Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Özlemcim merhaba canım, ben şimdi çıkıyorum, eşimin arkadaşlarına oturmaya gidecegiz, son yazilari daha okuyamadim,gece yatmadan bi ugrarim,şimdi öptüm :)))

merhaba canım kk yı açtım ama başka şeylere takıldım onlara bakıyordum görmedim seni hiç, iyi gezmeler canım bende öpüyorum

slm kızlar nasılsınız bakem

ben iyiyim canım sen nasılsın

valla cnm bende durumlar aynı kanamam bitti beklemedeyim bir daha ki adeti bekliyorum tekrar tedavi için ewet gördüm yarın toplu test varmış hayırlı güzel haberler alırız inşallah

selam kızlar sabah erken test yaparsınız die şimdiden

7 AYETEL KÜRSİ YASEMİN İÇİN
7 AYETEL KÜRSİ TUBA İÇİN

YASEMIN simdi eve gidiyorum, eczaneden bir test alayimda bende yapayin, senden ve tubadan dolayi gaza geldim, belki sizin enerjiniz beni etkiler :))))))) yapayım da bi soğuyayım :))))

7 AYETEL KÜRSİDE senin için okudum BURCU RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH SAĞLIKLI SIHATLİ EVLATLAR NASİB ETSİN ..

Ayy ağlıcam valla cok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun. Canım, evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah

valla cnm bende durumlar aynı kanamam bitti beklemedeyim bir daha ki adeti bekliyorum tekrar tedavi için ewet gördüm yarın toplu test varmış hayırlı güzel haberler alırız inşallah

canım ben kaçırdım galiba,sen ne tedavisi olacaksın?beta hcg düşsün,kontrole gitcen diye biliyodum.ablamın düğünü var,kaynanamı kaybettim.O çok istiyordu artık üzerimde baskı hissetmiyorum eskisi gibi erteledim bebek işini dememişmiydin?

Ayy ağlıcam valla cok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun. Canım, evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah

iyi akşamlar canım.hadi hayırlısı.Allah 3nüzünde hakkında hayırlısını versin.sabah okula gitmeden bakcam inşallah 3 güzel haber gelir.2 gün kaldıysa silikte olsa çıkar nasılsa.bende çok imrendim ama ben 2 tane negatif gördüm bu ay.çarşambaya kadar bida yapmıcam(tabi o güne kadar hasta olmazsam)
buarada benimde evvele başlayışımın 4. haftası.ama ben o saatte dersim olduğu için tenefüslerde okuyabildiğim kadar okuyorum 1000 tane değil yani.hayırlısı ne diim
hıı burcu ya bizim senle boş günümüzde nöbet günümüzde aynıymış :)

sen hamile kalabiliyorsun da ondan:)))

bizim içinse ümit fakirin ekmeğii iştee:))

ay ağzına sağlık buket ya.benim yaptığım testin haddi hesabı yok 20-30-40. 2 gün önce negatif çıktı gene saatlerce bekledim sanki bekleyince 2.çizgi çıkıverecekmiş gibi.hobi oldu bi yerde :)
yeni evin hayırlı uğurlu olsun.tebdili mekanda ferahlık vardır.kocanla kavuştunuz çok şükür.hayırlısı ile bebişte gelir inşallah tez vakitte.

böyle şeyleri okuyorum sonra rüyama giriyor.geçen rüyamda ikiz bebeğim oluyor;biri kız biri erkek.inanamıyorum bunlar gerçekten benimmi diyorum.Ben sadece kilo aldım sanıyodum diyorum.60 kg ile doğuma gitmişim meğer.bide evim olmuş koooocaman salonu var.ne güzel dimi?buketin dediği gibi işte aç tavuk kendini buğday ambarında görüyo işte...

merak etme canım yalnız değilsin.folikasit ve balık yağı ile birlikte verdi bana da doktor.bende hiç zayıflamadım.1 ay kullanıp bıraktım.ama balık yağına devam ediyorum.zihin yorgunluğuna,unutkanlığa falanda ii geliyo ayrıca saçlar çabuk uzuyo.bu ara bende aldım 3 kilo demek ondanmış bak sen :)
şaka bi yana benim iştahım çok açık.onların suçu varmı bilmiyom.folik asite artık sinir olmaya başlamıştım ömür boyumu kullanıcam arkadaş bu ne seneler geçti diye.dün tekrar aldım kaç aydır içmiyom içim bari nede olsa kansızlığa iyi geliyo :) bebekten ümidi kestim bari kendime bi faydası dokunsun dimi?inşallah yarın pozitifi görürsünüz canım hayırlısı ile

