- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.821
Özlemcim merhaba canım, ben şimdi çıkıyorum, eşimin arkadaşlarına oturmaya gidecegiz, son yazilari daha okuyamadim,gece yatmadan bi ugrarim,şimdi öptüm :)))
slm kızlar nasılsınız bakem
valla cnm bende durumlar aynı kanamam bitti beklemedeyim bir daha ki adeti bekliyorum tekrar tedavi için ewet gördüm yarın toplu test varmış hayırlı güzel haberler alırız inşallahtatlım selam nasılsın hoşgeldin, bende bi girip bakim dedim, gerçi tuba burcu ben yarın test yapacağımız için sabahın köründe , erkenden yatmamız gerekiyor ama henüz ayaktayım
sen nasılsın tatlım sende ne gibi hareketler var ???
bendede iyilik ne olsun çok şükürmerhaba canım kk yı açtım ama başka şeylere takıldım onlara bakıyordum görmedim seni hiç, iyi gezmeler canım bende öpüyorum
ben iyiyim canım sen nasılsın
YASEMIN simdi eve gidiyorum, eczaneden bir test alayimda bende yapayin, senden ve tubadan dolayi gaza geldim, belki sizin enerjiniz beni etkiler :))))))) yapayım da bi soğuyayım :))))
selam kızlar sabah erken test yaparsınız die şimdiden
7 AYETEL KÜRSİ YASEMİN İÇİN
7 AYETEL KÜRSİ TUBA İÇİN
7 AYETEL KÜRSİDE senin için okudum BURCU RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH SAĞLIKLI SIHATLİ EVLATLAR NASİB ETSİN ..
valla cnm bende durumlar aynı kanamam bitti beklemedeyim bir daha ki adeti bekliyorum tekrar tedavi için ewet gördüm yarın toplu test varmış hayırlı güzel haberler alırız inşallah
Ayy ağlıcam valla cok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun. Canım, evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah
sen hamile kalabiliyorsun da ondan:)))
bizim içinse ümit fakirin ekmeğii iştee:))
hee heee kadının biri doktora kontrole gelmiş adet olamıyorum diye herhalde, doktorun yanından bi çıktışok olmuş 6 aylık hamileymişim diyor, ne süpriz ama dedim cinsiyetini sorsaydın, kadının aklına bile gelmemiş şoktaydı biz de günümüz geçse hamileliğe yoruyoruz, kadın kısa boylu şişman görüntüsünden de anlamamış ulan ben hamile kalır kalmaz millet anlıyo hemen soruyorlar sende bi değişiklik var hamilemisin diye
oooo süpersin yaaa demek sende sedacığımız gibi minyon güzellerdensin oyy yerim ben seni maşallah
ayyy sorma hee, şimdi bu gece kesin her saat başı uyanırım ben sabah oldumu diye
sende ALlaha emanet ol oğlunla birlikte canım görüşürüz
yahu arkadaş bir beni zayıflatmadı şu ilaç anlamadım gitti, herkes kaç kilo vermiş, ben hala aynıyım, acaba daha fazla şişmanlayacaktım da onu mu engelledi :)))))))))))))) çünkü dr bana onun yanında balık yağı hapı, e vitamini, ve folic asitte vermişti. onlar şişiriyor, buda dengeye alıyor demekki
böyle şeyleri okuyorum sonra rüyama giriyor.geçen rüyamda ikiz bebeğim oluyor;biri kız biri erkek.inanamıyorum bunlar gerçekten benimmi diyorum.Ben sadece kilo aldım sanıyodum diyorum.60 kg ile doğuma gitmişim meğer.bide evim olmuş koooocaman salonu var.ne güzel dimi?buketin dediği gibi işte aç tavuk kendini buğday ambarında görüyo işte...
Ya sorma ama ben melisa cayı içmiyorum cnm enerjim baska yerden alıyorum ben ama dün gece durup dururken ağladım esın niye ağlıyorsun hic diyorum bı ağlama istegi geldi ki sormayın gecede rüya gördüm esın beni boşayip en yakın arkadaşımla evlenmeyi düşünüyordu Likya küpe almış kıza birde bana soruyor nasıl guzel mı tabi bende çıldırdım sabah kalktım esime vuruyorum ne oldu dedi rüyamda beni aldatiyordun sipa dedim gülüyor pek hosuna gitti bakıyorum dedim öyle iste :)))
canım inşallah rüyaların gerçek olur Allah sana belkide ikiz bebek nasip edecektir o yüzden giriyodur rüyalarına.
ben çıkıyorum iyi geceler canım
Canlarımmmm testimde ikinci çizgiyi gördüm, maşallah subhanallah. Allahım anlatamıyorum şuanda kendimi, sabah olsun hemen kan yaptırıcam. Ağlayıp durdum "Allahım ben bu ikinci çizgiyi görebilecekmiydim, yoksa bu rüya mı, bu nasıl bir duygu" diye diye ağladım durdum, namaz için tekrar tekrar abdest aldım, Rabbim hepimize bu duyguyu sonunakadar yaşatsın işallah. Bu ay umutlu filan gibi konuşuyordum ama olmayacağını düşünerek konuşuyordum inaınki, ve bildiğiniz gibi hiçte bir belirtim olmadı. Artık hamiş olmak için demekki belirti aramaya son! Kızlar ellerim titriyor ben size sonra uzunnnnn uzunnnnn yazıcam
yasemiiiiiiiiiiiiiiin canım benim yemin ederim ağlıcaaaaaam, tam senin için ya fettah cektim bitirdim, nete girdim sen bunu yazmışsın Allah hamd olsun ağlıcaaaaaaam ya canım benim canım Rabbim 9 ay boyunca tutunmasını nasip etsin inşallah
yasemin canım inanamıyorum çok sevindim ben tek çizgi gördüm ama inan ki zerre kadar üzülmüyorum şu anda çok çok sevindim burcu canım sen de üzülme rabb im hayırlısını nasip etsin duaların için çok teşekkür ederim allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?