- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.801
sen istisnasın anam istisnalar kaideyi bozmuyoya kızlar benim evimde hiç gebelik testleri olmadı ben sadece yapacağım zaman gittim 1 tane aldım hiç 2 tane almışlığımda yoktur haa
sen istisnasın anam istisnalar kaideyi bozmuyoya kızlar benim evimde hiç gebelik testleri olmadı ben sadece yapacağım zaman gittim 1 tane aldım hiç 2 tane almışlığımda yoktur haa
Özlemm benimde hiç evde testim olmadııı
5 yıllık evliyim sadce 3 yada 4 kez test yapmışımdırryazık bana ayollll
evet bende toplamda 5-6 tane anca yapmışımdır hatta bir kaç tanesini de bişey olmadığını bile bile emin olmak için yapmıştım
sen hamile kalabiliyorsun da ondan:)))
bizim içinse ümit fakirin ekmeğii iştee:))
ok özlemcim bendecikiyorum simdi kizlar arkadas beni yemege cagirdi gel buyur diyet yemekleri yapiyorum berbaer yeriz dedi
aksama gelirim Insaallah saat 21de burdayim belkide daha erken gelebiilirsem
hepinize mucuk ama baana saat kacta ayaktasiniz bu sabah onu söyleyinki bende o vakit kalkayim
Özlemmmm ben de sadce 1 tanesin de umutluydum diğerleri yapmış olmak içindiiiAmannn napimmm canımmmm ben şöyle 5-6 aylıkken öğrenmek istiyorummm heralde ondannn ayyyy ne güzel olurrr doktora gitsem deseki 3 aylık hamilesinn yada sancıyla hastaneye gitsem doğurup çıksammm
Özlemmmm ben de sadce 1 tanesin de umutluydum diğerleri yapmış olmak içindiiiAmannn napimmm canımmmm ben şöyle 5-6 aylıkken öğrenmek istiyorummm heralde ondannn ayyyy ne güzel olurrr doktora gitsem deseki 3 aylık hamilesinn yada sancıyla hastaneye gitsem doğurup çıksammm
hee heee kadının biri doktora kontrole gelmiş adet olamıyorum diye herhalde, doktorun yanından bi çıktışok olmuş 6 aylık hamileymişim diyor, ne süpriz ama dedim cinsiyetini sorsaydın, kadının aklına bile gelmemiş şoktaydı biz de günümüz geçse hamileliğe yoruyoruz, kadın kısa boylu şişman görüntüsünden de anlamamış ulan ben hamile kalır kalmaz millet anlıyo hemen soruyorlar sende bi değişiklik var hamilemisin diye
a görmedim valla tel ile giriyorum arada hatlar karışıyor ne yazmıştıntubaaa sana 2 kez cevap yazdım ama görmedin
hee heee kadının biri doktora kontrole gelmiş adet olamıyorum diye herhalde, doktorun yanından bi çıktışok olmuş 6 aylık hamileymişim diyor, ne süpriz ama dedim cinsiyetini sorsaydın, kadının aklına bile gelmemiş şoktaydı biz de günümüz geçse hamileliğe yoruyoruz, kadın kısa boylu şişman görüntüsünden de anlamamış ulan ben hamile kalır kalmaz millet anlıyo hemen soruyorlar sende bi değişiklik var hamilemisin diye
ablamın eltisi hamileymiş bi haber geldi kız doğuma gidiyor dediler anaaa kimsenin haberi yok hatta dedilerki onunda haberi yok sancısı olmuş doktora gidiyo,meğer kız herkesden saklamış biliyordum ben demiş sonradan ablama , tabi ne kadar doğru bilemiyorum, valla diyorum iyi sabır ben olsam çatlardım hemen söylerdim.
ben tubadan ümitliyim rüya görmüştü ya belki çıkar inşallaah
geçenler de yazmıştım canım okumadın heralde diğer topikten arkadaş kasık ağrısıyla gidiyo hastaneye 6.5 aylık hamile çıkıyo bide erken doğum riski varmış ve kız doğurdu Özlem şaka gibi adeti normal bi şekilde devam etmiş kızı oldu...
Allahtan umut kesilmez Rabbim bize de hayırlısını nasip etsinnn...
tubaa buna çok benzer bir rüya bende görmüştüm belki kızlar hatırlar çok koyu 2 çizgi görmüştüm hemen resmini koymalıyım topiğe diyordum ve ben o ay hamile kaldım ,inşallah sende bu ay hamile olursun
evim şirin..eşyaları adamlar topladı ben özel eşyaları ve kazakları topladım..askıdakiler aynen askıda geldi askıya asıldı...yardıma kimse gelmedi..ben parasını verdim yardımcı tututum..iyi kide tutmuşum yapamazdım..adamlar ayakkabıyla girdiler eve..neyse..iş ortamı şimdilik güzel..ortam sıcak..aama evim tam yerleşmedi..hala kuru baklagiller balkonda kutuda bekliyo..balkonda olduğu gibi karton kutu dolu:)) çöp ev gibi:))
cevaplarım bu kadar..
bu arada b12yi ben 6 ay içtim hiç bişey olmadı..ben niye kilo alamıyorum yavv:))
yaa geçen evi topluyorum ya özel eşyalarımın arasından sağdan soldan gebelik testi çıktı..ne tedbirli kadınım de mi????
slm kızlar nasılsınız bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?