canım inşallah rüyaların gerçek olur Allah sana belkide ikiz bebek nasip edecektir o yüzden giriyodur rüyalarına.
ben çıkıyorum iyi geceler canım

yaaaaaaaaaaaaaa o rüyanın nerdeyse aynısını bende gördüm.hamilelerin bilinç altında bebeklerini kaybetme korkusu ve çirkinleşiyormuyum korkusu olduğu için bebek ve bunun gibi rüyalar görmeleri normal.bana noluyo ya?benim rüyamdada yakın arkadaşlarımdan biriyle birlikteymiş eşim.üstelik bende biliyorum.beraber bi yere gidicez arabanın arka koltuğuna oturuyorum hemen.O öne geçiyor.kardeşim abla bunu nasıl layık görüyosun kendine diyo.uyandım çok şükür ama çok gerçekçiydi ya etkisindeyim hala.kızla konuşasım gelmiyo valla
herhalde bende kilo aldım diye içten içten korkmaya başladım

Canlarımmmm testimde ikinci çizgiyi gördüm, maşallah subhanallah. Allahım anlatamıyorum şuanda kendimi, sabah olsun hemen kan yaptırıcam. Ağlayıp durdum "Allahım ben bu ikinci çizgiyi görebilecekmiydim, yoksa bu rüya mı, bu nasıl bir duygu" diye diye ağladım durdum, namaz için tekrar tekrar abdest aldım, Rabbim hepimize bu duyguyu sonunakadar yaşatsın işallah. Bu ay umutlu filan gibi konuşuyordum ama olmayacağını düşünerek konuşuyordum inaınki, ve bildiğiniz gibi hiçte bir belirtim olmadı. Artık hamiş olmak için demekki belirti aramaya son! Kızlar ellerim titriyor ben size sonra uzunnnnn uzunnnnn yazıcam

Son düzenleme:

yasemiiiiiiiiiiiiiiin canım benim yemin ederim ağlıcaaaaaam, tam senin için ya fettah cektim bitirdim, nete girdim sen bunu yazmışsın Allah hamd olsun ağlıcaaaaaaam ya canım benim canım Rabbim 9 ay boyunca tutunmasını nasip etsin inşallah

Bende testimi yaptım tek cizgi gördüm, hayırlısı olsun Allah'tan hicbir zaman ümit kesilmez mutlaka pozitifi görecegim zaman gelecektir, sonra YASEMIN icin 100 tane ya fettah, TUBA icin 100 tane ya fettah cektim, sonra yasemini mesajini okudum ,inanki cok heyecanlandim veeee ilk öğrenen ben oldum :52 tubacım inşallah sende 2. Cizgiyi görürsün canım Rabbim ikinizede güzel kapılar açsın, ayyyyy yasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

yasemin canım inanamıyorum çok sevindim ben tek çizgi gördüm ama inan ki zerre kadar üzülmüyorum şu anda çok çok sevindim burcu canım sen de üzülme rabb im hayırlısını nasip etsin duaların için çok teşekkür ederim allah razı olsun

aslında ben hiç çizgi görmedim test bozukmudur nedir yaso nun heyecanından umursamadım galiba neyse ben gündüz yine test yaparım

canlarımmmm Allah razı olsun, üçüzüm burcum yerim ben seni yaa demek sabah bana ya fettah çektin, tubacım sen tekrarla hiç çizgisiz test olurmu kız, okadarda beter durumda değiliz yani en zından bir çizgimiz vardı yani herzaman :)
ayyyy şimdi annemi bekliyorum, gelicek saat 9 da dr a gidicez hemen kan testi yaptırıcam, kandan sonra emin olucaz tabi , öğlen gidicem işe şimdilik evdeyim , ayy akıntım geliyor arada bir hemen korkuyorum bu ne şimdi diye bi bkıyorum akıntıymış çok şükür ayy kalbim pır pır, hayatımda ilk defa çift çizgi gördüm, ikinci çizgi birinciden daha silik tabi ama %50 görünüyor yani ayyyyyyyyy Allahım, hemen sabah fetih suresi okudum şükrettim. bide 3 bardak su içtim, heralde dr artık alttan bakmaz, ultrasonda görsün diye çişe sıkışık gitmek gerekiyor diye içtim bende, hazırlıklıyım :))) zaten alttan baktırmak istemem ben artık, oh kurtulacağım inşallah o uzun aletten inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…