- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.881
gamze de varmış..binbirgece...
arada sırada olur öyle zamanlar bazen bende öyle oluyorum ama geçer canım merak etme,istersen başka bir uğraş bul kendine eski neşen yerine gelir o zaman
suana kadar liste başıyım anacımm :)))) kızzz nadarr yaşlanmışım ben yauwwwwww
Hamilelik isteği
Binbirgece 5yıl
Zakkumx 4yıl
Aslı 4 yılll
anammmmmmmmmmmm ne fenaaaaaaaaa ya ama bizde hamişler kısmına geçelim artık
Maşallah ne kalabalık burası. Arkadaşlık teklifi gonderenler kabul ettim oğlusumu görebilirler :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy
ben daha şoku atlatamadımmmmmmmmmmm:))
darısı bize olsun guzuuuuuuuuuuuuuuuuu sen yada sedadan bir haber alırsam ben çok daha umutlu olcam aslında yıl olarak fazlayızya biz o açıdan
tabi biz gediklilerdeniiz:)))kaç yıl geçmiş 3 kere doktor bacağında bu işi denemişim..1 kerede klomen 4 kere..olmamış..Allah hayırlısını versin...elbet olur..vakit saat daha dolmamış demekki..guzuuuu..darısı sana olsun inşallahç...
şöyle bi kronolojik sıralama yaptım da en gediklimiz zeynep...zakkamx..sonra seda ben melek varız..(evlilik yılı olarak) :))
Hamilelik isteği
Binbirgece 5yıl
Zakkumx 4yıl
Aslı 4 yılll
anammmmmmmmmmmm ne fenaaaaaaaaa ya ama bizde hamişler kısmına geçelim artık
Aslıcım bak ikizin kırdı şeytanın bacağını şimdi sıradasın tatlım... ama Yaseminim doktordan kaça kaça en sonunda gitti hemen meyvasını topladı cesaretinin
canım maşallahçok tatlı bebişin... benden çok eşim bebğin göz rengini merak ediyor ( bana çekmesini istiyor da... ) benim renkli ama kocişimin kahve gözleri sizde nasıldı?
yok o deilde şimdi bizim başımızın etini yicek korkmayın gidinnn bakın ben gittim söyle böyle dicek bize baskı yapcak doktor konusunda
oflucum maşallah gözler derya deniz kiminki renkli babasınınmı seninmi
canım maşallahçok tatlı bebişin... benden çok eşim bebğin göz rengini merak ediyor ( bana çekmesini istiyor da... ) benim renkli ama kocişimin kahve gözleri sizde nasıldı?
Hayırlısı inşallah ewet ikizim diodiki kime ikizim desem hamile kalıyo bana dedi kendi kaldıAslıcım bak ikizin kırdı şeytanın bacağını şimdi sıradasın tatlım... ama Yaseminim doktordan kaça kaça en sonunda gitti hemen meyvasını topladı cesaretinin
Aynen öle Nazan yandık bizzzz:18::18::18:yok o deilde şimdi bizim başımızın etini yicek korkmayın gidinnn bakın ben gittim söyle böyle dicek bize baskı yapcak doktor konusunda
Canımmmm seni merak etmiştim bende hayırlısı olsun Çiğdemim sıkıntı stres yaşıyacağına bölesi daha iyi olur dinlenirsin bebişine hazırlıklar yaparsınnnnGünaydın kızlaaarrrrr kaç gündür neşem yok diye gelmiyordum bir geldim kii ne göreyimmm amanııııınnnnnn yasminim çift çizgiiii görmüşş nekadar sevindim anlatamam rabbim bugünleride gösterdi şu mübarek günde çok güzel bir haber bu dün gece uyuyamadım hiç aklıma hep yasemin gelip gelip durdu nedeni buymuş demek ki))) ama bak yasemincim şu ev işleri ile uğraşmak nasılda kafayı dağıtıyor demiii :)))) inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın bebişiniiii ..
Bir mutlu haberde ben vereyimm artık Özgürümmmm...
Kurtuldum o cadıdan, dün patladım ve herşeyi söyledim artık bugün gidip rapor aldım başka bir doktordan sağolsun kırmadı beni gördü bı kız kafayı yemiş :)) erken doğum tehdidi teşhisiyle 32.haftama kadar raporluyum sonrada doğum raporuö başlıyo zaten.. Bittiii çok şükür kurtuldum o işyerinden okadar rahatladım ki anlatamam size koca göbeğim olmasa göbek atacağım valla :)) artık tamamen bebişimin hazırlıklarıyla ilgilenicem çok mutluyummmmmmm)))))
Günaydın kızlaaarrrrr kaç gündür neşem yok diye gelmiyordum bir geldim kii ne göreyimmm amanııııınnnnnn yasminim çift çizgiiii görmüşş nekadar sevindim anlatamam rabbim bugünleride gösterdi şu mübarek günde çok güzel bir haber bu dün gece uyuyamadım hiç aklıma hep yasemin gelip gelip durdu nedeni buymuş demek ki))) ama bak yasemincim şu ev işleri ile uğraşmak nasılda kafayı dağıtıyor demiii :)))) inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın bebişiniiii ..
Kurtuldum o cadıdan, dün patladım ve herşeyi söyledim artık bugün gidip rapor aldım başka bir doktordan sağolsun kırmadı beni gördü bı kız kafayı yemiş :)) erken doğum tehdidi teşhisiyle 32.haftama kadar raporluyum sonrada doğum raporuö başlıyo zaten.. Bittiii çok şükür kurtuldum o işyerinden okadar rahatladım ki anlatamam size koca göbeğim olmasa göbek atacağım valla :)) artık tamamen bebişimin hazırlıklarıyla ilgilenicem çok mutluyummmmmmm)))))
Günaydın kızlaaarrrrr kaç gündür neşem yok diye gelmiyordum bir geldim kii ne göreyimmm amanııııınnnnnn yasminim çift çizgiiii görmüşş nekadar sevindim anlatamam rabbim bugünleride gösterdi şu mübarek günde çok güzel bir haber bu dün gece uyuyamadım hiç aklıma hep yasemin gelip gelip durdu nedeni buymuş demek ki))) ama bak yasemincim şu ev işleri ile uğraşmak nasılda kafayı dağıtıyor demiii :)))) inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın bebişiniiii ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?