Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hehe yapsın yapalım elbette topiğimiz cıvıl cıvıl bebişlerle dolsun inşallah ondan sonra 2. bebişleri konuşmaya başlayalım bundan sonra doktora gitmeyenleri topikce tenhada kıstırıyoruz...

bak Yasemin'e dedim oturma oturduğun yerde git doktora hemen halledilir belki önemli birşey değildir dedim zorlaa gönderdim bak geliverdi kızlarr korkmayın, çekinmeyin dr yardımı alınn..

22 mart 2013 bu tarihi yazalım en baş sayfaya bir ortalama alalım bakalım topigimiz ne kadar sürede yeni ve güzel bir haber alacak sıradaki talihli anne adayımız kimmmm

bak Yasemin'e dedim oturma oturduğun yerde git doktora hemen halledilir belki önemli birşey değildir dedim zorlaa gönderdim bak geliverdi kızlarr korkmayın, çekinmeyin dr yardımı alınn..

ahhhh seda ne olur yanımda olsannn tutsan kolumdan götürsen doktora ha birde elin degmişken burdaki en iyi doktoru bulsan nolurduki sanki

Ayy ağlıcam valla cok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun. Canım, evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah
canım benim sağolasın :) AMİN İNŞALLAH...

dünürüm çok sevindim canım benim şimdi sırada kan testi var bugün onu yaptır ve dr a göster emi..ben anca uyandım :)kalkamam die gece yatmadan TUBA,SEN,VE BURCU İÇİN 7 şer AYETEL KÜRSİ OKUDUM RABBİM kabul etsin dualarla gelsin melekleriniz İNŞALLAH...

Son düzenleme:
kızlaarr...

şimciikk.. burcu ve tuba kızlar sizin için dua okudum.. Rabbim bu ay hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşAllah.. Yüzünüzü güldürsün inşAllah..

ayrıca.. yasemin, tuba, burcu 3 nüz test yapıcaktınız Rabbimden diliyorum ki 3 ünüzünde testleri pozitif, göbekleri bebiş dolsun.. Ayetel kürsilerde okudum sizlere.. Rabbim hayırlı tutunmalar, hayırlı kontroller, hayırlı test sonuçları ile karşılaştırsın inşAllah..

Rabbim tüm isteyen, dileyen kullarına bilhassa bu topikte el açıp dua eden kullarının boynunu bükük, kucaklarını boş bırakmasın inşAllah.. Hayırlı tez vakitlerde diliyorum ki hepimiz sağlıklı, sıhhatli evlatlara kavuşalım..

Ve bu mubarek Cuma gününün hatrına en azından 100 kere SelatÜ selam getirelim..

Aylincim, benim burda doktorum yok tabi devlette ferda hanim. Var, o iyi, eğer hamile falan kalırsan ıspartadan bir doktor bulurum diye düşündüm, hatta ayline sorarım o bana tavsiyede bulunur dedim, du bakalım sana soracak miyim???? :)))))))

bedişim benimbat pazar günü bakalım hayırlısı olsun, senin sonuclarda inşallah miss gibi çıkar :)))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy

ben daha şoku atlatamadımmmmmmmmmmm:))

bukeeeeeeeeet bütün gün aklıma geldikce mal gibi sırıttım, bide ben sabah 5.40 da ögrendim, şu saate kadar şoku atlattım :))) ama cooooooooooook mutluyum :))))))

2008 yili olarak ben hemen arkanızda@im, ayrıca 82 doğumlu olarakta ablanız sayilırim :)))))))

ablamız nasıllar acaba??

ahhhh seda ne olur yanımda olsannn tutsan kolumdan götürsen doktora ha birde elin degmişken burdaki en iyi doktoru bulsan nolurduki sanki

canım Yasoya da diye diye ikna ettim sende gitmelsin korkacak birşey yok inan ki bir başla arkası çorap söküğü gibi gelecek 5 dk muayeneden ne olur yardımcu ilaçlar verir. Sen nerede oturuyorsun ki sen gideceğim de hele ben sana dr araştırırım

2008 yili olarak ben hemen arkanızda@im, ayrıca 82 doğumlu olarakta ablanız sayilırim :)))))))

ben 83 lüyüm ama senden bir sene erkenn evlenmişim..

gayseriii benim memleket

bende 84 anacımm

sordun bana bence canımcım ben özel ısparta hastanesinde prof. Hakan Kayaya gidiyorum oldukça yoğun bi doktor gitmeden bi 12 gün önce randevu alman lazım acil durumlar hariç... deneyimli insanı rahatlatan bi doktor infertilite ve problemli gebelikler konusunda özellikle iyi olduğunu duydum ve öyle gereksiz ilaç dayamıyor insana... mesela millet 10.-12. haftasında vitamin kan ilaçlarına başlıyor bizimkisi 16. haftada kan ilacı verdi sadece ihtiyaç o zaman başlıyor dedi ve vitamini beslenme bozukluğu olanlara veriyorlarmış güneydoğuda falan neyse anlatmak istediğim iyi bi doktor bi git istersen faydası olabilir ama zararı olmayacağı kesin canım

zamanıııııı....... ben de 84 doğumluyum 2011 de evlendim yarışmacı canlara başarılar dilerim de de...

BEDISSSSS YASEMIN HAMILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Bende tek cizgiyi gördum hayırlisi olsun ayrica dualarin icin Allah bin kere razi olsun insallah sende evladini sağlıkla hayırla kucağına alırsın, Allah razi olsun sanada hayirli cumalar

ablamız nasıllar acaba??

kuzum okuldayim sürekli online olamiyorum, aklım hep burda tabiki :))))) yaseminin kan sonucu ne olduki acep????? Sen ne yapion canim, ohh topikte seni görünce cok mutlu oluyorum

ahanda yasemin gelmiş valla merakla bekliyoruz açıklamalarını
ben 2009 un başında evlendim ocak ayında 4 yıl bitti ama ben hiç çocuk istemiyordum hatta hayatımda hiç aksatmadan içtiğim tek ilaç doğum k hapıydı evlendikten birkaç ay sonra tesadüfen kalp hastası olduğumu öğrendim dr bana hemen korunmayı bırak yapabildiğin kadar çocuk yap dedi ama moralim çok bozulmuştu çocuk istemiyorum diye ne salakmışım ya neredeyse 1 senedir kontrole gitmiyorum en son gittiğimde çabuk çocuk meselesini hallet demişti sanki kolay bişeymiş gibi bi daha kontrole o dr a gitmicem çok utanıyorum, bi becerip çocuk yapamadınız dicek 52:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…