- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.841
Canlarımmmm testimde ikinci çizgiyi gördüm, maşallah subhanallah. Allahım anlatamıyorum şuanda kendimi, sabah olsun hemen kan yaptırıcam. Ağlayıp durdum "Allahım ben bu ikinci çizgiyi görebilecekmiydim, yoksa bu rüya mı, bu nasıl bir duygu" diye diye ağladım durdum, namaz için tekrar tekrar abdest aldım, Rabbim hepimize bu duyguyu sonunakadar yaşatsın işallah. Bu ay umutlu filan gibi konuşuyordum ama olmayacağını düşünerek konuşuyordum inaınki, ve bildiğiniz gibi hiçte bir belirtim olmadı. Artık hamiş olmak için demekki belirti aramaya son! Kızlar ellerim titriyor ben size sonra uzunnnnn uzunnnnn yazıcam
canlarımmmm Allah razı olsun, üçüzüm burcum yerim ben seni yaa demek sabah bana ya fettah çektin, tubacım sen tekrarla hiç çizgisiz test olurmu kız, okadarda beter durumda değiliz yani en zından bir çizgimiz vardı yani herzaman :)
ayyyy şimdi annemi bekliyorum, gelicek saat 9 da dr a gidicez hemen kan testi yaptırıcam, kandan sonra emin olucaz tabi , öğlen gidicem işe şimdilik evdeyim , ayy akıntım geliyor arada bir hemen korkuyorum bu ne şimdi diye bi bkıyorum akıntıymış çok şükürayy kalbim pır pır, hayatımda ilk defa çift çizgi gördüm, ikinci çizgi birinciden daha silik tabi ama %50 görünüyor yani ayyyyyyyyy Allahım, hemen sabah fetih suresi okudum şükrettim. bide 3 bardak su içtim, heralde dr artık alttan bakmaz, ultrasonda görsün diye çişe sıkışık gitmek gerekiyor diye içtim bende, hazırlıklıyım :))) zaten alttan baktırmak istemem ben artık, oh kurtulacağım inşallah o uzun aletten inşallah
Canlarımmmm testimde ikinci çizgiyi gördüm, maşallah subhanallah. Allahım anlatamıyorum şuanda kendimi, sabah olsun hemen kan yaptırıcam. Ağlayıp durdum "Allahım ben bu ikinci çizgiyi görebilecekmiydim, yoksa bu rüya mı, bu nasıl bir duygu" diye diye ağladım durdum, namaz için tekrar tekrar abdest aldım, Rabbim hepimize bu duyguyu sonunakadar yaşatsın işallah. Bu ay umutlu filan gibi konuşuyordum ama olmayacağını düşünerek konuşuyordum inaınki, ve bildiğiniz gibi hiçte bir belirtim olmadı. Artık hamiş olmak için demekki belirti aramaya son! Kızlar ellerim titriyor ben size sonra uzunnnnn uzunnnnn yazıcam
yasemincim senin adına çok sevindim cnm allahın izniyle kalp atışlarını kesesini ve kucağına almanın sevincinide yaşa inşallah ama ben senden bu ay umutluydum geçen aylar adetin erken geldi ya ilk belirti adetlerin erken gelmesiymişcanlarımmmm Allah razı olsun, üçüzüm burcum yerim ben seni yaa demek sabah bana ya fettah çektin, tubacım sen tekrarla hiç çizgisiz test olurmu kız, okadarda beter durumda değiliz yani en zından bir çizgimiz vardı yani herzaman :)
ayyyy şimdi annemi bekliyorum, gelicek saat 9 da dr a gidicez hemen kan testi yaptırıcam, kandan sonra emin olucaz tabi , öğlen gidicem işe şimdilik evdeyim , ayy akıntım geliyor arada bir hemen korkuyorum bu ne şimdi diye bi bkıyorum akıntıymış çok şükürayy kalbim pır pır, hayatımda ilk defa çift çizgi gördüm, ikinci çizgi birinciden daha silik tabi ama %50 görünüyor yani ayyyyyyyyy Allahım, hemen sabah fetih suresi okudum şükrettim. bide 3 bardak su içtim, heralde dr artık alttan bakmaz, ultrasonda görsün diye çişe sıkışık gitmek gerekiyor diye içtim bende, hazırlıklıyım :))) zaten alttan baktırmak istemem ben artık, oh kurtulacağım inşallah o uzun aletten inşallah
aslında ben hiç çizgi görmedim test bozukmudur nedir yaso nun heyecanından umursamadım galiba neyse ben gündüz yine test yaparım
canlarımmmm Allah razı olsun, üçüzüm burcum yerim ben seni yaa demek sabah bana ya fettah çektin, tubacım sen tekrarla hiç çizgisiz test olurmu kız, okadarda beter durumda değiliz yani en zından bir çizgimiz vardı yani herzaman :)
Yasemincim gözün aydın kuzum. Rabbim tamamına erdirsin inşallah çok sevindim.
Selam ve günaydın kızlar cumamiz mübarek olsun inşallah. Emiri görmek isteyenler profile bi tane koydum albüm kısmına. Söz vermiştim koyamamıştm. Bakarsınız :) maşallah demeyi unutmuyoruz :)
Günaydin büşracim, sana da hayırlı cumalar, hemen sana arkadaşlık yollayayimda beni ekle kuzunu göreyim, sadece maşallah demem bide nas okurum sen merak etme :))))
Büşracım maşallah, Rabbim nazardan korusun, ömrü uzun ve sağlıklı olsun Rabbim hep iyi günlerini göstersin, maşallah,burcu teyzesi yesin onu, nas okudum annesi :))))))
yasemiiiin canım benim çok sevindim çok heyecanlı Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah, eşine söyledinmi şimdi bide bunun heyecanı başlar nasıl söylesem ne yapsam
buru ve tuba darısı sizlere olsun inşallah öbür ayada siz haber verin hamileyim diye
YASOOOO tatlım çok sevindim canım Allahım bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım... ay kocişi anca yolladım geç kalmışım bak gördün mü....
canımcım senin günün geçmemişti sanırım?Bende testimi yaptım tek cizgi gördüm, hayırlısı olsun Allah'tan hicbir zaman ümit kesilmez mutlaka pozitifi görecegim zaman gelecektir, sonra YASEMIN icin 100 tane ya fettah, TUBA icin 100 tane ya fettah cektim, sonra yasemini mesajini okudum ,inanki cok heyecanlandim veeee ilk öğrenen ben oldum :52tubacım inşallah sende 2. Cizgiyi görürsün canım Rabbim ikinizede güzel kapılar açsın, ayyyyy yasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
aslında ben hiç çizgi görmedim test bozukmudur nedir yaso nun heyecanından umursamadım galiba neyse ben gündüz yine test yaparım
yasemiiiiiiiiiiiiiiin hey maşallah canımAllah hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin inşallah.akşamı iple çekcem şimdi.ben bi okula gidip gelim akşama hayırlı haberlerini bekliyorum.
Tuba canım sende testi mutlaka tekrarlada yaz.Ayyyyyyyyyyy hadi hayırlısı.
Burcu canım belkim bata daha vardırda yanlış hesaplamısındır.hele dur bakalım 2 gün sonra bida yaparız :) iyi dersler
buarada benim bugün ateşim düştü malesefsanırım gene olmadı
YASOOOO tatlım çok sevindim canım Allahım bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım... ay kocişi anca yolladım geç kalmışım bak gördün mü....
canımcım senin günün geçmemişti sanırım?
tatlım bozuk o test kesin hadi sen de düzgün bi testle bi daha yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?