Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yasemiiiin canım benim çok sevindim çok heyecanlı Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah, eşine söyledinmi şimdi bide bunun heyecanı başlar nasıl söylesem ne yapsam
buru ve tuba darısı sizlere olsun inşallah öbür ayada siz haber verin hamileyim diye

yasemiin daha küçük oduğu için karından göremeyebilir göremezse alttan bakmak ister,boşver sen bunları bence alttan bakmak gerekirse baktır

çok komiksin ya hazırlıklıymış,bide hangi ara annene yetiştirdin, eşine söyledin mi nasıl kaç dk sonra çıktı çizgi biraz anlatsana çok heyecanlı ya

yaseminciğim şimdi bende senin için 7 ayetele kürsiokudum ve ya fettah çektim 100 tane bide senin için dua ettim canım Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah çok güzel bi 9 ayın ardından kavuşursun bebişine çoook öpüyorum benim şimdi çıkmam lazım, ay şimdi siz bugün çokta kaynatırsınız oku oku bitmez

yasemiiiiiiiiiiiiiiin hey maşallah canım Allah hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin inşallah.akşamı iple çekcem şimdi.ben bi okula gidip gelim akşama hayırlı haberlerini bekliyorum.
Tuba canım sende testi mutlaka tekrarlada yaz.Ayyyyyyyyyyy hadi hayırlısı.
Burcu canım belkim bata daha vardırda yanlış hesaplamısındır.hele dur bakalım 2 gün sonra bida yaparız :) iyi dersler
buarada benim bugün ateşim düştü malesef sanırım gene olmadı

yasemincim senin adına çok sevindim cnm allahın izniyle kalp atışlarını kesesini ve kucağına almanın sevincinide yaşa inşallah ama ben senden bu ay umutluydum geçen aylar adetin erken geldi ya ilk belirti adetlerin erken gelmesiymiş

Yasemincim gözün aydın kuzum. Rabbim tamamına erdirsin inşallah çok sevindim.

Selam ve günaydın kızlar cumamiz mübarek olsun inşallah. Emiri görmek isteyenler profile bi tane koydum albüm kısmına. Söz vermiştim koyamamıştm. Bakarsınız :) maşallah demeyi unutmuyoruz :)

aslında ben hiç çizgi görmedim test bozukmudur nedir yaso nun heyecanından umursamadım galiba neyse ben gündüz yine test yaparım

Tuba canim 3-4 saat çişini tut bi daha yap testini, hemen negatid deme, du bakalım, tabikide hakkımızda hayirlisi olsun, bizi haberdar et, olmadi yarin sabah bidaha tekrarla, senin kac gün gecikmisti????

Yasemin sabah üzerimi giyinirken, kahvalti yaparken, servise yürürken hep aklımdaydın ve seni her düşündügümde yüzümde bir sırıtma belirdi, servis şöförü garip garip baktı :)))) sonucunu mutlaka yaz, bide eşine nasıl söyledin bütün ayrintiyi anlaaaaaaaaaat

Son düzenleme:

Günaydin büşracim, sana da hayırlı cumalar, hemen sana arkadaşlık yollayayimda beni ekle kuzunu göreyim, sadece maşallah demem bide nas okurum sen merak etme :))))

Büşracım maşallah, Rabbim nazardan korusun, ömrü uzun ve sağlıklı olsun Rabbim hep iyi günlerini göstersin, maşallah,burcu teyzesi yesin onu, nas okudum annesi :))))))

Büşracım maşallah, Rabbim nazardan korusun, ömrü uzun ve sağlıklı olsun Rabbim hep iyi günlerini göstersin, maşallah,burcu teyzesi yesin onu, nas okudum annesi :))))))

sağol canım benim. Güzel dileklerin için Allah razı olsun. Sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah kuzum benim

Inşallah kuzum, inşallah sende bize güzel haberler ver en kisa zamanda :))))))

YASOOOO tatlım çok sevindim canım Allahım bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım... ay kocişi anca yolladım geç kalmışım bak gördün mü....
canımcım senin günün geçmemişti sanırım?
aslında ben hiç çizgi görmedim test bozukmudur nedir yaso nun heyecanından umursamadım galiba neyse ben gündüz yine test yaparım

tatlım bozuk o test kesin hadi sen de düzgün bi testle bi daha yap

Mrb hanımlar burda bol bebişli göbüsler var sanırım benim merak ettiğim bisey var yerleşme kanaması diye birşey duydum bu sık rastlanan bisey mi seyrek rastlanan bisey mi

anam yaseminnnnnnnnnnnnnnnn allahım çok şükür sanaaa bin şükür rabbim kucagına almayıda nasip etsin inş.. çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zeynepcim canim, bak yasemin ne dedi hic belirtiye takılmayın :))) inşallah seninde bu ay bir suprizin olr canim, benim bat pazar günü hayırlısı olsun, dayanamam salı falan gelmezse yeniden test yaparım zaten :)))

Günaydın aylincim benim bat pazar günü yasemine heveslendim erkenden test yaptim, bakalım hayırlısı olsun inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…