ara oldu özellikle sabahlari yüzüm cok şişerdi, sonra troidlerime baktirdim,hipotroid cikti, cok basit bir illacla gecti bide cok yorgunlugum olurdu acaba öyle bir seymi ki?????
nedir bu b12 arkadaş yemişim b12 sini şiştik yahuu :))
evet destek veriyorum kilo aldırıyor evet evet
seninki stresten tatlım, kocana kızıp kızıp gaz biriktiriyorsun vucudunda bak ben sana diyim, azıcık relax ol bak nasıl söneceksin
ohhhh çok şükür canım yaa ohhhhhKızLAR doktordan geldik. Sıcaktan olmuş dedi. Çok giydirme çok hassas teni var dedi. Çok şey dedi yani :)
anammmm işte buna çokkkk sevindimmmmm niye benim aklıma gelmedi yaa yarın sabah namazında hepimiz ayaktayız he ona göree, sonrada topiğe girelim iyi bişey çıkarsa, kötüü çıkarsa ben yatar uyurum:)))YASEMIN simdi eve gidiyorum, eczaneden bir test alayimda bende yapayin, senden ve tubadan dolayi gaza geldim, belki sizin enerjiniz beni etkiler :))))))) yapayım da bi soğuyayım :))))
valla yüzüm falan şişmiyo bağırsaklarımla ilgilimi acaba, zaten bu aralar midemde başladı ağırmaya,stres tetikliyor benim midemi
evet kocam beni şişiriyo
ben koymuştum anacııım doğru dürüst bakan olmadı beni pek merak eden yok bi ara koyarım şimdi bakarım bulursam bişiler
ohhhh çok şükür canım yaa ohhhhh
anammmm işte buna çokkkk sevindimmmmm niye benim aklıma gelmedi yaa yarın sabah namazında hepimiz ayaktayız he ona göree, sonrada topiğe girelim iyi bişey çıkarsa, kötüü çıkarsa ben yatar uyurum:)))
canım benim çokkk sağolöpüyorum seni güzel seslim minyon tiplim
YASEMIN canim yarin sabah erkenden yaz sonucu inşallah Rabbim pozitif görmeni nasip eder inşallah ve hayırlısıyla
BUKET kuzum bak diyorum o ev size cok uğurlu gelecek içimden öyle geldi :) bide ayrıntı anlat, yardıma kim geldi yanınızda, evi siz mi temizlediniz, iş arkadaşların nasil, ev iş arası yürüyormusun????? Başka sorum yok, süren başladı!
Yaklaşık 5 aydir sabah akşam içen biri olarak cevapliyorum, bu ilaç iştah açıyor ve deli gibi yiyorsun ve kilo alıyorsun, ben aldım valla :)) biraz ara verdim o yüzden :))
YASEMIN simdi eve gidiyorum, eczaneden bir test alayimda bende yapayin, senden ve tubadan dolayi gaza geldim, belki sizin enerjiniz beni etkiler :))))))) yapayım da bi soğuyayım :))))
olurmu canim merak ediyoruz onlar gördü bi ben görmedim
bu arada b12yi ben 6 ay içtim hiç bişey olmadı..ben niye kilo alamıyorum yavv:))
yaa geçen evi topluyorum ya özel eşyalarımın arasından sağdan soldan gebelik testi çıktı..ne tedbirli kadınım de mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?