Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

arada sırada olur öyle zamanlar bazen bende öyle oluyorum ama geçer canım merak etme,istersen başka bir uğraş bul kendine eski neşen yerine gelir o zaman

evet bulmam gerek bakalım yazda geliyo bakalım kendime göre bir ugraş bulayım

yaseminin haberinden sonra bende gönülden inanarak ya evvel çekmeye başladım rabbim kabul buyursun inş..

Hamilelik isteği
Binbirgece 5yıl
Zakkumx 4yıl
Aslı 4 yılll
anammmmmmmmmmmm ne fenaaaaaaaaa ya ama bizde hamişler kısmına geçelim artık

Aslıcım bak ikizin kırdı şeytanın bacağını şimdi sıradasın tatlım... ama Yaseminim doktordan kaça kaça en sonunda gitti hemen meyvasını topladı cesaretinin

Maşallah ne kalabalık burası. Arkadaşlık teklifi gonderenler kabul ettim oğlusumu görebilirler :)

canım maşallah çok tatlı bebişin... benden çok eşim bebğin göz rengini merak ediyor ( bana çekmesini istiyor da...) benim renkli ama kocişimin kahve gözleri sizde nasıldı?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy

ben daha şoku atlatamadımmmmmmmmmmm:))

valla hepimiz şoktayız ne güzel sürpriz yaptı amaa

darısı bize olsun guzuuuuuuuuuuuuuuuuu sen yada sedadan bir haber alırsam ben çok daha umutlu olcam aslında yıl olarak fazlayızya biz o açıdan

ya evet bende hep kendi yılımdaki insanlara bakıyorum çok az var ama ben 6 yıla doğru emin adımlarla ilerliyorum eylülde 6 bitecek tüple gebe kalabilirsem 6 bitmede gebe olduğum haberini alırım inşallah.. İnşallah siz benden önce kalırsınız bana umut olursunuz belki normal yolla olur bu arada tabii belli mi olur dimi.

Valla ben sayamadım kaç kere dr gittiğimi yumurta takipleri, iki kere klomen, prolaktin yüksekliği, ara kanamalar, 2 aşılama ve bir de rutin kontroller, smearlar falan ohoo alıştım artık o yüzden tüp bana çok zor gelmiyor da burada acıbademde yeni açılacak çok deneyimleri olmayacak başka şehire daha deneyimli bir yere yaptırsam çalışıyorum iğneler ve kontrollerde işe gelrim dinlenme aşamasında izin alırım diyorum aslında embriyologlara iş düşüyor dr dan çokk acıbademin de yi olur heralde alacağı embriyologlar kafayı ona taktım şimdide aşılama gibi değil ki dünya para emek boşa gderse diye düşünüyorum bir yandan. Vakit saat kesinlikle o saat geldi mi birşey elbet vesile olacak zatenn..

şöyle bi kronolojik sıralama yaptım da en gediklimiz zeynep...zakkamx..sonra seda ben melek varız..(evlilik yılı olarak) :))

ayy ilk defa ön sıralarda değilim 5.5 sene evliliğimle yanii. Millet 1 senelik evli daha 2 ay olmamış deliriyor anacımm..

Hamilelik isteği
Binbirgece 5yıl
Zakkumx 4yıl
Aslı 4 yılll
anammmmmmmmmmmm ne fenaaaaaaaaa ya ama bizde hamişler kısmına geçelim artık

Benim nisanda 3 bitecek bebek isteğim :26:

Aslıcım bak ikizin kırdı şeytanın bacağını şimdi sıradasın tatlım... ama Yaseminim doktordan kaça kaça en sonunda gitti hemen meyvasını topladı cesaretinin

yok o deilde şimdi bizim başımızın etini yicek korkmayın gidinnn bakın ben gittim söyle böyle dicek bize baskı yapcak doktor konusunda

Günaydın kızlaaarrrrr kaç gündür neşem yok diye gelmiyordum bir geldim kii ne göreyimmm amanııııınnnnnn yasminim çift çizgiiii görmüşş nekadar sevindim anlatamam rabbim bugünleride gösterdi şu mübarek günde çok güzel bir haber bu dün gece uyuyamadım hiç aklıma hep yasemin gelip gelip durdu nedeni buymuş demek ki ))) ama bak yasemincim şu ev işleri ile uğraşmak nasılda kafayı dağıtıyor demiii :)))) inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın bebişiniiii ..

Bir mutlu haberde ben vereyimm artık Özgürümmmm...
Kurtuldum o cadıdan, dün patladım ve herşeyi söyledim artık bugün gidip rapor aldım başka bir doktordan sağolsun kırmadı beni gördü bı kız kafayı yemiş :)) erken doğum tehdidi teşhisiyle 32.haftama kadar raporluyum sonrada doğum raporuö başlıyo zaten.. Bittiii çok şükür kurtuldum o işyerinden okadar rahatladım ki anlatamam size koca göbeğim olmasa göbek atacağım valla :)) artık tamamen bebişimin hazırlıklarıyla ilgilenicem çok mutluyummmmmmm )))))

canım maşallah çok tatlı bebişin... benden çok eşim bebğin göz rengini merak ediyor ( bana çekmesini istiyor da...) benim renkli ama kocişimin kahve gözleri sizde nasıldı?

Benim eşimde bana benzemesini istiyor gözlerini benim de yeşil yaa. Ayy oldu da gözlerinin rengi kaldı bir hamile kalayım bir de sağlıklı olsun da Allah'ın izniylee bunlar teferruat..

yok o deilde şimdi bizim başımızın etini yicek korkmayın gidinnn bakın ben gittim söyle böyle dicek bize baskı yapcak doktor konusunda

hehe yapsın yapalım elbette topiğimiz cıvıl cıvıl bebişlerle dolsun inşallah ondan sonra 2. bebişleri konuşmaya başlayalım bundan sonra doktora gitmeyenleri topikce tenhada kıstırıyoruz...

Günaydın ballar :)

ya tam geçmişi okuyamadım ama yaseminden güzel haber var sanırım :)))
çooook sevindim darısı isteyen diğer arkadaşlara inş..
yasemincim duanı da okudum Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin..

oflucum maşallah gözler derya deniz kiminki renkli babasınınmı seninmi

benimde eşimin de gözleri kahve :) oğlumun gözleri renkli olsun çok istemiştim. Görümcemin gözleri yeşil. Sonra eşimin halasinin babaannesinin gözleri mavis. Bilmem kimden geldi oğluma. Ama çok yakışıyO maşallah yavruma :)

Hayırlısı inşallah ewet ikizim diodiki kime ikizim desem hamile kalıyo bana dedi kendi kaldı oyun bozanlık yaptıııı bende kendime yeni bi ikiz bulayımmmm napimmm oda hamile kalsın belki işe yarar
Aynen öle Nazan yandık bizzzz:18::18::18:
Canımmmm seni merak etmiştim bende hayırlısı olsun Çiğdemim sıkıntı stres yaşıyacağına bölesi daha iyi olur dinlenirsin bebişine hazırlıklar yaparsınnnn

canımcım çok sevindim ohhh kurtuldun sonunda şükür... dün gece rüyamda gebeliğim ilerlemiş gördüm 27. haftalara gelmişim eee diyorum o zaman Çiğdem Gül falan hep doğurmuşlardır gelmezler mi ki topiğe artık diye düşünüyorum... sen yazınca aklıma geldi rüyam...
canlar annecikle telefon seansım başlıyor benim gelirim sonra

gözünaydın canım ohhh yan gel yatt bebişinin hazırlıklarıyla ilgilenn ohh yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…