- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.901
hehe yapsın yapalım elbette topiğimiz cıvıl cıvıl bebişlerle dolsun inşallah ondan sonra 2. bebişleri konuşmaya başlayalımbundan sonra doktora gitmeyenleri topikce tenhada kıstırıyoruz...
bak Yasemin'e dedim oturma oturduğun yerde git doktora hemen halledilir belki önemli birşey değildir dedim zorlaa gönderdim bak geliverdi kızlarr korkmayın, çekinmeyin dr yardımı alınn..
canım benim sağolasın :) AMİN İNŞALLAH...Ayy ağlıcam valla cok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun. Canım, evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah
dünürüm çok sevindim canım benim şimdi sırada kan testi var bugün onu yaptır ve dr a göster emi..ben anca uyandım :)kalkamam die gece yatmadan TUBA,SEN,VE BURCU İÇİN 7 şer AYETEL KÜRSİ OKUDUM RABBİM kabul etsin dualarla gelsin melekleriniz İNŞALLAH...
Canlarımmmm testimde ikinci çizgiyi gördüm, maşallah subhanallah. Allahım anlatamıyorum şuanda kendimi, sabah olsun hemen kan yaptırıcam. Ağlayıp durdum "Allahım ben bu ikinci çizgiyi görebilecekmiydim, yoksa bu rüya mı, bu nasıl bir duygu" diye diye ağladım durdum, namaz için tekrar tekrar abdest aldım, Rabbim hepimize bu duyguyu sonunakadar yaşatsın işallah. Bu ay umutlu filan gibi konuşuyordum ama olmayacağını düşünerek konuşuyordum inaınki, ve bildiğiniz gibi hiçte bir belirtim olmadı. Artık hamiş olmak için demekki belirti aramaya son! Kızlar ellerim titriyor ben size sonra uzunnnnn uzunnnnn yazıcam
benim evlilik yılım 2006 altı kim benden daha eskidimiş diyin bakıyımmm
hadi inşallah tatlım sabah kalktığımda hava çok kötü ama inşallah güzel haberler alırız tersine demiştim Yaseminn haberi geldi Tubanın da bozuk çıkmış testi umut hala var sen zaten hamile kalabiliyordun sanırım canım inşallah güzel olur sonu... canımcım sanırım burdurda pek iyi doktor yok arkadaşım var orada o da ıspartaya geliyor senin doktorun var mı?
yASEminnnn tebrikler çok büyük çok bol bol tebrik eederimAllah ım tamamına erdirsin inşAllah.. Sağlıkla kcağuna almayı nasip etsin inşAllah.. Allah tümm dileyenlere inşAllah nasip etsinn.. Yasemincimm alttan muayene ediyorlar da senin korkmanı gerektirecek bişey yok.. bak ben kaç haftalığım şu ana kadar hep alttan muayene oldum kısmetse bugidişimizde göbeğe geçicekmişiz. asen doktora güven ve rahat ol.. (bunu yazan benimm )
Burcumm tek çizgi çıkmış senin ggeçti mi günün acaba? daha var mı adetine.. Allah ım hayırlısıyla sağlığıyla nasip kısmet edicek inşAllah. Ya Sabır..
Tuba testi tekrarladığında yaz hemen..
bende öğleden sonra test sonuçlarımı alıcam hayırlısıyla bende onu yazarım.. bugun çok yazışıcazz gibi görünüyor..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy
ben daha şoku atlatamadımmmmmmmmmmm:))
şöyle bi kronolojik sıralama yaptım da en gediklimiz zeynep...zakkamx..sonra seda ben melek varız..(evlilik yılı olarak) :))
aylincim, benim burda doktorum yok tabi devlette ferda hanim. Var, o iyi, eğer hamile falan kalırsan ıspartadan bir doktor bulurum diye düşündüm, hatta ayline sorarım o bana tavsiyede bulunur dedim, du bakalım sana soracak miyim???? :)))))))
bedişim benimbat pazar günü bakalım hayırlısı olsun, senin sonuclarda inşallah miss gibi çıkar :)))
bukeeeeeeeeet bütün gün aklıma geldikce mal gibi sırıttım, bide ben sabah 5.40 da ögrendim, şu saate kadar şoku atlattım :))) ama cooooooooooook mutluyum :))))))
2008 yili olarak ben hemen arkanızda@im, ayrıca 82 doğumlu olarakta ablanız sayilırim :)))))))
ahhhh seda ne olur yanımda olsannn tutsan kolumdan götürsen doktora ha birde elin degmişken burdaki en iyi doktoru bulsan nolurduki sanki
2008 yili olarak ben hemen arkanızda@im, ayrıca 82 doğumlu olarakta ablanız sayilırim :)))))))
canım Yasoya da diye diye ikna ettim sende gitmelsin korkacak birşey yok inan ki bir başla arkası çorap söküğü gibi gelecek 5 dk muayeneden ne olur yardımcu ilaçlar verir. Sen nerede oturuyorsun ki sen gideceğim de hele ben sana dr araştırırım
ben 83 lüyüm ama senden bir sene erkenn evlenmişim..
Aylincim, benim burda doktorum yok tabi devlette ferda hanim. Var, o iyi, eğer hamile falan kalırsan ıspartadan bir doktor bulurum diye düşündüm, hatta ayline sorarım o bana tavsiyede bulunur dedim, du bakalım sana soracak miyim???? :)))))))
bedişim benimbat pazar günü bakalım hayırlısı olsun, senin sonuclarda inşallah miss gibi çıkar :)))
bukeeeeeeeeet bütün gün aklıma geldikce mal gibi sırıttım, bide ben sabah 5.40 da ögrendim, şu saate kadar şoku atlattım :))) ama cooooooooooook mutluyum :))))))
kızlaarr...
şimciikk.. burcu ve tuba kızlar sizin için dua okudum.. Rabbim bu ay hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşAllah.. Yüzünüzü güldürsün inşAllah..
ayrıca.. yasemin, tuba, burcu 3 nüz test yapıcaktınız Rabbimden diliyorum ki 3 ünüzünde testleri pozitif, göbekleri bebiş dolsun.. Ayetel kürsilerde okudum sizlere.. Rabbim hayırlı tutunmalar, hayırlı kontroller, hayırlı test sonuçları ile karşılaştırsın inşAllah..
Rabbim tüm isteyen, dileyen kullarına bilhassa bu topikte el açıp dua eden kullarının boynunu bükük, kucaklarını boş bırakmasın inşAllah.. Hayırlı tez vakitlerde diliyorum ki hepimiz sağlıklı, sıhhatli evlatlara kavuşalım..
Ve bu mubarek Cuma gününün hatrına en azından 100 kere SelatÜ selam getirelim..
ablamız nasıllar acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?