Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hayırlı cumalar.....
Yaseemiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn cok sevindim kuzum sabah gördüm msj yazdım ama uyku sersemi gelmemiş...canım çok mutlu ettin bizi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)))
ben çok fene üşütmüşüm bademciklerim şişti...Yarında bi haftalığını eşimle memlekete gitcez bi hafta yokum...kendinize cici bakaın beni özleyin..

geçmiş olsun canım ohh 1 hafta tatil haaa iyi eglenceler canım sana

yolunuz açık olsun canım dikkatli gidin gelin,seni çok özlücez

Canım kalp önemli aksatma sakın kontrollerini ben daha bi çocuk yapamadınızmı diyenlere kim olursa olsun kolaysa sen yap artık çocuk yapmak çok zor diyorum....

haydee yasooo.. neler yaşıyorsunn... gittin mi doktora eşine dedin mi.. Sayende şu testlerin gerginliği gitti üzerimden.. ama inşAllah güzel sonuçlar gelir.. inşAllah..

hayydde yasoo.. çok çok gönlümden geçiyor ki kızlar bizim topiğimiz hayırlısıyla çok hareketlenicek peşpeşe gelicek hep haberler inşAllah.

anam anam ben demedimmi burnuma hamis kokusu geliyor diye jupppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yasemin tebrik ederim canim Allah saglikli ve kolay hamilelik gecirmeni nasip etsin güzelim.
dün resmini gördümya ilk hemen aklima bu kiz hamiledir kesin diye gecirdim icimden inanki ve Masaallah

kan sonuclarinda kat kat artsin bundan sonra Allahin izniyle

ohhhh ne Güzel valla Tümayyy güzelce dinlen dağıt kafanı sonra daaaaa güzelll haberlerini alalımmm

kızlaaarr geldimmmmm geldimmm, geçmişi okuyayım dedim ama almış başını gitmiş, bi yazimde bari ardından geçmişe gideyim dedim:))
ayy doktordan geldim, kan değerim 204 çıktı, 2 haftalık hamilelik dedi doktor, ilk önce göbekten baktı çişimi tutmuştum sıkışıktım, sırf göbekten baksın diye, ama üstten göremeyince alttan baktı, ama çok yeni görünmez zaten dedi, e arkadaş ozaman ne soktun:))) neyse yani kan değerlerim ile sabitledim çok şükür kızlar ALlahım tamamına erdirsin inşallah yaaa.
şimdi gelelim ilk andan itibaren anlatmaya;
sabah namaza 2 dk kala kendiliğimden uyandım zaten 5 e doğru işte saat. hemen kalktım, plastk bardağa çişimi yaptım, 3 damla damlattım o şeye, sonra koydum kenara, döndüm arkamı abdest aldım filan, umutsuzca döndüm bi bakim dedim, anammmmmmmm birde ne göreyim ikinci çizgi belirmeye başlamış, eee tabi ben daha uyku sersemi gözlerimi ovuşturdum birdaha baktım ki gerçekten çıkıyor..... hemen ağlamaya başladım, aynaya baktım saçlarım başlarım birbirine karışmış, iğrenç vaziyetteyim. o an düşündüm nasıl söylesem eşime diye, ama ağlamaktan kendimi tutamadım saçımı şöyle bir elimle apar topar düzeltip kapıyı açtığım gibi fırladım tuvaletten, hemen yatak odasının bütün ışıklarını açtım sonuna kadar, aşkımmmm ikinci çizgi çıktı çabuk uyan dedim. adam tabi gözlerini açamıyor, nerde hani ben göremiyorum dedi, ne biçimsin beee bak işte orda çabuk kalk dedim, aç gözlerini bunda görmeyecek ne var filan derken o da gözlerini açtı zavallım, böylece öğrendi büyük bir şok ile.
sonra hemen namazları kıldık, dedimki benim içim içime sığmıyor, hadi beni sahile götür dedim, gittik, hava yağmurlu, azıcık yürüdüm, sonra geldik arabaya güneş doğana kadar oturdum sonra eve geldik :) sonrada annemi aradım geldi, dr a gittik. işte böyle...

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh be hele şükür canım cok sevindimmm MAŞALLAH değerinde iyi ...İNŞALLAH değerin yüselir dünürüm benim ilaç fln verdimi dr..

Son düzenleme:

simdi senden bu ayki uyguladiklarini ve calisma temponu hatta tiyolarini alalim sayin gebe

oh çok şükür yalnız yasemin alemsinn adamın yüregine inecekti zahirr öyle uyandırılırmı kız insan ilahiiiiii maşallah canımm ee nezaman gitçen birdahaki randevun nezaman

çok duygulandım ya ağlıcam şimdi,inş sağlıkla kucağına alırsın meleğini ve inş çoooooooooookk güzel bi hamilelik geçirirsin kendine çok dikkat et

Oyyyyyy Kuzum benimmmmmmmmm
Hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallahhhhh ikizimmmmmm Allah gönlüne göre versinnnn
Amanınnnn Yaso hamileeee

ohhh şükür canım çok sevindim Allahım hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah... artık öyle hoplaya zıplaya çalışmak işlere falan sinirlenmek yok bebişini düşün annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…