- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.861
Günaydın aylincim benim bat pazar günü yasemine heveslendim erkenden test yaptim, bakalım hayırlısı olsun inşallah :))
Canlarımmmm testimde ikinci çizgiyi gördüm, maşallah subhanallah. Allahım anlatamıyorum şuanda kendimi, sabah olsun hemen kan yaptırıcam. Ağlayıp durdum "Allahım ben bu ikinci çizgiyi görebilecekmiydim, yoksa bu rüya mı, bu nasıl bir duygu" diye diye ağladım durdum, namaz için tekrar tekrar abdest aldım, Rabbim hepimize bu duyguyu sonunakadar yaşatsın işallah. Bu ay umutlu filan gibi konuşuyordum ama olmayacağını düşünerek konuşuyordum inaınki, ve bildiğiniz gibi hiçte bir belirtim olmadı. Artık hamiş olmak için demekki belirti aramaya son! Kızlar ellerim titriyor ben size sonra uzunnnnn uzunnnnn yazıcam
Canlarımmmm testimde ikinci çizgiyi gördüm, maşallah subhanallah. Allahım anlatamıyorum şuanda kendimi, sabah olsun hemen kan yaptırıcam. Ağlayıp durdum "Allahım ben bu ikinci çizgiyi görebilecekmiydim, yoksa bu rüya mı, bu nasıl bir duygu" diye diye ağladım durdum, namaz için tekrar tekrar abdest aldım, Rabbim hepimize bu duyguyu sonunakadar yaşatsın işallah. Bu ay umutlu filan gibi konuşuyordum ama olmayacağını düşünerek konuşuyordum inaınki, ve bildiğiniz gibi hiçte bir belirtim olmadı. Artık hamiş olmak için demekki belirti aramaya son! Kızlar ellerim titriyor ben size sonra uzunnnnn uzunnnnn yazıcam
canlarımmmm Allah razı olsun, üçüzüm burcum yerim ben seni yaa demek sabah bana ya fettah çektin, tubacım sen tekrarla hiç çizgisiz test olurmu kız, okadarda beter durumda değiliz yani en zından bir çizgimiz vardı yani herzaman :)
ayyyy şimdi annemi bekliyorum, gelicek saat 9 da dr a gidicez hemen kan testi yaptırıcam, kandan sonra emin olucaz tabi , öğlen gidicem işe şimdilik evdeyim , ayy akıntım geliyor arada bir hemen korkuyorum bu ne şimdi diye bi bkıyorum akıntıymış çok şükürayy kalbim pır pır, hayatımda ilk defa çift çizgi gördüm, ikinci çizgi birinciden daha silik tabi ama %50 görünüyor yani ayyyyyyyyy Allahım, hemen sabah fetih suresi okudum şükrettim. bide 3 bardak su içtim, heralde dr artık alttan bakmaz, ultrasonda görsün diye çişe sıkışık gitmek gerekiyor diye içtim bende, hazırlıklıyım :))) zaten alttan baktırmak istemem ben artık, oh kurtulacağım inşallah o uzun aletten inşallah
iyi akşamlar canım.hadi hayırlısı.Allah 3nüzünde hakkında hayırlısını versin.sabah okula gitmeden bakcam inşallah 3 güzel haber gelir.2 gün kaldıysa silikte olsa çıkar nasılsa.bende çok imrendim ama ben 2 tane negatif gördüm bu ay.çarşambaya kadar bida yapmıcam(tabi o güne kadar hasta olmazsam)
buarada benimde evvele başlayışımın 4. haftası.ama ben o saatte dersim olduğu için tenefüslerde okuyabildiğim kadar okuyorum 1000 tane değil yani.hayırlısı ne diim
hıı burcu ya bizim senle boş günümüzde nöbet günümüzde aynıymış :)
Canım benimde okulda vaktim olmuyor sela ezan arası derste oluyorum, sabah serviste giderken zikirmatikle cekiyorum, vay meslektaşdan ikizim :)) valla haftada bir gün boş olması süper, tatil gibi geliyor valla, sonra ertesi güm hem 8 saat ders ve nöbet var, eve gidince pestilim çikiyor ama ben işimden memnunum cok şükür, senin branşın ne kuzum?????
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy
ben daha şoku atlatamadımmmmmmmmmmm:))
darısı bize olsun guzuuuuuuuuuuuuuuuuu sen yada sedadan bir haber alırsam ben çok daha umutlu olcam aslında yıl olarak fazlayızya biz o açıdan
tabi biz gediklilerdeniiz:)))kaç yıl geçmiş 3 kere doktor bacağında bu işi denemişim..1 kerede klomen 4 kere..olmamış..Allah hayırlısını versin...elbet olur..vakit saat daha dolmamış demekki..guzuuuu..darısı sana olsun inşallahç...
nazan bi dahaki haberi senden alalım inşallah herkesin az çok sesi çıkıyorda senin hiç çıkmıyor, suskunluğu bozmak lazım
gamze de varmış..binbirgece...
canım inş. darısı hepimizin başına özlem böyle bir hal var üzerimde susuyorum yavaş yavaş içimemi kapnıyorum bilemem eskiden çok neşeliydim şimdilerde mutsuz bi insan oldum çıktım tövbeee rabbim dermansız der vermesin her halimize hamdolsun ama işte öle özlem yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?