Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ok özlemcim bendecikiyorum simdi kizlar arkadas beni yemege cagirdi gel buyur diyet yemekleri yapiyorum berbaer yeriz dedi

aksama gelirim Insaallah saat 21de burdayim belkide daha erken gelebiilirsem

hepinize mucuk ama baana saat kacta ayaktasiniz bu sabah onu söyleyinki bende o vakit kalkayim

sen istisnasın anam istisnalar kaideyi bozmuyo ya kızlar benim evimde hiç gebelik testleri olmadı ben sadece yapacağım zaman gittim 1 tane aldım hiç 2 tane almışlığımda yoktur haa

Özlemm benimde hiç evde testim olmadııı
5 yıllık evliyim sadce 3 yada 4 kez test yapmışımdırr yazık bana ayollll

evet bende toplamda 5-6 tane anca yapmışımdır hatta bir kaç tanesini de bişey olmadığını bile bile emin olmak için yapmıştım

Özlemmmm ben de sadce 1 tanesin de umutluydum diğerleri yapmış olmak içindiii Amannn napimmm canımmmm ben şöyle 5-6 aylıkken öğrenmek istiyorummm heralde ondannn ayyyy ne güzel olurrr doktora gitsem deseki 3 aylık hamilesinn yada sancıyla hastaneye gitsem doğurup çıksammm

canım saat 5 ile 5.30 arası yaparız herhalde ayy çok heyecanlandım valla

hee heee kadının biri doktora kontrole gelmiş adet olamıyorum diye herhalde, doktorun yanından bi çıktı şok olmuş 6 aylık hamileymişim diyor, ne süpriz ama dedim cinsiyetini sorsaydın, kadının aklına bile gelmemiş şoktaydı biz de günümüz geçse hamileliğe yoruyoruz, kadın kısa boylu şişman görüntüsünden de anlamamış ulan ben hamile kalır kalmaz millet anlıyo hemen soruyorlar sende bi değişiklik var hamilemisin diye

ablamın eltisi hamileymiş bi haber geldi kız doğuma gidiyor dediler anaaa kimsenin haberi yok hatta dedilerki onunda haberi yok sancısı olmuş doktora gidiyo,meğer kız herkesden saklamış biliyordum ben demiş sonradan ablama , tabi ne kadar doğru bilemiyorum, valla diyorum iyi sabır ben olsam çatlardım hemen söylerdim.

ne güzel ya keşke bizde öyle olsak bi duysak kaç aylık hamileyiz bence çok zevkli ama nerde bende alınca birsürü test alıyorum şimdi evde 4 tane var galiba, herzaman negatif çıkıyor ama bozuktur diye tekrar yapıyorum pozitif çıksa yine kesin bozuktur diye tekrar yaparım yani bilmiyorum hiç pozitif çıkmadığı için

geçenler de yazmıştım canım okumadın heralde diğer topikten arkadaş kasık ağrısıyla gidiyo hastaneye 6.5 aylık hamile çıkıyo bide erken doğum riski varmış ve kız doğurdu Özlem şaka gibi adeti normal bi şekilde devam etmiş kızı oldu...
Allahtan umut kesilmez Rabbim bize de hayırlısını nasip etsinnn...
Kızlarrr ben çıkıyorum iyi akşamlar herkeseee
Test yapacaklar sabah büyük bir merakla burda olucam hakkınızda hayırlısı olsunnn

evet okumuştum ama doğurduğunu okumamışım yada unutmuşum sanırım eee 6,5 aylıkmı doğurdu nasıl yanii küçücük sağlıklımı bari

Ohh sorularim cevaplanmış çok rahatladim, olsun canim o kutularida eşinle beraber yavaş yavaş acrsın,koklaşa kolaşa yerleştirisiniz, Allah nazar değdirmesin, sen o testlerin hepsini bir kutuya doldur bir kenara koy şimdilik, kocanla balayınızı cok ateşli yaşayın, sonra kutuyu yerinden çıkarırsin, şimdi hiiiiç düşunme bunlari, yeni evin,yeni işin ve kocana kavuşmanın tadını cıkar, yeni gelin gibi yayıl :))))) ohh maşallah

Özlemcim merhaba canım, ben şimdi çıkıyorum, eşimin arkadaşlarına oturmaya gidecegiz, son yazilari daha okuyamadim,gece yatmadan bi ugrarim,şimdi öptüm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…