Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yASEminnnn tebrikler çok büyük çok bol bol tebrik eederim Allah ım tamamına erdirsin inşAllah.. Sağlıkla kcağuna almayı nasip etsin inşAllah.. Allah tümm dileyenlere inşAllah nasip etsinn.. Yasemincimm alttan muayene ediyorlar da senin korkmanı gerektirecek bişey yok.. bak ben kaç haftalığım şu ana kadar hep alttan muayene oldum kısmetse bugidişimizde göbeğe geçicekmişiz. asen doktora güven ve rahat ol.. (bunu yazan benimm )

Burcumm tek çizgi çıkmış senin ggeçti mi günün acaba? daha var mı adetine.. Allah ım hayırlısıyla sağlığıyla nasip kısmet edicek inşAllah. Ya Sabır..

Tuba testi tekrarladığında yaz hemen..

bende öğleden sonra test sonuçlarımı alıcam hayırlısıyla bende onu yazarım.. bugun çok yazışıcazz gibi görünüyor..

Günaydın aylincim benim bat pazar günü yasemine heveslendim erkenden test yaptim, bakalım hayırlısı olsun inşallah :))

hadi inşallah tatlım sabah kalktığımda hava çok kötü ama inşallah güzel haberler alırız tersine demiştim Yaseminn haberi geldi Tubanın da bozuk çıkmış testi umut hala var sen zaten hamile kalabiliyordun sanırım canım inşallah güzel olur sonu... canımcım sanırım burdurda pek iyi doktor yok arkadaşım var orada o da ıspartaya geliyor senin doktorun var mı?

Ayy heyecanla girdimm geç kaldım galiba yasomm hamile mii hemmen geçmişe bakmalıyımm

İkizimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allahıma Şükürler Olsunnnnnnnnnn Okuyunca nasıl mutlu oldum anlatamamm gözlerimden yaşlar aktııııı hayırlısıyla Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh
Ayyyyyy çok güzel yaaaaa
Hastaneden gelir gelmez yaz bizeeeee anlat herşeyiiii
Üçüzümmmmm kuzum sende yapmşsın test ama erken yaptın belki de bi kaç gün sonra çıkar bellimi olurrrr inşallahhhhhh
Kızlarrr Günaydınnnnnn
Sabah sabah ne güzel haberler aldık yaaaa şükürler olsunnnn

Canımm bitanemm ayy ağlamamak için zor tutuyorum kendimi işyerindee inanılmaz sevindimmm hemen heyecanla açtım haberi gördüm canım gözün aydın şükürler olsunn topiğimizin sahibesi gebe kaldı. Bak ben sana dedim dimi pes etme dedim, doktora git dedim, hemen gelecek bebeğin dedim bak iki kere dr gittin küçücük müdahelerle geliverdi bebeğin. Amaaa içime doğuyordu yemin ederimm kısa zamanda sendne güzel haberler alacağımız. Eğer çizgi rahatlıkla görünür şekilde çıktıysa kanda da güzel bir değer çıkar canımm.. İlk öncekanda yükseliyor beta çünkü. Offf moralsiz uyandım moralsiz ilşe geldim şimdi güzel bir gün geçirebilriim veee demek ki gerçekten 4 cuma üst üste ya evvel çekmekte fayda varmışş.. Teker teker güzel haberler alıyoruz maşallahh.. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin birtanemmm

Canım benimde okulda vaktim olmuyor sela ezan arası derste oluyorum, sabah serviste giderken zikirmatikle cekiyorum, vay meslektaşdan ikizim :)) valla haftada bir gün boş olması süper, tatil gibi geliyor valla, sonra ertesi güm hem 8 saat ders ve nöbet var, eve gidince pestilim çikiyor ama ben işimden memnunum cok şükür, senin branşın ne kuzum?????

yasemmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

saat dokuz en geç ben öğrendim ben işe yeni geldim:) nete girmeden özlemim mesajj atmış..çok sevindirik oldum............

allah tamamaına erdirsin inşallah..aayy doktorda şuan demi kızlar..

ay güzel haberlerle gelir inşallaaaaaaaaaaaaaahh

Bende çekemiyorm okulda öğle tatiline geliyor ama her an zamanında çıkamıyorum buradan yardımcı eleman geç kalıyor eee aç oluyoruz hemen yemeğe gidiyoruz ama çekebildiğimiz kadar çekmeliyiz tabii de işyerrinde olunca zor oluyor sonra eşimin odasına gitmem lazım ki yemek ye eşimin odasına git zaten çoktan geçiyor. Burası hep kalabalık buradan yapamıyorum.

darısı bize olsun guzuuuuuuuuuuuuuuuuu sen yada sedadan bir haber alırsam ben çok daha umutlu olcam aslında yıl olarak fazlayızya biz o açıdan

tabi biz gediklilerdeniiz:)))kaç yıl geçmiş 3 kere doktor bacağında bu işi denemişim..1 kerede klomen 4 kere..olmamış..Allah hayırlısını versin...elbet olur..vakit saat daha dolmamış demekki..guzuuuu..darısı sana olsun inşallahç...

nazan bi dahaki haberi senden alalım inşallah herkesin az çok sesi çıkıyorda senin hiç çıkmıyor, suskunluğu bozmak lazım

şöyle bi kronolojik sıralama yaptım da en gediklimiz zeynep...zakkamx..sonra seda ben melek varız..(evlilik yılı olarak) :))

nazan bi dahaki haberi senden alalım inşallah herkesin az çok sesi çıkıyorda senin hiç çıkmıyor, suskunluğu bozmak lazım

canım inş. darısı hepimizin başına özlem böyle bir hal var üzerimde susuyorum yavaş yavaş içimemi kapnıyorum bilemem eskiden çok neşeliydim şimdilerde mutsuz bi insan oldum çıktım tövbeee rabbim dermansız der vermesin her halimize hamdolsun ama işte öle özlem yaaa

arada sırada olur öyle zamanlar bazen bende öyle oluyorum ama geçer canım merak etme,istersen başka bir uğraş bul kendine eski neşen yerine gelir o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…